- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doller
tag
Sziasztok!
Kezdem úgy érezni, hogy rokonságban lehetek a torkosborzzal!
Ma reggel csörög a telóm. Felveszem, a futár az. 2 perc és ott van! Pont nem szakadtam meg a melóban, a bejáratnál beszélgettem, kirongyolok, hogy már a parkolóban kifosszam.
Erre kérdezi, hogy melyik céget keresse. Válaszolok, de furcsa volt, mert egy nagy telephely, nagybetűkkel kiírva, közelben semmi más.
Hol lehet bemenni? És említ egy másik céget. Na, azon belül is van egy telephelyünk, mikor rendeltem, azt a címet adtam meg, azon a héten pont ott voltam rabszolgázni.
De pénteken, mikor a kereskedő felhívott, hogy ok, küldi a készüléket, akkor elmondtam, hogy már nem ott vagyok, nem oda kell küldeni! Emailben az adatok felvételénél külön ki is emeltem a szállítási címet.
Erre...
Aztán mondja a szállító, hogy a városnak az a fele nem hozzá tartozik, úgyhogy holnap hozza más! Pedig most a meccs közben lehetett volna nyomkodni.
Viszont azt sikerült elintéznem, hogy holnap díjmentesen cserélik a kártyám nano sim-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest