Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaki
addikt
sziasztok!
bocsi hogy itt kérdezek ,de ha nincs egyetlen Ngage játék sem az N79- emen akkor hogy lehet rá telepiteni amit letöltöttem innen - onnan, mert nem akarja telepiteni mint egy jegyzetet kinyitja és kiirja hogy megtelt a memoria és nem tudja megjeleniteni ..Előre is köszönöm a segitséget ....
Atttila
Attila
-
manokaki
addikt
Nem csalodtam aaz N79.-ben eddig !!
Probáltátok a Speedy GO! progit a telo procijának a gyorsasságát teszteli !!!
A nokiaprogaromokon fent !!
Kiváncsi vagyok nektek miyen eredmény jön ki ??????
Attila
Attila
-
manokaki
addikt
Phone speed: 350
Speedy speed: 452Attila
-
manokaki
addikt
Phone speed: 350
Speedy speed: 452Attila
-
manokaki
addikt
Sziasztok!!
Valaki esetleg nem ismer telefon hátlap festőt ??
Nagyon megköszönném..
Akás priviben akár ide is küldhet elérhetőséget !
Attila
Attila
-
manokaki
addikt
valakinek van ötlete arra Hogy miért nem csinál az N79-em hard resetet a *, #,7370# -RE ??
Annyit tesz hogy vissza ujra indul idő, dátum vissza áll, ill. angol nyelvre megy át , de semmit nem töröl a telo memoriájábol ..
Ötlet esetleg
Attila
Attila
-
manokaki
addikt
-
manokaki
addikt
az N79 -n nem lehet beállitani hogy a képernyővédő ne 3mp-ig jelenjen meg csak , hanem végig látható legyen , ill. ha valamilyen swf kiterjesztést adok meg neki képvédőként akkor meg vissza kapcsolja a normál kijelzőt miután megjelent az swf és ezt ismétli 3mp-ként ..
valaki tud ebben segiteni esetleg ??
Attila
Attila
-
manokaki
addikt
válasz picur220 #683 üzenetére
az előre telepitettek is kb 3mp-ig láthatok utána sötétség !
ha pedig sötétség után nyomom meg bármely gombot akkor is kb 2mp-ig látható csak a képernyővédő...ugy nem lehet beállitani mint mondjuk az E51-t , hogy folyamatosan lárszik az idő meg a dátum , de nem világitva ???
A.
Attila
-
manokaki
addikt
válasz Szityu74 #688 üzenetére
hivatalosan tudtommal Nokia garis csak szürke szinüben van az összes többi fekete, fehér az Ázsia piacra szánt , az sem rossz csak nincs ráNokia gari csak bolti...
Bár ha feketét az ECo kivitelben ami a futásra való kiegészitőkkel van talán van Nokia garival is , de hogy hol forgalmazzák , passz!
én igy tudom, de semmi nem biztos
A.
[ Szerkesztve ]
Attila
-
manokaki
addikt
válasz Szityu74 #690 üzenetére
azt nem tudom , nem igazán foglalkoztam N82-vel.
De az N79-t több helyen is megkérdeztem és azt mondták a fehérből csak kinai , ill a szürkéből is van kinai gyártmány és arra nincs Nokia gari csak bolti ezért olcsobb is 4-5000Ft-tal....Feketéből elvileg van az ECO kivitel ami hivatalos Finn , de hogy nálunk lehet e már ezt a változatot kapni nem tudom , de drágább is ez a változat mint a norm. tipus....
A..
[ Szerkesztve ]
Attila
-
manokaki
addikt
válasz picur220 #698 üzenetére
lehet igazad van de azt látom , hogy rengeteg helyen csak a szürkét adják 2 év nokia garival pedig árulják a fehéret is meg a feketét is..mellette , de azokat csak bolti garival árulják , hiába akartam fehéret 2 év nokia garival venni nem adták sehol csak a szürkét...
mindegy !
Attiola
Attila
-
manokaki
addikt
válasz --Nozbert-- #703 üzenetére
ez igaz , de nekem a szürke felel meg és az is van..
Igazábol szürke hátlapot kellene valahonnan szerezni vagy venni !Ha tudtok cimet megköszönném !
Attila
Attila
-
manokaki
addikt
nekem is fordult elő hasonlo még a korábbi N79-emen a mostanin semmi ilyet nem tapasztaltam , ott ujra inditottam és utána jó volt !
Az e-bay mennyire megbizható , N79 -hez hátlapot is lehet rendelni mert nekem szürke kellene , ami a fekete előlaposhoz jár ...??
Attila
Attila
-
manokaki
addikt
válasz picur220 #722 üzenetére
Azon probálkozok , hogy aki fekete előlapost vett annak a csomagjában kell lennie Steel grey-nek és dark grey-nek is , csak még nem igazán találtam olyan embert pedig tőle is megvenném !!
Az e-bay-n találtam csa nem igazán bizok egy hong-kongi eladóban meg hogy az ide is ér , illetve szerintem drágább a csomag küldés mint maga a hátlap !
Probálkozok tovább!
U.I.: a Speedshopban kéket lehet kapni már lecsekkoltam , ha más nincs akkor marad a kék szin.....
Attila
Attila
-
manokaki
addikt
válasz --Nozbert-- #716 üzenetére
a keresett téma ,talán itt : http://axthemes.extra.hu/
de talán van teljes is valahol ingyéé!
A.
Attila
-
manokaki
addikt
vagy inkább itt: http://gallery.mobile9.com/f/753659/?view=download
Attila
-
manokaki
addikt
- az Eszközökön belül,- a Naplon belül tudod megnézni az adatforgalmat ( ez csak háozat adatforg. számolja a Wifit nem )
- minden hálozatnál fizetni kell érte kb 10Kb/10 forint +/- 1-2 forint
-a Hálozat alapu az arra jó , hogy gyorsabb a helymeghatározás , de ugye akkor fizetni kell az adatforgalom után 2. válaszban benne van
- mindkettő használhatja , ha engeded ( de ezt ne vedd kész ténynek )
Attila
[ Szerkesztve ]
Attila
-
manokaki
addikt
furcsa ,de a software Updater- n kijelez egy új 30.019-es új firmware-t !!!
Tud valaki valamit róla ?????
Attila
Attila
-
manokaki
addikt
-
manokaki
addikt
-
manokaki
addikt
válasz Stunts666 #770 üzenetére
volt már ilyen gondom más nokia telo frissitésénél is FOTA-n simán ment , NSU-n meg nem akarta ..
Lehet hogy a PC-mel van gond , esetleg telepitsem ujra az NSU-t a PC-re ??
Ha reset után se megy..
Különben már csináltam resetet a telon , bár nem emiatt , azóta kevés dolgot telepitettem rá ...Attila
Attila
-
-
manokaki
addikt
na tehát volt másik PC-n probálkozás , Hard reset a telon !
És mégse akarja a az új 30.019-es szoftwert telepiteni ...
Akinek sikerült annak magyar nyelvü a teloja ?????????????
Ötlet még esetleg miért nem akar frissiteni ??
Attila
Attila
-
manokaki
addikt
kivettem , de akkor sem akarja frissiteni az NSU-val !
Ugyanazt a szöveget irja ki ....
AttilaAttila
-
manokaki
addikt
más ötlet esetleg az NSU-val kapcsolatban , mivel probálkozqak még ??
A.
Attila
-
manokaki
addikt
nem hiszem el hogy senki nem vágja ezt a Firmware frissitéses dolgot !!!
Hiába Product kod átirás , sza...ik frissiteni az NSU !Valami nem koser benne , de MI ??
Atttila
Attila
-
manokaki
addikt
-
manokaki
addikt
válasz JarrekStar #797 üzenetére
ez az első frisssitésed vagy már ezt a telot frisssitetted korábban is NSU -val ?
Attila
Attila
-
manokaki
addikt
válasz JarrekStar #799 üzenetére
légyszi ird le a Product kododat , kiváncsi lennék rá , hogy milyen országba gyártották elvileg a telefonod és hogy utdtad korábban frissiteni ugy hogy a magyar nyelv megmaradt MERT ugye Magyar nyelvü ??
vajon az a Product kodod ami az akksi alatt van felirva vagy lelett cserélve még a boltban ?
Attila
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest