Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Hellooo..
Valaki tud faja multi modokat?
Egy skaccal toljuk de alig alig találunk értelmes multis modokat...singlebe marha jó dolgok vannak de multiba?:SEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Ha valaki ráér akkor tolhatna néhány képet a saját alkotásokról
Majd én is rakok fel későbbEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz tvse1995 #706 üzenetére
Ezt megcsinálom csak lombal és gyapjuval
Remélem nem gondEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
én a házról majd videót akarok..
Amugy misa texture pack..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz MasterDeeJay #807 üzenetére
Engedik...mi anno cod4 klán is csináltunk ph név alatt
Max fizettek minden modinak/házigazdinak 1-1 sörtEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Elég hozzá egy 3x1x1es is..3 hosszú, 1 széles és 1 mély..
két szélébe nyomatod a vizet és középről annyit vehetsz ki amennyit akarszEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Skacok...valaki nyúlt már bele a Minecraftba?
Konkrétan az érdekelne hogy a felhőket ki lehet-e szedni? vagy a texturáját (mivel van neki) átlászóvá tenni?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Hát nem az épületem de van most egy elég nagy projectünk és kb PONT a felénél metszi ketté..
És kegyetlen idegesítőEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz veector #1108 üzenetére
Szerintem szimplán annyi kéne hogy ha építek valamit azon ne kusszon már át
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz X3B6O0X #1112 üzenetére
én csak több féle és szinü anyagot akarok..
Elég durvának tartom egy ekkora szabadságot adó játékban hogy ha fel akarok húzni egy szobrot az lehet kő/fa/sár/homok vagy ugye a birkagyapju amiből szintén csak pár szín van..
Sokat dobna a dolgon ha minden olyan szinü és állagú lehetne amilyet szeretnék
Persze a te ötleteidet is elbírnám viselni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz veector #1113 üzenetére
az egy köcsög...olyan modokat csináltak már a játékához és alig-alig foglalkozik az egésszel..
Multiba pl a 70%a nem is megy..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
Igen, megcsinálta a játékot..
Aztán jött még 30emberke akik sokkal de sokkal jobbá tették..
És mit csinál velük? jah hogy leszarja mert még a végén 14centet fizetnie kellene..
Nem mellesleg a modderek 90%a szerintem pénzt sem kérne .
És lenne egy mérföldekkel jobb játékod...Tényleg..így belegondolva, mindenki rosszul járna...
-
Sirandrish
legenda
válasz MasterDeeJay #1120 üzenetére
Szerintem ez pont az a játék amin a végtelenségig lehet csiszolgatni..
Ezt is belerakni..azt is belerakni...ebből egy jobbat is..abból is egy jobbat...egy kis ez egy kis az..
Nem hiszem hogy ha most belerakna 3-4modder által kreált cuccost azzal ellőne mindent...SŐT...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Nálunk is elég sok minden van téglából és minden darabjáért meg szenvedtem..mégis van a szeron mod..
Nem értem a kettő között az összefüggést...
csak ebbe a szeróba van fejenként mittomén 300óra és összesen 30gyémántunk nem volt még..mindamellett hogy kb 30.000négyzetméter bányám van 3 szinten..Szóval a mod nem azt jelenti hogy mindened megvan
-
Sirandrish
legenda
akkor meg főleg nem értem..
Ott van az IndustrialCraft..talán az egyik ha nem a legjobb mod..
Ha azt belepakolná az elég nagy fejlesztésnek számítana..
Bőven beleférne és sok plusszt ad a játéknak..
Szélerőmű,Napkollektor,automata fúró, Elektromos berendezések stb..
Nagyon nagy buli egy önellátó házban élni...
És ugye minden szirszarért ugyanúgy megküzd az ember csak több mindenre "költheti"..[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Hát most ugyanezeket kapjuk csak havi tagolásba..
amit én mondok az 1 azaz egy mod...nem kell millió modot integrálni a játékba..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Hát nem tudom de én ilyen "megnyomok két gombot és enyéma világ" modokat maximum akkor használnék ha életnagyságban akarnám felépíteni a parlamentet pl.
az Industrialt meg attól hogy egy adott szerveren jelen van pont nem muszáj használni..
Szóval ha neked a sima fatüzelős furnace kell akkor használhatod..nem kell neked napkollektorokkal előteremteni az energiát...viszont ha szeretnéd akkor megtehetnéd..ami szerintem jó lenne..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Mi épp ezen vagyunk..van egy nagy főkecó meg 1-1 emberkének külön 1-1 kisebb faháza..és majd azokba akarjuk eljuttatni az áramot..
Az a mod meg érdekesen hangzik
-
Sirandrish
legenda
válasz MasterDeeJay #1171 üzenetére
Ezt fly moddal lőtted vagy elérhető admin/op-ként ez a funkció?
-
Sirandrish
legenda
öhm köszi skacok de a képre gondoltam..
Tehát hogy ilyen madártávlatból van "fényképezve"...az flymod-al készült?azzal a Dynmappal én nem tudtam ennyire rázoomolni
Szerk: okés..rendben már értem..csak korán volt még
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz MasterDeeJay #1182 üzenetére
És mitől lehet ennyire rázoomolni?
mármint mi kell hozzá?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
aha...hát ezzel sokat segítettél
Akkor marad a fly mod vagy a frapsBár frapsel jó nagy vidi lenne mire körbejárnék mindent
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz MasterDeeJay #1189 üzenetére
Nah szupi...köszike szépen!
Majd meglesem hogy mennyi látszik ha ugy csinálom hogy minden benne legyenEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
SKACOK!
Nincs kedve mindenkinek felrakni 1-2 képet az "alkotásairól"?
-
Sirandrish
legenda
"Én ha akarnék se tudnék"
Biztos nem én vagyok az első aki ezt mondja de te nagyon rendes gyerek lehetsz
Én általában (és szerencsére sokan mások is) segítenek azokon akik valamit nem tudnak...DE ha esetleg nem tudok vagy nem akarok segíteni akkor sem írom be hogy "ha akarnék se..." mert...hát mindegy..
Biztosan nagyon megbántottalak azzal hogy kérdezni mertem, ezért elnézést kérek
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Nah...ime néhány kép a mi "kis világunkról"
Jöhetnek a vélemények
Bázis/házunk messziről (sok szintes)
Világitótorony( este villog a fény a tetejébe )
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #1288 üzenetére
Még képek
Hirtelen ennyi
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nem tudjuk mi a neve mert nem a netről lessük le ezeket így ennek a neve inkább "redstone-s repeateres paszujklelkes"
-
Sirandrish
legenda
A 80%át ketten csináltuk..a vár előtt látszik 1-2 kisebb kecó..nah azokat még 2 srác csinálta..
és csak saját cuccokból..
kivéve a hídat..ott addoltuk a gyapjut..minden másért megizzadtunkEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Simán megnézheted...szerintem ennek semmi akadálya
Ugyis jobb ha látod mert a ház is vagy 4-5 szintes és ezer dolog nincs a képekenVan még saját cukorrépaföld,hegyi utak sinnel, saját szobák, automata ganaj generátor és még ezer dolog
-
Sirandrish
legenda
Én a UPC-vel több mint egy évig szoptam....
1évig tökéletes volt..aztán ahogy aláírtam a 2éves szerződésemet rá fél évre egy szar lett..folyamatosan 150es ping, szakadások stb..
A szerződés lejártát úgy vártam mint a messiást..
Soha többet még egyszer UPC...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
10/1es szar UPC-s netért fizettem 9000ft-t még annak idején.
Visszamondtam és 100/30as netért fizettem 5000ft-t, ráadásul a pingem még a német szervereken sem ment 50felé...Örülök hogy neked penge..nekem mocskosul rossz volt..
-
Sirandrish
legenda
válasz KicsiPaszuj #1763 üzenetére
szerintem már el is felejtette hogy béta állapotban van..
Bár nem tudom..akkor nem kéne tesztelni mielőtt eladja vagy 20milió példányban?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz dabadab #1765 üzenetére
Hát akkor meg jó nagy szerencséje van a palinak hogy egy félkész cuccal is milliomos lett
-
Sirandrish
legenda
Hát nagyon faintos a cucc ez nem vitás
Csak így tovább nekiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Tán hogy ezzel is munkára bírjanak?
Bár ahogy látom az kevés nekedEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Szerinted az a főnökséget mennyire érdekli?
VOlt mikor nekem is olyan napom volt hogy 3 ember munkáját végeztem el és annyit nem mondtak hogy húzd meg a f*szom..
Bezzeg ha valami nem úgy ment ahogy a nagyfőnök gondolta akkor jött az irgumburgum..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz KicsiPaszuj #1795 üzenetére
Próbájjad ki aztán nyomjad a vakert te kis babszemjankó
-
Sirandrish
legenda
válasz KicsiPaszuj #1825 üzenetére
van 1.9?
Az industrialnak lesz mit behozniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz netpeti98 #1831 üzenetére
Mi Kicsipaszuj-al szintén privát szerveren játszunk és vagy 3szor sz*ptuk be így..korrupt lett a szerver...elhavasodott minden és hasonló dolgok történtek.
Mi miután párszor ráfaragtunk, kézzel mentettünk óránként és 1-2 naponta backupot is csináltunk a mapról.
Ha minden igaz azt buktátok..nem lehet visszaállítani ha nincs korábbi mentésetek..
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #1834 üzenetére
Velünk már vagy 3szor..de azóta már mentés/backup hegyek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest