Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5299 üzenetére
Persze attól függ, neked mi van fent
Miért függ az attól, hogy mi van fent neki?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
droidforever #5298 üzenetére
Hivatalos nincs.
EUO és HUNGARY v20C a legfrissebb.
BALTICS v20D a legfrissebb, de az csak a 4-5 balti nyelvcsomaggal tud többet, (de a magyar is benne van, nekem az van fenn "poénból")
Itt: http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=18#hungary mindig meg tudod nézni, hogy mi a legfrissebb...
Persze attól függ, neked mi van fent...???
-
droidforever
tag
Van új frissítés l9-re?
-
bubus66
nagyúr
válasz
kispetii #5288 üzenetére
(#5288) kispetii
Na majd akkor írogass nekem, ha tisztában vagy a dolgokkal
Felhívtam a T-t,a frissítés a FÜGGETLEN KÉSZÜLÉKEKRE ismétlem FÜGGETLEN KÉSZÜLÉKEKRE elérhető.
Ez így semmiképen nem igaz, de te csak várd meg még a T-Mobile kiadja a frissítés. Jó várakozást.
A Frissítésnek semmi köze ahhoz, hogy T-s vagy független. Mivel nincs külön T-Mobile, Telenor és Vodefone, legalább is a HUN régióban. Legalább az alap vető dolgokat tudnád, és utána kérjél bármit is számon.
-
bubus66
nagyúr
(#5295) akcsy
Nyugalom nem vettem fel, hogy mit irt.
Emlékszel rá azt hitte a téma összefoglaló a fotó album még meg is sértődött mert nem lett berakva. Sehol nem láttam ilyet betéve. Ezért mondtam neked, hogy nyugalom. A másik legalább linkelni megtanulhatott volna. Ha meg beszerette volna tetetni a Téma összefoglalóba akkor egy albumba kellett volna feltölteni, és annak a linkjét betenni.
-
akcsy
tag
válasz
kispetii #5288 üzenetére
Gyerekek één már komolyan nem értelek titeket... Újakat, bubust tudjátok szidni, de itt van egy arc aki reklámozza azt a sz*r Motoroláját, és egész szépen szarozza az L9-et mert volt nála 2 napot, arra nem szóltok egy szót sem, ha meg én rászólok akkor még az én k. anyámat... Háát igazán szép közösség alakult ki... Nembaj bubus mennymááá, ne is próbálj tesztelgetni romokat és megosztani te is velünk,meg ha kellene egy kis segítség, mert ebből nem kérünk
(Remélem lejött az irónia) -
sleen
tag
válasz
bubus66 #5292 üzenetére
Holnap megnézem. Hátha jobb, mint a pacman, bár ez most elég bejövős. Nem gondoltam volna, de jobb a Mike cm10.1-nél.
A factory reset alap nálam minden rom cserénél.Próbáltátok már a seeder alkalmazást? Xda-n ingyenes, playen úgy rémlik fizetős. Kisimítja az animációkat és kissé gyorsítja a dolgokat.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5286 üzenetére
(#5286) Milestone2 (#5285) sleen Neked is ajánlom, ha van kedved próbáld ki.
Ajánlom neked a Jelly Bam-ot Csak a wipek mellet a felrakásnál a recoverybe csinálj egy format/systemet
A mounts and storageben találod meg. Működik a RIL vagy is a telefon része, mert próbáltam. viszont a másiknál nekem sem működöt, mint ahogy neked sem. Pedig SmartFlashTools-sal felraktam az fls fájlt,és így sem volt hajlandó életre kelni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
kispetii #5288 üzenetére
Mi a problémád, amit írtam abban a hszem-ben?
Nem kérsz belőle örülök neki, ha nem kérsz belőle. Én meg nem kértem hogy olvasd el,nem kötelező. Mitől meg el a kedvük? Neked talán ez az első komoly telefonod? Vagy Androidosod??
(#5286) Milestone2
A home gomb nem oldja fel a képernyő zárat csak a bekapcsoló gomb lehet, hogy belehet állítani valahol. Majd nézd meg légyszíves.
-
bubus66
nagyúr
válasz
kispetii #5288 üzenetére
Ha nem teszik akkor nem kötelező elolvasni. Te milyen értelmes dolgok írtál ha meg szabad kérdeznem? Nem sokáig leszek örülhetsz neki kíváncsi leszek, hányszor leszel megszorulva.
(#5286) Milestone2
Fel tettem a JellyBam-ot neked biztos, hogy jó lesz nagyon sok mindent lehet bent állítani, és a telefon része is működik tényleg stabil lehet. Egyenlőre csak a időjárás widgetet nem tudom beállítani, a többi az jó. Szerintem, neked megéri ki próbálni.
-
kispetii
csendes tag
válasz
bubus66 #5271 üzenetére
Szia, lehet egy kérdésem?
ha nem tudsz értelmes dolgot írni az L9-ről akkor ne írj inkább.
Szánalmas hogy ajánlották magad 2 hónapig az L9-el.. Most meg itt sajnálatos magad.
Hát köszi, én nem kérek ebből. És sokan azért nem jönnek fórumra, mert még a kedvük is elmegy ..
Köszi szépen hogy elolvastad. -
sleen
tag
válasz
Milestone2 #5286 üzenetére
Vállalkozó szellem.
Várjuk a benyomást. -
sleen
tag
válasz
kisocsi #5268 üzenetére
That is not mike's update,it's cm experimental M3...If you install this the low sound speaker and other bugs will return...
Xda-n írják, hogy nincs mike update. Már emlékszem, tehát 04.11 helyett akár az utolsó cm10.1 nightly-t is leszedhetnéd. Ezek viszont igénylik a hotfixet.
A PACMAN rom jobb, mint vártam, azt hiszem marad. Bár most néztem, hogy megjelent a JellyBam is.
Várok vele még.
-
bubus66
nagyúr
Ha valakinek nem Frissitett a Google Play akkor itt az apk
-
tothi_87
tag
Most szedtem le az LG oldaláról a használati útmutatót és még abban is azt írják hogy van benne "távolság-/fényerő-érzékelő". Akkor ez most hogy van? Vagy van benne de a rendszer nem támogatja?
-
Chikaya
csendes tag
Sziasztok, L9-en 4.0.4. szofton volt egy widget, amit nem találok a 4.1.2-n, ez egy közösségi widget volt. (facebook). Mondjátok meg légyszíves mi volt a neve. Esetleg ha tudtuk egy letöltési oldalt hozzá azt is megköszönném.
-
tothi_87
tag
Az L9-ben az érintés érzékeny gomboknak a világítását lehet állítani hogy meddig világítson vagy esetleg folyamatosan világítson?
-
bucsupeti
senior tag
válasz
krisztian112 #5272 üzenetére
aki minden percben leveletír az tényleg vegyen pótaksit, vagy másik készüléket aminél ez nem gond. nekem ez a sokadik okostelefonom, de eddig nem volt ilyen problémám, most meg van. tudom hogy nem kéne annyit használni és akkor nem lenne gondom, de én azért vettem hogy használjam és nem azért hogy kikapcsolt képernyővel, letiltott adatforgalommal, kilőtt programokkal tartogassam a zsebembe és úgy örüljek hogy 4 napig bírja egyetlen töltéssel.
igényeim vannak, de épp ezért van okostelefonom. azért jó lenne ha legalább 20-22 órát bírná.
ezek az én igényeim mellett igazak és nem vigasztal hogy másnak 1-1.5 napig bírja, mert más másra használja mint én.
aksimerülése gyalázatos, minden mással elégedett vagyok . -
tothi_87
tag
válasz
sarkanyolo2 #5270 üzenetére
Én szeretem mert, a Black-ben jól működik. Nem ugráltatja a fényerőt, szinte nem is lehet észrevenni hogy állítja csak azt veszed észre hogy sötétben nem bántja a szemed és napfényben is látsz mindent.
-
krisztian112
senior tag
Aki egész nap nyomkodja a telefonját, az ne csodálkozzon hogy lemerül. Én simán megvagyok vele 1-1.5 napot. Aki meg minden percen leveleket ír meg mittudomén mi az vegyen külső akksit. 5k-ért már lehet 4400mAh-t venni é az 2 szer feltölti a telefont. És jó minden más cucchoz is. (tablet,mp4 stb.)
-
bubus66
nagyúr
válasz
darthdenes #5262 üzenetére
Akkor sok sikert az L9-hez. Inkább a Black mint az L9 még egyszer. Az én igényemnek meg nem felel meg.
Nekem soha nem dobálta Black az SD kártyát. A kártya dobálás a szolgálatóival avagy az olyan GSM sz@rból vett mokolt Blacken volt.
-
sleen
tag
válasz
kisocsi #5261 üzenetére
Tartalmazza a hotfix-et. Nekem időnként el mászott az óra. 2 órával kevesebbet mutatott automatikusra állítva. Át állítottam manuális moszkvai időre, így jó lett. 1 napig. Ekkor Automatikusra állítva jót mutatott, de később megint el mászott. Folyamatosan állítani kellett kb. 2 naponta.
Talán még annyi, hogy a színek nagyon sőt érnek tűntek. Úgy értem, hogy nexuson sokkal kontrasztosabb volt a holo design. A feketétől jól megkülönböztethető volt a sötétszürke, az l9-nél nem igazán. Mondjuk itt a pac-nél sem sokkal jobb. Lehet csak az slcd és az ips közti különbség miatt...
-
darthdenes
tag
válasz
bubus66 #5246 üzenetére
Bubus nem akarok kötözködni, de szerintem durván túl értékeled a Blacket. Semmiféleképpen nem lehet 1lapon említeni az L9-el. Volt Blackem amit Zte blade után vettem. Nem éreztem annyival jobbnak mint amennyibe került. Gyorsaság talán picit volt jobb, de nekem nagyon darabosan működött. 1hónapig volt meg aztán lepasszoltam anyámnak. Neki a kánoán volt Huawei x3 után. Beszereztem egy 2x na az már lényegesen jobb volt szinte minden téren. A várva várt ics a szopás tengerét hozta el, nem az ígéret földjét mint sokan vártuk. Érdekes módon a Blackre jobban sikerült az ics, de annak az állandó sd kártya eldobás kergeti anyámat az őrületbe. A black egyre döcögősebb kezd lenni. Lehet újra kellene pakolni, full gyári még root sincs csak pár appot letiltottam. Alapvetően muter szereti. De én frászt kapnék tőle. L9 1hónapja van meg. Eddig tetszik. Jobb kamera és a belső nagyobb tárhely kellene. Bár visszaraknám v10a az mintha jobb lett volna, kicsit virtuális takarító vagyok és szeretném kiszedni a nem használt alkalmazásokat. De nem sikerült sehogy se, ezért csak fagyasztottam őket. Így is jól el vagyok a gyári rommal, nem igazán agyalok a folyamatos cserén mint pl a 2x esetén.
Összegezve: az Én igényeimnek megfelel, jó teló. -
sleen
tag
válasz
Milestone2 #5254 üzenetére
Na én 3 hétig használtam a mike's cm10.1-et, épp ma este tértem át a pacman rom-ra.
Ezt is megpróbáljuk, nem tűnik rossznak. Szarabb a hangzása és a menü sem tetszik, hogy tablet megjelenése van. Ez a negatív egyelőre.
Tesztelem pár napot és meglátjuk. Azért váltottam, mert a másik rom eléggé behalt az xda-n. Semmi hozzászólás, semmi hír, semmi újdonság.
-
kisocsi
tag
válasz
Milestone2 #5254 üzenetére
A Mike's Unofficial CM10.1 03.31 is működik a gsm,és eddig minden. A 04.11 frissítés dobjál nekem 1 linket légyszi,nem találom sehol!
-
kisocsi
tag
válasz
Milestone2 #5252 üzenetére
Ment privát.
Most Mike's Unofficial CM10.1 fogom kipróbálni,a PACman v22.1.0 nem nagyon teszett. -
bucsupeti
senior tag
válasz
tothi_87 #5244 üzenetére
Nekem problémám van az akkumulátorhasználattal. Szerintem nagyon gyenge az aksija. Persze lehet világbajnok időket is elérni. Nekem is volt több mint 4 napos ciklusom, de ilyenkor gyakorlatilag szinte minden le van tiltva, ki vannak lőve a különböző folyamatok (még a google folyamatok közül is néhány), le van tiltva az adatkommunikáció stb....
Én meguntam ezt, mert azért van okostelefonom hogy annak minden lehetőségét amit csak tudok kényelmesen, komfortosan használjam. Naponta 40-50 levelet kapok, céges exchange kiszolgálóról, plusz a saját gmail fiókomon is néhányat. Ezeket el is olvasom, néhányat megválaszolok. Mindig be van kapcoslva a wifi és a 3G is. A GPS-t is használom (nem folyamatosan), rádiót is hallgatok, olvasok RSS-eket. Viszont játszani nem játszom (csak valami béna kis játékokat néhanapján).
Hát így nekem kb 12 órát bír a teló, úgyhogy körülvettem magam töltőkkel (autóba, munkahelyen, nappaliba és az éjjeliszekrényen).
Minden más szempontból meg vagyok elégedve. Gyors, gördülékeny, szép a kijelző stb, de sajnos gyenge az aksi és nem vagyok hajlandó a komfortból visszavenni (de ez az én bajom)Az anyaga tökéletes. Nekem semmi bajom vele. Manapság annyira profi műanyagok vannak hogy írtó erősek és strapabíróak. Nekem nem recseg és tetszetős is a műanyag burkolat.
-
kisocsi
tag
válasz
Milestone2 #5245 üzenetére
Én ezt a romot tettem fel:[link],és van gsm hálózat. Nem tudom hogy neked mi lehet a probléma.
-
bubus66
nagyúr
válasz
tothi_87 #5235 üzenetére
Nekem is volt kettő Optimus Black Annál simán át lehetett helyezni az SD kártyára. Hála a jó istenek nem lesz többet ilyen telefonom. Ha abba 1 GB RAM lett volna hülyére veri az L9-et. a Sima 1Ghz procival
(#5240) kisocsi
Várd meg itt segíteni fognak. Szégyen hogy olyan userek ugatnak bele akinek közük nincs az androidhoz. Nem csak ezért szüntetem meg az oldalam , és töröltetem a téma összefoglalót.
-
tothi_87
tag
Elnézést hogy elkalandoztunk a témától. Továbbra is megköszönöm ha valaki leírja véleményét a telefonról és az általam feltett kérdésekre válaszol.
-
tothi_87
tag
válasz
kisocsi #5241 üzenetére
Tudod mi az érdemi tartalma? Nem csak én vagyok úgy vele hogy egy fórumban érdeklődjek és mindenki a legvégén kezdi és amikor meglátja hogy ennyi HSZ van nem fog neki állni, nem baj az ha többször le van írva valami. Vagy lusta vagy olvasni? Vagy félsz hogy HSZ-imtől megtelik a tárhely?
-
tothi_87
tag
válasz
kisocsi #5240 üzenetére
Nem tudom hogy miért kell kötekedni. Ez egy fórum, azért van hogy kérdezzen az ember és ha tudunk segítsünk egymásnak. Nem az volt a kérdésem hogy hogy kell olvasni vagy a keresőt használni. Örülök neki hogy neked ennyi időd van olvasni. Én jelenleg is dolgozom és még a mai napon 3-4órám hátra van és reggel óta itt vagyok, nem nagyon van időm keresgetni viszont a hozzászólásokat el tudom olvasni egy fél perc alatt. Reméltem hogy értelmes válaszokat kapok és ezt rajtad kívül mások meg is tették. Nem kötekedni jöttem ide, csupán kérdezni és megtudni dolgokat hogy mik a tapasztalatok ezzel a készülékkel.
-
kisocsi
tag
válasz
tothi_87 #5239 üzenetére
Abban igazad van hogy kérdezni nem szégyen! De ami válaszokat adott orrlyuk és sarkanyolo2 fórumtárs a kérdéseidre,az mind nagyon sokszor le van írva.
A keresőt sem szégyen használni!Részemről a téma lezárva! De a sok felesleges kérdés csak a hsz,gyarapítja,és semmi érdemi tartalma nincs.
-
kisocsi
tag
válasz
sarkanyolo2 #5238 üzenetére
Amiket kérdezett,minden le van írva a fórumban! Ne legyen már lusta olvasni,és akkor mindent megtud. Ha jön 1 új tulajdonos,aminek örülök,akkor nem olvas utána amire kíváncsi,hanem egyszerre kérdez. Sok hsz. azért van,mert előbb kérdez,minthogy utána járna.
De hogy konkrétan a válaszodra reagáljak!
Dec. 04 vásároltam a kütyüt,akkor nem nagyon volt kitől mit kérdezni. De ha veszed a fáradságot,és a fórum keresőjébe beírod hogy kisocs,meglátod hogy kitől mit kérdeztem,és hogy mit válaszoltam. Utánna általánosítsál légyszi! -
sarkanyolo2
őstag
válasz
tothi_87 #5233 üzenetére
A JB valóban fent van és bár az első androidos telefonom, én nagyon meg vagyok elégedve a szoftverrel! Nekem szerencsétlenkedős volt az update, de végül összejött, nagyon tetszik a JB!
Kijelző tökéletes, semmi gond nincs vele! A pattintós hátlap tényleg gyengének hat, de EZ a Nillkin tok megszűntet az összeszereléssel kapcsolatos bármilyen felmerülő aggályt.
Az áthelyezéssel tényleg vannak bajok, bár nekem nincs még SD kártyám, így erről nem tudok nyilatkozni.
Így első androidos telefonként nagyon kellemesen csalódtam, szép, gyors, az enyém!
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
tothi_87 #5233 üzenetére
Hello!
Ősz óta használom. Jól kiegyensúlyozott, gyors készülék, szép kijelzővel. Gorilla Glass2 van rajta, nyomásra nem színeződik el. Hátlap valóban be tud recsegősödni, a felfogató fülecskék nem valami jól vannak kitalálva. JB elérhető, simán felmegy bármilyen készülékre is, akár gyári frissítővel.
Nekem nagyon bejön, viszont mivel az SD-kártyát elég furán kezeli, a programok telepítésére és a hozzájuk tartozó data számára csak a cc 1,5 giga belső hely áll rendelkezésre, így a nagyobb játékokról le kell mondani. Más komoly hiányossága nincs a típusnak.
-
tothi_87
tag
Sziasztok!
Most jött el nálam az idő hogy lecseréljem az Optimus Black-emet és az L9-re gondoltam. T-mobilenál szeretném megvenni. Lenne egy pár kérdésem a készülékkel kapcsolatban. Tényleg elérhető a JB frissítés és a T-mobilos készülékkel sem fog problémázni? Tényleg annyira recsegős mint az egy pár tesztben leírták? Sokat panaszkodtak az anyaghasználatra és az összeszerelés minőségére. Egyik tesztben írták hogy ha erősebben megnyomjuk a kijelzőt akkor összefolyik, ez tényleg így van? Általánosságban mi a véleményetek, kinek mennyire jött be a készülék?
Válaszokat előre is köszönöm! -
sleen
tag
válasz
Milestone2 #5230 üzenetére
Érdekes. Akkor nincs ötletem. Én 3 hete használom, most is mobilnetről írok, tehát működi kellene.
-
zAPAtyin
tag
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5222 üzenetére
(#5222) Milestone2
Nem kell létre hozni semmit csak a kdz fájlt a szét kell szedni, és az fls fajlt a SmartFlashTools-sal flashelni a oldalamon lévő leírás alapján. látod ezt sem tudja a RIL bent van a fls-ben a bulid.prop-pal mit akar az meg minden romban a system mappában van Csak rakd fel amit ez a cmahendra ajánl hátha sikerül egy könyv nehezék. sok sikert a RIL és bulid. prop válogatáshoz.
töménytelen embertől győjtött hozzá fájlokat Milyen fájlokat kell össze szedni ennek fogalma sincs semmiről sem
cmahendra Szegényt csak sajnálni tudom csak azt nem tudom, hogy mit okoskodik bele mikor neki P765 van
(#5225) zAPAtyin
Én meg hétfőtől meg válók tőle hála isten.
Be kell állítani a Nyelv és Billentyűzet menü pont alatt alapértelmezettnek a SmartKeyboard Pro-t ennyire egyszerű, és örül.
-
zAPAtyin
tag
Két napja boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen telónak.
Eddig nagyon tetszik.
Egy dologban kérnék tanácsot, hogyan lehet a gyári LG billentyűzetet leváltani?
Eddig én a Smart Keyboard Pro-t használtam, ehhez vagyok szokva.
Fel is telepítettem, beállítottam, hogy választható legyen.
A beviteli mezőben hosszan nyomásra nem dobja fel a lehetőséget, hogy ki válasszam.Tudbnátok segíteni?
Nem ez az első androidos telefonom. -
Adonimus
senior tag
Üdw emberek. A kérdésem az lenne, hogyha frászbukozok a telefonon minden egyes üzenetet rezgéssel jezel. Van, hogy egy rezgéssel van, hogy többel. Ráadásul értesítést is kapok a redőnyre. Hogyan lehetne ezt kikapcsolni?
-
sleen
tag
válasz
Milestone2 #5222 üzenetére
Nekem cm10.1 van fenn. T-s vagyok és tökéletesen működik a telefon.
Kapcsold ki a PIN kérést, majd újból próbáld meg feltenni a cm -et és a gapps-t.
Működnie kell!Panaszkodnak sokan, hogy hívás közben a másik fél nem hallja, amit beszélnek. Van egy javító csomag, ami orvos oldja valamelyest. Nekem spec semmi bajom vele. A Mike's cm -ben alapból benne van ez a csomag.
-
Milestone2
nagyúr
Cimboráim!
Az első tapasztalataim a CUSTOM-ozásról:
- Két ROM-ot próbáltam ki, fentebb leírtam melyik kettőt.
-Baseband hiányában (köszönöm az infót bubus66-nak) egyik sem talál hálózatot, azaz telefonként nem használható...
-Basebandot egyenlőre nem találtunk
-Van egy chemandra nevű fickó, aki ígéretet tett, hogy létrehoz ilyen programokat töménytelen embertől győjtött hozzá fájlokat ( lge-ril.so / rild / build.prop, meg a fene tudja) aztán egy hét után bejelentette, hogy mégsem csinálja, bár lehet jobb is, mert csinált már pár FAKE dolgot.Itt tartok. Holnap folytatom.
Az viszont szenzációs, hogy a sok bénázás után a CWM-ból az elmentett backup-ot kettő perc alatt visszatette a restore és tökéletesen működik megint a telefon!!!
Jó éjszakát!
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5217 üzenetére
Mindjárt meglesem neked. Küld már át a linkeket légyszíves.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5217 üzenetére
Én csináltam a ROM-ot nem a Logout Blogomaba vagy az Oldalamon meg találod a BB felrakást ha kell meg csinálom neked az fls fájlt
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5214 üzenetére
A Baseband. A telefon része, a hívás és stb van bent. Az XDA-n nem írják le mihez lehet használni?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5212 üzenetére
Mi az hogy nem ismeri fel? Azért teszed fel mert 100-300Mb között van igen becsomagolva kicsomagolva meg telepítve KB annyi mint a gyári, gondolom a BB is fel kellene tenni hozzá.
-
Milestone2
nagyúr
Hát sziasztok Tesókáim.
Valami nem stimmel.
Vagy valamiről nem tudok.
Felraktam 2 főzött romot:
avatar-2.6b-500-20130404-p760_ota_signed
cm-10.1-20130331-Mikes_Unofficial_for_LG_P760
Egyik sem ismeri fel a T-Mobile SIM kártyát.
Kell valamit külön beállítani?
A gyári ROM-nál nem volt semmi gond...
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5209 üzenetére
Mert a google fiókodba vannak a dolgok.
nekem nem csinál a wifi jelszavakról mentés midig be kellett írnom. Az alkalmazásokról csínál
-
droidforever
tag
válasz
Milestone2 #5209 üzenetére
Azért,mert a googlefiók mentést csinál a wifi jelszavakról,és amikor factory reset után bejelentkezel a fiókodba,akkor már nem is kell ujra beírni a wifi jelszót!jó dolog!
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Most futott le sikeresen LG PC Suite segítségével a V20B-ről való frissítés V20C-re. Kb. 20-30 perc volt mindenestül. Kell után Factory Reset? Elméletileg nem, ugye? Mivel maradtam a 4.1.2-es Android verzióban.
Köszi!
-
bubus66
nagyúr
válasz
Azharel #5203 üzenetére
(#5203) head1shot
Nincs külön a T-Mobile-ra JB csak HUN van amivel ugyan úgy frissíthető a T-Mobile-nál vásárolt készülék is. Igen van az LG-nek gyári frissítője, meg a PCSuite is frissíti. Meg a téma összefoglalóban le van írva. A gyári updater felfogja frissíteni a JB-re.
-
Azharel
aktív tag
Üdv!
Rákerestem de mindenki össze vissza beszél, t-mobile-nál vennék ilyen telefont, elérhető rá a JB vagy sem ? ha igen van az lg-nek külön szoftvere ami frissíti vagy más módon kell ?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #5201 üzenetére
Oké rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest