Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiamondBack
senior tag
a torrentről letöltött alkamazásokat nem teszi át, mivel manulálisan másolod be az android/data könyvtárba és csak az apk fájlt telepíted. az apk fájlnál meg is kérdi az app2sd hogy mehet e az sd-re. tölts le mindent Playről és menni fog az sd-re
pl: kipróbáltam a gta3-at ezzel a módszerrel. az apk kb 10mega, a data könyvtára meg vagy 500. telepítés után az alkamazásinfo csak a 10 megát mutatta az 500at nem mivel nem is tudta hogy ott van, igy nem is tudja áthelyezni.
-
Nowi
tag
válasz
bubus66 #3295 üzenetére
mar bocsanat de szerintem en sem es masok sem debilek..
szerinted en nem tudom hol van az athelyezes SD-ra gomb??
kurvara nem kell 5x belinkelni..
en igazabol azt kerdeztem es ahogy lattam masoknak is avval van a problemajuk hogy ennek ellenere bizonyos alkamazasok (jatekok) nem kerulnek at az SD-re illetve ha at is kerul a plusz dolgokat amit le akar tolteni tovabbra is a telora szedne..
ahol pedig nincs annyi hely..erre van valakinek ERTELMES otlete,megoldasa??
elore is koszi
-
bubus66
nagyúr
LG honlapján kérdezd meg az ügyfél szolgálatot. Különben nem nagyon értem mire gondoltál. Én meg FB nem is szoktam szinkronizálni. Nekem minden bent van a Google fiókomba meg az SD kártyán meg a gépen. A legelső, amit a kukába szoktam dobni az a FB alkalmazás, ha nagyon kell valamiért (ami ritka minta fehér holló) akkor belépek a böngészőn keresztül, pedig a sajtomén kívül csinálok még két oldalt az facebookon.
-
bubus66
nagyúr
-
Gzolo
senior tag
válasz
bubus66 #3287 üzenetére
3-4x már biztos volt azóta töltve. FB app már nincs fenn, csak azért kellett, hogy FB sync bekerüljön a telefonkönyv opciói közé.
Habár az ICS-nél ottmaradt az FB sync a Beállítások menüben is, mostmár nem...És eddig a telefonkönyben egy-egy kontakton lehetett jobbra lapozni (aka Windows Phone) és ottvoltak az üzenetek, képek nála..Na ez is eltűnt most a JB-ből ha jól csal a szemem
Úgyhogy sajnos a hasznos előrelépések (Qslide, fényerőcsúszka, GNow, Project Butter, app2sd) mellett sajnos visszalépések is történtek
-
Gerzson6875
tag
azt nem tudom, gondolom van hozzá leírás, am ezek nem mindig működnek
ha playről szeded le, akkor automatikusan meg csinálja a mappát magának
leszeded a playről a játékot: beállítások->alkalmazások->letöltés fül->ott kiválasztod vmilyeikt, rákoppintasz és ott írja, hogy áthelyezés SD-re, én így csináltam, de lehet valami turpisság, mert egyedül a real racing 3-nál írja, hogy az SD-re pakolt, a többinél nem
anno a defynél be lehetett állítani hova töltse le, nem tudom ezt miért nem lehet itt is megoldani... -
ToMe33
csendes tag
válasz
Gerzson6875 #3290 üzenetére
De Sd csináltok neki valami mappát vagy csinálni kell amibe bele húzod?mert van aNfs-nél mikor le szeded torrentről a Apk fájl meg a com.ea.games.nfs13_na mappa na ezeket hova huzzam meg milyen mappát csináljak nekik?
-
prannk
őstag
Most akkor átlehet tenni sd re a letöltött cuccokat? Mert letöltottem már 10 appot de egyetsem enged áttenni...
-
bubus66
nagyúr
(#3286) Gzolo
Hányszor töltötted a telefont a JB-vel eddig? Mert ez is olyan, hogy mindjárt nem fog 5 napot kibírni. Viszont a FB alkalmazás még fent lesz addig csodákat ne várj.
(#3285) ToMe33
és már a kártyára töltötte le a cuccait, Ajánlom figyelmedbe (#3283) Gerzson6875 fórum társ leírását, érdekes nem hogy már oda is tölti neki le.
-
Gzolo
senior tag
válasz
Anubis_9 #3274 üzenetére
Szerintem is jobban merül, éjszaka 8 óra alatt, hogy hozzá se nyúltam, Wifi és 3g off, 8%-ot ment le, v10H-val ez 1-2 % volt.
Amit még észrevettem, hogy eltűnt a Social app, ennél viszont bosszantóbb, hogy ha a telefonkönyvben összeköttöm az embereket a Facebookal, akkor ocsmány minőségben (kb 128x128-as) tölti be a profilképet. Talált valaki esetleg valamilyen beállítás, ahol ezt meg lehet oldani vagy rá van valamilyen ingyenes program, amivel ezt át lehet hidalni?
-
ToMe33
csendes tag
válasz
Gerzson6875 #3283 üzenetére
Én át másolok akkármejik játékot nem indul el de a telon se pl van a real racing 3 ahogy elinditom a játékot le szedne valamit de a telefonra szedné ott meg nincs hely pedig a játékot át másoltam a sd kártyára ilyenkor mit csináljak?Meg a need for speed most wanted-nél is ezt csinálja azt torrentről szedtem le
-
lognboy
csendes tag
JB - win7 64bit hibaüzenet, win xp 32bit siker... XD
-
mnó77
tag
válasz
krisztian112 #3281 üzenetére
Este nekem is így van de feltöltés után piszkálás nélkül több %-ot lemegy rövid időn belül.
-
krisztian112
senior tag
Nekem sose merül egyetlen százalékot sem ha nincs használva, mindig csak akkor merül, ha használom. Pl.: este lerakom 53%al reggelre ugyanúgy. és nincsenek leállítva az appok meg ilyesmi.
-
prannk
őstag
Délután 3 kor leszedtem töltőről elmentem snowboardozni most amikor hazajöttem az akksi 85%... NA ez mi?????? hozzá se lett nyúlva és 15% bezabált 6 óra alatt?
-
Robix98
csendes tag
http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-03/16/423108_cfrbqzre6vntbt22_2013-03-16-21-44-29.jpg lemaradt
-
Robix98
csendes tag
Most oszinten, van egy 16GB-os MicroSDHC memoriakartyam, ures az egesz most vettem. szerintetek mibaja van?
-
Anubis_9
addikt
Csak nekem tűnik úgy, hogy jobban merül a teló JB alatt? Egész éjjel töltőn volt, most állok 53%-on. Korábban 2 napot is bírt és még 36%-on állt az aksi, amikor feltettem töltőre... Érdekelne a ti észrevételetek.
-
akcsy
tag
bubus66
Köszönöm a segítségeket!Viszont én sem vágom, az egészet... Rátettem a Real Racing3-at és egyből áttettem a kártyára, és utána töltöttem csak le a kiegészítőt, időközben ránéztem: a telefon memóriájába pakolja ugyanúgy a kiegészítést... Ez miért van??
Ez ellen most lehet tenni?!!
-
H.Bencike
aktív tag
Hello! Most olvasok vissza a topikba, de 4 napja nincs netem, csak a mobilnetet tudom használni.... Eléggé sok a hsz.
Kettő kérdésem van, kijött a JB? Valami változott az ICS-hez képest? -
Anubis_9
addikt
válasz
Tejberizs76 #3264 üzenetére
Nem véletlenül 4-5%-nál akad ki neked is? Így mint nálam. Nem USB3.0-s csatólófelületen akarod csinálni?
Más: képzeljétek, vettem 890-ért nanopadot a kocsi műszerfalára. Annyira "jó", hogy amikor le akarom róla szedni a telót, a hátlap ott marad a többi meg a kezemben van.
Szóval felejtős, legalábbis szerintem.
-
Tejberizs76
tag
2 napja telepített Win7, LG driverek fent, leszedi az update-et és erre szabálytalan művelet, program nem válaszol. A telefont update módba teszi, majd semmi. Aksi ki és megy a teló. 5x megcsináltam és ugyanez. WHY???
Offline módba frissítsem? SIM-et SD-t kiszedjem? Factory resetet nyomjak update előtt rá?
-
karoly70
csendes tag
Sziasztok.
Aszt szeretném megtudni az üzemidö javult-e valamit a frissitésel,nem merem
frissiteni mert nekem tul bonyolultnak tünik
és a szerencsémet ismerve téglázni fogom.
Az üzemidön kivül mindennel megvagyok elégedve. -
bubus66
nagyúr
Megértem persze.
(#3259) angyalmano
Belinkeltem a PCSuitet az oldalamról is letöltheted + töltsd lemeg a hozzá való drivert is annélkül nemfog menni
-
Pantal
senior tag
válasz
bubus66 #3258 üzenetére
Elhiszem, hogy Neked jobb, mert több mindent meg lehet vele oldani, de mivel ehhez a jegyzettömb is tökéletes, feleslegesnek tartom letöltettni erre a célra egy külön szövegszerkesztőt. Így is sok embernek bonyolult az eljárás, minek bonyolítsam tovább? Remélem megérted.
-
Anubis_9
addikt
Szia! Hogy más ne szívjon úgy, mint én, nem akarjátok beleírni a leírásotokba, hogy aki Jelly Bean-re frissít Ice Cream Sandwich-ről, az előző rendszerre telepített alkalmazásokat nem akarja a frissítés után visszaállítani. Magyarán csak a névjegyeket/naptárt és a személyes adatokat ajánlott átmenteni. Köszi!
-
Pantal
senior tag
-
bubus66
nagyúr
válasz
angyalmano #3249 üzenetére
(#3249) angyalmano
Az LG Szoftver módba csatlakoztatód a telefont akkor felajánlja a PCsuite telepítés.
Vagy innen is le tudod tölteni
(#3246) Pantal
Nekem nincs bent a Windowsba alapból csak a TC-be van. Nekem mindegy nem én csináltam.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
angyalmano #3249 üzenetére
Ha rádugod a telót, akkor valamelyik módban felajánlja a hozzá való PC Suite telepítését, csak nemtom megnézni melyik mód mert a telefon szervizbe....
-
angyalmano
csendes tag
válasz
angyalmano #3248 üzenetére
Mármint Pc suite melyik verzió
-
Gzolo
senior tag
válasz
angyalmano #3245 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy a telefon OTA módon nem ajánlja fel. Pc Suite viszont azonnal, és 20 perc múlva már a telón is volt mindenféle babrálás nélkül.
@kecsawi látszik, hogy már fáradok, csak odáig jutottam, hogy Samu telóval próbálkozol
-
angyalmano
csendes tag
Tenaptól én is boldog L9 tulaj vagyok
Még szoknom kell, de örülök, hogy lett rá JB. Szerintetek mikor fogja a telefon a frissítést magától felajánlani, hogy ne
kelljen ezzel babrálnom(T-s)?. Vannak esetleg programok amiket érdemes letölteni?
Kösz kösz -
akcsy
tag
Nah értelmes kérdés... Szóval, ha van egy alkalmazás, amihez van pl. obb kiegészítés, akkor feltelepítem az apk fájlt majd az (external)SD-be belerakom az Android/OBB mappába??
-
bubus66
nagyúr
válasz
kecsawi #3235 üzenetére
a tc-hez kell egy script amivel meg tudod nyitni. Akkor valószínű az esaus particion manager la csináld meg FAT32 primary-ba.
-
DiamondBack
senior tag
gyári frissítéssel 1,5 óra alatt sikerült
ha valaki sikeresen rootolta szól ugye?
-
bubus66
nagyúr
Pantal ezt tedd be még a logout bolgodba a Note++ hoz hogy innen lelehet tölteni köszönöm
-
droidforever
tag
sziasztok,ma megrendeltem a tre-nel a keszuleket,remelem minden tutkeraj lesz es jovoheten mar a kezemben tarthatom izgatott vagyok!
-
prannk
őstag
Hol kell beallitani az aksi % ot hogy mutassa?
-
bubus66
nagyúr
A gyári alkalmazásokat nem lehet áthelyezni, ez gondolom evidens a telepítetteket igen. Biztos, hogy áthelyezi mert én a át raktam a telepített alkalmazásaimat, és mikor leformáztam az Sd kártyát nem volt aktív egyik sem.
Beállítások/Alkalmazások/Telepített alkalmazások.
Ugye itt pedig evidens, hogy nem áthelyezhető,mivel a gomb nem aktív.
-
M@nH.
aktív tag
Ma én is feltettem a JB-t, de ez az SD kártyás dolog nekem semmit nem csinál.. Hiába megyek rá, hogy áthelyezés az SD kártyára, egy darabig tölt aztán ugye utána akár visszalehet helyezni a telefon memóriájára, de a lényeg hogy a belső tárhelyen ugyanúgy kevés hely marad, az SD-n pedig nyoma sincs az áthelyezett alkalmazásnak..
-
prannk
őstag
És valami betűtípust nem lehet letölteni?
-
kecsawi
senior tag
win8 alatt pcsuittel hiba nélkül felment a JB, nekem tetszik, a microsd kártyámat továbbra sem látja, formázni sem tudja ( samu 5230-ba megy vissza, a 4 Gb formázva üresen 2,7,
)
-
aholy
tag
A ram mérettel minek foglalkozni? ha nem elég, akkor úgyis bezár valamit. nekem 160-170 mb van szabadon
-
akcsy
tag
válasz
DiamondBack #3202 üzenetére
És miért nem próbálod meg a gyári frissítést?? szerintem már rég végeztél volna vele...
-
DiamondBack
senior tag
válasz
DiamondBack #3200 üzenetére
jó. egyenlőre hagyom mielőtt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest