Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz dethroner #199 üzenetére
Nálam az Idő-re keresve is ott a 2021-es film:
Itt még nincs köze a providerekhez, csak IMDB keresés történik. Ha kiválasztod, akkor próbáljál az általunk megírt providerek megkeresni a kiválasztott filmet. Ahol van, ott nyilván igyekszünk IMDB azonosító alapján pontos egyezőségre keresni, de ahol nincs, ott sajnos cím alapján kell ezt megtennünk. Azonban a cím nem olyan egyértelmű, mint az IMDB azonosító, így ott a legtöbb esetben teljes egyezőséget nem vizsgálhatunk. Nagyjából a címmel és a megjelenés évével dolgozhatunk. Utóbbi sincs minden forrás oldalon minden film esetén kitöltve, így még rosszabb a helyzet. A Moziklub esetén sajnos nincs IMDB azonosító és ugye az Idő szóra keresve az első találat, ami évszám szerint is egyezik, az éppen a Nincs idő meghalni James Bond film, így azt adja találatnak.
Ezért is írtuk korábban többször is, hogy a találatok nem biztos, hogy pontosak lesznek.Alex
-
dethroner
veterán
Hali!
Belefutottam egy hibába, bár lehet hogy nem is az addonok problémája ez. Szóval van az Idő című 2021-es film, angol címe Old. A Steramshark-ban rákeresve csak az Old-ra dobja ki a megfelelőnek tűnő találatokat, de a legelső találat, a Moziklub-os, más filmet kezd, valami James Bond-ot. A sorban második, a Netmozis találat már jó.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Mr Dini
addikt
válasz adriankoooo #195 üzenetére
Az elementumot telepíteni és aktiválni kell, hogy működjön bármilyen torrentes kiegészítő.
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
vargalex
félisten
A Videával inkább az a legnagyobb baj, hogy vannak nem kereshető tartalmak. Erre az egyik példa pl. a dmdamedia-n fent lévő Én vétkem című film videa-s linkje (csak login után látható, mert ugye addig csak a Filemoon linkeket mutatja az oldal/kiegészítő). Nekem ezt semmilyen kereséssel nem sikerült közvetlenül a Videán megtalálni (az URL: https://videa.hu/player?v=KPFnDxC0txeKeQhE).
Alex
-
Mr Dini
addikt
válasz lionshamlet #192 üzenetére
Szia!
Az a baj a videával direktben, hogy semmiféle keresési konvenciót nem követnek, bárki feltölthet bármilyen névvel bármit. Emiatt vagy sok false pozitívat fog magával hozni, ha nem veszem szigorúra a szűrést, vagy nagyon kevés találatot.
Ettől függetlenül meg lehet csinálni, de alapból biztosan nem lesz engedélyezett kiszolgáló, hanem max saját felelősségre lehet majd bekapcsolni. Felírtam a listába.
-
TheRealBear
tag
Sziasztok. Régi motoros nagy kihagyással újra meglesné a Kodi adta lehetőségeket, bízom benne, hogy a MovieShark után hagyott űr befoltozásra kerül vele, ha nem még jobb is. Kérlek valaki dobjon meg a linkel. Hálás köszönettel ✌️
-
-
Mr Dini
addikt
Két verzió egy nap alatt. Hála az új szervernek, végre sikerült megvalósítani valamit, ami elég hasznos lehet: [link]
-
God Vazzeg
veterán
Sziasztok!
A készítőknek itt is még egyszer szeretném/nénk megköszönni a munkájukat, tesztelve Kodi 19.5 és 20.3 Android alatt, szépen működik minden
Ha még nem volt felvetés mint ötlet, nekünk nagyon jól jönne egy olyan menüpont a főmenűben hogy "Utoljára nézett" vagy ilyesmi, ahova automatikusan berakja értelem szerűen hogy az ember mit nézett utoljára. Nálunk sokszor van hogy nem tudjuk végignézni a filmet vmiért, vagy csak sorozatnál jó lenne vissza nézni hol járunk, stb..
Ha arra érdemesnek gondoljátok rakjátok bele, biztos hozzátesz a használási élményhez
-
Mr Dini
addikt
válasz adamp9386 #186 üzenetére
Szia!
Nem, valóban bug volt. Az IMDB változtatott a kereső hash-en. Javítottam és felraktam az 1.00.059-es modul verziót, köszi a jelzést! Hamarosan érkezik egy várhatóan flexibilis megoldás a problémára, amivel nem kell majd frissítgetni a hash-t.
-
adamp9386
csendes újonc
Hát sajnos megint visszatért a fent említett probléma. Pedig úgy tűnt működik drumbox megoldása. Az érdekes az, hogy a filmeken belül a "népszerű" kategória gond nélkül betöltődik, a többi már nem pl "színészek", vagy ha évszámoknál ramegyek egy random évszámra az sem. Kodi verzió : 20.3.0.70 és a platform Xbox Series S. Lehet az Xbox a probléma, esetleg nem annyira kompatibilis egyes add on-okkal? Csak az a furcsa, hogy eddig működött
[ Szerkesztve ]
-
adamp9386
csendes újonc
Nem tudom egyéni e a probléma. Most vettem észre, hogy ha rámegyek, hogy filmek-> (itt kilistázza a kategóriákat) ->Oscar nyertesek akkor nem nyitja meg a kiválasztott kategóriát. Ugyanúgy évszámra megyek akkor sem. Tölt egy kis ideig és semmi. Hibaüzenet sincs. Ezelőtt kb 1 hete még működött. (Xbox Seriesről használom a Kodit)
[ Szerkesztve ]
-
meszi
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm , remek alkalmazás, nagyon szeretem.
Egy kérdésem lenne, hogy hátha tudja valaki mit rontok el...
Ha hozzáadom egy általam kiválasztott sorozatot a médiatárhoz, majd később onnan indítanám el mindig hibaüzenetet kapok. (Lejátszás sikertelen. Egy vagy több elem lejátszása sikertelen volt...) többször próbálkoztam nem működik. Régebben nem volt gond, de az utóbbi időben, a korábban hozzáadott sorozatok sem indulnak el a médiatárból. Próbáltam a kiegészítőben a médiatár frissítése... menüpontot, de ez nem segített.Viszont, ha az SShark kiegészítőből választom ki a sorozatot, gond nélkül indul.
(CoreELEC 20.2 -Nexus fut egy x96 max+- on)Nagyon megtetszett, hogy a kedvenc sorozataim a médiatárban megtalálhatóak, hátha csak én bénázom, és van megoldás, hogy újra működjön. Köszönöm a segítségeteket!
-
wjoe
tag
válasz adriankoooo #179 üzenetére
Kétlépcsős azonosítást használsz az oldalon, ez a beléptető pedig azt nem tudja
-
lali303
tag
válasz adriankoooo #179 üzenetére
Valószínűleg hibásan adtad meg az adatokat.
-
adriankoooo
senior tag
válasz adriankoooo #155 üzenetére
erre valaki?
-
drumbox
újonc
Sziasztok, esetleg valaki találkozott az alábbi problémával vagy sikerült valami beállítással átállítania? Jelenleg ha betöltődik egy filmnek az adatlapja akkor minden média tökéletesen hozzá töltődik kivétel ez alól a háttér azaz a fanart. Mert nem a tiszta fanart töltődik be hanem egy landscape (landscape=logózott fanart), szeretném beállítani hogy olyan háttérképek jelenjenek meg amin nincs semmi felirat. A TMDB-n utána néztem akkor jelennek meg ezek a háttérképek ha a nyelv alapján az "angol" képek kategória alól töltődnek a háttérképek, ezzel szemben a "No Language" kategória tartalmazza a jó fanart képeket viszont ilyet nem lehet beállítani az addonban. Természetesen ott ahol nincs angol feliratos háttérkép ott a fanart rendesen jelenik meg. Köszi előre is ha valaki tudja a helyes megoldást.
-
válasz Martin Eden #175 üzenetére
Ez csak tipp: töltsd le újra a zip fájl-t, ha úgy se jó akkor nézd meg a Kodi engedélyeket, mert nálam sem telepólt amíg az engedélyeket nem állítottam mindigre.
Utána már látta a Kodi a pendrive-on lévő zip fájlokat, addig nem." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
imp6111
csendes tag
Köszönöm a kiegészítőt igazán jól sikerült darab.
Sok sikert a további fejlesztéséhez. -
Martin Eden
tag
Köszönöm én is a kiegészítőt!
Van valami ötlet, hogy mit csinálok rosszul?
Coreelec-es Kodi boxokat használok otthon, az egyiken most épp 19.x-es Kodi van, gond nélkül települt a zip-ből a repo és a kiegészítő.
A másik tv-nél lévő lejátszómon viszont már egy ideje leragadtam az előző coreelec verziónál (9.2.8, Kodi 18.9?, python 2). Más kiegészítőknél is kezdett már szorítani a python 2, úgyhogy gondoltam ha már itt ez a remek SS kiegészítő is, épp itt az ideje frissítenem ezt a lejátszót is. Felraktam a legfrissebb boxomhoz illő stable coreelec-et nexus 20.3-mal, és ugyanaz a zip, ami a másik 19.x-es kodis boxon simán települt, itt hibára fut, azt mondja sikertelen a zip -ből való telepítés, érvénytelen szerkezet miatt (vagy valami ilyesmi volt az üzenet). Az MS repóból (meg más helyekről is) viszont a megszokott módon minden olyan kiegészítőt sikeresen telepítettem, amit használtam régen is ugyanezen a boxon, még a (ha jól emlékszem) 18.9 verziós kodival. Szóval egyedül eddig az SS-zipre kaptam ezt a hibát... -
-
-
totya79
tag
válasz Luissimo #167 üzenetére
Esetleg,igen Ha már torrent,akkor egy vele kapcsolatos kérdés.
Az esetleg nem megoldható,hogy kicsit több időt várjon lejátszás elött,azon torrenteknél,amiknél nyilván kevesebb a seed?Konkrétan,mondjuk van itorrenten valaminél 30 feltöltö,rányomok elkezdi betölteni,de kicsivel késöbb átugrik az Ncorra,ahol értelem szerüen,sokkal több feltöltö van.Lehet ha lasabban is,de elindulna onnan is idővel. -
vargalex
félisten
A találati listában a forrás oldalak által közölt minőséget (felbontást) látod. Ha ez hibás, akkor sajnos ezen nem tudunk segíteni, így a valós minőség a lejátszás elindításakor derül ki biztosan. Persze a fordítottja is előfordul: ha a forrás oldal nem közöl minőséget, akkor a StreamShark-ban SD-ként látszik, holott akar 4K tartalom is lehet mögötte.
Alex
-
Stealth
senior tag
Helló ,
Rákerestem a 12 dühös ember című filmre - az 1997-es verziót kezdtem el lejátszani, ami az első találat szerint 720p.
A kodii szerint a stream 672x480, ami SD.Lehet ez hiba?
[ Szerkesztve ]
-= Stealth =-
-
sub71
aktív tag
vargalex, Mr Dini
Köszönöm a munkátokat, nálam minden szuperül működik
-
lionshamlet
senior tag
Hi, kérdés a fejlesztők felé.
A videát mint forrást be lehet rakni a többi közé?
Kerestem egy filmet ami csak a videán volt elérhető.
Dark Tide/Sötét hullám (2012) -
vargalex
félisten
válasz aldebaran #158 üzenetére
De, pontosan azt néztem, írtam is:
"Sajna tesztelni nem tudtam, mert nekem rögtön az első forrás (Mozicsillag, OK - 720p) is elindul. Sőt, a másik Mozicsillag, illetve a Netmozi linkek közül az összes HQQ, Dood, Doods és a Dmdamedia Filemoon stream-ok is indulnak. Így nem megy a következő filmre."A találatok:
Első találat (Mozicsillag, OK.ru, 720p) lejátszása:
Netmozi HQQ (első találat NetMozi-ból) captcha:
Netmozi HQQ találat lejátszása:
[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
válasz aldebaran #156 üzenetére
Mivel a forrásokon is iterál a kiegészítő, ahogy írtam, elképzelhető, hogy a teljes kód így van megírva, nem néztem még. Bár, valóban elég fura. Sajna tesztelni nem tudtam, mert nekem rögtön az első forrás (Mozicsillag, OK - 720p) is elindul. Sőt, a másik Mozicsillag, illetve a Netmozi linkek közül az összes HQQ, Dood, Doods és a Dmdamedia Filemoon stream-ok is indulnak. Így nem megy a következő filmre.
Próbáltam keresni olyan filmet, aminél talál forrást, de egyik sem indul, de "sajna" nem találtam. Olyan viszont találtam, ahol az utolsó néhány forrás nem indul, de onnan indítva a lejátszást, elment az utolsó találatig (19 találat volt, a 17-es már nem indult, így azt indítottam) majd visszafelé lépkedett (esetemben a 16-ra, amit már sikeresen elindított).Alex
-
aldebaran
őstag
válasz vargalex #154 üzenetére
Pl.: Filmek / Évszámok / 2009 / 2. oldal Játék a végsőkig. El akarom indítani, talál néhányat, de lejátszhatatlannak minősíti és a következő filmet kezdi keresni és annak a találatait adja vissza.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
adriankoooo
senior tag
Sziasztok,
Megadtam az nMag adataimat a beállításokban, de sehol nem látok nMag forrást, amikor kiválasztok egy filmet. Kell még valami hozzá? Illetve még egy kérdés, IMDB ratingot nem lehet a filmek neve mellé tenni?
-
-
aldebaran
őstag
Azt vettem észre, hogy ha egy filmhez nem talál source-ot, akkor átugrik a következő filmre és ahhoz keres source-okat. Lehetne, hogy inkább csak kiírja, ha nincs source, hogy nincs source és ne ugorjon a következő filmre?
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest