Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bazs87

tag

válasz batagy #126 üzenetére

elismerésem tényleg. A szakmai programokat általában németül/angolul használom, de nem tudatosult bennem, hogy a notepad felületét miért magyarítom mindig....mert jó a fordítás. Főleg ipari rendszereken látok olykor olyan fordításokat, hogy inkább visszakapcsolom valamilyen idegennyelvre:)

A linkre én is eljutottam, sőt találtam vbs-hez még 1 mintát is, de valamilyen (saját) amatőr hiba miatt nem akarja megenni a modot:
    [link]

McLoo - 2013-12-03 -as üzenetéből kopiztam ki a mintát, majd fent definiáltam így:
    <association id= "vb_function" langID="18" />

a langid-t, a fenti sorból vettem ki, nem lehet elvileg duplikált, mert a fájlban nincs meghívva máshol ez az ID.

A regexp-et én is használom egy ideje, a gondom, hogy plugin nélkül nem tudom menteni a megírt kulcsokat, emiatt váltottam vbs-re, mert ott duplaklikk szintig le tudok menni az egyszerűsítésben. Ha mondjuk tudnék egy notepad++ ikont varázsolni belőle akkor még egyszerűbb/gyorsabb lehetne mindez.
    Pluginokat eddig nem kezdtem el tesztelgetni.
    A highlight-ok viszont nagyon hasznosak, ahogyan az oszlopműveletek is.

Lassan ott tart a világ, hogy a szabad fejlesztésű kód fog minőséget mutatni, amíg a "professzionális" kódok csak a hibáktól hemzsegnek (pl android az utóbbi 1 évben).

Új hozzászólás Aktív témák