Hogy lehet ilyet csinálni? Az egy dolog, hogy irrális a 64->256gb os marketing fogás erre kapni se lehet?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés A 2020-as hegyi-karabahi háború
- Tudástár Sonarr és Radarr
- Vélemény Cyberpunk 2077 2. rész
- Tudástár Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- Teszt Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Kiállított vagy bontatlan termék választása ?
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- [Re:] [ldave:] New Game Blitz - 2021
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
marcarc
senior tag

viera
őstag
Pedig ő az egyik legjobb mert nem elfogult.
Szerk.: Bocsánat elnéztem,én Magyarósi Csabára gondoltam.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!

Roland861010
őstag
Nem elfogult ? Na ne már !
(#1304) markknight válasza Roland861010 (#1299) üzenetére

markknight
addikt
Az ApplePie csak egy kis mitugrász, őt megértem, hogy utálod. Nade Handrást? Ő többet tett az Apple közösségért idehaza mint bárki.
(#1302) viera Csaba nem rossz, de nincs saját véleménye ha Apple cuccokról van szó. Azt mondja amit a közönség hallani szeretne és ennyi. Ezek szerint ez jól működik ha te így bekajálod, hogy nem elfogult
[ Szerkesztve ]

Zanik
addikt
Azért gondolkodnom kellett rajta. Remélem nem bánom meg.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

viera
őstag
Te így látod én nem....
Soha ne mondd,hogy soha!!!

Amiens
tag
Szedán rendeltem tőlük, 11 Pro/256, ma délután veszem át.
Úgyhogy ezt furcsán hallom.
iPhone 11 Pro / LG G6 / Lumia 950 / Nokia E72

Vasy09
őstag
Nem, jól gondoltad, én írtam el! Sorry! Rá gondoltam!
Amiens: De gondolom te a nagy városban rendelted!? Én meg Szekszárdon!
[ Szerkesztve ]
Gamertag: Vasy09

concrete86
tag
Szerintetek MM-be megérkeztek az előrendelt telók? Senki nem veszi fel, én meg adnám el a telefonomat, de így nem tudom.. E-mail nem jött.

Amiens
tag
Nem-nem, Sopron, és az üzletben veszem át.
iPhone 11 Pro / LG G6 / Lumia 950 / Nokia E72

Vasy09
őstag
Hogy Szekszárdra miért csak 64-es jött!

Macka
veterán
Pécs nincs messze onnan, kérdezd meg, hogy ott van-e.

markknight
addikt
Megjött a kedves telefonom, nem volt túl olcsó, ám szerintem imádni fogom. Ez a matt zöld hátlap, óriási.
(#1314) beaglepuppy válasza markknight (#1313) üzenetére

beaglepuppy
tag
Gratulálok hozzá! Én is a zöldet választottam és nem bántam meg. Gyönyörű ez a hátlap, az átlátszó tok is érkezik hozzá, ma eldőlt.

Plag
nagyúr
Nagyon gyönyörű a zöld. Gratulálok hozzá.

eladogeppc
veterán
Látom a droidosok még mindig le vannak akadva a 4GB RAM-on. De mi a lótüdőnek több RAM, ha az OS máshogy dolgozik ? Nekem S9+-om van jelenleg 6GB RAM-al, mégsem elég. (persze, tudom mert Samsung). PocoPhone F1-ben 8GB-volt, a droidnak az sem elég.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

szpajk
tag
Sziasztok,
Telefonvásárlás előtt állok. Jelenleg több int 3,5 éve nyúzok egy Samsung S7 Edge-t, teljes megelégedéssel, de most eljött az idő a váltásra.
5 éve Androidos vagyok, (vagyis ez teljes nem igaz, mert van egy iPad Pro-m) de most szeretnék visszatérni iOS-re teljesen.
Most, hogy megjelent a 11-es széria még jobban elkapott az érzés a váltásra.
Nagyon tetszenek az új készülékek, bár kicsit húzós az áruk.
A megjelenés szerencsére a korábbi modelleknél árcsökkenését eredményezett, a 8 Plus is elérte azt a szintet, ami számomra elfogadható.
Azoktól kérdezem, aki még aktívan használják ezt a típust, hogy most, a megjelenés után 2 évvel, érdemes még beinvesztálni erre a készülékre, vagy vegyek inkább XR-t, vagy 11-et?
Tudom, sokan ellene vannak a hitelnek, legyen az 0%-os is, de a MM-os ajánlat bevallom nagyon csábító. Lehet, hogy 11 Pro lesz még ebből.
Érveket és ellenérveket kérek-várok, bár tudom, nem teljesen illeszkedik a topik témájához.
spike

Vasy09
őstag
Igen, csak ezért nem akarnék kocsikázni sehová!
Viszont úgy néz ki, hogy talán sikerült megoldani a T-s sráccal itt helyben, és ha minden jól megy, hétfőre meglesz!

Macka
veterán
Pedig Szekszárd jó hely. Jók a borok, volt csajom is szekszárdi.

Wapmester
senior tag
írjál még sok vicceset, hogy minek kell több ram, multitaskingot még nem találták fel nálad,meg azt sem hogy a weboldalak, alkalmazások stb erőforrásigénye az utóbbi években óriásit nőtt ,de ne foglalkozz vele

Roland861010
őstag
Azt hittem már a mobilarénán is fent lesznek a tesztek ...de ez elég gáz, hogy rossz kis yt-ések már napokkal ezelőtt meg kapták tesztelésre....
[ Szerkesztve ]

Wapmester
senior tag
viszont abban semmi hasznos sincs villogtatás az egész

BabMester
aktív tag
Idő kell tech2 Lacinak, hogy felolvassa a dobozról a specifikációkat és megnézze, hogy fut az Asphalt meg a PUBG

Wapmester
senior tag
nem kedveled őt?

jacis
nagyúr
Samsung Galaxy S20+

Ádám16
őstag
Nem feltétlen. A 6s, 7 és az SE nagyon tetszett. SE-t használtam 2 évig, most Androidon vagyok (M20 Pro), de vágyok vissza az iOS miatt, viszont egyszerűen nincs mire. Talán a Xs, ha kicsit lentebb esik az ára.
Vagy várok tavaszig egy SE2-re, hátha. Ha akkor nem, akkor már sosem szerintem.

Csigavair
tag
Egy sima 11-el beléptem a klubba... eddig frankó! Mondjuk nem is vártam mást
Hihetetlen, hogy jönnek a tesztek, és olyan mintha egy fényképezőgépet tesztelnének. A többi márkára is igaz ez már pár éve. Baromi unalmas. Fontos a kamera, de a tesztek 90%-ban erről szólnak minden csúcskészüléknél évek óta...
[ Szerkesztve ]

m0h0senator
őstag
Más területen nagy előrelépés nem történt. Most az alkalmazások még gyorsabban töltenek be kb ennyi. iOS13 ról külön írnak szóval marad a kamera....
"mert akinek álma nincs, annak hobbija sincs by Béke Tóni"

Rage47
veterán
és sajnos ezzel pusholják is a gyártókat, hogy csak azt fejlesszék
pl. az értelmesebb fejlesztések mint pl. a Siri, AI, eszközök közötti komolyabb átjárhatóság, nyelvek, már nem fontosak annyira.
PS4 Slim / Switch Lite

BabMester
aktív tag
Ez egy unalmas telefon, nincs miről másról beszélni róla, de azért a hazai tesztelők hozzák a formájukat: Handrás szerint kb nincs különbség az 1millios Sony DSLR és az iPhone 11Pro kamerája közt minőségben, Magyarosi Csaba szerint a konkurencia ujjlenyomat olvasója 10próbálkozásból 3x működik, az arcfelismerő meg 10-ből 5x...

m0h0senator
őstag
Handras meg Magyarosi..... inkább elolvasom akkor már a szifon.com-ot...
"mert akinek álma nincs, annak hobbija sincs by Béke Tóni"

w333
félisten
Most akkor 4 vagy 6GB/Ram van bennük
iPhone 12 Mini & iPhone SE

Z.É.T.
senior tag
Nem mindegy?
Ha 4GB, akkor minek több, ha 6GB, akkor Incredible Development.
"A bugok speciális tulajdonsága, hogy a fanoknál soha nem jelentkeznek" By: Sch****888

w333
félisten
Magyar tesztelők 6GB mondanak, kulfoldiek pedig 4GB ... biztosan jött valami ios 13 frissítés és 6GB lett
iPhone 12 Mini & iPhone SE

Drp81
aktív tag
XS-t már kapsz 290k körül, újonnan, szerintem az nagyon jó ár érte. Én 1 éve 400k-ért vettem... Még mindig csúcsteló szerintem.
"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"

Gomba
senior tag
Saját szubjektív vélemény élőben megnézve a telefonokat:
iphone 11-eket megnézve/megfogva nekem eléggé műanyagos. Ami színt láttam (zöld / lila) kb játéktelefonoknak néznek ki. Ettől még a belbecs nem alulbecsülendő, csak külsőre/színre írom.
11 pro:
- zöld szín: nem olyan volt élőben amit vártam, meg hogy hűha. Pedig a képek alapján arra számítottam
- space grey: nagyon tetszetős lett. Jobban tetszik, mint a zöld amit szintén nem gondoltam volna. Bárcsak a keret ezüst lenne
- gold: nem néztem meg nagyon, nem az én világom
- silver: kicsit sárgásabb fehér tónus az iphone x/xs silverhez képest a hátlap, jól áll neki, hogy matt (ahogy a többi színnek is)
Ép hardverben ép szoftver

Blizzardking
őstag
A csávó nem tudott fejben kivonni tizenkilencből hetet, még ahhoz is lusta volt hogy újra felvegye, és tekintsük hitelesnek és elfogulatlannak?
eladogeppc @1317 - "Látom a droidosok még mindig le vannak akadva a 4GB RAM-on" olyan szinten csak te vagy leakadva rajta, hogy nem volt kinek válaszolnod Ami teljesen érthető amúgy, titeket nem szeret ez a cég...
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

FuRiONight
őstag
Köszi a leiràst! A 11 Pro Max nem volt túl nehèz kèzben? 226g azèrt nem èppen hepelysúly az okostelefonok között. Space Grey a best szàmomra, pedig a zöld is tetszett.

Gomba
senior tag
csak annyi időre fogtam a maxot ameddig megnéztem a zöld színt Nem emlékszem milyen nehéz volt, mivel nekem nem nagy a kezem ezért a normál pro-nál nagyobbat semmiképp sem akarok.
Illetve annyi, hogy azért az iphone x-hez képest érezhetően kicsit nehezebb a telefon. (ahogy az a spec sheet-en is olvasható volt már) az asztalra lerakva az x-et és a 11-et látszik a vastagságkülönbség is, bár kézbe fogva azt nem érezni igazán. Főleg mivel a hátlap teljesen más.
[ Szerkesztve ]

Ádám16
őstag
Handras szerint a Tesla Model 3 tökéletes autó. Igaz, az illesztések, a minőség egy Fabia-n jobb, ezt el is ismeri, de ő nem nézegeti, vezeti az autót. Vicc az ember.
Magyarosi szerint pedig mindig épp az a legjobb telefon, amelyiknek a gyártója a legtöbbet adja a zsebbe. Hűtlen kva.
[ Szerkesztve ]

ΞΔGLΞ
nagyúr
4GB, közben már az árukereső is javította a biztos helyről érkező infóját 6-ról 4-re.
Bal oldalt pro max, jobb xs max [video speed test]
Lényegében a több más elhanyagolható apróság mellett, csak a kamerára gyúrtak most rá.
Még csak nem is gyorsabb. Elhanyagolható hangyapöcsnyi millisec sebességre, egyszer az egyik gyorsabb, utána meg a másik.Persze napi átlagos használat mellett. Videó renderben biztos "elhúzna" a pro...(gondolom)
[ Szerkesztve ]

nikkike05
lelkes újonc
Várom már a valódi, hétköznapi-ember review-kat.

Gomba
senior tag
nyomkodom. Hamarosan

hitchins
őstag
Kivancsi lennek mit csinalsz a telefonon hogy nem eleg 8gb

ΞΔGLΞ
nagyúr
Javítom magam, mert közben nézem a videót és videórender is van... Egyáltalán nem húzott el a PRO, egyszerre végeztek. Nyilván ez a jövőben gyorsulhat a pro javára...
[ Szerkesztve ]

iBalu
aktív tag
Antutu is 4-et mutat az enyémben (bár nem sok mindent ismer fel a telefonból egyébként)
Ordo Ab Chao

Ricardo
félisten
"PocoPhone F1-ben 8GB-volt, a droidnak az sem elég."
Mire nem elég? Kérdezem kezembrn egy 6 giga ramos PocoF1-gyel a kezemben.

markknight
addikt
Sötétben kicsit beszarás milyen képeket csinál vaku nélkül. Na ilyet se láttam még.. WOW
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Laptop, notebook bontás.
- Új HP Elitebook 830 G6, 13.3" FHD IPS, i5-8365U, 16GB, 256GB NVMe SSD, gyári gar 2023.03.29
- Latitude E7470 [I5-6300U, 8GB ram, 240GB SSD, HUN világító bill, FHD IPS, 1 év gar.]
- Latitude E7470 [I5-6300U, 8GB ram, 240GB SSD, HUN világító bill, FHD IPS, 1 év gar.]
- GAMER PC /RTX 2060 6GB/ i5 10400F/16GB RAM/240GB SSD/1TB HDD