Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lionshamlet
senior tag
válasz aldebaran #111 üzenetére
Sikerult az este kiprobalni végre a streamsharkot.
Őrület, le a kalappal.
Szép munka, remélhetőleg sokáig működőképes lesz.
Kíváncsian várom milyen egyéb funciokkal fog bővülni az évek során.* lehet-e úgy listaznina filmeket megjelenési év szerint?
Minden, adott evben megjelent filmet mutasson, ami elérhető a forrás addonokban?
Tehát csak azokat a filmeket listazza amihez aktív linket is talál.
(Alapbol van szűrés megjelenési év szerint, de nehány filmhez nem talált elerheto, aktiv linket.
Lehet hogy ezeket ne mutassa a talalátok kozott)?Illetve ha egy színész nevére keresek rá, szintén listazza a hozzá kapcsolhato filmeket, de csak amihez van aktiv elérhető link a forras addonban?
[ Szerkesztve ]
-
-
vargalex
félisten
válasz aldebaran #156 üzenetére
Mivel a forrásokon is iterál a kiegészítő, ahogy írtam, elképzelhető, hogy a teljes kód így van megírva, nem néztem még. Bár, valóban elég fura. Sajna tesztelni nem tudtam, mert nekem rögtön az első forrás (Mozicsillag, OK - 720p) is elindul. Sőt, a másik Mozicsillag, illetve a Netmozi linkek közül az összes HQQ, Dood, Doods és a Dmdamedia Filemoon stream-ok is indulnak. Így nem megy a következő filmre.
Próbáltam keresni olyan filmet, aminél talál forrást, de egyik sem indul, de "sajna" nem találtam. Olyan viszont találtam, ahol az utolsó néhány forrás nem indul, de onnan indítva a lejátszást, elment az utolsó találatig (19 találat volt, a 17-es már nem indult, így azt indítottam) majd visszafelé lépkedett (esetemben a 16-ra, amit már sikeresen elindított).Alex
-
vargalex
félisten
válasz aldebaran #158 üzenetére
De, pontosan azt néztem, írtam is:
"Sajna tesztelni nem tudtam, mert nekem rögtön az első forrás (Mozicsillag, OK - 720p) is elindul. Sőt, a másik Mozicsillag, illetve a Netmozi linkek közül az összes HQQ, Dood, Doods és a Dmdamedia Filemoon stream-ok is indulnak. Így nem megy a következő filmre."A találatok:
Első találat (Mozicsillag, OK.ru, 720p) lejátszása:
Netmozi HQQ (első találat NetMozi-ból) captcha:
Netmozi HQQ találat lejátszása:
[ Szerkesztve ]
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Alex
Hirdetés
- Gitáros topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Ddr4 8gb 3200mhz
- Cooler Master NR200P
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest