- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mephi666 #150 üzenetére
Meg mondjuk úgy általában a komplett fizika nem nagyon kompatibilis az egész laposföldes marhasággal, de mondjuk nem is olyanok szoktak ezen a témán lovagolni, akiknek ez feltűnhetne.
A nemholdraszállós hülyéktől meg továbbra is az a kedvenc "érvem", hogy "ha az amerikaiak tényleg el tudtak menni a Holdra, akkor miért csak egyszer mentek el oda?!".
-
Törzsúr
senior tag
válasz
mephi666 #107 üzenetére
Én már sírok a röhögéstől, olyan kommentek vannak itt.
Szerk.: A múlt héten költöztem be feleségemmel a lakásunkba. Én személy szerint 2011 óta nem láttam TV adást. A "Lapos a föld" volt az első amit láttam a híradóban vagy miben, percekig nem tértem magamhoz...
Tényleg itt tartunk??? -
fordfairlane
veterán
-
looser
addikt
-
zoo8800
veterán
válasz
mephi666 #104 üzenetére
Ez a FB csoport az igazi pöcegödör, a csoport adminjai szerkesztik a mindmeghalunkot is.
Csak óvatosan az olvasgatással -
BITBOYS
addikt
Viccet félretéve sokkal jobban zavarnak a helyes táplálkozás, vizek minősége félrevezetések. Már ott tartunk, hogy bármit elfogyasztasz az kiemelkedően gyógyít vagy éppen lassú halálhoz vezet, szerencsés esetben csak tartós betegséghez. Ha kiderülne, hogy lapos a föld mi változna? Itt élünk rajta és pont, lehet ellipszis alakú
-
mark!
őstag
tiboru konteo blogján is nézz szét, találsz még érdekes témákat a forgatókönyvbe
belerakhatnád azt is, hogy Kobain-t és Bennington-t az ayy lmao-t rabolták el hogy énekeljenek nekik az anyahajójukon (hold) és az élet vizét itatják velük, hasfelmetsző jack pedig keményen dolgozik, hogy pótolja a szerveiket, nehogy leálljon a máj vagy tüdő.
jacko pedig azért letr öngyi, hogy reinkarnálódjon sáskáva és tudjon menőzni a moonwalkingal.
JFK-t meg tuti hogy castro ölte meg, mondjuk a kubai rakétás mizéria így se jött be.
az időközben meghalt sztárok pedig a new coke miatt haltak meg. (pepsi még mindig jobb..)
most hirtelen ennyi jutott eszembe, segítsetek bele a forgatókönyvbeegyébként félreértés ne essék, imádom a konteókat, ha nem lennének, akkor elég sok dologról más lenne a nézetem.
-
Kasya
nagyúr
A GMO az Isten ellen van, és a pusztulásunkat eredményezi. Keményen megy a lobbi, hogy a föld népességét csökkentsék, akár a biodiverzitás kárára is. A chemtrail mér nem divat, régi technológia.
Bill Gates alapítványa is ezen fáradozik, és az USA és a multik támogatják. Ráadásul minden mögött a szabadkőművesek állnak. Nem vételen akarta a zsidódat kiirtani Hitler.
A föld meg nem lapos, hanem a világ 2D-s. A gyikemberek pedig nem is gyíkok, hanem a régi dinoszauruszok leszármazottaik, a Föld első értelmes lényei.
Látszik, hogy az oktatás tényleg hanyatlik, ha ezt se tudjátok...
Nah, lehet alapítok is egy egyházat a fentiekre akadozva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest