- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tmximum
tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy most szedtem le az 1.4.7-hez az x-rayt, és hibátlanul működik, viszont, amióta leszedtem, nem tudom, hogy minek köszönhetően, de néha teljes vasút vonalaim vagy csapdáim döntenek úgy, hogy "szétbomlanak" és ha nem veszem észre időben, akkor elvész több száz sín vagy más... mi lehet ennek az oka? A kazamatáknál ha kiszeretném nyerni az oda termő mobok adta dolgokat, akkor milyen csapdát érdemes csinálni, hogy csak néha ha lemegyek, csak fel kelljen szedjem az összegyűjtött puskaport pl.
Előre is nagyon köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ph Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest