- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Hirdetés
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nohát, a Honorbuy visszaveszi az m2 note-omat, csak vissza kell küldenem (adnak refundot).
2 levélváltáson keresztül azt bizonygattam nekik, hogy szar a hangminőség, ami nem a miatt van, mert hibás, hanem mert gyárilag ilyen, egyszerűen nem alkalmas a mobil zenehallgatásra. Még leírtam azt is, hogy pont azért választottam az m2 note-ot, mert lehet beletenni sd kártyát, amin tárolhatom a zenéket.
Erre visszaírták, hogy szerintük nincs is baja a mobilnak csak nem tetszik nekem, de ha visszaküldöm, adnak egy refundot, és különben is, nem is lehet beletenni SD kártyát.
Na most én pont azt bizonygattam, hogy nem tetszik a hangminőség, és amúgy de, lehet tenni bele SD kártyát, hiszen én tettem is bele, és működött.
De a lényeg, hogy vissza lehet nekik küldeni akkor is, ha nem tetszik a termék, csak a szállítási költségeket nem adják vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- 3D nyomtatás
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest