Új hozzászólás Aktív témák

• eladogeppc

veterán

válasz Aryon87 #3305 üzenetére

Nem tudom miben kellene más korszaknak lennie egy G2-nek.
    Nem kell nekem sem a 2 nap, de örülnék neki, hogy egy mindenhol utált milliomosoknak való harapott alma akkufogyasztását próbálnák már elérni végre. Volt a legnagyobb változat, nagyon jó volt, de baromira el vannak maradva még a Droid változatosságától. Sajnos tele van millió apró hiányossággal az IOS, közbe körbe van hype-olva.
    A google vagy a Waze navigáció tök mindegy melyik chipseten fut. Az egyik fejlettebb chipset mint a másik, ennyi. Snapi 800 vs 810 vs 808. Nem a játékok minőségéről beszélek, nem is érdekel milyen effektek hogyan mennek. G2 alatt is ugyan azt a navigációt használom mint most ezeken.
    Egyáltalán nem sírok. Miért sírás ha valaki leír valamit ? Nem értem. Megállapítottam valamit :D
    Az, hogy nekem meg mim van, az a saját dolgom. Úgy gondolom minél több telefon, annál több tapasztalat. V10-em még nem volt, véleményt úgy gondolom még nem formáltam. Kérdeztem, utánajártam, ennyi.
    Prémium, minőségi darab, sőt továbbmegyek. Nem az LG tehet a Snapi túlfogyasztásáról. Külföldi szakmai topikok már a megjelenéskor megállapították, csodák meg nincsenek. Jók a mai prockók nagyon is, még az akku technika nem bírja követni. Majd lesz ez jobb is.
    Itt is megjegyzem, hogy az LG akkor is a szívem csücske lesz, nem csak a szervíz hozzáállása miatt, hanem a cég illetve a vezetés pozitív szemlélete miatt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés