Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kentucky
őstag
Nem tudom, hogy van benne, de egy kis kitérő:
"...a GPS 31 műholdas rendszere mellett a GLONASS is 24 saját eszközzel rendelkezik, az okostelefonok pedig párhuzamosan képesek ezeket kezelni, vagyis így már 55 műhold dolgozik majd a kezünkre, ami a japán vállalat elmondása, és mérései szerint 50 százalékkal pontosabb pozícionálást jelent a gyakorlatban."
szóval ha van benne, valószínűleg gyorsabban talál jelet -
H.Bencike
aktív tag
Nekem sosem 100%-os fényerővel kapcsol be a telefon, ha 50%-kal kapcsolom akkor annyival is kapcsol vissza. Ha 52%-kal akkor annyival! Próbálj meg egy factory resetet, hátha az segít! Ha nem akkor vagy megbarátkozol vele, vagy garanciában megcsináltatod!
(Én nagyon ritkán kapcsolom ki a telefonom, sőt sosincs kikapcsolva! Maximum néha újraindítom, ha elkezd belassulni. Ezt még sosem tapasztaltam, de hetente egyszer újraindítom és kész Ezek nem Nokiák (vagy más régebbi telefon) hogy éjszakára ki kell kapcsolni, elég ha repülős üzemmódba teszed!
LG G3
-
Lacko84
aktív tag
A géppel való össze kötéssel nekem is probléma van napok óta... össze kötöttem látta is a gép de aztán vmi hiba van midnig és se sajátgépen nem mutat semmit se totalba sehol... semmit nem tudok rá tenni se lehúzni a telóról...
A fotóktól nem vok elájulva bár ezt olvastam is mielőtt megrendeltem hogy nem csinál olyan hú de jó képeket ezt tapasztalom is de annyira nem gáz mert nem azért vettem arra ott a Sony digitális fényképezőm!
NEm értem hova várja 1-2 ember hogy lentebb menjen az ára,Sztem ennyi pénzért ilyen jó kis telót venni..... Sztem nagyon megéri az árát!!! Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
Pantal
senior tag
Erre én rácáfolnék, nálam jól működött a GPS, amikor Pestre kellett felmennem vidékről, minden gond nélkül működött. De már beszéltünk privátban, nem tudom, nálad mi a gond. Aztán meg lehet, hogy valóban nem teljesít jól, csak az alatt a pár alakalom alatt nekem nem jött elő a probléma.
-
airmax_2.0
tag
Én elégedett vagyok a gps-el...
Pesten illetve környékbeli falvakban használtam. Gyorsan talált jelet gyorsan újrakalkulálta az utat amikor túlmentem egy leágazáson, a következő utcánál már vitt is visszafele... (Ez alól egy kivétel volt amikor belassították az adatforgalmamat limit túllépés miatt. Így kicsit lassan töltötte le az új térképszelvényt (pont átléptem a határát) így pedig lassan kalkulált újra, és jó nagy kört írtam le emiatt...)
Azt gondolom, ha nem jó, valami egyedi hiba lehet... Vagy esetleg, ha nem a google-t használod a szoftver nem működik kifogástalanul...u.i: a leírásból következik, bár külön nem mondtam... én a google navigációt használom, és maximálisan elégedett vagyok vele. Főleg úgy hogy csak be kell mondanom a címet és eddíg mindíg megtalálta...
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Nem a készülék a rossz hanem a program amit használsz keress másikat vagy Play on 15.000 Huf. Próbáld meg másik telepítővel, de előtte töröld az egészet a telefonról. cseréld ki benne a telepítő apk át lehetőleg valami újabbra. Save mappa törlés telepítés előtt.
De nincs kizárva,hogy rossz az antenna. Nem igen szokott előfordulni,de végül is nem kizárható.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
A Lakásban csináltam pedig elhiheted, nem muszáj el hinned pedig ott csináltam. Figyel azt hogy egy PNA mit tud nem érdekel, viszont ahogy elnézem nem nagyon tetszenek neked a válaszok amiket kapsz ha nem fog jelet a GPS vidd vissza a szervizbe mert valószínű antenna hibája lesz.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Pantal
senior tag
Vagy inkább akinek nem jó, az csináljon valamit. Ne haragudj, de ez már kb a 20. hsz-ed arról, hogy szar a telefon GPS-e, de furcsa, csak te panszkodsz erre. Tök fölöslegesen szítod itt a feszültséget, ha meg valaki belolvas a fórumba, akkor azt hiszi, hogy szar a GPS, de ez rohadtul nem igaz, az utóbbi napokban rendre napi ~50 km-t autózok (vidék/pest egyaránt) és sose hagyott cserben. Jó lenne, ha nem rontanád a telefon hírét ilyen böszmeséggel.
-
kertsa
senior tag
-
Dave50944
csendes tag
Őő én is olvastam ma egy lehetőséget igaz hogy másik telefonon csinálták de a lényege az volt hogy egy programmal ext 2 re particonálták az sd kártyát amit a telefon utánna úgy érzékelt mintha a telefon belső memóriája lenne így oldották meg pl régebben az eclair nél felmerült sd kártyára telepítési problémát.
-
bubus66
nagyúr
(#4691) mnó77
8 GB Calss10-es
(#4707) Dave50944
Úgy érti, hogy az android Sdk fel kell telepíteni a gépre. Meg az adb drivert, hogy az adb-t eltud indítani. Amit a prannk linkelt és le írt próbáltuk az ICS-nél is ott sem működött.
Ez miatt nem lehet az SD kártyára telepíteni. Itt van miért nem lehet.
Nem tudod megfordítani, mert a belső SD-t az initramfs mountolja külön, amihez a kernelt kéne piszkálni, ami zárt BL mellett lehetetlen....
Az meg nem írja át a kernelt.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Long Man
tag
Engem is bosszant , de ezek is csak gépek. Jobb, ha hamarabb derül ki a hiba, mint később.
Ha lehet ilyet mondani, szerencsésebb vagyok, mert egyáltalán nem működik.
(Ahol egy külső GPS vevő tökéletes műholdvételt ad, ott az L9 nem mutat semmit.)"a szervíz egy nagy 0 szakértelem SEMMI!"
Köszönöm az info-t , majd odafigyelek a papírmunkánál, hogy mit mondanak és tesznek.Szerintem is jó telefon, ha hibátlanul tudja azt, amit a gyártó beépített.
X nap/hét és kiderül mi lett az ügy vége.
Ha megcsinálják/kicserélik jelentkezem a tanulságokkal.Addig is kívánom, hogy Nektek tökéletesen működjön és sose kelljen szervizbe menni vele.
"A számítógép nem a kívánságainkat teljesíti, hanem az utasításainkat hajtja végre."
-
airmax_2.0
tag
Nem hiszem, hogy rám gondoltál, amikor azt mondtad megvádoltak ezzel-azzal.. hiszen én csak annyit mondtam feltehetően valami szoftver dologról lehet szó...
Szeretném elmondani, hogy egyetértek hogy megszabadultál tőle, ha megszűnt a bizalom, és abban is, hogy ha a neked szükséges szoftver nem megy akkor az neked nem jó.
A korrektség kedvéért viszont azt mondom, hogy mivel nem a telefonra telepített gps szoftvert használod, hanem külső gyártóét, előfordulhat szoftveres illesztési problémáról van szó. Felteszem az L9 a telepített google szoftverre van optimalizálva ami járhat azzal, hogy a külső szoftverek nem fognak ugyanolyan jól futni mint esetleg más hardwaren. (De elképzelhető más ügyesség is ami pl onnan jöhet, hogy a google-el együttműködő gyártók olyan megoldásokat alkalmaznak némi sugallatra, ami a google szoftvereit preferálja, a konkurenseké esetleg nem lesz tökéletes. Ki ne hallott volna ilyet?) Az iGo sem megy pl egyformán mindenen, különösen nem androidon,,, (és L9-en)
Persze, hogy vádaskodni fognak ellened, ha így direktben a gps-t szidod, amikor az a többség álltal használt google szoftverrel remekül működik. (pl nálam) Korrektebb ha azt mondod a te igényednek megfelelő gps szoftver nem működik jól a gépen ezért neked nem jó az L9. mindenki meg fogja érteni. Én legalábbis megértem, és ilyen formában egyet tudok érteni veled.[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
Szerintem elég fura a Navigon az Androidra. Pl.: nem nagyon tudtuk rávenni, hogy ne földúton akarjon már vinni minket. A Sygic nagyon szép kinézetű, meg userbarát is lenne, de hogy miket művel! Nem helymeghatározó az, hanem helymegjósoló. Még be sem kanyarodok, állok forgalmi okból a kereszteződésben, de ő már rég bekanyarodott, sőt 100 méterre el is húzott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs