Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hito

nagyúr

válasz Fail3D! #3383 üzenetére

Azért óvatosan és körültekintően! :) Sokan osztják a rendszert napi szinten a w10 topicokban és van némi igazuk. Van bug rendesen, ráadásul random (kinek mi, mikor) és az okokat általában homály fedi. Az is igaz, hogy (szerintem) ezek túl vannak dimenzionálva, nagyobb a füstje, mint a lángja.

Összességébe azt tudom elmondani, hogy élvezet volt használni, és amin én is csodálkoztam, hogy erősen addiktív rendszer lett a w10m. Sosem gondoltam volna, hogy (V10 és android fanok most menjenek ki a konyhába, vagy fordítsák el a tekintetüket, csak erős idegzetűeknek!) félundorral fogok használni egy olyan jó droidos telefont, mint a V10, mert hiányzik a w10m. Nevetséges!

A continium-ot volt szerencsém kipróbálni. Jópofa dolog. Vállalati gépet az arm környezet miatt értelemszerűen nem tud kiváltani, de otthoni multimédiás mindenesnek szerintem beválhat.;)

Ja, előre egy jótanács: beállításokon belül képernyőbeállításoknál a szöveg alkalmazás és megjelenés méretét vedd majd minimumra (újraindítást igényel), mert így tök olyan lesz a rendszer egy csomó helyen, mint az asztali w10. Legalábbis olyan hatást kelt. Mindig gerjedtem a mobileszközökön az asztali rendszer megjelenésre ;]

psg5: "bár nem tudom mennyire mérvadó, ha valaki ennyire gyorsan váltja a telefonjait"

Nem tudom mi köze a kettőnek egymáshoz. A szemem a régi, akármilyen készülékem is van, azt nem cserélgetem. Fotós topicba majd igyekszem feltenni 1-2 képet azonos témáról, hasonló körülmények között (ugyanis nem egyszerre volt a birtokomba a két készülék).

Új hozzászólás Aktív témák