Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• psg5

veterán

Gyerekek teljesen kesz vagyok.
    Annak idejen irtam, hogy a kijelző bal oldalának felső részénél, a szélénél bizonyos szögben nézve, amennyiben a fény úgy esik rá látható volt, hogy hullámos a kijelző, kézzel minimálisan érezhető, működés közben hibát nem okozott, elkképzelhető, hogy már vásárláskor is megvolt, de nem tűnt fel. Igazából még fényképfelvételt sem tudtam róla készíteni, mert tényleg meghatározott szög és fény kell hozzá. A nyáron bevittem a szervizbe ahol megnézte egy csoka és egyértelműen látta a hibát de azt javasolta hogy amennyiben gondot nem okoz raerek vele a 2.év végéig beadni javításra.
    Ezt elfogadtam, azonban a mai napon a telefon azokon a pontokon ahol hullámos volt a kijelző végig hajszálrepedések jelentek meg. Teljesen kisimult a kijelző, már hullámok nincsenek de végig azokon a helyeken hajszalrepedések vannak! Olyan mintha idaig feszult volna a kijelzo es most kisimult...eleve 2016 augusztusi + ha nem tudom hogy biztos nem csinaltam vele semmit biztos azt mondanam hogy leesett...szerintetek? Most irtam LG nek remelem pozitiv valaszt kapok...amugy tokeletesen mukodik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés