Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mnó77
tag
Sziasztok.
Teljesen új vagyok ezen a fórumon csak most regisztráltam magam.Szeretnék vásárolni én is egy L9-et,de a fórumba beleolvasgatva kétségeim vannak!Szeretnék rá IGO Primot telepíteni,és az érdekelne,hogy amennyiben a térképállományt microsd kártyára teszem akkor azt a program látni fogja vagy azokat is a telefon belső memóriájába kell tenni mert az úgy karcsú lesz!
-
mnó77
tag
Milyen a GPS vétel,könnyen pozicionál,nem dobálja a jelet?Olvastam itt a fórumon,hogy Glonass vevő is van benne,bár ezt egyetlen specifikációban vagy tesztben sem írták még.Azért fontos a navigációs tulajdonsága mert elég sokat úton vagyok és ezzel a telóval a PNA-mat is ki szeretném váltani.Tehát akkor a térkép mehet a microsd-re!Ez a lényeg! A játékok nem igazán érdekelnek.Akkor most már meg kell várnom,hogy újra legyen a T-nél.Annyit vaciláltam rajta LG,SGS Advence vagy Grand X IN legyen,hogy kétszer már lecsúsztam róla.
-
mnó77
tag
válasz sarkanyolo2 #1651 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani,de szerintem van,a Navon Platinum Explorer tablet/navigációnak android operációs rendszere van és hivatalosan ezzel árulják,ráadásul életartam frissítés is tartozik hozzá.De HANGSÚLYOZOM lehet,hogy én tudom rosszul!
-
mnó77
tag
Sziasztok.
Olyan gondom van,hogy hiába állítom be a fényerőt 50%-ra miden bekapcsolás után 100%-ról indul.Ennek így kell lennie,nem kéne megtartania a beállítást?
-
mnó77
tag
Megtennétek,hogy megnézitek nálatok is bekapcsolás után 100%-os a fényerő,bármennyire is állítjátok előtte?Mert most tanácstalan vagyok,hogy most a telóm rossz vagy ennek így kell lenni ami azért úgy elég éredekes.Egyébként"0 kilométeres"csak tegnap jött meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
mnó77
tag
Sziasztok.
Miként tudom elérni,hogy külső meghajtóként lássa az sd kártyát a számítógép?
-
mnó77
tag
-
mnó77
tag
Sziasztok.
Azt honnan lehet megtudni,hogy a telefonban van-e a GPS vevő mellett Glonass is?Mert egyes specifikációk,tesztek ill.összehasonlító cikkek tesznek róla említést de ez mind külföldi oldal.Magyar oldalak csak a GPS vevőt emelik ki.
-
mnó77
tag
Sziasztok.
Amennyiben valaki használná a hárombetűs naviprogramot az L9-en legyen szíves keressen már meg privátban.Köszönöm előre is.
-
mnó77
tag
válasz krisztian112 #3281 üzenetére
Este nekem is így van de feltöltés után piszkálás nélkül több %-ot lemegy rövid időn belül.
-
mnó77
tag
válasz zeezoli #3330 üzenetére
Sziasztok.
Én is sokáig kerestem tartót de nem találtam kifejezetten L9-hez valót.Viszont vettem hozzá egy Extreme C fantázia nevű univerzális tartót.(keress rá a neten)Lehet a szélvédőre rakni tapadókorongos konzollal illetve a szellőző rácsra is.Az árára már nem emlékszem de 3000 ft. alatt volt.
-
mnó77
tag
Sziasztok.
Aláírtam én is!
-
mnó77
tag
Sziasztok.
Én is eladnám az Lg L9 telómat,ha valakit érdekel keressen privátban.
-
mnó77
tag
Sziasztok.
Biztos volt róla szó úgyhogy előre elnézést de mitől van az,hogy a PC Suite és a Support Tool is letölti a frissítést 1óra alatt kb,de mikor frissítené a telefont akkor kilépa telefon meg ezt írja:S/W Upgrade Please wait while upgrading...Az LG oldaláról lettek letöltve a programok amit javasoltatok.
-
mnó77
tag
Sziasztok.
Én továbbra is el szeretném adni az L9-emet(T-s,2 hónapos).
Akit csak az ára érdekel az 60.ezer ft.Akit viszont komolyabban érdekel keressen privatba. -
mnó77
tag
Aláírtam!
-
mnó77
tag
válasz #74266624 #3825 üzenetére
Sziasztok.
Fec1975
GPS szempontjából ki kell,hogy ábrándítsalak,navigációra ez a telefon egy katasztrófa!Nem mondom,hogy ez általános jelenség elképzelhető,hogy ez csak nálam van így de én nagyon sokat szívtam/szívok miatta mivel nem csak a "nagymamához járok hétvégente".Most viszem másodszor szervízbe az miatt,hogy eldobálja a jelet gyakorlatilag folyamatosan.Nekem ez volt az egyik legfontosabb érv a telefon mellett,hogy a szép nagy kijelzőn milyen jól lehet majd látni az útvonalat,így fölöslegessé válhat a PNA-m.Mondhatja azt is valaki,hogy egy telefon nem erre való!Lehet,de akkor minek teszik bele a GPS vevőt!?4.droidos telóm ez s az eddigi legkomolyabb.A sokkal gyengébb-többek között"eredeti kínai"-telefonok mind simán vitték az egyetlen épkézláb navi szofvert(direkt nem írom a nevét)csak ez a"csúcskészülék"készít ki vele.Más navival meg olyan pontatlan,hogy az valami borzasztó!
Ezt leszámítva ez egy hibátlan telefon,tényleg gyönyörű a kijelzője és a sebessége is brutál.A fényképektől nem esek hasra de ez engem nem is érdekel. -
mnó77
tag
Ezért viszem megint szervízbe mert én sem értem az okát! Mert amit Te használsz-hálás köszönet,hogy megosztottad velem -az sem jó nálam.Nagyon nagyra értékelem ezeket az okostelefonokat,hogy rengeteg hasznos funkcióval bírnak s gyakorlatilag mindig kéznél van!Hidd el rengeteg telóra telepítettem ,már navit minden gond nélkül,nekem ez már"hobby" de ez az LG nagyon kifog rajtam...!
[ Szerkesztve ]
-
mnó77
tag
válasz bubus66 #3840 üzenetére
Szép estét.
bubus 66
Persze,hogy ismerem a szervíz menüt.De azért ne nekem kelljen már kikísérleteznem egy ilyen kaliberű közel 70 ezer forintos telónál,hogy mi a helyes GPS beállítás mikor még a szervízben sem tudják!Ott csak szoftvert tudnak frissíteni és ezzel ki is merült a tudomány.Én kifizettem érte ezt a nem kevés összeget akkor elvárom,hogy minden funkciója tökéletesen működjön!
-
mnó77
tag
válasz Badboys #4266 üzenetére
Bocsi igazad van köszönöm a segítő szándékod!!! Csak már rohadtul bosszant,hogy egyszerűen akármit csinálok vele újra és újra eldobálja a jelet a GPS pontosabban folyamatosan!
Bubus66!
Ezt nem akarom elhinni,hogy ezt a lakásba csináltad!Ilyet még egy PNA készülék sem tud lakásba.Szerintem![ Szerkesztve ]
-
mnó77
tag
válasz bubus66 #4270 üzenetére
Mindegy,csak felidegesítem magam ezzel a GPS-el!Elhiheted,engem ez legalább annyira idegesít mint téged, amikor nem tudtál frissíteni!Most van másodszor szervízben ez miatt.Elsőre szoftvert frissítettek ugyan olyan sz@r lett.Most nem tudom mit hoznak ki belőle.Ne értsetek félre és mindenkitől elnézést akinél rosszul jött le a reagálásom a segítségre de nagyon bosszantó,hogy szinte allig használtama telefont mert több időt tölt szervízbe!
[ Szerkesztve ]
-
mnó77
tag
Sziasztok.
Továbbra is eladó az L9-m.T-s,garancia van rá bőven!JB frissítés megtörtént gond nélkül a PC Suite-al.Ár megegyezés szerint.Csere nem érdekel!
-
mnó77
tag
1 hétig van nálam aztán 15 napig szervízben s ezt játszuk már egy ideje.Nem volt egy olcsó készülék ráadásul kiautóztam már legalább egy tank gázolajat amiatt,hogy próbálgatom hátha végre jó lesz...!De nem!Te mennyire lennél boldog ilyenkor?
Bubus:
Kettőnk közül mégsem én vágtam földhöz a telót! -
mnó77
tag
Sziasztok.
Bubus!
Publikus,hogy mire cserélted az L9-et?Én is eladtam de lehet,hogy úgy leszek mint te anno,hogy lesz még nekem ilyen.Egyszerűen ennyi pénzért ilyen paraméterekkel rendelkező teló nem nagyon van!
-
mnó77
tag
válasz Long Man #5596 üzenetére
Én végig(3 hónapig élveztük egymás társaságát)a GPS-el szívtam,a szervíz egy nagy 0 szakértelem SEMMI!,szerencsére minimális bukással el tudtam adni!Végre-neked sajnos-van más is akinél sz@r a GPS mert engem már megvádoltak,hogy én találgatok meg mit pofázok itt mikor ezen a telón tökéletes a GPS!Nem vitaindítónak szántam de még mindig bosszant!Amennyiben ez nem gyilkolta volna ki az idegeimet akkor az L9 lenne a ma kapható az én igényeimnek messze megfelelő egyik legjobb-ha nem a LEGJOBB!-telefon.
[ Szerkesztve ]
-
mnó77
tag
Úgy látom ha nem Milestone 2 és bubus66 vitatkozik akkor a második vezető téma a GPS. Én rengeteget szívtam vele szervizeltettem többször is,több naviszoftverrel próbáltam és a JB sem javított rajta semmit!Beleuntam eladtam!Most Xperia S-m van.Nem lehet egy lapon említeni a két készüléket sem GPS sem kamera sem frissítés és egyéb más szempontból sem!Pedig nem sokkal drágább.
-
mnó77
tag
válasz Tomajdon #6700 üzenetére
Nekem nagy csalódás volt ez az LG!De láthatod te is nem egy ember van itt akinek a pár napos/hetes telefonjában már alaplapot kellett cserélni.Kezdésnek nem rossz...! Nekem kezdettől fogva a GPS-el voltak gondok(ua.mint TomBoy-nak)nekem persze sz@rtak cserélni bár mit is!Szervíz egy nagy 0!!Amennyiben tényleg jó telefont szeretnél akkor maradj a Sony-nál!
[ Szerkesztve ]
-
mnó77
tag
válasz Wolf-15 #7527 üzenetére
Ez a telefon navigációra ALKALMATLAN!Nevetséges,hogy egy ilyen paraméterekkel rendelkező telefon-ami ráadásul nem is olcsó- a már-már alapvető dolgokon elvérzik!Melegszik a GPS használata közben!!!!!A sokkal "hülyébb" ZTE Blade,Huawei Ideos stb. telefonoknál ilyen probléma nem is létezik!EZ EGY VICC!Akkor ne reklámozzák a GPS vevőt és adják olcsóbban!
[ Szerkesztve ]
-
mnó77
tag
válasz zAPAtyin #8384 üzenetére
Ez hülyeség amit a GPS-ről érvelsz!Mivel egyik pozitív tulajdonságnak a nagy kijelzőt említed a mai okos telefonoknál, akkor egy közel 5"telefont-ami PNA-knál is átlag felettinek mondható-miért ne lehessen használni teljes értékű navigációra!?Igen is van rá normális hivatalos szoftver(Navigon,Copilot,Sygic)amit egy átlagos felhasználónak tökéletesen megfelel!Sőt,még a kamionosoknak is van megfelelő hivatalos program!Nekem az egyik fontos szempont volt ennél a telefonnál a fasza GPS de csalódtam benne!El is adtam villámgyorsan.Érdekes,hogy a mostani Sony XS-nek nem okoz problémát sem a navigáció sem a kiváló fotózás se semmi.Pedig az is "okostelefon"!És még nem is melegszik!
-
mnó77
tag
válasz Blue Eagle #8395 üzenetére
Nem a program a rossz,hanem az általa használt térkép!A legtöbb program általában Navteq térképeket használ aminek sajnos van olyan hülye szokása,hogy a nem főbb utak(három számjegyű)némelyikét földútként ismeri és rá is tervez,ill.fordítva de ez ugyanúgy jellemző az itt warezként számon tartott programnál is de ott több térképgyártó termékeit is lehet használni.(Teleatlas,Topmap)
De ami a lényeg.Nálam gyakorlatilag minden programmal azt csinálta az L9 navija,hogy vagy előttem járt kilométerekkel,úgymond ment a saját feje után,vagy több utcával arrébb pozicionált be és dobálta a jelet folyamatosan.Ezt már többször leírtam.És most jön a T-Mobil meg a szerviz.Bevittem a fent említett hibával a T-be.3 hét után visszakaptam szoftver frissítéssel ami abból állt,hogy egyel korábbi verziót tettek fel mint ami rajta volt!Próbálgattam a hiba ugyan úgy megvolt.Visszavittem,mondtam a hölgynek,hogy a GPS vevő dobálja a jelet és nagyon pontatlan.Átvette,papírt megírta üzletből kifelé menet átolvastam a hiba leírást:"GPRS ledobál,nem működik megfelelően".Viszaléptem,közlöm vele,hogy itt nem a GPRS-ről van szó,erre ő tollal lehúzta az R betűt!Megint 3 hét mire visszakaptam a jegyzőkönyvvel együtt,hogy a telefon tökéletesen működik.Otthon kezembe került a hibafelvételi jegyzőkönyv ami a szervízből visszajött,benne a hiba leírása:"GPRS ledobál...."Itt már nem volt áthúzva az R betű!No Comment!Nem is azzal a hibával vizsgálták a telefont az idióta eladó miatt ami valóban fennállt.Természetesen utána sem volt jó.Tele lett a tö..m eladtam és vettem egy független Sony SXS-t.
Elnézést ha "bő lére eresztettem"a dolgot[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest