Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az a baj hogy igény van rá, és hatalmas üzlet vallást alapítani.
Az eszközök megvannak, csak olyan mese kell, amivel kellően nagy tömeget lehet össze kötni és egyben könnyen elszeparálva tud tartani egy másiktól, feltűnés nélkül eljutva az adószámig.Sajnos ez is mesterséges zűrzavar fenntartására, gyökerektől, hagyománytól, múlttól mentes életre vezethető vissza.
42
-
törölt tag
Engem egy filozófus fárasztott 0-ra ezzel, csupa "interneten azt írták" bizonyítékkal.
-merthogy senki nem látta még a déli sarkot, nincs rá hiteles bizonyíték az INTERNETEN!4!
-a repülő mögött egyenes a kondenzcsík, de a repülő a fold felett fix magasságban repül, érted?!
-meg a műholdak keringése is csak kitaláció...Nem akartam összetörni szegényt, annyira beleélte magát. Szó nélkül otthagytam a "problémáival".
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)