Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaszoskeny
aktív tag
Oké így érthető dehát ez egy cserutalvány....

"Egyébként a vásárlás pillanatában a Partnero-s eladó meg is mondta, hogy tudjak róla, hogy ha valamikor esetleg az LG csereutalványt adna ki, ő azzal nem tud mit kezdeni. Valószínűleg azért, mivel nem hivatalos LG disztribútor."
Na etz volt a pati részéáről az ordas kamu..Pontossan erről szól aa cserutalvány ha nem, tud ugyanolyan készüléket adni vagy neked amit ajáél nem felel meg ELÁLLHATSZ a szerződéstől ergo pénz vissza.
De tényleg mindegy már én másképpen csináltam volna másnak meg meglesz a tanulság.
-
kovaszoskeny
aktív tag
"Csakhogy, ezt a kereskedő nem köteles elfogadni!"
KÖTELES elfogadni.Az NNHH a saját jogaszabályait nem tudja jól?
"De, ez ilyenkor sajnos valóban egy piac. Semmilyen jogszabály nem kötelezi a kereskedőt arra, hogy előfogadja az LG szakvéleményét, és semmilyen konkrét határozatot nem tud hozni ez esetben a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság!"
Dehogynem kötelezi..Jól is néznénk ki.Ha hivatalos csereutalványra rákakkantana a kereskedő és azt mondaná,hogy ááá ez csak 10 forint...
A másik meg még jó ,hogy nem tud döntést hozni a NFH hiszen nincs is rá jogköre .Békéltető testület a jogosúlt rá első körbenDe kérlek tisztázzunk már valamit CSEREUTALVÁNYT kaptál vagy szakvéleményt nem mindegy..Mert a szakvéleménnyel jó ,hogy "kiröhögnek"
Ha nem tud ugyanoylana készüléket adni akkor jelentsd be a szerződéstől valló ellállásod és követeld tértis levében a a boltol a pénzed visszautalását 30 napon belül.NE hagyd magad
-
kovaszoskeny
aktív tag
De ne haragudj megértlek de ha csereutalványt adott az lg azt tényleg csak a kereskedőnél tudod törvény szerint beváltani ILLETVE NAGYON FONTOS ha nincs már ugyanolyan vagy AKÁR NEM akarod ott levásárolni akkor a kereskedő KÖTELES visszafizetni a vételárat.
"A PartNero - a választást meghagyva - 90.000 Ft-os javítási vagy készpénzes visszatérítést ajánlott."
Ilyen nincs a vételár jár vissza egészben.Ez nem piac,hogy alkudozik jogszabály kötelezi illetve nem is krumplit vettél..
-
kovaszoskeny
aktív tag
dac miatt neméri meg cserélni.
akku se jobb
kamera több de sem annyira jobb.(szubjektív)
általános rendszersebesség közti különbség mindennapokba elenyésző---se---
a v10 tényleg egy időtálló cucc .
V30 ra lehet majd és lesz értelme váltani jövő márciusban kb .Addig az ár is rendben lesz. -
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
saddybaddy
üzenetére
A DAC modul a G6(EU)om mellé van....Nem írtam,hogy a V10hez lesz..Azt írtam mellé érkezett NEM hozzá!!!

Félre értetted én se voltam egyértelmű ezek szerint.

-
kovaszoskeny
aktív tag
Hali! Lg g5 dac modul mellé ma hozzám került egy v10 is.Micsida napok ezek

Na mindegy is nem ez a lényeg.A kérdésem.Mekkora a max ohmos fejes amit könnyen kihajt a a V10 ?mik a tapasztalatok?
Köszi. -
kovaszoskeny
aktív tag
áldassék az erdeg
köszi szépen!Használtam és kb találtam én is de nem ezeket mint te topik gazda.Nyilván te pont ezért tudtál konkrétabb tapasztalatokat linkelni amirt én találtam hivatkozás volt.
Más ...A powerampot eléggé szépen belöttem de ez a 0-100 DVC mod nem értelmezhező.Erre egy kis segítséget ismét kaphatnék?
Ismét köszi.

-
kovaszoskeny
aktív tag
Srácok massziv off.De a g5 dac modulját próbálta már valaki?G6 hoz rendeltem most jó áron volt angliából. Sajnos a g6 om eus így nem hagyhattam ki .Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)