- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Viktor77 #174 üzenetére
ez is jó
én múlt héten valami teleshopot kaptam el a tv-ben, amiben valami allantoin tartalmú készítményt reklámoztak... nyomták nagyon, hogy a csigák állítják elő, képesek a házuk regenerálására is és emiatt a bőrt gyógyítja (végülis tök logikus, hogy regenerálja a mészvázukat, ugyanilyen elven pedig a bőrt is gyógyítja/fiatalítja), fiatalítja meg mennyire fantasztikus... 25ezer helyett csak 15ezerért tiéd a fullos csomag, blabla... tudományos beütést is adtak az egésznek, mutogatták a videókat, képernyő oldalán pörgött egy dns-lánc meg hasonlók
jobban szórakoztam, mint valami standup comedy alatt...
utánanéztem, hogy mi is ez az allantoin... tényleg használják kozmetikában, viszont: "Az allantoint először 1800-ban izolálták marhamagzatléből és borjúvizeletből, majd 1838-ban mesterségesen is előállította Liebig és Wöhler." ...nem is értem, miért nem azzal reklámozzák, hogy borjúvizeletből és marhamagzatléből izolálták először?
ui: ja és mutogattak pácienseket, kit mennyire fiatalított meg a csigagél... volt egy nő, akinek az arcát megharapta egy ló, rajta is nagyon sokat segített a cucc (de leginkább a sminkesek és a photoshop)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest