Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
exorcis2 #1616 üzenetére
Hátlapra én ezt rendeltem, kijelzőre nem rakok semmit, gyertyára nem kell kotont húzni.
Ha nem kulcscsomókkal teli homokozóban hordod a telefont, akkor nem karcolódik a Gorilla Glass. Nekem ez a harmadik GG-s telefonom, és egyik se karcolódott, maximum mikrokarcok, amik szabad szemmel csak nagyon nehezen észrevehetőek és nem zavaróak. Akit meg zavar, hogy karcolódik a telefon, az tartsa otthon bársonnyal bélelt páncélszekrényben, és csak selyemkesztyűben érjen hozzá.
Mondjuk én nem eladásra vettem a telefont, hanem használom 1-2 évig, amíg meg nem unom, utána meg nekiadom valamelyik családtagnak, aki épp igényt tart rá, én meg veszek újat.
Más: egész jól szól a telefon, egy Superlux HMD660-on nagyon muzikális a megszólalása, pedig az egy 150 ohmos batár fejhallgató, amit nem könnyű meghajtani. Mondjuk ezen nincs is nagy hangereje, cserébe szépen szól, irodába így is elég. Nagyon részletes a középtartomány, emiatt jól átjönnek a harmóniák. Nincs dobozhang, felesleges kiemelések. Pedig csak a Tankcsapdától hallgatom a Connektor:567-et, aminek azért nem világszínvonalú a keverése.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest