Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Button
aktív tag
válasz gagavectra21 #4607 üzenetére
piszok nagy mák és rengeteg utánajárás kell ahhoz..
egyelőre a láttam olyan embert, aki ismerte a húgát annak, aki hallotta, hogy elvittek tegnap onnan állítólag egyet.. -
Button
aktív tag
lenne egy kérdésem amit se a keresővel se az első hsz alapján nem tudok megoldani
pedig nagyon egyszerű, biztos én vagyok a béna
különböző nevekhez különböző csengőhangokat szeretnékamiket találtam azt már mindet végigjártam, az SD-s mappalétrehozásoktól kezdve a ringdroidig, a csengőhang beállításon át akármilyen média playerben
a gond tehát nem az, hogy SD-ről nem megy a csengőhang, hanem ilyenkor globál lecseréli és kész
van a kezemben egy voda845, ha ott bemegyek a névjegyzékbe, ráállok egy névre és nyomok egy menü gombot, akkor 5 opció jön elő, az egyik az hogy beállítások\csengőhang, tehát adott bejegyzéshez külön csengőhangot tudok rendelni
defynél ez a menüpont hiányzik
mit bénázok el, elvileg a verziók is azonosak.. -
Button
aktív tag
hamár címjegyzék
rosszul emlékszem hogy az elején amikor beimportáltam a SIM-ről, akkor a telefonkönyvben a listában a számok is látszódtak?
mert most csak a nevek vannak és nem tudom visszavarázsolni -
Button
aktív tag
hívás után van fekete téglalapban a "call time:xx:xx" felirat
ezen vajon hogy lehet módosítani, leginkább kilépni belőle
mert 4-5 másodperc, ezalatt semmire nem reagál a telefon
vagy akár levenni 1-2 másodpercre -
Button
aktív tag
válasz DeadMeat #5564 üzenetére
amikor simről beimportáltam a neveket és a számokat, akkor a lista úgy jelent meg, hogy látszott a név és a szám is
most ha bemegyek a telefonkönyvbe, akkor csak a nevek látszanak
nem tudtam eldönteni, hogy én állítottam-e el valamit vagy sem, de egyre inkább azt hiszem nem -
Button
aktív tag
jártatok már úgy, hogy amikor "felveszitek" a telefont, akkor 2-3x is meg kell nyomni a zöldet?
megaztán arra sem jöttem rá, hogy min múlik, hogy a hívásfogadás/elutasítás gomb éppen elhúzós vagy megnyomós
először azt hittem a képernyő lockal van valami összefüggésben, de próbálkoztam különböző szitukat és elég random, vagy csak nem jöttem rá a logikáraegyelőre tényleg mindenre rávehető a teló, sehol semmi nem akad és nem szaggat, egyedül a telefon funkciókban látok elég furcsa bugokat (más kérdés, hogy ez elvileg egy telefon )
-
Button
aktív tag
"call time:XX:XX"-el kapcsolatban ma probálgattam
az esetek nagy részében tehát 5 másodpercig kinn a téglalap, ha alatta nyomkodok valamit, akkor látszólag semmi nem történik, aztán amikor végre eltűnik, akkor a telefon gyorsan végrehajtja a nyomkodásokat
aztán olyan esetem is volt, hogy "leteszem" a hívást, azaz ablak marad ami hívás közben van, látszólag lefagy a teló, az óra megáll a jobb felső sarokban, ez kb 5 másodperc, fél másodpercre bevillan a call time-s feliratmost lehet hülyeséget kérdezek, a 2.2-es frissítéstől várható pl ezeknek a dolgoknak a javítása, vagy az nem érinti ezt?
amúgy vodásom van és megtaláltam a híres BT feliratot
-
Button
aktív tag
megőrülök
azoknál a hívóknál, ahol más csengőhang van beállítva random hosszúságban szólal csak meg a csengőhang (gyári csengőhang azis ráadásul, csak másik)
akinél a default csengőhang van, ott működ rendesenringer toggle widget esetleg bezavarhat? kb ennyi ami fenn van ezzel kapcsolatosan
-
Button
aktív tag
úgy néz ki csak én szenvedek ezzel?
tehát ha valamelyik névhez más csengőhangot állítok be, akkor a kicsengés csak 1-2 másodperc, utána néma.. ha visszaállítom a default ringtone-t akkor a hiba megszűnik
kvázi így nem tudok beállítani különböző csengőhangokat
(az már csak hab a tortán, hogy akihez nem nyúltam, ott nincs ringtone bejegyzés egyáltalán, akinek meg piszkáltam a csengőhangját, annál default ringtone bejegyzés van - mindegy, legalább nem 1 másodpercig szól)
megjegyzem ez a 1-2 másodperces stuff kb 2 nap után jött elő, az elején normálisan csengett, amíg kellettmásik:
a hangszóró probléma hogyan jön elő?
ma próbáltam hívni valakit, amikor létrejött a kapcsolat, akkor csak erős zúgás volt, ezen reboot sem segített, végül az ötödik hívásnál normálisan lehetett hallani.. nem tudtam eldönteni, hogy ez most a hangszórós problem vagy más -
Button
aktív tag
válasz schmo07 #6223 üzenetére
Eddig nem vettem észre, de ma pont ott voltam amikor valaki, akinek saját csengőhangja van, hívott. És nekem se végig csörög. Viszont nem csak 1-2 másodperc, hanem 1x lejátsza teljesen az mp3-at, ami mondjuk 10 mp, de utána nem ismétli újra mint a régi telefonom. Lehet, hogy valahol mégiscsak be lehet ezt állitani?
nekem nincs semmi mp3, a gyári "insert coin" nevű van/volt egyes embereknél
egyelőre volt, mert kivettem, de próbáltam megadni másikat, akkor is csak 1-2 másodperc
először a ringer toggle widgetre gyanakodtam, de aztán azt is leszedtem és maradt a jelenség
persze lehet, hogy be lehet állítani ezt, de én nem találkoztam a dologgal sehol -
Button
aktív tag
válasz schmo07 #6234 üzenetére
Bocs, akkor félreértettelek, két hasonló, de mégis különböző problémánk van.
Raktam fel direkt mp3-at, azt is megszakítja 1-2 másodperc után, de van, hogy 5-öt is kibír, teljesen random. Raktam groupe ringtone-t, ringo pro-t, de ezek is mind ugyanazt a beállítást írják át csak más felületen..
Ahogy visszaállítom a default csöngést mindenhova, rögtön megszűnik a hiba.Mindenesetre érdekes, hogy ez senki másnak nem jön elő csak nekem
Lehet kéne nyomnom egy factory defaultot, csak nincs kedvem elölről kezdeni -
Button
aktív tag
-
Button
aktív tag
kicsit lejjebb ment az ára, én részemről berendeltem, 1x élünk
valahol olvastam olyat hogy a CAR-DOCK automatikus is lehet, ez vajon tudhatja ezt?
(ha nem sem érdekes, tulajdonképpen költői kérdés) -
Button
aktív tag
ma nekem is megvolt az 5d 6h akkuidő
csak el kellett mennem és nem mertem 15%-al nekiindulni
no wifi, no 3G vagy game, kamera, csak telefon, az se sok -
Button
aktív tag
Mielőtt megvettem a telefont én is azon gondolkodtam hogyan kéne majd letiltani az adatforgalmat..
Na ez ha jól emlékszem 3 napig tartott, rohantam vissza a vodába.. 500MB - 1000Ft, nem fog fejbe vágni, de a 100MB - 500Ft, fél évig, utána is csak a duplája..
Mellesleg ha valaki tényleg ettől fél, akkor el kell vele bújni az a tuti az első indításkor, nekem pl a pincében semmi térerő, de szerintem mindenki ismerhet ilyen helyet.. -
Button
aktív tag
sziasztok
úgy járt már valaki, hogy nem lehet tölteni a telefont?
nem érzékeli a töltőt, vagy pár másodperc múlva abbahagyja a töltést
több töltővel, autós töltővel is ezt csinálja, akár kikapcsolt állapotban is
fél éve jött elő a probléma, akkor vettem egy új akkut (eredetit), azóta minden csodás volt (4.1.2 van amúgy fenn, de ez valószínűleg mindegy), és 2 napja elkezdte megint csinálni
most vegyek megint egy akkut? vagy valami halódik benne?
úgy vettem észre eléggé melegedik és kis hűtés után tudom tölteni, ez ugyanígy volt 2.1 alatt is amúgy
köszi előre is az ötleteket ha vannak -
Button
aktív tag
gigateles és elég gyárinak néz ki
persze ettől bármi leheteltávolítottam az utoljára felrakott gmail és gmap frissítéseket, most normalizálódott az akksi, 2 napot bír idle
az autóban persze nem merem tölteni, mert ott a műszerfalnál rásüt a nap, iGO alatt pedig eleve eléggé bemelegszik
nagyon úgy néz ki, hogy a hőfokkal van összefüggés, és még csak tél van..
persze hamarosan 4 éves lesz, mit panaszkodok -
Button
aktív tag
Azért a helyén kell kezelni a telefont, egy gp2 autóval sem állnak oda az f1 rajtrácsra. Az enyém kb 4 éves, hetente 3x leejtem, volt rajta vagy 20 féle rom (most 1 éve a cm10 - 4.1.2-t szeretem a legjobban), 3 akksi, ebből 2 gyári. Ez egy jó konstrukció volt, meg merem kockáztatni, hogy a mai szupergépek 85%-a nem bírná ki azt amit ez nálam kibírt, főleg nem ennyi ideig. Kb 2 havonta újraindítom, csak a rend kedvéért.
De egy ennyi idős telótól csodát már ne várjunk, csoda az is, hogy még ketyeg, persze a használhatóság határain és nem agyonpakolva fécbuk féle ócskaságokkal.
Én úgy vagyok vele, ha holnap befejezi a pályafutását, akkor is úgy könyvelem el, hogy az egyik legjobb telóm volt, pedig ez még csak a második motorolám
És igen, pont ezért vagyok mérges én is a beépített akksira, pl a moto G-t a mai napig ezért nem vettem meg. Nem mintha nem lehetne megoldani a cserét bármiben, de az elvek..
Amúgy a moto L7-em is tökéletesen működik a 2. akksijával, nem tudom hány éves lehet -
Button
aktív tag
nagyon jó kis teló ez, de mára 2 dolog miatt lett zsákutca (amellett, hogy tökéletesen működik)
- ha cm7 alapú dolgokat rak fel az ember, akkor az appsok egyszerűen nem indulnak el, vagy sokkal régebbi verzió van csak
- ha cm 10-11 alapúakat, akkor baromi lassú lesz (és esetleg el is bootol néha), habár minden futmost éppen 2.3.7-el próbálkoztam, endomondózni akarnék.. namost az pl 11-esnél tart, a 9-es indul el, és marha lassan..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest