- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
-
Armahun
addikt
Vannak érdekes részek minden szempontból.
Fél igazságokból lehet a legnagyobb hülyeségeket összehozni.
Biztos vagyok benne, hogy az adásokban sok a hülyeség, de van benne bőven igazság is
Mindenki a saját szája íze szerint ki tudja válogatni ami neki szimpatikus.Én anno az isteni kőgúlák c résszel találtam rájuk, az számomra érdekes és logikus volt.
-
-
BITBOYS
addikt
Ezt a részt tegnap este néztem, most erre mit mondjak?...érdekes A 9. BOLYGÓ - TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉK NIBIRU LÉTEZÉSÉRE
Nem tudom eldönteni, hogy meghülyültem vagy csak feszegetem a befogadóképességem határait?(#189) Kasya
Erről is van műsor, egyszerűen nem tudom hova tenni
de akkor is érdekel max nem prédikálok róla
-
Kasya
nagyúr
Kozepsuliban vettem neha a magazint, mert imadtam a gondolatmeneteket. Egyszeruen az, hogy hogy probalnak bizonyos dolgokat megmagyarazni, nekem felert egy konnyed scifi muvel. Stephen King konyvei mellett elfert a padban
Emlekszem, egyszer azt fejtegettek, hogy a falon hogyan lehet atmenni es mekkora elektromossagot kell nyomatni bele, hogy az atomok destabilizalodjanak es egy ember atmehessen.
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
Valaki nézi innen a Hihetetlen magazin Youtube csatornáját?
-
W h o z Z y
tag
Sziasztok!
Látom mindenki tévedésben él,a Föld homorú,ezért árulják a gördülőtalpu volkmeksz cipőket!😀😀😀 -
Armahun
addikt
-
Armahun
addikt
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol tart az ügy a dihidrogén-monoxid betiltásával kapcsolatban?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Viktor77 #174 üzenetére
ez is jó
én múlt héten valami teleshopot kaptam el a tv-ben, amiben valami allantoin tartalmú készítményt reklámoztak... nyomták nagyon, hogy a csigák állítják elő, képesek a házuk regenerálására is és emiatt a bőrt gyógyítja (végülis tök logikus, hogy regenerálja a mészvázukat, ugyanilyen elven pedig a bőrt is gyógyítja/fiatalítja), fiatalítja meg mennyire fantasztikus... 25ezer helyett csak 15ezerért tiéd a fullos csomag, blabla... tudományos beütést is adtak az egésznek, mutogatták a videókat, képernyő oldalán pörgött egy dns-lánc meg hasonlók
jobban szórakoztam, mint valami standup comedy alatt...
utánanéztem, hogy mi is ez az allantoin... tényleg használják kozmetikában, viszont: "Az allantoint először 1800-ban izolálták marhamagzatléből és borjúvizeletből, majd 1838-ban mesterségesen is előállította Liebig és Wöhler." ...nem is értem, miért nem azzal reklámozzák, hogy borjúvizeletből és marhamagzatléből izolálták először?
ui: ja és mutogattak pácienseket, kit mennyire fiatalított meg a csigagél... volt egy nő, akinek az arcát megharapta egy ló, rajta is nagyon sokat segített a cucc (de leginkább a sminkesek és a photoshop)
-
dugo_
veterán
-
Kékes525
félisten
A lapos föld az igaz, min ahogy az antigravitáció is. Széles Gábor: Az antigravitációs energiacella (vagy mi) még nem érett meg a sorozatgyártásra
A NER-nek semmi sem lehetetlen.
(#169) Syl
Sajtból! Sajtból van a Hold?
"Cambridge. Vizsgaanyag lett a Bergendy zenekar egykori slágerének témája. Egy angol egyetemen azt kérdezték a felvételiző diákoktól, sajtból van-e a Hold. A meglepő vizsgakérdést a patinás Cambridge Egyetem oktatója tette fel egy hallgatónak, aki az állatorvosi kurzusra szeretett volna jelentkezni. "
-
JoeCockBill
senior tag
-
mephi666
nagyúr
-
planbmokus
senior tag
válasz
JoeCockBill #161 üzenetére
-
Diokhan
addikt
válasz
JoeCockBill #161 üzenetére
Kérem szépen vissza ezt a másfél percet az életemből...
-
JoeCockBill
senior tag
-
Diokhan
addikt
Azért a chemtail és eközött van ám különbség bőven...
-
mephi666
nagyúr
válasz
#72042496 #157 üzenetére
azt mi is szoktunk, sőt délután van hogy kaja közben mónika show ismétlést is
edzett vagyok, most hallgatom ezt, a fény hajlásánál tartok, de már kezd szédülni a fejem
a nap 6600km-re van tőlünk és 50km az átmérője...
hú, ez olyan, mint a tv-ben leadott riport bővített változata
-
Syl
nagyúr
Banyek. Egyesek olyan sötétek, hogy görbítik maguk körül a teret!
Közben meg eszembe jut, hogy valaha olyan emberek születtek itthon, mint például Gábor Dénes, Szent-Györgyi Albert, Bíró László, Puskás Tivadar, Neumann János stb., stb.
Így múlik el a világ dicsősége... -
dabadab
titán
válasz
mephi666 #150 üzenetére
Meg mondjuk úgy általában a komplett fizika nem nagyon kompatibilis az egész laposföldes marhasággal, de mondjuk nem is olyanok szoktak ezen a témán lovagolni, akiknek ez feltűnhetne.
A nemholdraszállós hülyéktől meg továbbra is az a kedvenc "érvem", hogy "ha az amerikaiak tényleg el tudtak menni a Holdra, akkor miért csak egyszer mentek el oda?!".
-
mephi666
nagyúr
válasz
#77646080 #149 üzenetére
hajózásban évszázadok óta használják tájékozódásra a szextánst, amivel a horizont és a nap állásából határozzák meg a szélességi fokot
ha lapos lenne a föld, mégis hogy működhetne ez? és mi van azzal a ténnyel, hogy az északi és déli félgömbön a lefolyóba ellenkező irányban áramlik le a víz?
kíváncsi lennék, hogy a laposföldhívők ezeket hogy magyarázzák? nem beszélve a millió légi és világűrben készült felvételről, amin egyértelműen látszódik a golyó? mind manipuláció meg cgi?
mellesleg kinek az érdekében állna elhitetni, hogy gömbölyű a föld, amikor nem is? mit nyernének ezzel? leesne a krumpli világpiaci ára, ha kiderülne az "igazság"?
-
törölt tag
[link] - Nekünk a nyolcvanas években (amikor általánosba jártam) pontosan ezzel a példával magyarázták a Föld gömbölyűségét. Annyira egyszerű, tiszta magyarázat, hogy nem szabadna utána kétségnek maradnia.
A középkori tudományos munkák egytől egyig elfogadták a gömbölyű Föld elméletét, de még az egyszeri tengerészek is ebben hittek, arra az egyszerű megfigyelésre alapozva, hogy a távolodó hajóknak először a törzsük tűnik el, aztán a vitorláik. Ez éppen a Föld görbülete miatt van így.
Nem mellékesen, azt a téves (rosszindulatú?) közhiedelmet is cáfolja (s lám, éppen egy Index írás
), hogy az egyházak tanítása lett volna a lapos Föld - noha ilyen soha nem került szóba részükről. Sem a Szentírás nem említ ilyet, sem az egyházi szövegek. Ez egy rosszindulatú hazugság...
a holdraszállást pl kamunak tartom....
Nyugodtan lehet ez a meggyőződésed, de cseppet sem ésszerű. A tudományos és technikai, pénzügyi háttér rendelkezésre állt a hatvanas években - illetve, ami számomra az egyik leginkább nyomós érv: a politika. Amennyiben tisztában vagy az akkori helyzettel, te is beláthatod: a Szovjetunió ízekre szedte volna az Egyesült Államokat egy ilyen blama nyomán. Óriási politikai tőkét jelentett volna számukra az USA kudarca vagy leleplezett hazugsága. Korábban már megtették, amikor titokban tartották a lelőtt U-2 felderítőgép pilótájának fogságba esését és kíváncsian várták az amerikai elnök magyarázatát - majd orrá alá dörgölték F. Powers fogvatartásának tényét és beismerő vallomását, ezzel alaposan megalázva ellenfelüket. Ugyanígy jártak volna el a Hold esetén is.
-
Armahun
addikt
Ellenpélda: [link]
-
dugo_
veterán
válasz
JoeCockBill #142 üzenetére
Cifrábbak is vannak sajnos.
-
-
GEIL
addikt
Amire gondolsz hogy a tengeren a nagyon távoli dolgok "eltűnnek a szemünk elől"...az 99%-ban ugyanaz mint amikor sík úton autóval mondjuk 1km-re látsz közeledni egy autót veled szemben...forró nyári napon...az autó egésze helyett egy foltot vagy vibráló árnyékot látni vagy csak az alja nemis látszik mert olyan forró az aszfalt felett a levegő hogy a te szemszögedből ez így látszik.Tengeren pedig a sós levegő és a légáramlatok meg a hullámok kavarnak amik messziről nézve eltűntetik a szemed elől a hajókat pl....de akkor előkapva egy brutális szűrőkkel felszerelt objektivet, voilá, egyből látnád ujra a hajót pl....akkor ott hol a görbület megint ?
Szóval tanult emberként hiszem hogy a föld gömbölyű.....de azért vannak kérdések amik nyugtalanitanak.........a holdraszállást pl kamunak tartom....ugyanugy amint a nagy szinjáték 9/11-et, ahol látni az emeletenkénti robbanás sorozatot...stb....a WTC ikertornyainak a magja pedig olyan ötvözet volt, amit ha koncentráltan érik a robbanások/repülőgép becsapodások, akkorsem közelitette volna meg a rá ható erő az olvadáspontjaik 1/3-át sem........tehát max 1-2 emelet bedől...de így összedőlni ez az USA patkánysága volt........a holdraszállást meg megoldották már jó pár évtizede, de azóta valahogy nem akartak ujra felmenni...ennyi év elteltével ilyen modern eszközökkel 2017-ben már naponta kéne odamenni grillezni egyet...stb...de érdekes hogy sehol semmi........ezeken morfondirozok.....
-
Syl
nagyúr
Hát igen. A föld nem lehet gömbölyű, mert akkor lepotyognánk róla...
-
-
GEIL
addikt
Nagy marhaság a lapos föld elmélet....DE mi a helyzet a számtalan lézeres méréssel vagy brutális optikai zoom-os felvétellel, ahol a föld "görbülete" miatt már a távoli dolgoknak nem kéne látszódni akár 30-50 méterrel is "alulról számítva"...de mégsem látni 1 cm görbületet sem.....akkor ez hogyisvan ?
ez idegesit.....
-
mephi666
nagyúr
egyik kedvenc filmünk, pedig nem vagyok hívő
jó rég láttam... újra kellene nézni (ez pedig a másik kedvenc...)
-
Armahun
addikt
Lapos föld hívőknek ajánlott esti film: Dark City
-
zoo8800
veterán
Balázsék vs A Sanyi
Ütős cucc, az biztos. Aki első nekifutásra végighallgatja, az vendégem egy sörre -
Törzsúr
senior tag
válasz
mephi666 #107 üzenetére
Én már sírok a röhögéstől, olyan kommentek vannak itt.
Szerk.: A múlt héten költöztem be feleségemmel a lakásunkba. Én személy szerint 2011 óta nem láttam TV adást. A "Lapos a föld" volt az első amit láttam a híradóban vagy miben, percekig nem tértem magamhoz...
Tényleg itt tartunk??? -
mephi666
nagyúr
válasz
fordfairlane #118 üzenetére
ja, eddig nem követtem ezeket, amit meg erről a labant-ról írtak, azon ki is akadtam rendesen
van akkor a megrendezett radics kategória (ami ettől lehet még vicces), a vicces bolond kategória meg a közveszélyes labant-kategória...
-
fordfairlane
veterán
-
mephi666
nagyúr
-
looser
addikt
-
mephi666
nagyúr
szegény sátánnak igen sok dolga lehet manapság, ha minden tetovált embert meg akar szállni
közben eszembe jutott ide egy jó kép, amin sokat röhögtem
-
Armahun
addikt
-
mephi666
nagyúr
hehe, bevették az egyik fénybenjáró tagot poénból a csoportba
ebből a kiírásából indult az egész:
-
mephi666
nagyúr
"be van lógatva"
újholdkor meg leveszik, hogy megtakarítsák?
nekem is volt kb 15 éve természetfeletti élményem: holdfogyatkozás volt, elindultam este 11 felé haza a kocsmából, úttal pont szemben volt az égen a hold... már órák óta sétáltam, gondolkoztam, mire gyanús lett, hogy a hold nem mozdul és ugyanúgy félig megfogyatkozva van az égen, mint induláskor... aztán rájöttem, hogy fél órája nyomtunk el haverokkal egy spanglit és kb 3 perce indultam haza a kocsmából
-
mephi666
nagyúr
jajj, addig jutottam, hogy "már készen állok a sátán szolgálatára"
kb ennyi elég is volt így hétfő reggelre...
ez is jó: csak azt felejtik el, hogy a föld nem búgócsiga és nem fordul 20-at 1 másodperc alatt a tengelye körül
ennyi erővel ha lapos, akkor úgy pörögne, mint a lemez a lemezjátszón... szvsz megfelelő sebesség mellett akkor esnénk el, majd sodródnánk ki a széle felé, ahol jól belefulladnánk az óceánba
-
zoo8800
veterán
válasz
mephi666 #104 üzenetére
Ez a FB csoport az igazi pöcegödör, a csoport adminjai szerkesztik a mindmeghalunkot is.
Csak óvatosan az olvasgatással -
mephi666
nagyúr
mindmeghalunk.com: én most itt meghaltam
ebben meg mi a nagy kunszt? én is tudok vízen járni... (csak legyen először pár napig 0 fok alatt a hőmérséklet
)
-
mephi666
nagyúr
vannak itt szépségek:
...én az ilyet fognám és mondjuk a szombati 40 fokban kitettem volna 10:00-18:00-ig a hortobágyi puszta közepére 1 szál gatyában, aztán 6számjegyű összegbe mernék fogadni, hogy néz ki 18:00-ra
mit mond utána, ha ropogósra sül? nem működött épp jól a képzelőereje? és természetgyógyásznak meri magát nevezni az ilyen? természetgyógyász ismereteim szerint az, aki pl tisztában van azzal, hogy melyik gyógynövény micsoda és melyik részéből milyen eljárással milyen betegségre készíthető gyógyszer
-
trafoka
tag
Ha akartok jókat röhögni, javaslom a következő oldalt:
https://mindmeghalunk.com/
Nekem a kedvencem
-
válasz
fordfairlane #95 üzenetére
Az [ N + 1. konteó ] igaz dolog, csak ilyenkor szokták belekeverni a nyilvánvaló faxságokat pl [ N + 2. konteó ],azért hogy az igazságot összemossák a nyilvánvaló faxsággal,ügyes trükk!és ilyenkor még rászabadul az összes fizetett bérenc troll topikra.
Később majd ti fogjátok a "bandátok" egyedül majd vállani a következményeit! -
fordfairlane
veterán
2. A lapos föld egy valós dolog,csak ilyenkor szokták belekeverni a nyilvánvaló faxságokat pl chemtrail gyíkemberek,azért hogy az igazságot összemossák a nyilvánvaló faxsággal,ügyes trükk!és ilyenkor még rászabadul az összes fizetett bérenc troll topikra.
Később majd ti fogjátok a "bandátok" egyedül majd vállani a következményeit!3. A gyíkemberek egy valós dolog,csak ilyenkor szokták belekeverni a nyilvánvaló faxságokat pl laposföld chemtrail,azért hogy az igazságot összemossák a nyilvánvaló faxsággal,ügyes trükk!és ilyenkor még rászabadul az összes fizetett bérenc troll topikra.
Később majd ti fogjátok a "bandátok" egyedül majd vállani a következményeit! -
zoo8800
veterán
Egy ideje követem már "A Sanyit" a facebookon, ő tényleg ilyen hülye.
-
mephi666
nagyúr
itt van egy dokumentumfelvétel, ahogy az idegenek tényleg elviszik még a békés favágókat is, hogy nekik zenéljenek az űrhajójukon
-
Vangelis
félisten
Mi az, hogy nem lapos?
Még csak az derüljön ki, hogy a Mikulás sem létezik....... Megmondok mindenkit anyunak!
-
mephi666
nagyúr
ha nincsenek már ott a tükrök, arra csak egy magyarázat lehet: mentek a gyíkemberek és letörték a tükrünköt
-
Wikipedia idezet
"A Hold felszínét kráterek borítják. Ezeknek a krátereknek nagy része meteoritbecsapódások során jött létre, valószínűleg a Naprendszer korai időszakában, de a mai napig folytatódik a kráterképződés. Kráterszámlálások szerint a felénk néző oldalon mintegy 30 000 darab 1 km-nél nagyobb átmérőjű kráter van. Ettől a helyszíni megfigyelések szerint sokkal több becsapódási krátert számlál a holdfelszín, ám a földi távcsövek felbontóképessége idáig terjed. A kisebb kráterek az 1 km alatt akár a centiméteres méretig terjednek, hisz számottevő légkör hiányában a legkisebb kozmikus test is képes lejutni a felszínre és krátert vájni.A Hold teljes felszínét – a krátereket, a hegyeket, síkságokat – regolit borítja 4-5 méter vastag rétegben, de akár 15 méter is lehet a magasabb régebbi térségben. A regolit nem más, mint púder finomságúra őrlődött holdpor, a felszín kőzeteinek a mikroszkopikus becsapódások által porrá őrölt felső rétege. A regolitképződés egy speciális eróziós folyamat, amely a holdi időjárás hatására jön létre. Az éjszakai –180 °C és a nappali +140 °C között ingadozó hőmérséklet komoly hőterhelést jelent a kőzeteknek, segítve a mállást. Emellett folyamatosan záporozik a kozmikus por a felszínre, amely akár 20–30 km/másodperces mikrobecsapódásokat jelent, valamint a napszél (folyamatos, nagy sebességgel áramló részecskebombázás) is éri a Nap felé forduló felszínt. " -
lev258
veterán
Jók a meglátásaid. Valóban van porlerakódás (környezetben becsapódó meteoritok felverik), illetve sérül a tükrök felülete, amikor konkrétan abba csapódnak. De mindezek nem érték még el azt a szintet, hogy teljesen használhatatlanok legyenek a tükrök. A kísérletekből jól látható ez (pl. intenzitáscsökkenés).
De azért az űrkutatás vívmányait ne vonjuk kétségbe, főleg ne úgy, hogy többen is életüket áldozták egy-egy fontos mérföldkőnél (vagy az oda vezető úton). -
dr.bubo
őstag
A föld pedig nem gömbölyű, hanem mákos tészta alakú. Bizonyítékként többször is lemodelleztem. Csak sajnos mindig megettem.
A holdon pedig nincsenek prizmák, mert sajtból van.
-
joysefke
veterán
fyi:
Apró (és nagyobb) porszemek becsapódása a világűrből jelentős felületformáló erővel rendelkezik. Persze ahhoz kifejezett balszerencse kell, hogy egy közvetlenül megsemmisítse a tükröt, de az apró becsapódások is meg tudják mozgatni a felszíni port.Ezzel nem azt mondom, hogy nem volt holdraszállás, de az, hogy tükrök vannak a hold felszínén, még nem perdöntő bizonyíték arra, hogy azt felcipelték a holdra és ott gondosan letették.
-
BITBOYS
addikt
Viccet félretéve sokkal jobban zavarnak a helyes táplálkozás, vizek minősége félrevezetések. Már ott tartunk, hogy bármit elfogyasztasz az kiemelkedően gyógyít vagy éppen lassú halálhoz vezet, szerencsés esetben csak tartós betegséghez. Ha kiderülne, hogy lapos a föld mi változna? Itt élünk rajta és pont, lehet ellipszis alakú
-
JoeCockBill
senior tag
a belső föld igaz! dokumentumfilm is van róla, és amint azt a kolléga is említette, dokumentumfilm = bizonyíték
-
Flat Earth Theory - Ultra Spiritual Life episode 39
JP-nek mindig igaza van, úgyhogy most kicsit össze vagyok zavarodva.
-
-
Höhöhö, ez még nálam is hülyébb, akkor én okos vagyok. ASSZONY, HOZD MÁ' AZT A SÖRT, hát szomjan halok, s nem fogom látni hogy ki leghülyébb...
-
dugo_
veterán
A prizmák léte vagy hogy szerinted születhetnek csak úgy?
https://en.wikipedia.org/wiki/Lunar_Laser_Ranging_experiment
-
Armahun
addikt
Azt tudtátok, hogy a Maja indiánok valójában Magya indiánok és Magya-rul beszélnek?
-
mark!
őstag
ha van egy kis időtök, erre nézzetek rá, esetleg próbáljátok is ki. nem vagyok a vallás embere, a családom keresztyén, én nem mondanám magam annak, de van Bibliaismeretem és véleményem is. ez pedig elég érdekes dolog. mindenesetre várom szeptember 23-at
-
mark!
őstag
tiboru konteo blogján is nézz szét, találsz még érdekes témákat a forgatókönyvbe
belerakhatnád azt is, hogy Kobain-t és Bennington-t az ayy lmao-t rabolták el hogy énekeljenek nekik az anyahajójukon (hold) és az élet vizét itatják velük, hasfelmetsző jack pedig keményen dolgozik, hogy pótolja a szerveiket, nehogy leálljon a máj vagy tüdő.
jacko pedig azért letr öngyi, hogy reinkarnálódjon sáskáva és tudjon menőzni a moonwalkingal.
JFK-t meg tuti hogy castro ölte meg, mondjuk a kubai rakétás mizéria így se jött be.
az időközben meghalt sztárok pedig a new coke miatt haltak meg. (pepsi még mindig jobb..)
most hirtelen ennyi jutott eszembe, segítsetek bele a forgatókönyvbeegyébként félreértés ne essék, imádom a konteókat, ha nem lennének, akkor elég sok dologról más lenne a nézetem.
-
Gaborz1
senior tag
Szerintem a Föld egy frizbi.
Isten eldobott minket aztán ráálltunk a Nap körüli pályánkra. A Holdat meg viccből mellénk dobta, hogy nehogy már annyira egyedül legyünk és éjjel is tudjon nézni az ember valamit, ha nem alszik. Sajnos azóta a gyíkemberek feltalálták a tv-t szóval a Hold már felesleges.
-
DI3S3L90
csendes tag
Isten állatkertjének lassan kellene egy jóval magasabb kerítés. A legfélelmetesebb az hogy a fickó szentül, a legnagyobb komolysággal meg van győződve a saját abnormális hülyeségéről. Mi lesz a következő? Simán letagadja a heliocentrikus világkép létezését mert szerinte csak a geocentrikus létezik? Szinte látom ahogy Kopernikusz, Galileo és hasonló társaik forognak a sírjukban.
-
mephi666
nagyúr
most művelődök én is:
"A Hold valójában az anunnakik (azaz a gyíkemberek) anyahajója és bázisa, ahol (ahonnan) egy dimenzióközi átjáró is nyílik, amely időgépként is funkcionál;"
ui: lassan neki kellene állnom írni egy forgatókönyvet lapos földről, gyíkemberekről, chemtrail-ről meg chipekről, amiket a zsidók tesznek a kiválasztott emberekbe, hogy távirányítással vezérelhessék őket
eladom hollywood-nak és jól meg is gazdagszok belőle
-
törölt tag
válasz
#02979840 #14 üzenetére
Tisztelettel kérlek, idézd fel, a Biblia mely része (hol) említi a lapos Föld témát?
Nem fogsz sikerrel járni, ha esetleg megpróbálnál válaszolni, ugyanis nem igaz, amit írtál, mert nem tartalmaz ilyet a Szentírás. Legyél körültekintőbb, tájékozottabb, amikor valamihez hozzászólsz.
-
Kernel
nagyúr
Veszélyes dolog kultúráról beszélni úgy, ahogy te műveled. Alap dolog, hogy amikor a hozzászólásodban szerepel a "kultúra" szó, célszerű a szokottnál is jobban odafigyelni, különben nevetségessé válsz.
Egyébként véletlenül én is láttam a műsort, olyan fapofával adta elő az ember, mint aki tényleg komolyan gondolja. Az elmebetegség jeleit figyeltem rajta, de egy látszólag normálisnak tűnő alak:
http://rtl.hu/rtlklub/fokusz/kiakadtak-az-internetezok-a-lapos-fold-elmeleten
-
Armahun
addikt
A hold is lapos mint a föld?
A főld hogy lehet lapos, amikor üreges és gyíkemberek élnek a belsejében?
Mi van a holdon ami miatt egy studio felvételt adtak a tv-ben az eredeti helyett?
-
-
Kasya
nagyúr
A GMO az Isten ellen van, és a pusztulásunkat eredményezi. Keményen megy a lobbi, hogy a föld népességét csökkentsék, akár a biodiverzitás kárára is. A chemtrail mér nem divat, régi technológia.
Bill Gates alapítványa is ezen fáradozik, és az USA és a multik támogatják. Ráadásul minden mögött a szabadkőművesek állnak. Nem vételen akarta a zsidódat kiirtani Hitler.
A föld meg nem lapos, hanem a világ 2D-s. A gyikemberek pedig nem is gyíkok, hanem a régi dinoszauruszok leszármazottaik, a Föld első értelmes lényei.
Látszik, hogy az oktatás tényleg hanyatlik, ha ezt se tudjátok...
Nah, lehet alapítok is egy egyházat a fentiekre akadozva
-
mark!
őstag
ha lett egy ilyen topik is, akkor megkérdezem már: ki mit gondol arról, hogy a holdraszállás kamu volt?
amúgy ez a lapos föld alapon hülyeség, mert akkor a többi bolygó miért nem lapos? a hold töltekezése is csak cgi?
ettől még az is hihetőbb, hogy a kövek cseppfolyósak. -
Snowy_owl
őstag
válasz
#02979840 #11 üzenetére
Engem most meg fognak kövezni:
Ha világméretű permetezés folyik, szóval all inba megy a Chemtrail, akkor a Chemtrailt ufók csinálják? Szóval olyan lények, vagy emberek, akik a holdon élnek vagy valahol az zűrben, és ide küldik a chemtrailes repülőjüket, de ők kvázi nincsenek itt. Már csak azért érdekelne, mert ha minket lepermeteznek más emberek, akkor annyira nem lehetnek buták, hogy saját magukat is lepermetezik- Várom a választ, mert kíváncsi vagyok.
-
bambano
titán
válasz
#02979840 #16 üzenetére
"Az oltások károsságáról is több ezernyi bizonyíték van.": elhiszem. a helyes kérdés az: mi ebben a meglepő?
milliárdokat oltottak be, mi a meglepetés abban, hogy van 2-3 ezer eset, ahol a dolog félrement?
fel kellene fogni, hogy az emberi test egyrészt bonyolult, másrészt nagyon sokféle, így az, hogy egymillió oltásból egy félremegy, kiváló eredmény.
"többszörösére növekedett az agyi leépüléses betegségek száma(pl. demencia)": a diagnosztizált demensek száma két dolog miatt növekszik:
1. régen nem diagnosztizálták, nem is foglalkoztak vele. régen teljesen elfogadott volt, hogy a nagyszülők már nem emlékeznek mindenre.
2. régen alacsonyabb volt a várható életkor, így valami hétköznapibb betegség elvitte az embereket, a demencia nem alakulhatott ki, mert nem volt rá ideje. -
Feruendios
tag
válasz
#02979840 #19 üzenetére
Ez az egy amire van is bizonyitékod
De a védő oltásos fogyatákos gyerekes dolog totál hülyeség, még ha valóban ezt is okozná akkor is megérné beadni, mert olyan betegségek tüntek el mint a kanyaró meg a gyerek bénulás. Lehetnek mellék hatások, de egy Neo-citran-ba is bele lehet hallni, akkor tiltsuk be?
-
bambano
titán
gondolom láttátok a tecsőn a videókat, amiben egyetemisták alapvető kérdésekre sem tudják a választ...
-
Armahun
addikt
És még a nap is lemerül. [link]
-
szente
addikt
Ha esetleg mèg okulni vágytok:[link]
-
jookomak
őstag
És a ne oltassuk be a gyereket hol marad?
Tiszta gáz hely lett ez a ph, már rendesen összeesküvéselméletni se lehet. -
Most már lassan megérett az emberiség a pusztulásra.
-
törölt tag
Az a baj hogy igény van rá, és hatalmas üzlet vallást alapítani.
Az eszközök megvannak, csak olyan mese kell, amivel kellően nagy tömeget lehet össze kötni és egyben könnyen elszeparálva tud tartani egy másiktól, feltűnés nélkül eljutva az adószámig.Sajnos ez is mesterséges zűrzavar fenntartására, gyökerektől, hagyománytól, múlttól mentes életre vezethető vissza.
42
-
Eastman
addikt
Uborkaszezon van. Most napokig azokról a senkiháziakról beszél az ország akik a minősíthetetlenül szr műsoraikat készítik. Szerintem fizettek egy-két átlaghülyének, hogy nyilvánosan ostobaságokat beszéljenek. Kb. éjjel-nappal butapest magasságban a léc.
Szót sem érdemelnek.
Anno azt a két kanálist be sem hangoltam a tv-n a választható listára. Nálam nem kaptak sorszámot sem. Rettenet.
Meccs nem volt, Hombre?
-
Shing
őstag
Ezt hozza a nulla kulturálódás. (Bár inkább nulla lenne, most már kezdünk negatívba menni). Nem számít mit tudsz a világról, csak legyen meg a diplomád, legyél jó a szakmádban, a munkádban. Az, hogy mónika sót nézel a tévééében, a kedvenc filmed a transformers és hülyeségeket nézel yt-n nem számít. Így jutottunk el a flat earth teóriáig... De higyjétek el, minimum még 5 év és ennél durvább konspirációkat fogunk olvasni, amiben száz ezrek hisznek.
-
Armahun
addikt
Lapos a föld a mátrixban, ne már.
-
mephi666
nagyúr
engem karácsony előtti céges vacsorán egyik kolléga fárasztott a chemtrail-lel
hozzá a laposföld sztori nem jutott még el (pedig most látom, hogy már régebb óta pörög), szerintem ez majd idén lesz a műsor
most beletekertem egy videóba: az összes űrbéli felvétel cgi
hollywoodi technikát használnak...
-
törölt tag
Engem egy filozófus fárasztott 0-ra ezzel, csupa "interneten azt írták" bizonyítékkal.
-merthogy senki nem látta még a déli sarkot, nincs rá hiteles bizonyíték az INTERNETEN!4!
-a repülő mögött egyenes a kondenzcsík, de a repülő a fold felett fix magasságban repül, érted?!
-meg a műholdak keringése is csak kitaláció...Nem akartam összetörni szegényt, annyira beleélte magát. Szó nélkül otthagytam a "problémáival".
-
mephi666
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
lo ...tegnap néztem a legnagyobb kereskedelmi adót és mutattak pár embert, aki szentül meg van győződve, hogy a föld...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest