Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
X3B6O0X
aktív tag
Csak azt nem olyan könnyű találni, főleg úgy, hogy én eddig EGY azaz EGY hasadékot találtam, bányát és falut még sosem. Azt meg már nem is mondom, hogy 10-ből 8-szor egy aprócska szigetre, vagy szigetcsoportra spawnolok, ahol néha még fa sincsen

Más: úgy hallottam, hogy most már a Sky Dimensionon, a még befejezetlen mobokon és a vulkánokon kívül már nem kerül bele semmi, csak küldetések. Igaz ez? Valamint azt is hallottam, hogy normális grafikus motor kerül a játék alá (bár ez hülyeség lenne, mert a textúrapakkoknak meg a modoknak akkor lőttek) ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Akcijó Garanaciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- FIREBAT MN57 Mini PC, AMD Ryzen 7 5700U, 16GB DDR4, 512GB SSD, WiFi6, Win11, Pár napot használt!
- Xbox Series S 1TB eladó
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Okosított Nintendo Switch 128GB SD + 5 Joy-Con + táska
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest