- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Gyerekek teljesen kesz vagyok.
Annak idejen irtam, hogy a kijelző bal oldalának felső részénél, a szélénél bizonyos szögben nézve, amennyiben a fény úgy esik rá látható volt, hogy hullámos a kijelző, kézzel minimálisan érezhető, működés közben hibát nem okozott, elkképzelhető, hogy már vásárláskor is megvolt, de nem tűnt fel. Igazából még fényképfelvételt sem tudtam róla készíteni, mert tényleg meghatározott szög és fény kell hozzá. A nyáron bevittem a szervizbe ahol megnézte egy csoka és egyértelműen látta a hibát de azt javasolta hogy amennyiben gondot nem okoz raerek vele a 2.év végéig beadni javításra.
Ezt elfogadtam, azonban a mai napon a telefon azokon a pontokon ahol hullámos volt a kijelző végig hajszálrepedések jelentek meg. Teljesen kisimult a kijelző, már hullámok nincsenek de végig azokon a helyeken hajszalrepedések vannak! Olyan mintha idaig feszult volna a kijelzo es most kisimult...eleve 2016 augusztusi + ha nem tudom hogy biztos nem csinaltam vele semmit biztos azt mondanam hogy leesett...szerintetek? Most irtam LG nek remelem pozitiv valaszt kapok...amugy tokeletesen mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest