Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pampika
őstag
válasz #05364992 #326 üzenetére
amiről ti ketten beszéltek, az két külön világ.
amit te mondasz, az az egyéni preferenciád és tetszés/nem tetszésed egy telefonnal kapcsolatban.
amit ő mond, az egy bizonyos üzleti körtől kötelező elvárás. ahol nem azért veszel órát, öltönyt, notit x száz ezerért, mert a konfekció halszálkás nem tetszik 20k-ért, hanem mert különben komolytalannak tekintenek. ilyen helyeken szokás lerakni az asztalra egy vertut, vagy egyéb felső kategóriás/üzleti mobilt. azonban ez a modell közelről sem ezt a réteget célozza meg (mindamellett, hogy külsőre pár dolgot leszámítva sztem simán verne pár nagyon drága, de nagyon csúnya telefont), így kár ezen vitatkozni.a motorola meg tényleg ott volt a mobiltelefónia születésénél...az egy dolog, hogy itthon nem annyira (el)ismert, de amcsiban nem kis presztízse van.
-
Halo
senior tag
válasz #05364992 #405 üzenetére
szerintem semmi baja nem lesz
mivel az elefánt talpa nem "merev", így a teló belesimul a "lúdtalpához-nál"
szerintem (!) kibírja - s ez még markating szempontjkából is jobb, mint azt prezentálni: "látjátok, azért ezt már ne próbáljátok ki - báár, nincs is minden hálószobában elefánt"Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Aureal
senior tag
válasz #05364992 #456 üzenetére
Meg gondolj bele, mekkora cucc már hogy egy ekkora zsebkészülékből - persze adott környezetben kiépített fogadó infrastruktúra mellett - képes lenne valaki fullos prezentációt tartani minden laptop, stb nélkül, csípőből a Digital Living Network Alliance-el! Ennek terjedésében több fantáziát látnék, mint a mini-projectoros telákban.
Egyszeriben olyan szolgáltatásokkal ajándékoz meg sokakat a Moto ebben a Defyben, amik túl mutatnak a jelenen, nem is tudjuk még mennyire frankó kis tela ez "az amerikai álom!"[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz #05364992 #456 üzenetére
A wifi szabványokat támogatja, ergo azon keresztül simán kilőheti a HD mozit is. Az biztosan elbírja sávszéllel. Egyelőre viszont kevés ilyen TV-t látni (mert főleg azon hasznos a dolog, leülök a fotelba, előkapom a Defy-t és szinte TV kapcsolóként elindítom a filmet.)
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz #05364992 #487 üzenetére
Hát, ha tényleg azt feltételezzük, hogy 25-25% minden lábra, akkor kb 1t tömeg (107x59) 6313mm^2 felületen, akkor 10000N/6313mm^2, azaz ~1,6N nyomás nehezedett minden mm^2-re (ha okfejtésem helyes). De mivel ebből semmi sem adott, így fogalmunk sincs.
A Niva szerintem jóval könnyebb a zelefántnál, de egy betonmixer már más helyzet
Már várom a nagy strapa tesztet!96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
zsirfecske
addikt
válasz #05364992 #517 üzenetére
de simán, mindjárt megpróbálom okosabban is, csak mindig egyszerre 5 dolog van felírva, hogy még ezt kell kipróbálni, beállítani, kitalálni, utánanézni és megoldani, mindezt úgy hogy korábban sosem láttam még androidot. de lassan azért tisztulnak a dolgok..
jaa, amúgy a legjobb móka a google maps-en, hogy gmail acc fotóval jelölve látod hol van a másik éppen a városban, miután engedélyeztétek egymásnak a location share-t. ennél csak a zombie run app a mókásabb
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz #05364992 #796 üzenetére
Nem ez volt a kérdés.
Az én (csúcsmultimédiás) N79emre is van program(DivX_Mobile_Player,CorePlayer,MMPlayer,stb ), csak 1, nem játszik le semmit 2, olyan vérlázítóan gyenge a hw hogy 96×96 pixelen se bírna el vele a proci.Mivel a defyben sincs hw rásegítés itt is lehet ez a szitu, bár lehet hogy vmi alacsony felbontást (mittomén 360×200) a proci még simán elvisz.
De ha nincs, van-e vmi olyan formátum amibe érdemes konvertálni (enyémre most ugye nincs, mpeg4 az egyetlen és kész, abból fentebb írtam milyen méretnövekedés lesz, és még a hang is vacak)?!Értsd egy egycédés dixv aviból maximum 3-400 mega lesz (pl 360×200, 48khz 256kbps pl).
Nem nagy az esély hogy eltérítsem a defytől, de azért GW620/X10M.P. egy-egy pontot szedne be plusszban.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
ronaldo
őstag
válasz #05364992 #1287 üzenetére
All of us are pretty sure that the problem is in the welding point between the ear speaker and motherboard, because you can talk through the headphones or loud speaker, also people using the headphones more often found the problem faster, as the jack is close to the speaker. Some people discovered this in the first days, others 1 week, others even more
Applying pressure on certain points, makes the ear speaker audible, barely
The following pages are in german, so use google translate
50 people, at least have this problem, each one has returned their phone so multiply it by 2
http://www.android-hilfe.de/motorola-defy-forum/55012-stoerung-kein-ton-nach-kop fhoererbenutzung-wieviele-haben-das-problem.html
http://www.android-hilfe.de/motorola-defy-forum/54197-stoerung-kein-ton-nach-kop fhoererbenutzung-30.html
Please Hurryt, im saying it with good intensions but youre loosing people's confidence day by day
I have a Defy, in box i havent used it so that i could return it, i'm waiting this week but i can't wait any longer
I think you should correct the problem at the factory and the first phones that come properly built, exchange them for us.
Igen, ez lehet a gond.
[ Szerkesztve ]
-
IIIstIII
senior tag
válasz #05364992 #1607 üzenetére
Én is csak olvastam ezt, ezek szerint a tesztelők se voltak vele tisztában. Ilyen házilag megbontott telefonokról meg eleget halottam, és ugyanazt gondolom én is: aki hülye, halljon meg!
Android 2.X : Ha az ember úgy áll hozzá, hogy csakazért nem vesz meg egy telefont, mert nem a legfrissebb a szoft rajta, akkor sose fogja megvenni. Mire kijön erre a 2.2 vagy 2.3 addigra lesz 3.0 akkor azért nem fogja megvenni, ha meg várni fog a 3.0-ra (erre mondjuk kevés az esély) akkor meg már 3.1 vagy 3.2 lesz. Vagy elfogadja valaki, hogy ezt ilyen szoftverrel dobják piacra és beletörődik, vagy menjen és vegyen más telefont. -
MotorBoy79
tag
válasz #05364992 #1686 üzenetére
Vagy inkább rájöttek a boltok, hogy nem versenyezhetnek a PIX áraival, pláne, ha az ember még ÁFÁ-t is visszaigényli, mert úgy 72-ből kijön.
(tudom, mert nekem is elvileg pár napon belül megérkezik )Az itthoni GSM boltok szinte mindegyikében 0% ÁFÁ-s bruttó árakat látni, tehát ha valaki ÁFÁ-t igényel vissza, akkor az még mindig spórol legalább egy tizest ha a PIX-től rendeli.
Simán lehet, hogy a hazai boltok is a PIX-től szerzik be és eddig 30, de most már "csak" 15% -os nyereséggel adják el.
-
Tex
senior tag
válasz #05364992 #1686 üzenetére
Én vagy 4-5 helyen nézem folyamatosan, mert:
- egyik helyen beszámítják a régit,
- másikon lehet részletre vásárolni,
- harmadikon Szegedre gyorsan olcsón kiszállítják stb.
De valszeg csak január -február környékére jön össze a lé.Szkajt - Nekem ingyenes víruskergetők közül az AVG jött be legjobban, és az ingyenes andira is az van a tetkón. Frankón teszi a dolgát!
[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Robi BALBOA
őstag
válasz #05364992 #1746 üzenetére
Köszi a segítséget!
(#1750)Devilske: Köszi, hogy segítesz.
1,1ghz-en már nem megy mondjuk a kicsike?Az akku merülésének a növekedésére kíváncsi vagyok én is, de ha ugyan annyi feszt kap 800mhz-en mint 1ghz-en akkor sokat nem számíthat a dolog.
[ Szerkesztve ]
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
-
ABE
őstag
válasz #05364992 #2950 üzenetére
RSD Lite 4.9 és Handset USB Driver 4.8, elvileg ezek a legutolsó verziók.
-
prompt
tag
válasz #05364992 #2991 üzenetére
Ja, de valaki írta, hogy abból kiderül a gyártás ideje is Na meg T-s, szóval valószínű ugyanonnan jött. De emlegetnek itt még egy számot is, amit nem tudok, lehet, hogy az adja meg akkor a gyártási időt.
Te írtad
De a linket megnyitva már ki tudom deríteni a gyártási időmet.. Na meg is nézem.[ Szerkesztve ]
-
Hakkuuuh
tag
válasz #05364992 #3347 üzenetére
Szia!
A nandroid backup az az Android-os telók saját backupja igaz? Kb. ugyanazt érem el vele mint a Clockwork MOD recovery for Moto Defy-vel? (ha backupolok). Ha nem nagyon van igazam akkor tudsz adni egy linket ahol komolyabban utána lehet olvasni?
Köszi
Hardcore4Life
-
Zolás
addikt
-
zsirfecske
addikt
válasz #05364992 #3485 üzenetére
es file explorert használok én is, így a telefont usb-n már nem nagyon dugdosom fel pc-re. melóban egy médiatároló nas (smb), itthon meg a popcorn hour (smb/ftp) egy megosztott mappája van beállítva. ha akarok valamit a telefonra/ról tolni, akkor sima copy-paste wifin.
szerintem is ez a legkényelmesebb, mindenhol működik és nem igényel külön appot ha megfelelő fájlkezelőt használsz.
-
Zolás
addikt
válasz #05364992 #3490 üzenetére
Sajna mint egységsugarú poweruser ez meghaladja a képességeimet
Na majd egyszer egy rekesz sör mellett valahogy megcsinálomCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
ronaldo
őstag
válasz #05364992 #3659 üzenetére
A Frozen Eclair V2-t tetted fel? Mondjuk akkor tapasztalatról is tudsz beszélni (nem benchmark programok). Kicsit más téma, de Eengem az idegesít veszettül, hogy sok program aminél görgetni lehet, ott akadozik kicsit. Az alap névjegyzék is (ha fényképek vannak a neveknél), meg a letölthetőeknél is. Ez pedig olyan dolog, hogy ha jó előre elrakja cache-be "biztos ami tuti" alapon, akkor folyékony lenne az egész, nem? Az oké, hogy így több memória kell neki, de ennyit igazán megér. Erre a JIT-nek nincs befolyása? Csak mert ez is egy előre látható dolog.Egyébként a Froyo-nál a live wallpaper tényleges működése (ugye Eclairnek is lehetőség, de közel sem olyan folytonos, mint Froyo alatt) kapcsolatban állhat ezzel?
-
Halo
senior tag
válasz #05364992 #3860 üzenetére
pffff....
már megbocsáss - de ezt le tudnád fordítani magyarra is?
nem muszáj még idén, ráér jövőre is - és akkor lehetne belőle egy helyes kis szösszenet, ami mehet 1. Hsz-be.addig is:
BUÉK Minden kedves topiclakónak és szeretteiknekMotorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
l33tus
csendes tag
válasz #05364992 #3860 üzenetére
Kedves vagy, hogy ilyen gyorsan válaszoltál a kérdésemre, de ebből kb annyit értettem, hogy "fogod, bekapcsolod, beállítod, leokézod, és megy". Akárhogy is nézem ez eddig is le volt írva, sőt! erre magamtól is rájöttem
Namost amit én szeretnék látni (és egészen biztos, hogy nem csak én), az valahogy így nézne ki:
- elndítod a M.O.-ot
- megnyomod a menügombot. Tudod az a négy négyzet, amiből az egyik fefér. Megvolt? rendben, ügyesvagy.
- most odaböksz a kis ujjaddal az alul megjelent fehér négyzetek közül a "settings" feliratúra
- kapsz 4 fehér sort
- ezeket így meg így kitöltöd...stbstb...
Ez lenne a "lépésenként hozzá nem értőknek" kifejtése a dolognak
Aki ilyen formában le tudná írni, az tényleg segítene sokunknak!
Előre is köszi!
"mindenki hülye, vagy csak én vagyok helikopter?"
-
Zolás
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest