- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jóember
csendes tag
válasz
SunMount3r #275 üzenetére
Tudom, régi a kérdés, de hátha valakinek segít.
A nem törhető szóközökkel az lenne a Számológép célja, hogy „egyben tartsa” a számot, tehát pl. Wordbe beillesztve ne csak a sor legvégére kerülő számjegyek kerüljenek új sorba, hanem maga a teljes szám:
Engem is idegesít, de valahol érthető a mögöttes logikája.
-
válasz
SunMount3r #277 üzenetére
Ez biztosan a számológép hülyesége, de nem tudom kipróbálni, mert nálam a windowsos gépen a nyelvi beállítás angol, és ott vessző az ezres elválasztó .
Persze a Notepad++-ban le tudod cserélni az NBSP-t space-re
-
válasz
SunMount3r #275 üzenetére
NBSP = non-breaking space (Unicode 0xA0, ha jól emlékszem), de nem is értem, hogy a számológép ezt miért teszi bele.
Elvileg egy Ctrl + Shift + V / Paste as plain text is megoldja, de majd kipróbálom.
-
válasz
SunMount3r #247 üzenetére
A konfigurációról: (forrás)
In a standard installation, the configuration files go in
%AppData%\Notepad++\
. (For a refresher course on%AppData%
, see the Community Forum FAQ’s%AppData%
entry.)In a portable installation, the configuration files go in the same directory as the
notepad++.exe
executable. (An installation is treated as “portable” if the zero-bytedoLocalConf.xml
file is present alongside thenotepad++.exe
executable. The ? menu’s Debug Info will showLocal mode: ON
for a portable version.)Tehát csak a %AppData%\Notepad++\ könyvtárat kell lementeni (vagy portable verzió esetén a Notepad++ saját könyvtárát).
A "gombócokat" (hivatalosan bookmark
) a session.xml file-ban tárolja, pl. <Mark line="6">
-
DS39
nagyúr
válasz
SunMount3r #249 üzenetére
Az összes tab elszállására értettem.
A pontokat nem tudom menti-e úgy, hogy visszaállítható legyen. (Nem használom azt a funkciót.) -
DS39
nagyúr
válasz
SunMount3r #247 üzenetére
Volt már velem is ilyen. Azóta ami fontos, elmentem fájlba. Azt könnyen újra lehet nyitni.
-
batagy
őstag
válasz
SunMount3r #130 üzenetére
Szia!
Ez így van, a 32 bites és 64 bites komponensek nem keverhetőek.
Ha 64 bites Notepad++-t használsz, ahhoz csak 64 bites plugin használható.
A legtöbb plugin sajnos nem elérhető 64 bites változatban.Ha a Translator plugin nem elérhető 64 bites verzióban, akkor csak a 32 bites Notepad++-szal együtt használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest