Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#23044) BB9360


BB9360
aktív tag

Üdv!
Jómagam egy Curve-öt használok, tehát BB OS7.1-et ismerem.

Fiamnak keresünk vmi telefont, mert a régi, még 4-es androidot futtató Sony E1-e a maga 512 MB Ramjával már kevés egy ideje... :-)

Angliában tanul egyetemen, MacBook-ja van, de egy valamire való iPhone túl sokba kerül. T-mobilos SIM-et használ kint is, mert igazából az 1 GB net elég sokáig elég neki (mindenhol van wifi), szóval kártyafüggetlen telefont keresünk. Mutattam neki a Priv-et és tetszik (nekem is nagyon, de ugye első a gyerek :-)).

Kérdéseim:
1. Van-e jelentősége, hogy itthon vagy kint használja a Priv-et, azaz van-e olyan változata, ami vhol nem jó, kell-e erre figyelni?
2. Az, hogy megállt a 6-os Androidon és nem is fog mozdulni, okoz-e bármilyen problémát?
3. Olvastam, hogy valakiket nagyon zavar a kijelzője, ez vajon mennyire személyfüggő? Vagyis ténylegesen több embert zavar, mint az normális lenne, és így nagyobb a veszélye, hogy őt is?
4. Nagyon szórnak az árak: Partnero és XXL GSM 80k, mások bőven a duplája. Ennek vajon mi az oka? Szabad tőlük venni, vagy felejtős?
5. Bár ez nem annyira idevaló, de azért az összehasonlítás talán még belefér: ha 80k körüli Privet nézzük, akkor egy egyetemista számára (elsősorban facebook és fb messenger, web böngészés, esetleg email, pár telefonhívás, hasznosabb applikációk: értsd térkép/navigáció, tanuláshoz appok, időjárás --- játék eddig nulla, ok, azon a Sonyn ez nem is volt kérdés) ebben az ársávban mi lehet még jó/jobb ajánlat?

Előre is köszönöm! (felteszem a kérdést még a Priv fórumban is, nem tudom, melyiket kik és hányan figyelik, ha probléma, akkor maradjon ott, ahol inkább helye van, köszönöm)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.