- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Pajac: Gigászkalmár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ata4100
csendes tag
Szuper ez a narancs dizájn.
-
-
pomorski
őstag
Köszönöm szépen a fejlesztéseket!
-
DeFranco
nagyúr
lezso: nem tudom, hogy ehhez a változáshoz kapcsolódik-e de azt tapasztaltam, hogy ha hsz-t írok és nyomok egy duplakattot (pl. szó kijelölése) a szövegablakon, akkor "monospace" formátumra vált a beviteli mezőben a nyers szöveg.
elég zavaró. van ennek valami oka? ki lehet kapcsolni?
-
Upo
addikt
Én nem tudom átállítani nagy blokkra. #53-ban linkelt lapon próbáltam, ott 1 írás jön be középen. Átállításnál újraküldési figyelmeztetést kapok (firefox), engedélyezem, a növekvő/csökkenőt lehet állítani, de ha átállítom nagy blokkra, leokézom, akkor is kis blokkon marad a jelzésnél.
Amúgy nekem is jobban bejönne ha folyamatosan ott lennének az írások, időrendi darabolások nélkül, ahogy a réginél volt.
-
SUPREME7
őstag
Most lehet, hogy rosszul értelmezem, de akkor jelenleg mivel nekem 12 írásom van, egyben látszania kellene a saját oldalamon (eddig valóban így volt) most viszont feldarabolja és a lapozó durván bugos. Szerintem ez a datum szerinti lapozás is felesleges, csak bonyolítja a dolgot, inkább lehetne szimplán X db cikk egy oldalon.
-
SUPREME7
őstag
Ugye az csak átmeneti, hogy adott juzernek nem lehet egyben megnézni a cikkeit? Hanem az oldalán az utolsó cikktől lehet havi bontásban lapozgatni, de nem veszi figyelembe, hogy adott hónapban volt-e cikke, tehát lapozgathatod végig ...
Csak a példa kedvéért:
-
-
mckangi
senior tag
válasz
Vakegérke #44 üzenetére
Köszi szépen! Valahogy átsiklottam felette.
lezso6:
Igazad van, mert a napokban frissített az androidos chrome, pontosabban a chrome béta (ezt használom).
Na ez volt a ludas.
Hiába töröltem a tárolt jelszavakat és írtam be újra manuálisan, akkor sem volt hajlandó belépni.
Vagy újra a bejelentkezési képernyő fogadott vagy a kezdő weboldal.Természetesen pc-n minden flottul ment.
Ennek hatására töröltem a telefonról a chrome bétát és raktam fel a normál verziót.Köszönöm mindenkinek a segítséget.!
-
mckangi
senior tag
Érdekes.....
Mindenesetre ha valaki nem kért jelszóemlékeztetőt,a rendszernek nem kellene automatikusan egy újat generálni.
Erre külön linket szoktak kirakni, ha valaki kéri.
Több éve ezt használtam és 3x manuálisan is beírtam, mivel nem volt hajlandó a régóta használt jelszó elfogadására.
Erre fogta magát és egy véletlenszerű megjegyezhetetlen jelszót kaptam.
Nekem az is jó lenne ha valahol meg is lehetne ezt változtatni, a régit újra megadni.Szerintem az lelet a gond, hogy a régi jelszó csak számokból állt, át új rendszer pedig kér betűt/számot vegyesen, esetleg kis/nagy betű használatával.
-
Koszi!
Konkretan rakerestem a sorozat szora. Tehat blogok ful, jobb felul keresomezobe sorozat szo es keres. Felul kidobja idorendben ossze-vissza a szerinte legjobb talalatokat, alatta pedig idorendben. Az zavarhatott meg, hogy most nezem, azert dobta ki a blogokat, mert a blog szovegeben bent van a sorozat szo valahol. Arra nincs esetleg hack, hogy kulon tudjam szurni, hogy csak a cimben keressen?
Koszi!
-
mckangi
senior tag
Mobilról chrome alatt nem engedett belépni a régóta használt jelszóval.
Harmadik próbálkozás után küldött egy zagyva megjegyezhetetlen jelszót emailben, amit még módosítani sem tudok.
Elfelejtett jelszót nem kértem .
Javítani kellene.... -
Isteni az uj kereso!
Elojonnek azok a blogok is, amikhez nem szoltak hozza. A talalatok idorendi listazasa lesz a franko, gondolom ez is bekerul majd idovel. Jo titokban dolgoztatok rajt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
gyurkikrisz #36 üzenetére
Programkód.
-
haxiboy
veterán
-
válasz
Speeedfire #34 üzenetére
Hát azért mindenre nem, de alapnak nagyon-nagyon jó.
-
hege8888
aktív tag
Prémiumtagságon kívűl mi kell ahhoz, hogy saját avatarja lehessen egy usernek? Ezen a téren lesz változás?
-
válasz
Speeedfire #6 üzenetére
Jaja, Bootstrap lesz.
-
Van egy újabb fejlesztés is, a cikkírók ezentúl 4 részben látják a cikkeiket:
1. Be nem fejezett cikkek
2. Engedélyre váró cikkek
3. Megjelenésre váró cikkek
+ a megjelent cikkek -
embe
nagyúr
Megújulás ide - megújulás oda, nekem az egész PH olyan hibákat produkál, hogy nem tudom hová tenni.
pl:- Van olyan fórumtárs, akinek a privát üzeneteit nem tudom megnyitni a HA-ról, csak a régi fórumos felületről. Mindenki másét igen, csak az övét nem.
- Van olyan, hogy bizonyos hirdetést nem tudok a kedvencek közé lementeni.
- Nem tudok az HA-n hirdetéshez képet beilleszteni a hsz.-ek között, csak ha egy fórum felületen feltöltöm, és utána mint korábban feltöltött képet illesztem be. -
Ic3man
tag
Van valami publikus infó a RIOS-ról? Én nem találtam semmit róla.
Nyilván egyedi fejlesztés, de full saját, esetleg XY framework? -
Apró változások így is vannak, például a Blogok menüpont alatt a blogtermés is kilistázhatóvá, kereshetővé vált.
A sima keresés már működik, a gyorskeresés (időre, szerzőre, stb.) még nem, de készül.Hatalmas riszpekt!
Koszonom a munkatokat amit az oldal fejlesztesebe belefektettek!
-
105kacsa
őstag
Nekem egyik percről a másikra eltűnt a címlapos írástervezetem, de Kalandor segített
Megújult a Logout egyenlőre a frászt hozta rám -
válasz
Speeedfire #15 üzenetére
Nekem sem nyílik meg.
-
Vakegérke
félisten
válasz
hackeeeee #10 üzenetére
Tudom, hiszen olvastam, de az írás linkje ráhúzott egérnél rövidebb, hiányzik belőle a cím.
Ezt is nézd meg, légy szíves:
Mi a helyzet, ha közös megegyezésel szűnik meg a közmunkás jogviszonya?Szerk: Látom, megnézted. Ettől függetlenül él a hiba, hiszen nem vagyok egyedül a problémával. Lezso majd meghegeszti.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
válasz
Speeedfire #4 üzenetére
Soha
Reszponzív design lesz
Vakegérke : lezso megnézi.
-
Speeedfire
félisten
A mobil verzió mikor lesz tovább fejlesztve?
-
Vakegérke
félisten
A címlapon ráviszem a megjelent személyes írások valamelyikére a kurzort, a link a következő: logout.hu/blog/"user"/index.html
Rákattintok. Jó esetben megjelenik az írás, de nem is egynél csak ennyit látok, pedig az írás létezik:Szóval a linkből hiányzik egy fontos részlet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csak így tovább, hajrá!
Köszönjük!
-
Lenry
félisten
szuper! köszönjük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem vettétek észre? Nem csoda, a változás nem szembetűnő, főleg a gépház alatt frissítettünk.
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Formula-1
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Újszerű - DEEPCOOL Castle 240EX A-RGB WH vízhűtés
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest