Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Azharel
aktív tag
hogy érthetőbb legyen a kérdésem, tehát nem 7,2 mbps megy a net hanem sokkal lassabb, és itt van lefedettség (mohács)
-
Azharel
aktív tag
Valaki árulja el nekem, miért umts 384kb/sec -be megy a mobilnet, mikor a másik 2 szolgáltatónak is van itt 3G, és tuti a t-mobilenak is. Ráadásul 50-80% között ugrál a térerő folyamatosan.
-
airmax_2.0
tag
Kellemes meglepetés ért...
Eddíg az LG szoftverfrissítés másfél két órán át futott. Most a V20C -re frissítettem 12 perc volt al LG mobil support tool-al.
Minden beállítás maradt ... Ez már azt hiszem használható sebesség... -
válasz
Milestone2 #5390 üzenetére
no igen, a szomorú, hogy hiába jön összesen 41 db, ebből egy sem lesz enyém.
na nem mintha nem lennék tökéletesen boldog az N9-es Nokiával
(#5391) Milestone2 ezt a párat már végigjátszom így, de a következő adagra megpróbálom a te módszered
-
Milestone2
nagyúr
válasz
DiamondBack #5389 üzenetére
Csak neked-neked van!
Neki meg a cégének... -
válasz
Milestone2 #5386 üzenetére
Szerintem csak ha offline asztalról nyomod fel
most csak ezért nem tépem szét az internetemet, annyira nem érdekes, mert jó net van, 1 perc alatt lenn van a pakk, de ha vinyóról szedné, még mindig gyorsabb lenne
v10a-val kapod és azt frissíted v20c-re?
igenkdz-t a lg-weblapról, majd asztalról kdz_fw_upd_en-vel csinálnám.
ha lett volna már dolgom Androidos LG-vel, akkor lehet, hogy én is így csináltam volna, de a nem annyira hivatalos változatokkal mindig van valami geb*sz, és ennyi telefonnál nincs kedvem hibákat végigzongorázni
Reggel még irigyeltelek a sok L9 miatt, most már nem biztos...
ne is...
elmúlik tőle az új cuccok kibontásának varázsa. a sokadik laptop meg gép meg telefon már nem olyan izgi. -
Milestone2
nagyúr
Helyedben (hacsak nem jogszabály és rendszergazdaellenes) leszedném a v20c HUN vagy a v20d Baltics (az is tud magyarul) kdz-t a lg-weblapról, majd asztalról kdz_fw_upd_en-vel csinálnám...
Huhh
és utána még egyesével beállítani minden egyebet...
Reggel még irigyeltelek a sok L9 miatt, most már nem biztos...
-
-
válasz
Milestone2 #5384 üzenetére
jóvanna, tudtam, csak nálam lemaradt a smiley
kérdés: az LG updater proginak nem lehet elmagyarázni, hogy lesz kedves nem minden telefonnál újra és újra és újra letölteni a 574,86 MByte-nyi updatet, hanem nyugodtan használhatná az előző telefonhoz leszedettet?
-
válasz
Milestone2 #5375 üzenetére
egyik se talált.
céges telefonok, én vagyok a rendszergazda, aki bekonfigolja őket.
és ez még csak az egyik fele a kupacnak. a fehérek még nem érkeztek meg(#5381) Milestone2 itt gond nélkül végigbírták az update 10-15 percét annyi árammal, ami kibontás után bennük van (kb 50%), és csak lassú töltés üzemmódban töltenek, mert ennyit bír a front USB-m.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Azharel #5380 üzenetére
Jó ha feltöltöd teljesen! (bár ha Offline rakod fel a kdz-t, akkor úgy is USB kábelen (azaz töltőn) leszel.)
LG szoftverrel sosem updateltem, erről nem tudok szólni, de ha jól gondolom, az is USB kábelen keresztül megy.
De ettől még azért töltsd fel.
Ha majd customokat pakolgatsz, akkor már fontos lesz az akku töltöttsége.
Gondolom én...
-
Azharel
aktív tag
Meddig töltsem az akkut mielőtt nekiesek updatelni ?
-
Milestone2
nagyúr
Csak nem tudok leállni, egyet kifelejtettem:
-az L9 tornászválogatott aranyérmes gúlagyakorlata
Bocsi!
-
Azharel
aktív tag
Sziasztok!
Most érkezett meg a telefonom, készülődök az update-ra. Az akku csomagolása már fel volt bontva és 14%on volt, viszont magán a dobozon nem látszott h fel lett volna bontva, ez normális ?
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bucsupeti #5371 üzenetére
Nem sértettél meg vele senkit.
Én csupán annyit jeleztem, hogy téves az információd.
A megadott oldal nem követel regisztrációt.
Illetve simán le lehet róla tölteni a fájlt.Abban meg neked volt igazad, hogy nem a legfrissebb verzió.
Bár nem is állította senki, hogy a legfrissebb!!! -
bucsupeti
senior tag
válasz
bubus66 #5369 üzenetére
nyugi... csak egy másik alternatívát tettem közzé, ráadásul a hivatalosat és a frissebbet. dolgozz csak, meg fogják köszönni neked. ja, én is köszönöm! de tényleg, mert egy remek szoftvert népszerűsítesz.
tényleg nem kell regisztrálni. ha ezzel bérkit megsértettem volna attól elnézést kérek.
/már bocsánat, de ez a fórum katasztrófális..... vagy behódol valaki a Mesternek vagy húzzon a ....-ba.
én mégis maradok./
-
sleen
tag
válasz
droidforever #5368 üzenetére
Így van. Abban én is biztos vagyok, hogy gyárilag nem kapja meg az L9, de 4.2-t sem kapott még, talán nem is fog, mégis az ketyeg a telefonomon.
Szóval abban is biztos vagyok, hogy a cyanogenmod jóvoltából elérhető lesz az 5-ös, vagy akár az az utáni verzió.
Az sem biztos, hogy az újabb verziójú android-nak nagyobb lesz a rendszer igénye, de jellemzően ez szokott történni. -
bubus66
nagyúr
válasz
bucsupeti #5366 üzenetére
(#5366) bucsupeti
Na ilyenekért megyek el.Nem meg köszöni kell hanem baszogatni az embert. Ha ennyire baszogatod az embert meg ennyire tudod miért nem osztottad meg velünk, (ja tudom nem érsz rá)További sok sikert. Miért kell regisztrálni arra az oldalra? És azt te honnan tudod, hogy a 3.01-es a google playen Az apk is frissül és had döntsem már én el hogy mit akarok linkelni. Akinek nem teszik az nem tölti le.
-
droidforever
tag
Sleen!"Az újjabb verziójú androidok igényelni fogják a processzor húzást"A google bejelentette,hogy 2 hónapot csúszik az 5.0 (key lime pie) debütálása!Mert egyes készülékgyártóknak gondot okoz még a jelly bean frissítés megalkotása is!Melyet szerintem csak a nexus 4,és pár zászlóshajó kap meg na meg persze majd az új drága készülékek melyek ezzel debütálnak!Az l9 szerintem már a 4.2- t se kapja meg,ezért indokolatlannak tartom a processzor "piszkálását"!
-
bucsupeti
senior tag
válasz
bubus66 #5355 üzenetére
Az már jónéhány napja (hete) volt. Azóta már frissült is.
És inkább a play linket tedd be ne egy regisztrációhoz kötött tárhelyre feltöltött apk-t linkelj. Sokkal könyebb telepíteni, frissülni fog és még ráadásul biztonságosabb is.Google Play: ES Explorer aktuális verzója (3.0.1)
Egyébként nagyon nagy változáson ment keresztül. A 3.x felhasználói felülete szerintem sokkal jobb lett mint volt a régi sorozatnál.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5361 üzenetére
Jó ét neked is
-
Milestone2
nagyúr
(OFF)Jó éjt mindenkinek!(/OFF)
-
sleen
tag
válasz
bubus66 #5359 üzenetére
Egyébként kíváncsiságból minden romnál megmérem az adatokat.
Nos a Mike cm-ben a kernel 1200 MHz-en futott. Ha jól emlékszem antutu 7900 pont felett osztályzott.A proci húzás azért segít néhány gyengécske eszközön. Samu i5800-on pl. alapból 667 MHz-en dolgozott a proci, amit volt aki 1400-ig húzott. Nyílván ez függ a proci típosától is, hogy mennyire lehet erőltetni.
A gyorsulás látványos volt, de persze nem volt egy s3, meg aztán melegedett is és folyamatosan kifagyott. Viszont 1000 MHz-en stabilan működött elfogadható sebességgel. Nem gyorsan, de legalább nem olyan idegtépően lassan, mint a gyári állapotában.
Szerencsére ezt itt egyelőre nem indokolja semmi. Viszont félő, hogy az újabb verziójú androidok idővel igényelni fogják.
Ha azt tudnám, hogy mi változhat, akkor programozó matematikus lennék, nem pedig gépészmérnök.
Nem értek hozzá, csak felhasználói szinten. A kernel az eszköz motorja. Ez hozza össze a hardvert a szoftverrel, ez határozza meg a paramétereket, amikkel nagyon sokat lehet játszani. Csak nekem gőzöm sincs hogy. Nekem egy egyszerű számológép is rejtély... -
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5358 üzenetére
Most egyszerűen kíváncsi voltam, ezért lefuttattam mindegyiken... Jól tetted, hogy le futtattad.
A Proci húzásnak soha nem voltam híve és nem is leszek. Én soha semmi különbséget nem vettem észre, ha ki is próbáltam. Akinek ez nem elég akkor begyen nagyobbat.
(#5357) sleen
Mi változhat a kerneleben? a Pontszám max 5-20 között változhat.
-
Milestone2
nagyúr
Nálam nem húzott a processzor.
Az enyémben egy lassú SD kártya van, az is számít.
Ezek úgy is csak tájékoztató adatok.
Magamnak jelentenek legfeljebb bármit is, mert hogy más mennyire húzza a prociját, meg mivel mit csinál azt úgy sem tudom.
Most egyszerűen kíváncsi voltam, ezért lefuttattam mindegyiken...
-
sleen
tag
válasz
bubus66 #5355 üzenetére
Tudtommal custom romok esetében a pontszám változhat, de nem a rom miatt, hanem inkább a kernel miatt. Nyilván egy húzott proci esetében növelhető ez az érték. Továbbá az I/O beállítás is sokat tud dobni az értéken, meg ki tudja még miket varázsolnak vele.
Az előző telómon Quadrantban a gyári 1300 pontról 2800 pontig is sikerült feltornázni az értéket, de olvastam ennél sokkal nagyobb különbségeket is. Itt viszont már stabilitási problémák is lehetnek. Ezek miatt sokan nem adnak az ilyen tesztekre.
A gyári optimalizált állapot mérvadó lehet különböző készülékek összehasonlításakor, ellenben az ilyen mókolások már nem.
Jelentem PAC rom antutu: 7135
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5354 üzenetére
Azért mondtam amit én linkeltem azon is látszik, hogy milyen és az nem custom ROM. Az enyém a stock ROM.
Más:
Megjelent az ES-File-Explorer-File-Manager-3.0.0.apk
Telepítés ha a régi ES-File-Explorer használod előtte távolítsd el.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bubus66 #5351 üzenetére
Szóval most csak a vicc kedvéért, mind az öt ROM-on lefuttattam az AnTuTu-t:
v20D Baltics JB 4.1.2 7396pont
JellyBam-v7.6.2-STABLE 7138pont
AOKP_Unofficial_20130319 7203pont
CM-10.1-20130427-NIGHTLY 7247pont
PAC_JB_4.2.2-v22.1.0_20130427 7015pontTehát nincsenek nagy eltérések. Leginkább a hardwertől függ a kapott érték.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5346 üzenetére
Milestone2
ScreenshotERV.apk Ezzel tudsz Screenshotot készíteni.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
DiamondBack #5344 üzenetére
#5343) Boombasticc
Mindenre van esély meglátjátok mit értünk el vele. Reméljük kifogják nyitni.
Próbáld meg, hogy 2G is eldobálja-e a hálózatot.Igen ahogy (#5345) Milestone2 fórumtárs is leírta azt neked kell eldönteni, hogy kinyitod a bootloadert vagy sem. Ha romolni akarsz akkor ki kell nyitnod mert más képen nem tudod meg csinálni a ROM cseréket
-
tothi_87
tag
Megrendeltem az L9-et, ha minden igaz kedden meg is kapom.
-
tothi_87
tag
válasz
Milestone2 #5312 üzenetére
"Nyomtam egy AnTuTu Benchmarkot 7396 pont. Azt sem tudom, az kevés, vagy jó, de gondolom, ahhoz meg a szoftvernek nincs köze, ez inkább a hardwert teszteli..."
Úgy néz ki hogy csak van egy kis beleszólása a szoftvernek a teszteredményhez mert a mobilaréna teszten 5527 pontot teljesített a 4.0-val.
-
sleen
tag
válasz
DiamondBack #5343 üzenetére
Térerő ugrálás ellen válts szolgáltatót.
Gőzöm sincs egyébként, nincs panaszom a térerőre. Még régen volt ilyen problémám a galaxy 3-al (i5800), az konkrétan ledobott és csak újraindítással csatlakozott ismét. Ott a gond az volt, hogy a cégnél a csarnok leárnyékolt piszkosul.A beats audio pedig a zenei hangzást hivatott javítani. Általában az android nem erős gyárilag ezen a téren, viszont vannak lejátszók, amik javíthatnak rajta. Nekem a Poweramp és a winamp vált be, végül a poweramp-ot vásároltam meg. A winamp lehúzós.
Még ezen felül van néhány okosság, ilyen pl. a beats audio. A htc erre ment rá, ha megnézed szinte az összes burkolatán rajta van a logo. -
Milestone2
nagyúr
akit = amit
Bocsi...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
DiamondBack #5344 üzenetére
Nem bubus helyett, csak a saját véleményem:
Ha jó így neked és mindenben megfelel, akkor a garancia miatt nem érdemes kinyitni.
(Bár mint tudjuk akár ezt is meg lehet oldani, ha ne adj Isten szükség lenne rá, alaplap tönkretétellel...hogy ne tudják meglátni az unlocked bootloader-t)
Ellenben, ha kísérletezni szeretsz, ha bármi olyan akarsz, amihez root kell, akkor ki kell nyitnod.
Kinyitni nagyon könnyű. Így utólag. 5 gombnyomás (nyitás + cwm + root)
Mondom ezt én, aki két hétig basztattam bubus-t, hogy nem veszélyes-e, nehéz-e.
Azt pedig, hogy kinyitja-e valaha az LG???
Folyamatosan íródnak a petíciók.
Januárban márciusi nyitást engedtek sejtetni egy mailban, most meg mindjárt május.
Ahogy bubus mondta nekem anno: mindenki döntse el magában...
Szépek a Custom ROM-ok, bár mindnek van hiányossága, akit vagy tudsz orvosolni, vagy nincs rá hotfix.
A gyári ROM tele van felesleges cuccokkal, de ahhoz meg root kell, hogy kidobáld őket...
-
DiamondBack
senior tag
válasz
bubus66 #5306 üzenetére
Én meg nem örülök neki, ezt a topikot tulajdonképpen te szülted ahogy olvasgattam, a többi mindenki meg maximum csendben kérdezhet vagy ha konstruktív hozzászólnivaló nincs akkor jobb csendben maradni. Na mindegy majd zargatlak privátban. Amugy szerinted érdemes kinyitni a loadert vagy van esély a hivatalosra?
-
sleen
tag
Akinek esetleg eszébe jutott, hogy a marketről a beats audio installer nevű alkalmazást kipróbálná, nos ne tegye!
Szétcsapta a rendszert. (PACMAN ROM) A hangzáson nem segített, ellenben beleakadozott a lejátszásba.Volt az alkalmazásban uninstall opció is, na ez tette be a kaput. Tönkretette a poweramp-ot, megfelezte az órát, sőt először tapasztaltam, hogy nekem sem ismerte fel a sim kártyát.
Újraindítást követően a sim megjavult, de a többi szar maradt.Nandroid kisegített.
Viszont van egy egyszerű alkalmazás: RockoDevAudio Mod. Ez nekem javított.
-
Milestone2
nagyúr
Na egyet látok.
A gyári ROM-mal itt benn a melóhelyemen full volt a WIFI.
Ezzel a ROM-mal alig van vétel...
Meglátom majd este, otthon mi lesz...
-
sleen
tag
válasz
Milestone2 #5338 üzenetére
Nekem sosem csinált ilyet. Ellenben olvastam xda-n, szerintem egy török srácnak van hasonló gondja. Más sim kártyával próbáltad? Esetleg barátnő, haver, rokon...?
-
Milestone2
nagyúr
Nekem a p760_PAC_JB_4.2.2-v22.0.0 még nem volt hajlandó együttműködni a T-Mobilos SIM-mel, de most kijött a p760_PAC_JB_4.2.2-v22.1.0-20130427 és ez végre már telefonként is hajlandó üzemelni.
Most tanulmányozom, már amennyire a munkahelyen lehet...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Lehet elkiabáltam? Eddig volt. Szépen írta "H" "3G" "T-mobile", most minden eltűnt.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Újraindítás után megint van... Ez mi a fene...???
-
sleen
tag
válasz
bubus66 #5336 üzenetére
Egyébiránt tökéletesen meg tudom érteni, hogy váltasz.
Jó kis masina ez, nagy kijelző, két mag, 1Gb ram, stb, de valamitől csak egy tárgy. Nem kápráztat el. Nem szeretem igazán, de ez nem a tudása miatt van.
A nexusomat (és ígérem utoljára említem), na azt nagyon csíptem, pedig gyengébb volt ennél. No de most ez van, és marad is egy darabig. Idővel majd csak...Jól jönne már egy android 5, hogy kicsit megmozgassa az álló vizet.
Hogy kicsit a telefonról is essen szó. Nekem már rég volt fenn gyári rom, de emlékszem, hogy a tecső (youtube) videókat nem valami szépen játszotta. Beállítottam a jó minőség mobilon pipát, de mégis szar volt.
Viszont széles a mosolyom, mivel PACMAN-en tűéles a kép. Valakinek hasonló észrevétel?
-
bubus66
nagyúr
nem haragszom nem is kérte senki sem. nyálaz nyugodtan az XDA-t.
Az XDA.n meg sokat lehet tanulni főleg ilyen cmahendra felétől. Aki azt sem tudja hogy az LGExractal lehet szétszedni a kdz fájlt. Köze nincs hozzá, hogy a BB hogyan lehet ki cserélni. Te még lehetsz akkor ikon hogy vissza nyálazzam az írásaidért a topickot.
-
sleen
tag
válasz
kengyel #5322 üzenetére
Így igaz. Fogalmam sincs róla, nem olvasgattam azt a fórumot.
Csak erre a fórumra tudok alapozni, de még mielőtt félreértenétek én nem ekézni akarom őt.Jómagam is a hasonló emberektől tanultam, csak xda-n. Köszönet érte.
Egyszerűen kíváncsi voltam mi a helyzet? Nem vagyok itt senki, hogy okoskodjak.
Forma 1 is az 50-es évek óta létezik. Aki esetleg a 90-es években született és nem tudja ki az a James Hunt, az csak azt tudja, amit manapság mondanak róla. Playboy és alkesz. Nyílván ennél több volt, de ahhoz utána kellene olvasni.
Ne haragudj Bubus, de annyira nem vagy ikon, hogy ezért visszanyálazzam a black fórumot.
Senkit sem akartam megbántani. Peace
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5333 üzenetére
Mind kettő vagy!! További sok sikert.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5331 üzenetére
Ügyes vagy!!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bubus66 #5330 üzenetére
Nekem a gyári. Root után kitakarítva. És nyilván feltelepítve amit használok.
Nekem megfelelően gyors. Nem volt még semmi krach...
Nem akad. De ez elmondható volt a v20C-re, szintén takarítás és személyreszabás után.
Erről az eredeti v20D-ről, a JellyBam-v7.6.2-ről, az AOKP_Unoff_20130319-ről, meg a CM-10.1-20130427-NIGHTLY-ről, csináltam mentést, megvártam míg mindegyiknél a Google restore jóvoltából visszatelepedik minden program amik nekem kellenek, majd ezután CWM-ben megcsináltam a Backup-okat mindegyikről.
Így most mikor kedvem tartja 2-3 perc alatt váltogatok a 4 SW között, amelyiket éppen akarom.
Nekem ez így most jó.
Ahogy néztem van még a PAC-man ROM, az Avatar2.7d, meg a MikeUnoff.CM-10.1, de ezek nálam nem működnek, nem tudom a telefont feléleszteni, ezért nem érdekelnek...
...de elég sokat bányásztam a neten túl sok más új ROM-ról nem is tudok.
Még egy MIUI-t kipróbálnék, megnéznék, de még csak P970-hez csinálták meg, L9-hez nem....
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5329 üzenetére
Miért neked melyik van fent? Az eredeti gyári V20D? Mert ha az én arról érdeklődtem nem amit a mentésből tudsz telepíteni.
Azért mert én nem használtam a V20D-t csak meg csináltam le mentettem és megosztottam veled
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5327 üzenetére
De én az eredeti V20D-ről kérdeztelek, nem arról amit én csináltam. Úgyhogy nem lassú a felfogásod.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #5321 üzenetére
Hé Bubus!
Most esett le a tantusz, hogy Te nem az eredeti v20D-ről kérdezgettél engem,
én meg végig az original Baltics-ról gagyogtam neked...Elnézést...
Lassú a felfogásom (de ezt eddig is tudtad...
)
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5324 üzenetére
Nem gond meg válaszolom PÜ-ben.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #5323 üzenetére
Az időlimit lejárt.
Nem lehet törölni?
Basszus...
-
kengyel
nagyúr
Szia ! Neked fogalmad sincs róla hogy a bubus anno már mit letett az LG Black topicba. Aki ott volt,köztük többek között én is és jelenleg is van, tőle tanultunk nem is keveset. Szerintem itt az L9 topicban is láttam ,és látok nem egy fórumtársat aki igen is tőle tanulta meg a dolgokat. Szerintem előbb olvasgass minthogy valakit egyből támadj. A másik dolog hogy tényleg eladta a telefont !
Bocsánat mindenkitől, de akinek bubus segített az érti hogy ezeket mire írtam.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5319 üzenetére
Úgy gondoltam, hogy esetleg gyorsaságban is vettél észre változást? Nyugodtan oszd meg bárkinek. Amit beletettem az majd nem mind PRO változat.
Oké rendben megérettem. köszönöm az információkat.
(#5322) kengyel
Köszönöm kolléga szép idők is voltak a Black topicba. Csak sajna az is el fog fogyni rendesen. Hogyan működik az SGSIII LTE azért az kicsit király nem??
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bubus66 #5318 üzenetére
Vannak még akik hálásak neked és örülnek a munkádnak.
(Szerintem soha senkinek nem a szakértelmeddel, vagy a segítségeddel volt gondja)Én merészeltem ajánlani a mentésedet is másoknak, akik letöltötték, használják és azt mondták klassz.
Mondtam nekik, kértem, köszönjék meg neked, mert te kreáltad, az már mindenkinek a saját lelkiismeret, hogy megtette-e...
Még egyszer leírom:
A V20D BALTICS-ban SEMMI ÚJAT NEM FEDEZTEM FEL. VÉLEMÉNYEM SZERINT CSAK ANNYIBAN KÜLÖNBÖZIK A V20C-től AMIT A LEGTÖBBEN HASZNÁLNAK, HOGY 4-5 NYELVVEL TÖBB VAN BENNE.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5317 üzenetére
Igen lehetséges a minimális különbség a 4-5 nyelvi csomag.
Kértem tőled, hogy írd egy pár gondolatot a V20D-ről. Esetleg vettél észre valami különbséget a V20C és a V20D között?
Én már nem akarom felrakni,mert már az is baj ha ROM-ot ajánlok valakinek.
sleen
Te nélküled lesz unalmas, de azért, hogy ne unatkozzak, csak te miattad nem jövök vissza ide. Inkább elmegyek az LG Optimus OFF topicba Vagy A Balck topicba.
-
-
bubus66
nagyúr
(#5315) sleen
Tessék itt van A gyengébbek kedvért a "Jegelve" az azt jelenti elvan adva..
Igen úgy volt hogy elviszik közben nem vitték el, meghirdetem még egyszer és hétfőn elviszik. Hála jó istennek. Nem lesz unalmas L9 nélkül. Nem is jövök ide vissza az biztos. Nem mint a Black topickba.
(#5317) Milestone2
Rendben, ha ara írtad volna az sem érdekelne.
Hát ha csak ekkora különbség van a kettő között akkor tényleg a nyelvek lehetnek.
-
sleen
tag
válasz
bubus66 #5311 üzenetére
A világért nem szeretnék belefolyni a történetbe, de azon ember nem igazodik el, amiket Te írsz.
Kb. 3-szor tesztelted a repülős üzemmódot, tudjuk nem működik, mert összetört.
Valami isteni beavatkozást követően a sim kártyád körül kicseréltetek mindent az eszközön és megjavult.
Eladtad már legalább 2-szer, nagyon szeretted 4-szer és ki nem állhattad 6-szor.De még mindig itt vagy. Még mindig tolsz képernyőképet és még mindig javasolsz custom romokat.
Gyanús vagy Te nekem! Te ezt élvezed és eszed ágában nincs megszabadulni tőle...
Lásd be, hogy unalmas lenne az L9 nélkül.... -
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5312 üzenetére
Azt hogy esetleg mit változtattak szét kellene szedni a V20C és a V20D framework-res.apk vagy a jar fájlokat.Viszont ahhoz hogy szétszed először deodexelni kell majd kell hozzá APKTOOl, meg cygwin konyha.
Menyivel nagyobb a V20D mint a V20C?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bubus66 #5311 üzenetére
Lehet hogy csak 3 hete ébredt rá, hogy L9-e van...
Félre a tréfát, ehhez nincs mit hozzátennem, mert karácsony környékén még nem olvastam ezt a fórumot, én húsvétra leptem meg magam a készülékkel.
Nem vagyok nagy analitikus. Átlagfelhasználó szemével teljesen ugyanaz mint az EURv20C, szerintem nem véletlen, hogy a hivatalos jelölése is P76020d-EUR-XX.
Ha írsz így nyíltan, vagy priv-ben speciális teszteléseket, vagy hogy mit nézzek meg, megteszem, de magamtól nem találok különbséget.
Nyomtam egy AnTuTu Benchmarkot 7396 pont. Azt sem tudom, az kevés, vagy jó, de gondolom, ahhoz meg a szoftvernek nincs köze, ez inkább a hardwert teszteli...
Úgyhogy, ha segítesz, írok "szakvéleményt", magamtól annyit tudok, hogy több nyelv és más semmi...
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5309 üzenetére
Igen igazad van. Nézd meg az aláírását, légyszíves.hogyan lehet 3 hete L9 mikor már karácsony előtt is az volt neki. Érdekes nem?
Meg valamit írhatnál a V20D Baltics-ról.
(#5308) droidforever
Hogyan használod? Tiltottál le alkalmazásokat?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
droidforever #5308 üzenetére
(#5288) kispetii írt valami zagyvaságot tegnap, azt értetted félre...
A masina hasít akár v10A, akár v20C, akár custom.
MERT EZ A MASINA JÓ! - akinek meg nem jön be, az úgy is leváltja...
-
droidforever
tag
válasz
Milestone2 #5299 üzenetére
v20c-n hasít a masina,lehetséges hogy én értettem félre azt hittem van a 20c-nél frissebb!lol
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5305 üzenetére
A vodások mindig is nagyobbak voltak, ha megnézed a frimware oldalon. Az hogy egy ROM nagyobb mint esetleg az ami a mi régiónkba van szánva nem azt jelenti, hogy alkalmazások vagy stb miatt nagyobb lehet,hogy csak framework-res volt valamiért módosítva.
Én meg örülök,hogy elmegyek főleg ilyenek miatt
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bubus66 #5304 üzenetére
Ahogy nézegettem -az én technikai és technológiai tudásommal- csak a nyelvekkel több...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Más: kipróbáltam az a k..va VDR/VODAFONE(ROMANIA) 20A LGP760 638.65 MB ROM-ot, hogy megnézzem miért több 65MB-vel mint a miénk (65MB-be már elég sok program beleférne), hát beszoptam, mert a 65MB egy Vodás boot animáció, meg egy Vodás kilépő animáció... Aki kíváncs, hamar megöregszik, hát én meg fogok...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Sajnálom, hogy teljes valódban itt hagysz minket, de a szellemed itt lesz velünk...
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5303 üzenetére
Azt ki mondta, hogy nem rakható fel? Senki. nem biztos, hogy csak a nyelvekkel van bent több lehet hogy más is van bent. Én is ki próbáltam volna de most már nem tesztelgetem.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bubus66 #5302 üzenetére
Szerintem érthetően írtam, hogy a v20D Baltics, ugyanolyan mint a miénk, csak 4-5 nyelvvel többet tud.
És attól mert elméletben nem a mi régiónkba készült, tökéletesen felrakható a mi telefonjainkra is, mint ahogy én is azt tettem fel az enyémre. Persze csak hogy kilógjak a sorból és ne azt kelljen írnom v20C Hun...Bár ha engeded és hozzájárulsz, ajánlhatjuk neki az általad készített mentés verziót is...
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5301 üzenetére
Nem írtál hibásan csak azért kérdezte mert írtad a V20D-t. az is frissíthető a gyári frissítővel, csak nem a mi régiónkba. Kétlem, hogy a V10A lenne fent neki
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest