Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akcsy
tag
Valaki most próbálta ezt az új módszert? Azaz, hogy visszazárható BL? Mert lehet bepróbálnám
-
akcsy
tag
Üdv, Zárt BL-re hogyan tudom feldobni a cmw 6.0.3.1-et?
-
akcsy
tag
válasz
droidforever #9575 üzenetére
A fizetős verzió van meg? Mert azoknál hallottam ezt a hibát, akik az ingyenest használják...
-
akcsy
tag
-
akcsy
tag
válasz
Blue Eagle #9566 üzenetére
Ahha, pl. másoltam akármit a telefonra, ahogy lezárult a képernyő, megszakított szinte mindent, azaz a másolás lefagyott, meg hasonló... Ezen kívül gondolt egyet és elkezdte a médiafájlokat keresni, legtöbbször ott is befagyott, volt hogy órákig csinálta így a médiafájlok keresését... Ezzel együtt természetesen ette az akksimat is... A notifications programokat is állandóan kikapcsolta(a Kisegítő lehetőségekben), volt hogy valami ok miatt, bekapcsolni se engedte, volt hogy igen, de csak egy időre...
Szóval valami nagyon nagy zavart keltet a mobilomban...Szóval a másolásról...
XDA-n olvastam, a srác rootolva próbálta ki, korábban még én is, de ott írta, hogy lehet megy root nélkül is, de úgy néz ki igen...Van ez a Android Tuner nevű program... Azt hiszem csak fizetősben létezik.
Szóval:
1. Telepítsd a programot
2. Nyisd meg
3. Fölül az Android Tuner-re tappintva előhívható a menü
4. Itt keresd meg a System manager-t és válaszd ki az SD cards menüt
5. Ahogy bejött a menü, itt van olyan,hogy New link. Ezt válaszd, majd előugrik egy ablak (/storage/sdcard0 néven)
6. Az ablakon most válaszd ki amelyik mappát áthelyezni szeretnéd az SD-re, jelen esetben Andorid/obb
7. Ezután válasz ki, hogy hova szeretnéd: external_sd/Android !fontos, hogy csak Android legyen, mert magától hozza létre az obb mappát.
8. Ezután látod, hogy létrehozta a linket, azaz /storage/sdcard0/Android/obb mappát /storage/external_sd/Android/obb helyre.
9. Ezzel kész is lenne, úgy lehet a leggyorsabban és legkönnyebben leellenőrizni, hogyha az sd-n az obb mappában létrehozol egy új mappát, akármilyen néven, akkor azt a belső sd obb mappájában is látni fogod... Ha mégsem akkor valamit elrontottál.
10. Ha az előbbi sikerült, csináld meg a data mappával isLehet van ami nem érthető akkor, írjatok, bár szerintem nem olyan nehéz, inkább szájbarágósan próbáltan leírni
Szóval nekem ez azért tetszik, mert ha az sd-re rá is másolok egy mappát, a belső memóriában is ugyanazt látom, a tartalmával együtt, de persze, nem foglal le semmit!
És persze ez bármilyen másik mappával is sikerül amit át akartok linkelni, ezen kívül jobban kezelhetőbb szerintem mint a Directory Blind, és több más funkciója is van... -
akcsy
tag
Háát kellett nyomnom egy visszaállítást, mert a root megint lefogta a telóm, meg sok szempontból csak hátráltatott, mint hasznos lett volna számomra...
Viszont sikerült megoldanom, hogy root nélkül helyezze a Külső SD-re az obb ill. data mappát és annak fájlait...Azaz gyorsan teszteltem a San Andreas-t, mert az állt kézre és működik...
-
akcsy
tag
bubus66: köszi!
Blue Eagle: Semmi gond!
Én is csak azért próbáltam ki, mert azért kíváncsi voltam, hogy vajon viszi-e a teló, de szerencsére igen
Igen-igen, erre az appra gondolok... Most már a Kisegítő lehetőségekben is be van kapcsolva, meg minden, de egyszerűen nem adja magát... Mikor rányomtam a beállításokban, hogy test, akkor ugye láttam, hogy működik, viszont egy nem fogadott hívás, sms után nem villog a gomb
Viszont semmi beállítást nem csináltam, lehet ott van a gond... -
akcsy
tag
válasz
Blue Eagle #9544 üzenetére
Azt hogy a p*cs*ba?
Nekem összesen 2,2 gigát mutat szabadként(azaz 2,2-ből ennyi meg ennyi szabad
)...
Viszont én pont a játék örömére nyomtam neki root-ot, mert gondoltam, hogy ekkora lesz...imi0424: Van olyan, hogy Android Tuner, és mikor nyomod rá az SD-obb mappába, automatikusan létrehozza a belső memóriában is a mappát stb, így ezzel sincs baj, nálam inkább ez vált be, ha gondolod holnap leírhatom hogyan állítsd be a progit
Viszont arra tudtok magyarázatot adni, hogy mikor rányomom sd-re a cuccot ugyanazt látom a belső sd-ben is? Azaz pl. 2,4gigát tolok külső SD-re, az obb-re, majd ezután belenézek a belső SD-re, ott is az obb-n 2,4 gigás fájlt látok... Persze nem foglal le semmit, csak olyan fura, és nem értem a magyarázatot
Valamint az LG Notifications LED -ben tudna valaki segíteni a beállításban, mert be van kapcsolva, stb, de villogást nem érzékelek...
-
akcsy
tag
Hali! Jó rég jártam már errefelé, viszont még L9 tag vagyok még mindig, csak a meló, stb, nem is tudtam nagyon a telóm mókolni, így a témákban sem tudok érvényesülni :/
Most még Milestone2 leírása alapján (amit, ha még nem köszöntem meg, akkor köszönöm) rootoltam a v20h-mat, mert nekem tetszik az eredeti, csak ugye az SD-s dolog...
Viszont most nyomtam is rá a SU pro-t, de vannak nekem rajta Notifications programok... Ezt a kisegítő lehetőségekben ugye be kell kapcsolni, viszont ahogy lezárom, majd kinyitom a képernyőt, megint azt látom, hogy ki van kapcsolva(rootolásig tökéletesen működött)... Nah ez szerintem az SU műve, és tudnátok segíteni, hogy ne nyomja ki nekem állandóan? Vagy valamit én b*szt*m el? -
akcsy
tag
Haverom Xperia S-je is indokolatlanul, nem is használta, majd sütőt játszott... Akksit ugye nem tudta kiszedni, a telefon lefagyott, szerencséjére pont tél volt, és kidobdta...
Amúgy nem tudom, hogy rajongtok-e még a Real Racing 3-ért mert van megoldás a játékra, ha valaki nem tudná, mellesleg 800mb-ot eszik az új...
Ezt kell letölteni, majd Mediumra állítani, és máris van szép grafika a játékhoz... -
akcsy
tag
Amúgy ha a témánál vagyunk, olvastam olyat az XDA-n, hogy 4.2 nem kapunk, viszont 4.3 elvileg igen...
Valahogy következőleg lehet én sem Androidot fogok, nem vonz, hogy mókolni kelljen egy telefonnal azért, hogy normálisan tudjam használni, mert nem érdekel, hogy kiírja, hogy 200mb szabadom van, de tényleg nem működnek egyes funkciók olyankor, nah és az tényleg zavaró... Jóhogy már nem 600mb szabad körül írkálja, nah de mindegy, ahogy telnek a napok, én is belevágok ebbe a root dologba...
-
akcsy
tag
válasz
Milestone2 #8126 üzenetére
Nem kell semmit... Elindítod, majd asszem kiírja, hogy nincs benne a szenzor, így a kamerát használja, leokézod, és már megy is...
-
akcsy
tag
bubus66
Az SGSA már egyből SD-re telepít?? Most tesztelgetem, le lett töltve rá pár alkalmazás, de mind a telefon memóriájába tette...Egyébként nem semmi amit észrevettem... Anno mondtam nektek, hogy a közelségérzékelő pirosan világít...
Nah ez szépen előjött az utóbbi napokban is... Nem akartam belenyugodni, úgy voltam, hogy jövőhéten el is viszem garanciába ezért...
Ma felkeltem, pont ki volt lőve a wifi(nem is jött semmi értesítés, stb), nem is kezdett pirosan világítani, és gondolkodtam, hogy anno mikor elkezdte, a Popup Notifier is fent volt, ezt reggel nem is jelezte, nem is világított, gyorsan le is töröltem, azóta se látom már azt a világítást...
Most elképzelhető, hogy egy alkalmazás(mellesleg fizetős) lett volna képes mókolni?Ezen kívül páran beszéltük, hogy milyen rossz, hogy nincs automatikus fényerő szabályozó rajta...
Pont rátaláltam a Lux alkalmazásra(nem tudom ki ismeri) ha jól láttam, alternatívaként az előlapi kamerát alkalmazza (hogy tudja mekkora fényerő van kint) és meg kell mondanom nekem tökre bevált, szóval sötétbe nem égeti ki a szemem, ha napnál előkapom látom a kijelzőt is... -
akcsy
tag
Valahogy most én is bubus66 mellé állok... A v20h-nál csak most így teloról olvasgatva a fórumot szépen melegszik a telefonom, és semmi mást nem is használok ami szívhatná...
karoly70 egyébként miért nyomtál egy hirtelen factory resetet?? Vagy többször eljátszotta? -
akcsy
tag
Párszor már igen, a V20C alatt... És mivel nem az automatikus fényszabályzó, (mert most teszteltem a SGS Advance-nál az tényleg automatikus) Nem értem mi lehet, most a V20H alatt reménykedem, ez is javult, mert engem is zavart...
sleen
Az a baj, hogy én nem customozok, csak eredeti romot használom, nem is nyitogattam rajta semmit...Viszont úgy néz ki helyreállt a problem, egy FR után, bár most a V20H van rajta, nyomtam egy újabb FR-t veszíteni nem fogok, remélem most már jó lesz
Ha meg nem akkor szerviz...
-
akcsy
tag
Igen igen, eddig én is csak akkor észleltem, ha fény világított rá, most meg mintha valami olyasmiként szolgálna, hogy sötétben megtaláljam a telefont...
-
akcsy
tag
Bocsi hogy újat írok de lehet jobban felfigyeltek...
Az lenne a kérdésem, hogy én igazából az utóbbi napokban figyeltem fel rá, nem tudom nálatok is van-e ilyen... Ahol van az előlapi kamera mellette van még egy sötétebb rész kialakítva(nem vagyok telefonos, nem tudom a szaknevét) és nekem mostanában pirosan világít ott egy "égő" szerű, halványan, de folyamatosan... Ami sötétben nagyon zavaró...
Nálatok is világít, vagy ez egyéni probléma? És ezt miért csinálja?? Ha kikapcsolom, az sem ég, de ahogy vissza, az a égő is felvillan... -
akcsy
tag
válasz
kicsocsi #7979 üzenetére
Háát szerintem nem lehet csak úgy külön kapni, meg eléggé egybe van ott az egész, hogy csak úgy le lehessen szedni...
Lehet hogy szemetek, de megpróbálnám visszavinni garanciába, mert gondolom nem a csiszolópapír miatt kopott le ennyire, és szakszerűen használtad a telefont...
Ha nem vannak dekorosok, szerintem meg tudnák oldani a króm matricát, vagy itt ott króm fóliákat is árulnak(igaz nagyobb tekercset) amivel pl. kocsikat, stb húznak fel, ide is jó lenne szerintem...
Nah de ez csak példa, lehet hülyeségeket mondok... -
akcsy
tag
válasz
csabamolnar #7974 üzenetére
Hali! Milyen rendszer van rajta? Csak úgy hirtelen elszállt? Lehet egy FR-t kellene nyomni...
-
akcsy
tag
Köszönöm szépen a segítséget, tényleg a Messenger húzza az akksit és melegíti is a telefont...
Blue Eagle
Háát igen én is csak akkor észleltem régebben, ha pl. egy gigás körüli "nagy játék futott rajta", nem csak egy ilyen kis alkalmazás...bubus66
Van értelme V10E-re frissíteni, vagy igazából semmi változás sincs? -
akcsy
tag
Hali! Mostanában miért melegszik a telefonom, és merül le közben 0-ra, mikor le van zárva? Igazából Facebook Messengert szoktam használni ezen kívül kb. semmi játék vagy + alkalmazást nem is használok mostanában... Szóóval a FB Messenger is képes lenne így leszívni az akksit, ugyanakkor mi ez a hirtelen melegedés a telefonon??
Előre is köszi a segítséget -
akcsy
tag
-
akcsy
tag
válasz
#38464487 #6505 üzenetére
Ahogy írták a zene terén mindenképp az a lényeg milyen minőség... Múltkor egyik haver mondta, hogy ne igaz milyen szarul szól a zene a kocsiban, majd órás találgatás után rákérdezett, hogy nem a Youtube letöltő miatt van-e az egész, mondom még szép, hogy az miatt...
Ha van ilyen agybadugós fülesed akkor megint csak lényegtelen, ezen kívül egy zenelejátszó programot mindkét telefonra ugyanúgy ajánlok... Én is a JetAudiót ajánlom, nagyon szeretem, több beállítási lehetőség is van rajta ami miatt élvezetes... Szóval a zenét ne vedd figyelembe a 2 telefonnál... Báár kicsit másabb az Xperia lejátszója, de az sem a legjobb...Viszont nyomtam FR-t a telefonra, mert eszméletlen belassult... Egyedül azt nem értem, ha az alap zenelejátszónál állítom be a csengőhangot, következő indításnál már semmis, ugyanakkor a JetAudioval beállítom az úgy is marad(Általában mindig vele állítom is be)... Szerintetek? :/
-
akcsy
tag
válasz
medveee123 #5953 üzenetére
Nem, inkább spórolni tudsz azzal, hogy appokat tudsz áthelyezni sd-re (DE A 1.5GB-os játékot nem tudod majd áthelyezni, csak az "indító appot" ami olyan 40mega körüli, de ugye sok kicsi sokra megy)
Háát skacok én már ott vagyok, hogy 400 mega szabadom van a telón, a 8gigás kártyám már tele van a kb 350 zeneszám mellett
De viszont nagyon jó a fotós programoknál mint a Perfectly Clear (ami 251mb) és hasonlóaknál nagyon jól jön ez az áthelyezés dolog is
-
akcsy
tag
Senki sem használja a Light Flow programot?
-
akcsy
tag
válasz
Long Man #5774 üzenetére
Nekem szilikon van, semmi bajom vele, nekem nem nagyon jön be a könyv szerű...
Viszont ez is védi a kijelzőt, persze ha nem egy sziklára ejted, mert nekem térdmagasságból esett kijelzőre a betonra(sima) és mivel a kijelzőtől kinyúlik olyan fél centire vagy picit kisebbre, ezáltal megúsztam a valószínű törést, vagy a karcolástViszont! Valaki tudna nekem segíteni a LightFlow beállításában, akár lehet PÜ-ben is, csak nem tudom ki használ ilyet, az én tudásomat meg valahogy túl haladja... A lényeg, hogy értesítésnél a "Fizikai Gombok villogjanak"
Előre is köszi -
akcsy
tag
Nem értem hogy lehet olcsóbb vagy egy áron a 4x-el... Esetleg ha függetlenbe nézzük mind 2-őt, de pl. én 61-be vettem újonan a T-nél, és persze ezek a hibák megvannak, de 61-ért akkor sem találtam volna jobbat...
-
akcsy
tag
Nah hogy tetszik nektek az új Play áruház??
-
akcsy
tag
válasz
kispetii #5288 üzenetére
Gyerekek één már komolyan nem értelek titeket... Újakat, bubust tudjátok szidni, de itt van egy arc aki reklámozza azt a sz*r Motoroláját, és egész szépen szarozza az L9-et mert volt nála 2 napot, arra nem szóltok egy szót sem, ha meg én rászólok akkor még az én k. anyámat... Háát igazán szép közösség alakult ki... Nembaj bubus mennymááá, ne is próbálj tesztelgetni romokat és megosztani te is velünk,meg ha kellene egy kis segítség, mert ebből nem kérünk
(Remélem lejött az irónia) -
akcsy
tag
válasz
droidforever #5127 üzenetére
Uhh, már letöröltem, de te küldhetnél róla képet
-
akcsy
tag
válasz
Milestone2 #5119 üzenetére
Várj akkor most ezt hogy is csináltad? te nyitottad ki, nem? Vagy csak rátetted az EUO verziót?
-
akcsy
tag
válasz
droidforever #5109 üzenetére
Hallod, megint letöltöttem, de ugyanaz az átlátszó kocsi vár... Helyben tényleg kevesebb lett viszont...
Azt nem tudom, hogy olvastátok-e, hogy a GTA3-ra adtak ki frissítést, mellyel át lehet helyezni SD-re... Én nem játszok vele, csak annak szól, aki szereti -
akcsy
tag
válasz
mihione #5115 üzenetére
Most kisgyerekekkel nem állok le vitatkozni csak nem értem mit akarsz itt ha nincs telefonod?? Downragelni?? Mit az Atrixot?? Nekem meg nem kell, hogy Hirdesd az Atrixod, leírtam a hozzá megfelelő fórumokat...
Háát kérdezgess nyugodtan, ha én nem tudtam segíteni, akkor majd lehet más fog... Nemértem milyen tény kell, báár biztos nem fogom a te kedvedért naponta lefényképezni, hogy hogyan bírja... -
akcsy
tag
válasz
sarkanyolo2 #5104 üzenetére
De figyeld már... Csak az Atrixával van elfoglalva, különben is ti külditek el az OFFoló Optimus 4X-est, mikor egy témába vágó kérdést akar kitenni...
Nála mit hallok? Fuuu mindjárt eladom, ffuuu figyeld az Atrixom sokkal jobb mint ez a szar, és olcsóbb... Háát mit ne mondjak ez igazán témába vágó... -
akcsy
tag
válasz
mihione #5107 üzenetére
Nah figyelj, nem mondom még1x ha nincs ilyen telód, akkor lehet innen takarodni, vagy vegyél vissza az arcodból... Máár nagyon idegesít az itléted... Tán nem voltam érthető?? 14 óra aktív wifi szerinted mi??? kikapcsolt képernyőn interneztem??!! Eszed mint látszik
Jó van, hogy érthető legyek min. 2 órán át 100% fényerőn használtam...
Ezen kívűl nem kell fejlesztőnek lenned, csak rendelkezz ilyen telefonnal... De ahogy látom, az Atrix nem nagyon változik, köszi a képet bubus66 -
akcsy
tag
válasz
droidforever #5093 üzenetére
Mert elv frissítették? És most min használod?? ICS vagy JB?? Ha JB akkor az átlátszó kocsik már eltűntek??
bubus66
Én is azt hittem, hogy ez valami rom, de utánanéztem, Motorola egyik telefonja... Aki azt szereti, vegye azt... -
akcsy
tag
válasz
droidforever #5051 üzenetére
1,6Gb-al nyugodtan számolhatsz, elvileg kevesebbnek írja, de többet fogyaszt, ezt nem nagyon vágom... A JB-re semmiképp se próbálkozz, mert nem képesek rá fixálni, ha ICS-d van akkor mehet
-
akcsy
tag
válasz
jooker82 #5087 üzenetére
Jogos kérdés
mihione
Persze, az ilyen értelmes hozzászólásaidtól kész vagyok, de mondom, ott a stabil készüléked, lehet átmenni a másik fórumba...
Nekem ez is nagyon stabil... Most már nem tudom megmutatni, mert most töltöttem, de 21 órás készenlétben volt a telóm, amiből 19 órán át volt Wifi kapcsolva ezen belül olyan 16 órát használtam aktívan, és még volt egy órás játék, ami nem szókereső féle akksikímélő játék volt...
De mindenkinek meg van a saját véleménye... Többen szeretjük, és ez a fórum egyébként sem azért jött létre, hogy a te telefonod reklámozd... Arra ott van a fórumod, meg a melyik telefont vegyem című téma... Köszi -
akcsy
tag
válasz
mihione #5076 üzenetére
Köszönjük EMESE!
Ennek a hozzászólásodnak aztán igen sok értelme volt, akkor szerintem át is térhetsz egy Atrix 2-es fórumba, és ott dícsérd... Ha azt írta meg van elégedve, akkor kész... Ne akard rábeszélni kisebb-vaskosabb telóra... Most ebből ne indíts vitát, hogy de mégis így úgy, UGYANAKKOR már nem tudom itt olvasni, hogy JAJJ AZ ATRIX 2-őm mennyivel jobb mint ez a szar... Inkább vágd földhöz ezt a telót, vagy vannak oldalak ahol el tudod adni... Itt tőled még semmi értelmes hozzászólást nem láttam
-
akcsy
tag
Háát nem tudom, én most nyúzom több mint 2. napja: 21 órát volt összesen bekapcsolva, melyből 16 és fél óra szinte aktív wifi használat, fél óra játék, néha-néha még max fényerővel is, és 25%
Egyébként én éjjel mindig kikapcsolom, lehet, hogy ott spórolok -
akcsy
tag
Most mi lett itt, de még is??!! Ez a fórum tökre elvesztette a régi formáját...
Állandó szurkálások, kötözködések, stb. mennek(EZEK az igazi OFF-ok)... Itt már szinte nem is a segítkezésekről szól... Meg ha valami nem jön össze 3x kiírjátok, hogy mekkora egy szar ez a telefon inkább ledobom (bubus66 nem rád gondolok)...
Már mostanában nem is vagyok itt, pedig régebben napi szinten nézegettem a fórumot, mert mindig találtam valami érdekeset.
Bocs, ha megsértettem valaki lelkivilágát, csak nem tudom már nézni, hogy mi megy ezen a fórumon az utóbbi időben... -
akcsy
tag
válasz
mihione #4923 üzenetére
Lehet hogy bubus66 nem kielégítő, de igazat kell adnom neki, mert idejössz, ócsárolod, akkor add el! Nem a téma összefoglaló a Hong-Kongi verzióra lett írva
Direkt azért hoztuk létre hogy az ilyen kérdésektől megóvjuk a népet de nem... Ide csak olyat írtunk le ami 100%-san biztos, és működik az alap telefonnal.
A bootloader nyitása, stb is azért van leírva, mert ne kelljen hozzá letöltened az EUO-t... Nah de m1 -
akcsy
tag
válasz
Milestone2 #4575 üzenetére
Én csak a V20B előtt csináltam, a C előtt azért már nem, mert szerintem havonta nyomhatnék FR-t a telefonomnak
Másik kérdésedre válaszolva: Mire kellene? Mert az APP2SD-t nem tudod használni, csak ha rootolt a telód... Az alkalmazások áthelyezése SD kártyára funkción kívül más programmal nem nagyon tudsz áthelyezni...
Ha pedig rootolt akkor egyértelműen az APP2SD, az a leghatékonyabb(könnyen kezelhetősége miatt) -
akcsy
tag
válasz
droidforever #4573 üzenetére
Ahham itt vagyok én is... Nálam a 20B-n is működött... Tudok vele újat csinálni, meg anno, még egy .doc is volt rajta (20B alatt) és látja az előzményekben
Szerk.:Ezzel szemben pont az vagyok, aki inkább az OfficeSuite-ot használja
-
akcsy
tag
válasz
daredar562 #4538 üzenetére
Figyu, ez tényleg hibás, mert anno én direkt készültem és régi telómba vettem még 8Gb-os kártyát, és még tökéletesen működött ebbe is, nah meg ugye szerencsére segítőkész volt a számtekes és leteszteltétek, de ugye semmi... Még hívd fel most a 1430-at, és benne vagy az időben!
Mit veszítesz? Semmit
-
akcsy
tag
válasz
daredar562 #4458 üzenetére
Valószínűleg a Class6-osra rá kell fizetni, az ha jól tudom drágább... Nekem 4-es van egysze velem is eljátszotta ugyanezt, rádobtam gépre(kártyaolvasóval) majd felismerte, ezek után a farmeromban egy kicsit megdörgöltem(ahol olvassa) majd vissza, és nekem ezek után ment, persze nálam félév után lett így...
Egyébként nézd meg, hogy más felismeri-e pl. más teló, számítógép -
akcsy
tag
válasz
Dave50944 #4338 üzenetére
Megpróbáltad más mind2-őt?? És úgy is próbáltad, hogy prank/ v. bubus66 leírása alapján csak annyi kitérővel, hogy a telefont bekapcsolva hagyod, összekötöd a géppel, és USB módba rakod(a telót)?? Mert nekem így sikeresen felment(és maga átmegy S/W módba)
bubus66
Mikor bedugtam egy másik USB-be a laptopon, ezt írta: gyorsabb működésre is bírhatja a kapcsolatot, ha USB 2.0-be dugom át -
akcsy
tag
HÁÁT SRÁCOK azt kell mondanom, hogy nagyon okosak vagytok, minden tiszteletem a tiétek
Szegény barátunk még írja is, hogy tudja, hogy ez egy másik topic, stb. erre meg ti lehordjátok...
Annyi h*lye kérdés érkezett már ide, hogy a hajamat fogom: 2 hózzászólással előbb írunk az egészről, de jön egy új srác aki még annyira se képes, hogy feljebb olvasson és megkérdezi az egészet, nah de annak nem szóltok be... Anno emlékszem mi is kérdeztünk jópárat jooker82-től, hogy náluk mi is a helyzet, stb... De azt már észre sem veszitek, és igaza is van, hogyha ti most itt írjátok, hogy most hű, de neked más telefonod van és leírja ezt kb. 4 ember az nagyobb off, mint aki megkérdezi, meg akkor szóljatok be, ha az adott személynek ZTE lenne vagy más márka és nem LG! -
akcsy
tag
bubus66
most már ott vagyok mint te, csak dobom hozzá ezt a r*hadt gépet isPróbáltam bekapcsolt állapotban, háát akkor meg át sem rakta az a k*cs*g, hanem akkor már 6%-nál írta, hogy nincs a 2 összedugva... De ha S/W-be rakom akkor nem is jelzi, hogy új hardver csatlakozása...
-
akcsy
tag
válasz
bubus66 #4222 üzenetére
Ahham offline a ti leírásotok alapján
15%-nál leáll, és akkor írja ki az egészet... Legelején véletlen USB3.0-ra raktam, de úkraindítottam a programokat, a telót is újból S/W módba rakatam, de végig ugyanazt kapom... A drivereknek szintén rajta kell lennie, mert most is össze van kötve a telóm, és ugye felismerte...
-
akcsy
tag
Áhh nem tudom mi van nálam... Azt írja, hogy elvesztette a kapcsolatot a telefonnal, és kéri, hogy dugjam össze a géppel... Mindennek rajta kellene lennie, mert ezzel ment rá a V_20B is :/
-
akcsy
tag
prankk
Megvan! Meg aki hasonló cipőben járna, hogy nem jelez neki a Gmail v. Facebook v. egyéb más rendsen, Szóval:
Beállítások->(Személyes)Fiókok és szinkronizálás ide menj most pipáld be az Automatikus adatszinkronizálást és ha a Fiókok fül alatt nincs ott a Facebook akkor menj a Fiók hozzáadása részre, majd jelöld be ott a Facebook-ot és így már elvileg kéne működni -
akcsy
tag
Egy új kérdés: Nálatok mostanában jól működik a Gmail? Mármint a JB frissítés után... Úgy értem, hogy az ICS-nél még minden egyes mail után jelzett a telefonom, mikor ugye volt netem... De ez most nálam megszűnt létezni, és nagyon hiányolom, mert jó segítség volt, pl. írták, hogy elküldték, majd mikor hallottam, már tudtam is mondani nekik, hogy biztosan átjött... Ebben tud valaki segíteni, vagy ez nem egyéni probléma?
-
akcsy
tag
Háát szerintem várunk megint pár hónap ciklust, hogy hátha változik valami, de olyan 4. verzió után lesz csak valami... Báár nem értem, hogy miben tudnak javítnai, hogy már ennyi frissítést dobjanak ki -.- Szerintem találnak egy ikonon egy pixelhibát, javítják, és kidobják a frissítést
-
akcsy
tag
válasz
DiamondBack #3892 üzenetére
Háát akkor sajnos igen... Főleg ha ezelőtt általában látta...
-
akcsy
tag
válasz
DiamondBack #3890 üzenetére
háát nagyon sok ok lehet, először is a formázás: hányszor formáztad le a kártyát, mert köztudott, hogy nem a legjobb nekik, a másik, ha gépre kötöd (kártyaolvasóval) az úgy látja?
-
akcsy
tag
bubus66 rájöttem, igen sajnos nem lehet, pedig azt hittem sikerült a fejlesztőknek már valamit buherálni, de sajnos nem...
Viszont nem értem, hogy mostanában miért USB Tárhelybe írja pl. az obb fájlokat?? Mert ugye az értelmezhető az SD-nek...Skacok pedig én már gondolkodtam, hogy rákötném a terrabájtos külső vinyóm
-
akcsy
tag
Háát nem semmi amit ma észleltem... Rátettem a telefonra a ModernCombat3 játékot és amikor rámentem az áthelyezésre az usb-re írta rá a 1.4Gb-ot mármint hogy ott van, ugyanakkor még azt írta ki hogy 2.0Gb foglalt
De sajnos törölnöm kellett egyből mert mindig kidobott indításnál... De ha minden igaz ez sikeresen át ment, mert egy ingyenest is áthelyeztem, majd csak később mutatta... most még próbálkozom másik Gameloft-ossal, lehet azok sikeresek lennének...
Jah még valami letöltöttem egy Glu-s játékot a Storeból, majd írta, hogy tölti a kiegészítést... Nah most ezt nem az alkalmazáson belül, hanem mikor lejött a játék, és feltelepítette az értesítési ablakban mutatta is az egészet (Remélem érthető) Mikor rámentem az áthelyezés dologra, azt láttam, hogy az USB-tárhelyen (ez az SDkártya) 100Mb van... És ezt nem értem, hogy a többi fejlesztő miért nem tudná ezt így megoldani, szerintem mindenki jobban járna... Nekünk SD-n van a dolog, nekik meg nem kell azzal a kérdéssel foglalkozni, hogy miért nem lehet az SD-re helyezni (mármint nem csak a mi telefonunknál van ez tiltva)
Nah gondoltam megosztok egy tapasztalatot -
akcsy
tag
válasz
bubus66 #3409 üzenetére
Köszi, hogy megkérdezted, legalább értelmes választ adtak már...
Viszont nem értem miért ellenzed az egészet... Mert szerintem többünknek van olyan, hogy nah egy kis játék belefér most, vagy felidegesítenek és legalább le tudod egy jó játékon vezetni magad, vagyis én így vagyok vele... Nekem nem csúcsgépem van, sima laptop ami praktikus, mindenfelé, ugyanakkor ha úgy van egy jó szimulátor játékról csak álmodozhatok, mert a gép el sem indítja... Erre is jobb a telefon a most legjobb grafikának mondható Real Racing 3
Én gyerek játéknak pont egy Angry Birds-öt és a 50megás játékait tartom... Szimulátor híve vagyok, de ezután már nem tudom teljesen kihasználni a telefont, mert nem nagyon enged semmit sem telepíteni, mert megtelt a memória... Én csak azért tartom fontosnak...Igen nálam is átlátszó a kocsi sajnos
-
akcsy
tag
Köszönjük!
Igen összesen 100 darab kell, háát reméljük lesz valami...
Még valami... Mindig ez a játék van nálunk, DE nektek normálisan letöltődött az RR3?? Nekem megált mindig olyan 93%-nál, hogy nincs internet kapcsolat(3x eljátszotta ugyanott) majd kidob... Visszalépek, és láthatatlan kocsik várnak vissza engem...
Nálatok?? Meg mi lehet a gond, mikor ugye mindenkinek ez van...
-
akcsy
tag
válasz
bubus66 #3364 üzenetére
Várjuk a fejleményeket...
Viszont tényleg Írjátok már alá ezt! Csak a nevetek,mailt, meg a várost kell megadni és mehet is... Ez szerintem mindannyiunknak jól jönne... És max 1 perc az életetekből... -
akcsy
tag
Itt bubus66-nak lesz igaza, sajnos partícionálni kell (ne kérdezzétek miért), De rátettem az appsd-t és nem engedett áthelyezni, mint anno régen sem, ha még rootolva is volt... De mikor partícionáltam egyből felajánlotta, és a teljes játékot áthelyezte, szóóval röviden ez nem megúszható...
-
akcsy
tag
bubus66
Köszönöm a segítségeket!Viszont én sem vágom, az egészet... Rátettem a Real Racing3-at és egyből áttettem a kártyára, és utána töltöttem csak le a kiegészítőt, időközben ránéztem: a telefon memóriájába pakolja ugyanúgy a kiegészítést... Ez miért van??
Ez ellen most lehet tenni?!!
-
akcsy
tag
Nah értelmes kérdés... Szóval, ha van egy alkalmazás, amihez van pl. obb kiegészítés, akkor feltelepítem az apk fájlt majd az (external)SD-be belerakom az Android/OBB mappába??
-
akcsy
tag
válasz
DiamondBack #3202 üzenetére
És miért nem próbálod meg a gyári frissítést?? szerintem már rég végeztél volna vele...
-
akcsy
tag
Áááá el sem hiszem *.* SD kártyára tettem a RealRacing3-at és már megy is oda a kiegészítő
Tiszta olyan mint az első szerelem mostmár ez a telefon ezzel az SD-re helyezéssel mindent vitt... Most már csak egy 16 vagy 32-es kártya kell... De így isss elbűvöl -
akcsy
tag
KDZ-s megoldással én is JB-s vagyok
Most töltöm a frissítéseket... Nem gond ha nem csinálok factory reset-et? mert én közvetlen a frissítés előtt csináltam már...
-
akcsy
tag
-
akcsy
tag
Háát ugye van itt is hogy futtatás mint. rámegyek a rendszergazdára, de azt mondja hibás a jelszó, stb... Az a fő, hogy meg sem adtam neki semmiféle jelszót telepítésnél anno...
Ajánlatos a böngészőmet is leállítani, mert ugye még töltöm a kdz-t...
Ésss szerinted esélytelen a régi frissítéssel próbálkoznom?? (Amikor csak windows enabler, meg a kdz frissítővel rádobni /csak ott diag módban, stb/)??
Persze egy felhasználó van csak user néven van méghozzá :/ -
akcsy
tag
ÁÁÁ segítsetek!! Már nálam az első lépésben bukta az egész... Okés futtasd rendszergazdaként, de hogy?! nem engedi... Megpróbáltam mindend a Notepad++-tól, de mit kapok?! nézzem, hogy nincs használatban-e a program, stb
Segítsetek!!!
XP SP3 32bit
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- E-book olvasók
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- World of Tanks - MMO
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest