Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Sziasztok,
epitettem a felszinre egy csapdat, ami vizzel lemosna a szornyeket es egyebeket egy lavas megsemmisitobe, de meg egy nyersanyagot sem nyertem ki belole, valszeg mert ne mesett bele semmi... Pedig jartak arra fele szornyek, barlang is van a kozeleben, de megsem megy... Mi lehet a gond? 1.8-rol van szo.
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Egyebkent allatokat lehet jelen allas szerint tartani benne? Etetni-itatni-szaporitani?
-
sto1911
veterán
"Sugar cane, like saplings, wheat, and cacti, will only grow if the chunk they are on is loaded into memory, so the player should not venture too far from the field. " a wikirol, ezt mondjuk hulyesegnek tartom.
-
sto1911
veterán
Minecarttal lehet utazni? Ha megproblok ra felugrani csak arrebb gurul
-
sto1911
veterán
válasz netpeti98 #1630 üzenetére
Na, en most epitettem egy toksotet szobat, kozepen egy 3 szeles 2 magas arokkal, amiben viz folyik a lavacsapda iranyaba. Egy ejszaka alatt egy szorny sem spawnolt, direkt bementem megnezni, hogy hatha csak nem estek bele. A viz vegen vilagit a lava, lehet ez a gond?
-
sto1911
veterán
válasz sto1911 #1636 üzenetére
A lava felett lefedtem vagy tiz kockanyit, majd a masik vegen bovitettem egy kanyarral, hogy veletlenul se latsszon onnan a lava. Kivancsi vagyok lesz-e valami
Az enyem alatt van egy(?) barlang, de az ki van faklyazva nagyreszt, meg az elhagyatott banya resze is.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz MasterDeeJay #1646 üzenetére
Mit csinaltok a szerveren? Egyutt banyasztok, vagy epittek valamit?
-
sto1911
veterán
Ezt lattatok? A spawner ala rakott vizet. Milyen gyakran hullik belole monszta?
-
sto1911
veterán
Netezes kozben talaltam egy umissedclay seed-u palyat, ahol egymashoz eleg kozel 2-3 dungeon van, de csak pok meg zombi jon beloluk. 1-2 robbano kaktusszal talalkoztam, remelem van nekik is egy spawner a kozelben
-
sto1911
veterán
válasz MasterDeeJay #1770 üzenetére
Haho! Ne felejtsetek el, hogy ezt java-ban irta, emiatt ilyen horror az eroforrasigenye! Ha egy rendes motor lenne alatta, akkor huszadannyival is beerne.
-
sto1911
veterán
válasz KicsiPaszuj #1773 üzenetére
Nem kifogas, teny. O biztos csak javaul ert. Remelem a vegleges valtozat mar rendes motort kap.
-
sto1911
veterán
válasz CPT.Pirk #1785 üzenetére
Ez mar boven off, de miert is lenne nagyobb melo? Szvsz azzal se es a Minecrafttal se jatszana szamottevo mennyisegu jatekos telorol (foleg ahogy olvasom, hogy telon csak kreativ mod van, talan meg az is butitva (plusz, az enyemen az se fut, mert regi a proci)).
@(#1787) dabadab: azt tudom, a sima Q3 vs. QL kulonbsegre kerdeztem ra.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz KicsiPaszuj #1792 üzenetére
Nalam nem ment, kitoroltem, betettem, aztan a login utan fekete kep fogadott A multithreades valtozatot toltottem le, holnap kiprobalom masikkal is.
@(#1801) Cucuska2: Megvolt a META-INF is. Mi a sorrend? Nem csak ennyi (metainf torol, classes bemasol)?
@(#1802) föccer: haaat, nem volt okom panaszra
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Nektek tetszik az irany, ahova a Minecraft tart? Ertem ezalatt a tehenekre novo gombat, a varazslos enchantment asztalt meg hasonlokat. Nekem nagyon nem jonnek be
-
sto1911
veterán
Ilyen lesz. Egy weboldal segitsegevel kell dekodolni az item enchant tulajdonsagat, es XP szint alapjan lehet kozuluk valasztani. Tehat ha 5-os szintu vagy, akkor max. 5-os szintu enchant-et valaszthatsz. Ha egy 3-ast kersz, akkor a szintedbol levonodik, igy mar ismet kettes leszl, ujra gyujteni kell az xp-t.
-
sto1911
veterán
Letezik olyan map generator, ahol be lehet allitani olyanokat, hogy pl. 30% hegy legyen, 10% tenger, es csak kontinentalis es sivatagi klima legyen benne, allatok surusege, es hasonlok?
Allatokat nem lehet befogni valamivel (lasszo v. hasonlo)? Muszaj betolni a karamba, most, hogy szaporitani is lehet?
@Weißturul: mit epitesz, ha szabad tudni?
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Belekezdtem en is a Skyblockba, de nem generalodnak szornyek es nem terjed a bara gomba sem Vagy mennyire kell turelmesnek lenni? 2-3 ejszakat is varni kell?
-
sto1911
veterán
válasz tvse1995 #2185 üzenetére
Igen, boven tavolabb vagyok. A bonemeal-t sajnos elhasznaltam, ezert is lenne jo, ha jonnenek a mobok. Egyebkent kozben bekoszontott a tel, a fele farmot legyalulta, valamint az egyetlen barna gombamat is elvesztettem
De szerintem allatok sem jottek volna, mivel az osszes foldet elhasznaltam, ill. az also szintig leastam, es szetteritettem a felso 2 resz foldet.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz Weißturul #2187 üzenetére
Tudom, csinaltam is neki egy kis hazat, de nem nott abban sem Erre kiraktam jo tavolra, a mob spawnerre, ott mar jo nagy ter is volt neki, igy sem nott egy napon belul, de kozbeszolt a havazas...
Egyebkent az allatok spawnolasara van valakinek otlete? Valahol azt olvastam, hogy kovon is megjelennek.
Valamint a farm resze is eleg nehez 2 homokkal (bar az egyik videoban 3-at lattam ), szoval a reednek meg a kaktusznak is homok kell, azt meg nem lehet "csinalni". -
sto1911
veterán
válasz tvse1995 #2193 üzenetére
Ahhoz meg jol jonnek a szornyek, amik szinten nem jonnek elo... (Egyebkent kosz a tippet, osse jottem volna ra!)
Holnap nekiugrok megint, hatha.Ha a palya keszitojenek volt egy kis elorelatasa, akkor a szigettol 24-50 tavolsagra korbe lenne rakva egyreszt szorny, masrest animal spawnerrel.
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Nem megy a Skyblockban a mob spawn 1.9pr3 alatt Meg a nyamvadt gomba se no meg mindig.
A spawn helyet 30 kockanyira epitettem ki, 12x12-es sik felulet. Kesobb 3 magasan huztam ra egy tetot, meg korbe falakat, hogy tok sotet legyen, de semmiNa, ugy nez ki bugba futottam.
"While playing in 1.9 PR3 I had a problem with no mobs where spawning. Even though I was playing the Hardcore map, the overall game was on peaceful. So if you run into this issue just switch to another map set it to anything other than peaceful and the mobs will start spawning. This may be a bug in 1.9PR3!. "
UGy tettem, ahogy irja, es egybol lett vagy 30 szornyem. Kiraly
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest