- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
zozzzzzzzzzz #6399 üzenetére
Ha komoly kell, akkor tudom ajánlani a Weller forrasztó állomás beszerzését. (ára borsos) de ha ez is megfelelhet a számodra [link]
MD
L -
zozzzzzzzzzz
tag
A "VASALÓS" JAVÍTÁSRA!
(Sajnos nem végleges a megoldás)A telefon normál használat mellett 3-4 óráig maradt életben, intenzív használat mellett 1-2 óra volt a max.
Folyamatos használatra alkalmatlan, viszont arra tökéletesen elegendő, hogy egy adatmentést és egy gyári visszaállítást meg tudjon csinálni az ember.Lehet mégiscsak szükség lesz egy komolyabb forrasztóra
Erről is láttam videókat fent a neten, de ehhez be kell szerezni pár dolgot még, illetve idő sem ártana, hogy tudjak pepecselni vele .... -
gjoco1
addikt
válasz
zozzzzzzzzzz #6393 üzenetére
Videót mentettem és várjuk a fejleményeket egy pár nap múlva.Nem kell itt méred drága forrasztó állomás.
-
E2E4
aktív tag
válasz
Az igen! Öröm ilyenről olvasni.
Az eseted, illetve a videó pedig megerősítheti azt a feltételezést, hogy ugyanazon forrasztási technológiai hiba lehet a V10-nél, mint a G4-nél. (Az alacsonyabb olvadáspontú forraszanyag használatakor, a kényes alkatrészeknél, a nem megfelelő hőelvezetés miatt megjelenő termikus többlet terhelés miatt, a forrasztás kontakthibássá válik, - a forraszanyag elválik az alaplaptól - ami miatt az áramkör nem működhet megfelelően.)
Megfelelő külső hőhatásra a forraszanyag megolvad, és a kontakt újra létrejön, ezáltal az áramkör újra működőképessé válik.
-
atike
nagyúr
válasz
Gratula!
És hány fokon vasaltad amúgy?
-
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok
CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!!
MŰKÖDIK A TELEFONOM!!!!
Tegnap elhoztam a szervizből, hogy akkor elteszem emlékbe.
Még amikor beszart belefutottam néhány videóba, ahol hajszárítóval gyógyították meg. Minden mindegy alapon nekifogtam én is. (első videó)
Sajna a hajszárítós módszer nem vált be, viszont ha már úgyis mindegy a szintén barbárnak tűnő vasalós verziót is megcsináltam(2.videó)S LŐN CSODA
most már több mint fél órája megy, de majd beszámolok, hogy a nap végén mi a helyzet!
-
E2E4
aktív tag
válasz
zozzzzzzzzzz #6388 üzenetére
Viszont a "külsérelmi nyomok" miatt esélytelen bármilyen garanciát érvényesítenem.
Konkrétan milyen külsérelmi nyomok voltak, ami miatt egy, a telefon belső részében lévő főegység esetében nem lehetett a két éves szavatossági időn belüli javítást legalább kérni?
-
válasz
zozzzzzzzzzz #6388 üzenetére
Mennyi idős volt a teló? -
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok
Búcsúzom, hamarosan átköltözöm Mate 10 pro csoportba.
A hétfői napon bevittem szervizbe az telefonom, BOOTLOOP!
Viszont a "külsérelmi nyomok" miatt esélytelen bármilyen garanciát érvényesítenem.
Az alaplap cserére mondtak 79 ezer pénzt, szóval hagyjuk ......Pedig messze ez volt az egyik legjobb teló amivel dolgom volt, imádtam és ugyanígy a szoftverét is ....
MIndenkinek köszönöm aki valaha is segített
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6386 üzenetére
No ugye,hogy ugye,marad az tartaléknak.......
Drakulálok az új telcsihez és használd sokáig egészséggel.Addig míg nem jön a 30-as.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
SYABi79 #6385 üzenetére
Szia!
Lényeg, hogy sikertörténet és megcsinálták! További jó használatot!
Én elrakom a fiókba a V10-m és V20-at kezdem el használni (már belaktam úgy mint a V10-em) és V10 másodlagos telefonnak megmarad.
Azért ezt az oldalt elmentem a kedvencek közé és néha még megjelenek itt. Lényegében nem búcsúzom, csak V10 és V20 is van és marad mind2
MD
L -
SYABi79
csendes tag
Sziasztok!
Megpróbálom röviden leírni a saját V10 történetemet.
Bő 2 hónapja "Demigod crash handler" zöld képernyővel indult újra a telefonom miközben telepített egy alkalmazást.
Utánanéztem mi is ez, kiderült számomra, ez a V10 bootloopja. Kipróbáltam a telefon fagyasztását, amit javasoltak. Ez kb. 5 perc működési időt adott nekem, egy gyári visszaállítás pont belefért.
Gondoltam kikukázhatom a telefont innen, mivel nagyjából 16 hónapos lehetett. Tudtam, hogy gari már nincs, tisztában voltam azzal, hogy a G4nél ismerték csak el a bootloopot.
Másnap arra jutottam, hogy próbálok reklamálni az LGnél. Ezt az Lg honlapján Livechat formájában tettem.
Egy kedves ügyintézővel beszélgettem, és arra jutottunk, hogy a telefont az LG szervize bevizsgálja garanciális kereteken belül. Elküldtem a telefont másnap a szervizbe. Egy hétre rá kaptam egy hívást, lehet menni a telefonért. Nem éri meg megjavítani (főpanel csere), de adnak egy hivatalos szakvéleményt, amiben azt állapítják meg, hogy a gsm boltnak raktárról cserélnie kell a telefont, mivel az javíthatatlan (továbbra is garancián belül).
Ez egy régebbi telefonnál kicsit érdekesnek tűnt (eleve 0 saját raktárkészlet a boltban).
Elmentem a gsm boltba, ahol azt mondták, hogy ezt a telefont az LG "gagyi házi" szervize vizsgálta be, majd ők külön bejuttatják a Telemaxhoz, az majd kijavítja. Azt is hozzátették, mindenféleképpen megoldják a problémámat.
Hetek múlva a Telemax visszadobta a telefont, adott mellé egy 100k körüli főpanel csere ajánlatot. A gsm bolt ezt nem akarta kifizetni.
Én persze ismételgettem nekik emailben, telefonon, hogy ott az LG szerviz hivatalos állásfoglalása, ahhoz tartsa magát.
A vége az lett, hogy a bolt saját sufni szervizében, akárhonnan beszerzett főpanellel kijavíttatta a telefonom.
Erre persze másfél hónapot kellett várnom összességében.
A telefon amúgy jól működik.
A lényeg, hogy senki ne hagyja annyiban, ha ilyen módon romlik el a telefonja. Lépjen kapcsolatba az LGvel, ők végig segítőkészek voltak.
Igazándiból a gsm bolt is. -
photozol
csendes tag
Sziasztok!
Cserélt e már valaki hátsó kamera védőburkolat / házat V10-en? Milyen árfekvés körül mozog egy ilyen csere?
Kijelzővédő üveg tekintetében mostanában mely típust érdemes választani? Az ajánlóban szereplő Nillkin már régóta nincs illetve az olcsóbb alternatív megoldás (ami amúgy egy leheletnyivel kisebb összehasonlítva a Nillkin-nel) szintén nem kapható.
Köszönöm.
-
zozzzzzzzzzz
tag
megint betettem az akksit, bekapcsolás után eljutott egészen a "gördülő" logóig, aztán kikapcsolt ....
ezért gyanakszom az akksira
-
zoleeno1
veterán
válasz
zozzzzzzzzzz #6377 üzenetére
Sztem ez nem akku gond lesz sajnos, hanem alaplap... De ne legyen igazam
-
Arween
senior tag
válasz
zozzzzzzzzzz #6378 üzenetére
Én vettem meg az utolsót...Tatabányán lakom, ha esetleg itt jó neked szívesen odaadom tesztelésre..
-
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok
Valakinek nincs elfekvőben egy akksi?
Most néztem a speedshop oldalán, jelenleg nincs raktáron, viszont ennyit megérne nekem, hogy kiderítsem, hogy nem e az akku a problem forrása
-
zozzzzzzzzzz
tag
-
zoleeno1
veterán
válasz
zozzzzzzzzzz #6375 üzenetére
De nem arra gondolok, amikor belépsz és a menüből csinálsz gyári visszaállítást. Hanem kikacsolt állapotban gombkombinációval belépsz a recovery-be és onnan: [link] Vagy eddig sem jut el?
-
zoleeno1
veterán
válasz
zozzzzzzzzzz #6373 üzenetére
Próbáltál factory resetet csinálni gombkombinációval? Bejön a recovery mód?
-
zozzzzzzzzzz
tag
moat be lehet kapcsolni a telót, ha nyomva tartom a hangerő fel gombot akkor bejön a zöld kpernyő ahol a következőt írja(nincs amivel tudnám fotózni):
DEN GOD CRASH HANDLER: APPS WATCHDOG BITE!
GET RAM DUMP PLEASE DO FOLLOWING ACTION
1 PLEASE CONNECT USB
2 GET THE RAM DUMP IMAGE USING QPST CONFIGURATIONmeg alatta még egy csomó számomra kínai szöveg
mi az az Watchdog, valakinek tipp? -
E2E4
aktív tag
válasz
saddybaddy #6351 üzenetére
Az LG nem ismerte el a V10 bootloop hibáját. (Ezt a fórumon és a téma-összefoglalóban is jeleztem.)
Noha volt itt a fórumon olyan felhasználó, akinek mégis cserélték az alaplapot.Még egy kört érdemes lehet futni abban, hogy a két éves szavatossági időn belüli javítást kéred, (ami esetedben 2018. augusztusáig lehetséges) jelezve a "kedves LG"-nek, hogy vélelmezhetően a G4-nél már elismert módon, itt is ugyanazon forrasztási gyártási hiba okozta a bootloop hibát.
Ha szerencséd van, megnyered, és kicserélik díjtalanul az alaplapot.Ha nincs szerencséd, - "konzultálnak a jogi osztályukkal" - akkor a 6 hónapon túli szavatossági időn belüli javítás esetén, kérni fogják a vevőt, hogy ő bizonyítsa be ennek az igazát. Az-az a bizonyítást neked kellene megoldanod. Bár ez sem lehetetlen, mégis talán ez az a pont, ahol valóban esedékes lehet a már említett "kuka".
Mivel az első kör kvázi költség nélkül megtehető (e-mail / levél / vásárlók könyve) így azt mindenképpen érdemes meglépni.
-
Arween
senior tag
válasz
zozzzzzzzzzz #6368 üzenetére
Ez jó eséllyel Bootloop-hiba ,elvileg LG szervizben 2 évig javítják ...
-
macilaaci
csendes tag
Sziasztok! A következő problémával fordulok hozzátok: Sajnos a telóm nem kapcsolódik 4G hálózathoz, és szerintem ezzel összefüggésben az akksit is rohadt gyorsan (12óra alatt) meríti. Akksi, sd card, sim card kivéve-berakva de semmi változás. Volt már valakinek hasonló gondja? Gyanítom hardveres probléma, esetleg LG Mo. lépett-e már ilyenre bármit? A készüléket '16 augusztusban vettem egyébként. Köszi!
-
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok
Ma reggel újraindult a telefonom, bejött egy zöld képernyő .....
A végén volt, hogy dugjam USB-re, azóta se kép se hang
most már bekapcsolni sem tudom ....
Valaki tud segíteni?
-
válasz
MaxxDamage #6365 üzenetére
illegalitásba vonultál és mindent a párna alatt tartassz?
Amazon-tól rendeltem az enyimet
-
photozol
csendes tag
válasz
MaxxDamage #6362 üzenetére
Pont ma néztem az Alin és még lehet kapni V20-ra.
Amúgy a téma-összefoglalóban szereplő olcsóbb alternatív megoldás leheletnyivel kisebb, mint pl a Nillkin V10 üvege. Az-az nem saroktól-sarokig ér.
-
zoleeno1
veterán
válasz
az szep, eddig ugy tudtam elismerik. Volt is ott olyan, akinek cseréltek nem?
-
photozol
csendes tag
válasz
MaxxDamage #6354 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
zoleeno1 #6357 üzenetére
Itt Nálunk a Szolnoki Samu-LG szervíz(felvevő pont),ha Ők nem tudják orvosolni a problémát CSAK a Váczi útra küldik.Ezt onnan tuti,hogy lecsekkoltam,mikor le adtam a V10-em és rá nem sok idővel felvettem a központival a kapcsolatot,hogy mizu a vassal.
És persze ott volt....
-
válasz
bazeg
-
válasz
MaxxDamage #6354 üzenetére
jogos
sajnos nem mértem össze, ezt elmulasztottam
-
válasz
MaxxDamage #6343 üzenetére
én inkább rendeltem V20-hoz új védőüveget
mondjuk a V20 topicban inkább meg tudják eztet mondani
-
gjoco1
addikt
válasz
saddybaddy #6346 üzenetére
Nálatok nincs mobil felvevő pont?Én ott szoktam leadni.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #6347 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #6346 üzenetére
MPL is megfelelő (én is azzal szoktam küldeni LG-nek) és GLS hozza vissza ingyen.
MD
L -
saddybaddy
tag
Sziasztok! Nagy huza-vona után úgy néz ki,hogy kicserélik a Bootloopos alaplapom. Azt mondták,hogy küldjem fel a Pesti központi szervízbe a Váci útra (Szegedi vagyok). Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek ezt milyen úton tegyem. MPL vagy inkább futár?
-
gjoco1
addikt
válasz
-Mosquito- #6344 üzenetére
Ezek elég jó paraméterek.Úgy tűnik jó lesz az.
Én meg a 30-as felé kacsingatok,de úgy tűnik,ahogy olvasgatok,hogy ez is olyan lesz,mit a 10-es,hogy "szürke"inportból kell beszerezni,bár ahogy az árát saccolgatják jó sokat kell majd kapálni...... -
MaxxDamage
félisten
LG V10 kijelző mérete ugyanaz mint V20 -é igaz?
Van több db V10 -re való 9H kijelzővédő üvegem és elvileg (csak) jó a V20 -ra is, vagy nem ?MD
L -
gjoco1
addikt
válasz
-Mosquito- #6340 üzenetére
Adja az ég,hogy tuti legyen.
photozol: Akkor még van rá esély,hogy helyre löttyenjen és nem kapcsol ki majd a vas.
-
gjoco1
addikt
válasz
-Mosquito- #6338 üzenetére
Ez sem rossz ajánlat,viszont huncutok,mert úgy van fotózva,hogy a gyártási dátumot,mint általában az Ebay-on nem látni.Plusz nagyon nem vágják,hogy ezeket a mostani aksikat már nem kell formázni.
photozol,Mennyi kraft volt benne,mikor betetted?
-
photozol
csendes tag
válasz
-Mosquito- #6336 üzenetére
Én ettől [link] az eladótól vásároltam.
Az akkumulátor megérkezett, 2016. január 4-i gyártás, azonban sajnos 8%-nál kikapcsol.Gondolom mindegyik ilyen OEM kiszerelés kb hasonló lehet, így érdemes ezt figyelembe venni. -
-Mosquito-
őstag
Úgy tűnik,itthon minden akkut megvettek.
Esetleg Ebay-ről kit ajánlottok?
-
atike
nagyúr
Szóval van a V10 alapból és mellé 2 db G3 tartaléknak? Azaz a tartaléknak is van tartaléka...?
Milyen vészhelyzet indokolhatja ezt - atomháborúra készülsz...?
Amúgy ha anyagilag meg fogom tudni engedni én sem fogom eladni...
Mondjuk nekem nem tartaléknak kell, hanem megörökli a kisfiam - így is imád Youtube-ozni rajta - jobban mint a tabletjén...
-
zoleeno1
veterán
No srácok, úgy döntöttem teszek egy próbát és előrendeltem a Huawei Mate 10 pro-t. Szóval november 17-én innen leköszönök
Bár biztos be-be nézek, mindig a szívem egyik csücske marad a V10.
Ugyanitt pazar állapotú V10 és huawei 360 kamera eladó
-
adamcsik
aktív tag
Köszönöm az infót!
-
adamcsik
aktív tag
Üdv! láttam a neten egy Lg V10es telefont de valami Verizon változatot az lenne a kérdésem hogy ez különbözik a sima V10-töl?
-
gjoco1
addikt
Fiúk a navi sávot el lehet valahogy tüntetni?
-
MaxxDamage
félisten
Szia!
Igen, ennyit az LG -ről !
Én is oda küldöm/küldtem fel (mindig) bármi problémám is van/volt vele és korrektül megoldották a problémám/kérésem és cserélték amit kértem...Milyen gyártású a Battery ? (nekem 2017.07. adtak) nekem is kvázi új a battery és mondhatni, még 1-1.5 évig tuti kihúzza ilyen intenzív használat mellett is ahogyan én (is) használom
Csak az a baj, hogy mondom szerzek be új batteryt (hasonló új gyártásút) és ez kb. máshonnan lehetetlen...csak az LG -től személyesen lehetséges...ha legközelebb Bp.-en járok, előtte rájuk szólok, hogy legyen "készleten/raktáron" battery és személyesen hozok el egy darabot...
Van 2 db batterym , egyik új a másik 2015.11.-ik hó gyártású (kb. első széria) és az még tökéletes (kb. 5-6x volt töltve) és most ezt raktam be és használom.. (ezt USA CA -ból szereztem be)
Az "új" battery amit LG adott, van róla dokum is, hogy mikor "cserélték" azt elvileg 1 éven belül tudom velük cseréltetni, vagy rosszul tudom ? /ha személyesen be viszem a Váci útra/
MD
L -
psg5
veterán
Sziasztok!
Nos LG a király!
V10-esem kijelzője hullámos volt még egy éven belül akkor LG szervizben azt mondták várjak nyugodtan majd ha nagyobb a baj akkor kicserélik.
Sajna azokon a helyeken ahol hullámos volt hajszálrepedések keletkeztek és egyértelműen úgy nézett ki a telefon, mintha leesett volna, pedig NEM!
Gondoltam visszaviszem a sufni gsm-be Gsmotthonba ahol vettem, majd rendezik. Na szóval mehetnek a pi...ba. Jelezték, hogy nem javítható "garanciába". Mondom legalább megnézték, hogy mi lehet (persze annak idején nekik is jeleztem a hullámosodást, most is arra hivatkoztam). Azt mondta törött kijelzőnél ez van és kész. Hozzáteszem, direkt előre megkérdeztem hogy érdemes-e egyáltalán visszaküldenem megnézik-e a törött kijelzőt azt írták persze. Ennyit a sufniról.
Tulajdonképpen még jó hogy nem nyúltak hozzá, mert LG szervízbe bementem és bár nem emlékezett a srác rám akinél a hullámosodást mutattam, de ahogy megbeszéltük egyértelműen befogadta a telefont és "garanciában" két nap alatt kicserélték a kijelzőt és kaptam egy új aksit is!
Csak az LG! Ez a korrekt hozzáállás! Le a kalappal. Most van kvázi egy új V10-esem!
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #6317 üzenetére
ja, értem, csak rossz a cím, mert V30 van az összehasonlításban, nem V10
-
zoleeno1
veterán
Igen, engem a pen nem mozgat, amikor note-om volt is alig használtam. Maga a mérete impozáns, szeretem a nagy telókat. Meg valahogy jobb fogni mint az S8+-t, egyik kezemben a note volt, másikban az S8+. Ezzel a nyújtott formával is meg lehet barátkozni szerintem... Bár gyorsan üzenetet gépelni biztosan rosszabb lesz vele...
(#6315) MaxxDamage: Miért linkelted ezt nekem?
-
MaxxDamage
félisten
-
zoleeno1
veterán
Tegnap fél órát nyomkodtam MM-ban az S8+-t, meg a Note 8-at. Mit mondjak... telibevert szépek azok a telafonok
DE igen, az az ujjlenyomat olvasó nagyon nincs jó helyen... Az a baj most megint elgondolkoztam a note-on, de szerencsére túl drága nekem
(#6311) MaxxDamage: +1, igazából mindenre elég a V10 a mai napig, imádom én is, ugyanolyan smooth mint amikor megvettem... Egyetlen dolog miatt cserélem majd, ha cserélem, mert viszket a tenyerem az újdonság iránt
tényleg hülye világ ez
-
válasz
MaxxDamage #6311 üzenetére
Igazabol semmi bajom vele
nyilvan csak akkor cserelek ha jon egy jo vetel.
-
MaxxDamage
félisten
Mi a gond(od) a V10 -el ?
Én még akár évekig ellenék vele...mert új telefonok nem tudnak sokkal többet, hogy megérje annyira váltani...
Sebesség, tárhely, memória, szoftverezettség, stb... minden szempontból helytálló a V10 (szerintem)
Mai világ érdekes, mert ha megjelenik valami új...már venni akarja mindenki (aki teheti) ...régen meg míg el nem romlott, addig nem is vett(ek) újat..az emberek.
Hát igen, a világ változik és vele együtt az emberiség, társadalom is. (nagy léptékben)MD
L -
válasz
MaxxDamage #6309 üzenetére
Egyedul az akku miatt nem johet szoba a G6, amugy teljesitmenyben alig marad el a V30-tol. S8-nak csak a bena ujjlenyomat olvaso elhelyezese nem tetszik. Mindegy, meglatjuk mikor jon es mennyi lesz, de mar jo lenne valtani
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6304 üzenetére
Ha ez a vas,addig bírja,mint a még mindíg működő 2db G3-am,akkor csak megvárnám a 30-ast és egy hasonló jó állapotú-használt-garisat......Bár az szerintem még 2 év....
-
válasz
Partnero-nál 99eft a V20 újonnan
-
válasz
Ha sokaig szarakodnak akkor lehet beujitok egy s8+-ra. 180k korul elhozhato.
-
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6301 üzenetére
Hihetetlen akció........Venni kellene még egyet gyorsan,míg el nem fogy.
-
válasz
MaxxDamage #6301 üzenetére
Akciósan 200-ért odaadom bárkinek
-
MaxxDamage
félisten
Még kapható a V10 [link] (verhetetlen áron)
MD
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest