Hirdetés
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
2 órát folyamatosan bekapcsolva a képernyő??? Akkor szerintem az teljesen normális hogy ilyen extrém igénybevétel esetén tönkremegy, nem is csoda . . .
Amióta megvettem egyszer nem ment 10percnél többet folyamatosan. Alapvetően azt szeretem, ha sötétben van, zenehallgatás közben is, és ha történik valami kommunikáció, akkor adjon visszajelzést. Nálam 2percre van beállítva az időlimit, auto a fényerő, arccal lefele ha zenét hallgatok.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nálam - lekopogom - semmi ilyen jelenség nem tapasztalható. Összefüggésben lehet a használattal, mert az enyém mindig lekapcsolja a kepernyőt, hacsak lehet, auto fényerőt használok, és ha huzamosabb időre (15 perc felett) leteszem, akkor arccal lefelé teszem, hogy a másodlagos is kikapcsoljon. Csak remélni tudom, hogy ez elegendő védelem...

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi