Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz littlebrandy #899 üzenetére
Jaja, szar képeket csinál... Még jó, hogy van hátlapi kamera...
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Úgy néz ki N82-ről fogok váltani erre a telóra.
Az lenne a kérdésem, hogy a rádió ugyan olyan trágya minőségű mint az N82-ben, vagy jobb?
Azt láttam, hogy RDS képes, amit igen jónak találok!Azt hozzáteszem, hogy a kamera miatt váltok N79-re, mert mint kiderült, az N82-nél jobb képeket készít.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
manokaki
addikt
a nappali fotok tényleg jólk, de éjszakai képek .
egyébként meg szerintem a legjobban kihasználható telo , kis tömeggel, és térfogattal, plussz nagy tudással !
jol összerakták!
[ Szerkesztve ]
Attila
-
picur220
veterán
válasz ludsimon #904 üzenetére
Vazze, hogy lehet az? Én 1 csomószor írtam ezt, hogy jobb a kamera, és te erre elzavartál a francba. A rádióval meg vagyok elégedve, bár neő sokat használom...
Transmitternek külön EQ kell, amúgy jó az is benne. A legjobb az, hogy majdnem ugyanazt tudja, mint az N82, csak fele akkora térfogatú, és kevesebb vagy 3 dekával. A legjobb vétel ilyen árban![ Szerkesztve ]
-
Ivitz
tag
Tegnap leraktam valahova a telóm és mikor kerestem már korom sötét volt, villanyt nem akartam kapcsolni mert már mindenki aludt és a navi lélegzése segített a megtalálásában
[ Szerkesztve ]
Hová mész te kis nyulacska ingyombingyomtálibetutálibemáli...... :D :D
-
ludsimon
veterán
válasz picur220 #906 üzenetére
Ez van. Nézegettem littlebrandy képeit, és ott döbbentem rá, hogy jobb a kamerája az N79-nek.
A térfogat engem egyáltalán nem zavar az N82-ben. Annál inkább a rizs gombok keménységei. Nem lenne vele bajom, mert jól néz ki, de brutál kemény, és ezt olyan fél óra, óra pötyögésnél, WiFi-zésnél igen megérzed.
Szerintem tökéletes telefon, csak nekem a tökéletes telefonnál is jobb kell.A kamera számomra nagyon fontos tényező.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz littlebrandy #909 üzenetére
Tudom, de mondom, este nem szándékozom fényképezni.
N82-vel se fényképeztem sűrűn este.undefined
-
ludsimon
veterán
Holnap délelőtt, boldog tulajdonosa leszek a telefonnak!!
Eladtam az N82-t, 62k-ért extrák nélkül.undefined
-
hajbel
addikt
Hol vetted 53-ért????
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
ludsimon
veterán
Na megvan a teló szürkében!
Még semmit se tudtam vele csinálni, csak annyit, hogy a .cer .key fileokat már lekértem.
Meg megnéztem
v11.049
2008.11.25 szoftververzió van rajta.Na az első az volt, hazaértem megnéztem ezeket, majd töltőre dugtam. Tuti nem várom meg mire teljesen feltölt, mindjárt lefrissítem a legújabbra.
lexus88:
Hol vetted 53k-ért, 2 év garival? Nem lehet, hogy jól csőbe húztak, és nem is Nokia garis, hanem bolti 2 év? Mert másra nem is tudok gondolni.
El se merem árulni én mennyiért vettem.[ Szerkesztve ]
undefined
-
picur220
veterán
"én újonnan vettem 53-ért 2 év Nokia garival"
Akkor most jól ellentmondtál magadnak
ludsimon: Gratulálok a telodhoz, frissítsd le, és számolj be a 30-as szoftról! Nekem 20-as van fenn, lusta voltam még felrakni a 30-ast... Képeket várunk az erre való topikba/blogodba!
legiaap: De ez nem tudatlan volt, hanem vmi komplett hülye, vagy kőgazdag állat, akit nem érdekelt, bár azok inkább a MM-be mennek vásárolni[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
A telepítésekből nem lesz semmi. a cer, key fileokat 24/48 óra múlva kapom meg, úgyhogy jöhet a frissítés és a fényképezés.
undefined
-
ludsimon
veterán
150MB az új szoftver?? (v30.019)
Hát ezen a 2 megás neten el fog tartani egy kis ideig.[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz littlebrandy #934 üzenetére
130MB...
Hát igen, a legelső van ezen fent, de nekem marha lassúnak tűnt. Bár, ha belegondolok az N82 se volt gyorsabb a legújabb 31-es szoftal.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Fent van az új szoft.
Nem tudok viszonyítani, mert kb. 5 percig bírtam a 11-es szoftal.
De annyit tudok, hogy sokkal gyorsabban forgatja a kijelzőt, és hipp-hopp azonnal bekapcsol a telefon, nem úgy mint az N82. De ha jól tudom az N79 gyorsabb procit kapott az N82-nél.
A kijelzőforgatás nagyon brutális, még animációval se lassú, iszonyat gyors az N82-höz képest.
Ez a vibrálás nagyon tetszik már most, pedig még nincs is este.
A navigáló gomb közepe néha felvillan egy picit, erre gondoltam. Nagyon tetszik.A menüben az animáció pedig nagyon bejön, az N82-ben semmi ilyesmi nem volt.
A gyors billentyűzárás a telefon tetején szerintem hasznos, ha gyorsan zsebre kell dobni.
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz nokia párti #937 üzenetére
N82
"Ehhez ezúttal 332 MHz-es processzor tartozik, illetve durva méretű, 256MB ROM. "N79
"Hála az egeknek, a Nokia nem erőltette az N96-ban eléggé vérszegény teljesítményt nyújtó Dual ARM processzort, hanem az N79 is megkapta azt a 369 MHz-es modult, amely gond nélkül képes meghajtani a gépet."Milyen duál proci, mi van?
undefined
-
ludsimon
veterán
Még egy pozitívum:
Iszonyatosan gyorsan másolja át a nagyobb fileokat a telefon memóriakártyájára.
Az N82-nek tripla ennyi idő kellett, hogy átmásolja a 2 órás, 116Mb-nyi zenémet.
Először mondom, nem lehet igaz. óóó, biztos csak ez a hülye egy parancsikont hozott létre. Lehúzom az adatkábelt, indítom a zenelejátszót, és indul a 2 órás mix.
undefined
-
Stunts666
őstag
Persze, hogy nincs animáció az N82-ben mert más a szoft.
-
ludsimon
veterán
Ebbe érdemes is lenne egy baromi gyors memóriakártyát venni.
Tudtommal a Sandisk Mobile Ultra microSDHC a leggyorsabb.
Ez a teszt alapján:
Olvasási átlag sebesség: 20MB/sec
Írási átag sebesség: 14MB/sec.Van ennél gyorsabb piacon?
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Kiemelten legiaap-nak!
Idővel szerintem lecserélem fehérre a hátlapot, egyenlőre tetszik még ez a barna is.
Képek a telóról:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Különben az N79 háza csak annyira mondható minőséginek mint az N82-é. Tiszta műanyag az egész. Ez nem is baj, mert könnyebb, de sajnos a krómozott műanyagon nagyon látszik, hogy nagyon gagyi anyagú ott. Amúgy tapintásra semmi baj nincsen. Sokkal jobb kezelni, mint az N82-t.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
-
Ivitz
tag
válasz nokia párti #942 üzenetére
Ezek szerint telómba most jobb proci van mint a régi Pentium 2-es gépembe
Hová mész te kis nyulacska ingyombingyomtálibetutálibemáli...... :D :D
-
picur220
veterán
válasz nokia párti #937 üzenetére
Az N82/N95 procikhoz tartozik egy 3D gyorsító is, ezt ne feledd.
ludsimon: Szerintem eme topik lakói láttak már N79-et És az N79-em ennél a fotómasinánál sokkal jobb képeket csinál, vagy lehet, hogy te qrtál el vmit?
Most csodálkozol, hogy az USB 2.0 gyorsabb, mint az USB 1.1, amivel az N82 dolgozik? Amúgy meg a micro SDHC is gyorsabb vmivel a microSD-nél.[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz nokia párti #948 üzenetére
Ezt időközben én is felfogtam
Na azért Te is átírtad[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest