Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Veszélyes dolog kultúráról beszélni úgy, ahogy te műveled. Alap dolog, hogy amikor a hozzászólásodban szerepel a "kultúra" szó, célszerű a szokottnál is jobban odafigyelni, különben nevetségessé válsz.
Egyébként véletlenül én is láttam a műsort, olyan fapofával adta elő az ember, mint aki tényleg komolyan gondolja. Az elmebetegség jeleit figyeltem rajta, de egy látszólag normálisnak tűnő alak:
http://rtl.hu/rtlklub/fokusz/kiakadtak-az-internetezok-a-lapos-fold-elmeleten
-
törölt tag
Az a baj hogy igény van rá, és hatalmas üzlet vallást alapítani.
Az eszközök megvannak, csak olyan mese kell, amivel kellően nagy tömeget lehet össze kötni és egyben könnyen elszeparálva tud tartani egy másiktól, feltűnés nélkül eljutva az adószámig.Sajnos ez is mesterséges zűrzavar fenntartására, gyökerektől, hagyománytól, múlttól mentes életre vezethető vissza.
42
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gitáros topic
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vallás
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest