Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stunts666
őstag
Lejárt az időm.
Beszéltem vele. Most csak szürkében van náluk 72ért 2 év nokia garival és made by finland.
-
Stunts666
őstag
-
Stunts666
őstag
válasz --Nozbert-- #703 üzenetére
A sport edition megegyezik az ECO-val??? Mert tudtommal az ECO is fekete és ahhoz csak leírásokat adnak a telefon mellé. Töltőt pl nem.
-
Stunts666
őstag
Ajánlom figyelmetekbe:
http://href.hu/x/9nc2
-
Stunts666
őstag
Persze, hogy nincs animáció az N82-ben mert más a szoft.
-
Stunts666
őstag
Na skacok kezdjük ott, hogy:
Elvileg ugyan az az optika van az N79ben mint az N82ben, szintúgy az N95ben.. Tehát vagy minimális a különbség vagy a Nokia szoftveresen ráhajtott, hogy az N79 mutasson valami újat.Xenon vaku nagyon de nagyon sokat dob a telón.
Miben tud többet az N79 mint az N82???
- Abban, hogy újabb a szoftvere és vannak benne menű animációk???
Design:
- Van akinek a rizs gombok jönnek be (pl.: én) és van akinek más.The end.
-
Stunts666
őstag
válasz ludsimon #1047 üzenetére
Mindenképpen elküldik bevizsgáltatni.
Nekem mikor behalt a 2gigás memókártyám ami kb 1500-2000 forintos tétel, akkor is elakarta küldeni a szervíz az egész telefont 2 hétre. Olyan indokkal, hogy meg kell vizsgálni mi miatt ment tönkre a kártya.
Mondtam nekik, hogy kipróbáltam egy 1 gigás kingstonnal és rendesen működik tehát a telefonnak nem lehet baja. A válaszuk annyi volt, hogy akkor is el kell küldeni a telefont. Végül ott hagytam őket a csába. 2000 forintos kártya miatt nem fogom szétszedetni a telót.ui.: ez hivatalos Nokia Szervízpont volt. Én is csak cserét kértem.
[ Szerkesztve ]
-
Stunts666
őstag
válasz picur220 #1188 üzenetére
Nem csak én panaszkodtam a nokiakártyákra. Lehet abban is van pár selejtes darab. D600-ban még egy 1 gigás Kingston volt. A mai napig bírja pedig már 2 éves. Amit kaptam az N82-höz gyárilag az meg bírt 4-5 hónapot.
Buszozok hazafele. Hallgatom a zenét és egyszer csak nagy kuss. Mondom: mi a sz*r. Memóriakártya kiszed-visszarak. Semmi. Telefon kikapcs-bekapcs. Semmi. Mondom oké mindjárt hazaérek megnézem gépen kártyaolvasóba. 2 Gb-ből felismert 2 kb-t. F*sza, kártya halott. Pár száz kép eltünt. Végül csuklott pár órát az aki gyártotta mert elszidtam mindennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest