Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Valakit zaklathatnék PÜ ben 4X em van. Valamit tesztelni kellene. Pár perces dologról lenne szó.
-
sarkanyolo2
őstag
Nálam a 30-40 centis vályog plafont nem viszi át a GPS, de ez természetes.
-
bubus66
nagyúr
A Petíció továbbítva
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste!
Levelét továbbítottuk az illetékes osztálynak.
További információért készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszámon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).
Tisztelettel:
LGE Ügyfélszolgálat----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Received Date : 05/04/2013 09:30 57
The type of inquiry : Software/Hardware updates
Product/Model No. : Smart Phone/Emerging Device/LGP760Tisztelt LG ezt a peticíót kérném az illetékeseknek továbbítani.
Click here if you have more questions
-
bubus66
nagyúr
válasz
mr.szabados #4292 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
mr.szabados #4290 üzenetére
Akadt a Launcher nem is tudom melyik, nincs bent képernyő fordítás, nem tud fullHD, meg egy két apróság. Nem kell megijedni, vagy 8-9 perc volt még elindult először, amúgy jól néz ki, na elfelejtettem képernyő mentést csinálni. Bocs. Pedig én szemeztem a 2X-el is.
-
bubus66
nagyúr
Az S2-sel anno én is szemeztem, de inkább a L9 mellett döntöttem. A kengyel fórum társunk akart rábeszélni az SOnyXperia P-re arról nekem sikerült igaz 1 hónap után lebeszélni, majd győzködött az SGS mini-re, van SGS3 mini a családban.Talán ha kétszer megkaptam akkor nagyon jó.
-
bubus66
nagyúr
Na végre valaki a Black topicjkból. Az asszonyod nem fogja megbánni.
(#4286) mr.szabados
Semmi bajuk nem volt vele az 1 -sőnél a Hosszabbításra vetten egy ARC S az talan 5 napig meg volt és vettem helyette egy Blacket, én is L9 vettem a második után csak az két nap után megadta magát közeben volt egy l7 majd megint L9, de ezt hosszú lenne elmesélni.
-
legaka
csendes tag
válasz
DiamondBack #4279 üzenetére
Köszi neked is Boombasticc!
Bubus 66: Tudom, hogy volt blacked, hisz 2 éve olvasom a hozzaszolasaid, és használtam a romodat is. Viszont, ahogy kigyül a pénzem én is P760-asra akarok váltani. P970-es meg marad az asszonynak.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mr.szabados #4242 üzenetére
Fel tettem az általad linkelt ROM-ot hát nem ragadtattam, eltelő magamat. Úgy hogy nem is állítottam semmit vissza tettem a gyári V20C-t.
(#4283) legaka
Volt Blackem, (2 is) nekem azzal se volt semmi gondom igaz én ki cseréltem a cinfing fájlt, a Black topick Téma összefoglalójában van GPS beállítás.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
bubus66 #4277 üzenetére
néha pár pálinka után pedig nem ártana kis segítség
más: nem sűrűn játszok csak néha a buszon hazafelé melóból de mostanában az egyik legjobb unaloműző Critical Strike Portable cs fanoknak kötelező
(#4278) legaka: pillanat
ilyen kinnt
-
legaka
csendes tag
válasz
DiamondBack #4274 üzenetére
Megkérhetnélek,hogy nyújtsd ki a telót az ablakon és egy szabadtéri mérést mutass? Nagyon kíváncsi vagyok az értékekre. Vagy, ha nem is készítesz képet, akkor írd ide, hogy hány holdat lát, hányhoz kapcsolódik és melyik a legnagyobb szám a jelerősségben. Köszönöm.
-
bubus66
nagyúr
válasz
DiamondBack #4276 üzenetére
Ha csak szobák között nem akarsz navigálni, a lakásban én sem szoktam használni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
DiamondBack #4274 üzenetére
-
Lacko84
aktív tag
A T-mobilnál hogy lehet kikapcsolni a hangpostát??
-
mnó77
tag
válasz
bubus66 #4270 üzenetére
Mindegy,csak felidegesítem magam ezzel a GPS-el!Elhiheted,engem ez legalább annyira idegesít mint téged, amikor nem tudtál frissíteni!Most van másodszor szervízben ez miatt.Elsőre szoftvert frissítettek ugyan olyan sz@r lett.Most nem tudom mit hoznak ki belőle.Ne értsetek félre és mindenkitől elnézést akinél rosszul jött le a reagálásom a segítségre de nagyon bosszantó,hogy szinte allig használtama telefont mert több időt tölt szervízbe!
-
bubus66
nagyúr
A Lakásban csináltam pedig elhiheted, nem muszáj el hinned pedig ott csináltam. Figyel azt hogy egy PNA mit tud nem érdekel, viszont ahogy elnézem nem nagyon tetszenek neked a válaszok amiket kapsz ha nem fog jelet a GPS vidd vissza a szervizbe mert valószínű antenna hibája lesz.
-
droidforever
tag
Sikeres v20c frissites elsore kb 25 perc volt a-tol z-ig
-
mnó77
tag
válasz
Badboys #4266 üzenetére
Bocsi igazad van köszönöm a segítő szándékod!!!
Csak már rohadtul bosszant,hogy egyszerűen akármit csinálok vele újra és újra eldobálja a jelet a GPS pontosabban folyamatosan!
Bubus66!
Ezt nem akarom elhinni,hogy ezt a lakásba csináltad!Ilyet még egy PNA készülék sem tud lakásba.Szerintem! -
Badboys
őstag
Nem a készülék a rossz hanem a program amit használsz keress másikat vagy Play on 15.000 Huf. Próbáld meg másik telepítővel, de előtte töröld az egészet a telefonról. cseréld ki benne a telepítő apk át lehetőleg valami újabbra. Save mappa törlés telepítés előtt.
De nincs kizárva,hogy rossz az antenna. Nem igen szokott előfordulni,de végül is nem kizárható.
-
bubus66
nagyúr
(#4248) Pantal
Beteszed ezt a Logout blogodba bent van minden a frissítéshez meg a JB Roothoz
-
legaka
csendes tag
Készítene valaki egy mérést a GPS test nevű programmal szabad ég alatt ? Az eredményt meg rögzítené a QuickMemo progival és lenne olyan kedves és megosztaná ezt a képet velünk? Gondolom rajtam kívül még sokan mást is érdekel, főleg olyanokat akik ilyen telefont szeretnének vásárolni. Köszönöm.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mr.szabados #4242 üzenetére
Nem még értem rá, nézegettem de nem sok reményt fűzők hozzá. a Blacken sem volt valami nagy eresztés.
(#4243) akcsy
6%-nál megáll a telepítés és egy-két percet áll ott.
-
akcsy
tag
bubus66
most már ott vagyok mint te, csak dobom hozzá ezt a r*hadt gépet isPróbáltam bekapcsolt állapotban, háát akkor meg át sem rakta az a k*cs*g, hanem akkor már 6%-nál írta, hogy nincs a 2 összedugva... De ha S/W-be rakom akkor nem is jelzi, hogy új hardver csatlakozása...
-
aholy
tag
válasz
sarkanyolo2 #4234 üzenetére
fordul az, ha be van kapcsolva a forgatás...
-
zack
nagyúr
válasz
bubus66 #4235 üzenetére
Ennek a Pro verzióját használom én is Note-2-ön .
Na majd akkor átrakom az L9-re. Kicsit problémás a dolog, mert a csajom külön email címre van regisztrálva, így mindent 2x kellene megvennünk Play-ről pedig 1 háztartásban vagyunk...
Ha meg odaadom neki az apk-t akkor meg nála nem lesz frissíthető az adott alkalmazás.
-
sarkanyolo2
őstag
Jelly Beanben nem kellene az asztalnak vízszintesbe fordulnia?
-
zack
nagyúr
Van egy kis gondom. Még nem lett letiltva egyik alkalmazás se, de kicsit keveslem, hogy 1GB RAM-ból úgy, hogy az alkalmazás listában nincs futó alkalmazás 682MB RAM foglalt, és csak 100MB van szabadon.
Az 1GB RAM-os Galaxy S2-esen sosem volt ilyen. Mindig 2-300 szabad RAM-om volt, de itt rendszeresen 100MB környéke. Ez nagyon nem tetszik nekem.
Ha RAM pucolást csinálok, bár nem volt futó alkalmazás, felszabadít 160MB-ot, tehát 250-260MB szabad RAM lesz, amit még mindig keveslek. Nagyon nem világos nekem ennek a telefonnak a RAM kezelése.Ötlete van erre valakinek? Eleve azt sem értem hogy lehet hogy ha az 1GB-ból 682MB foglalt csak 100MB van szabadon, hol van a többi? Mert felszabadítás után 500MB ír foglaltnak, 250MB szabadon, de ez még mindig csak 750MB...
Tudom hogy kell az OP rendszernek is, de kicsit sokallom, hogy 250MB RAM-ot lefoglal az OP rendszer, és amikor csak 100MB van szabadon hova tűnik 650MB RAM?
-
sarkanyolo2
őstag
A másik win7-es partíción már sikerült a KDZ-s frissítés, örök hála!
-
Konpet
csendes tag
Sziasztok! Imádom az L9em, két problémám van vele. Zenehallgatás közben néha átvált előlapi hangszóróra, ami elég idegesítő. Volt már valakinek hasonló gondja? A másik hogy igo az istenért se indult el.. Gyári 4.0.4 szoft.
Ui.: holnap gépről aláírok. -
bubus66
nagyúr
válasz
bucsupeti #4223 üzenetére
Különben azért írtam, hogy az ICS alatt a Hidden menüből sem törölte, a Külső Sd, hogy a JB-nél miért törli ezt nem tudom. A legegyszerűbb szerintem, meg biztos ami biztos alapon SD kártya ki és akkor senkit nem érhet meglepetés.
#4224) akcsy
UpTestEX_2_marwin Ja meg kompatibilis módban indítsd el Windows XP SP2 módban, ne Rendszergazdai, és USB 2. használj nem 3-at.
Én úgy csináltam, hogy be volt kapcsolva a telefon, és hagytam a UpTestEX_2_marwin tegye az S/W módba.
-
akcsy
tag
válasz
bubus66 #4222 üzenetére
Ahham offline a ti leírásotok alapján
15%-nál leáll, és akkor írja ki az egészet... Legelején véletlen USB3.0-ra raktam, de úkraindítottam a programokat, a telót is újból S/W módba rakatam, de végig ugyanazt kapom... A drivereknek szintén rajta kell lennie, mert most is össze van kötve a telóm, és ugye felismerte...
-
bucsupeti
senior tag
válasz
bubus66 #4222 üzenetére
Én meg a Rendszerbeállítások/Biztonsági mentés és visszaállítás/Gyári adatok visszaállítása menüben csinálom és ott NEM TÖRLI AZ SD KÁRTYA TARTALMÁT HA NEM AKAROM! Ezt is mondta más is és így is van!
Értsd már meg hogy csupán azért írom ezt le, hogy lehet úgy is gyári resetet csinálni hogy NEM FOGJA TÖRÖLNI az SD kártya tartalmát! Azért írom le mert az eredeti kérdés az volt hogy törli-e a gyári reset az SD tartalmát. Azt írták néhányan hogy törli én meg tudom hogy nem törli ha nem akarom. Ezt más is megerősítette.
Had szerepeljen már itt az a példa is hogy lehet úgy gyári resetet csinálni hogy nem kell félteni az SD tartalmát. Ne csak a könnyen megjegyezhető 3845#*760# kóddal előhívható Hidden Menu, ahol nincs választási lehetőség, gyalul mindent!Tudom hogy te vagy ennek a fórumnak a lelke (és ezt őszinte elismeréssel mondom) de fogadd már el hogy van az a módszer amit nem használsz és ebben az esetben bizony több lehetőséget ad mint az általad ismertetett módszer és vannak akik azt preferelják.
Eszem ágában nincs kétségbe vonni a te igazadat (mert hiszen igaz az is) és tapasztalataidat. Ennyit akartam és nem többet. -
bubus66
nagyúr
válasz
bucsupeti #4217 üzenetére
(#4217) bucsupeti
A 3845#*760# Olvasni még tudok és tudom mi a különbség a factory reset és a Hard reset között amit én csinálok kikapcsolt állapotban az is "factory reset" hogy különbséget tudjál tenni. Tudom hogy mit beszélek és nem keverem a szezont a fazonnal. Az pedig igaz, hogy törli az SD kártyát a Factory reset, csak azt nyilvánítottam ki amit tapasztaltam, és nem keverem a fogalmakat,valamint nem a nyalóka törlést használom Gyári Beállítások vissza állítása. Meg fogom csinálni képekkel csak most nincs kedvem újra állítgatni a telefont. Ha olvastad volna más is mondta, hogy törli az Sd kártyát. Azért azt meg nem gondolta ugye komolyan, hogy nem tudom melyik a Belső Sd és melyik a Külső SD?
Egyszerűen zavar, hogy csak úgy kinyilvánítottad, Arról nem tehetek, hogy zavar, sajnos így van.én sem tudom, hogy miért. Szerintem a Gyári beállítások vissza állítását rajtad kívül nem sokan használják.
Hard Reset Hard resetnél ugye a képen lévő gombokat kell nyomni.
Amit meg én csinálok az a Hangerő Le + Bekapcsoló + Home gomb együttes nyomása.
Ugye akkor a gomboknál különbség van a HR és az FR között?
Itt kell a factory resetet csinálni. És nem azért törli a factory reset mert az Extrenal:SD-re van nyomva.
(#4220) akcsy
Melyikkel akartad meg csinálni?
Az OFFLINE MÓDDAL?
-
sarkanyolo2
őstag
20C-vel eddig milyenek a tapasztalatok?
-
akcsy
tag
Áhh nem tudom mi van nálam... Azt írja, hogy elvesztette a kapcsolatot a telefonnal, és kéri, hogy dugjam össze a géppel... Mindennek rajta kellene lennie, mert ezzel ment rá a V_20B is :/
-
bucsupeti
senior tag
válasz
bubus66 #4200 üzenetére
Itt nem arról van szó hogy te használsz-e ilyeneket vagy sem. Más használja, te meg nem. Ennyi!
Egyszerűen zavar, hogy csak úgy kinyilvánítottad, hogy a Factory Reset az törli az SD kártyát, miközben ez egyszerűen nem igaz!
A Hard Reset az nem Factory Reset és itt a Factory resetről volt szó. -
prannk
őstag
Frissites előtt nem csináltam factory resetet.. megmaraft minden.. az nagy baj???
-
prannk
őstag
Lefrissítem.. 16:43. 10% megállt.Hiba miatt....?
-
droidforever
tag
Azt hogy lehetne megdumálni az lg-vel hogy fotán lehessen frissíteni?szerintem mindenkit megóvnának egy gyomorgörcstől!ötlet?
-
Lacko84
aktív tag
Képet vagy zenét hogy lehet átküldeni másik telora mert nem találom ezt a lehetőséget?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj SSD-k!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest