- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
elismerésem tényleg. A szakmai programokat általában németül/angolul használom, de nem tudatosult bennem, hogy a notepad felületét miért magyarítom mindig....mert jó a fordítás. Főleg ipari rendszereken látok olykor olyan fordításokat, hogy inkább visszakapcsolom valamilyen idegennyelvre

A linkre én is eljutottam, sőt találtam vbs-hez még 1 mintát is, de valamilyen (saját) amatőr hiba miatt nem akarja megenni a modot:
[link]McLoo - 2013-12-03 -as üzenetéből kopiztam ki a mintát, majd fent definiáltam így:
<association id= "vb_function" langID="18" />a langid-t, a fenti sorból vettem ki, nem lehet elvileg duplikált, mert a fájlban nincs meghívva máshol ez az ID.
A regexp-et én is használom egy ideje, a gondom, hogy plugin nélkül nem tudom menteni a megírt kulcsokat, emiatt váltottam vbs-re, mert ott duplaklikk szintig le tudok menni az egyszerűsítésben. Ha mondjuk tudnék egy notepad++ ikont varázsolni belőle akkor még egyszerűbb/gyorsabb lehetne mindez.
Pluginokat eddig nem kezdtem el tesztelgetni.
A highlight-ok viszont nagyon hasznosak, ahogyan az oszlopműveletek is.Lassan ott tart a világ, hogy a szabad fejlesztésű kód fog minőséget mutatni, amíg a "professzionális" kódok csak a hibáktól hemzsegnek (pl android az utóbbi 1 évben).
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest