Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akcsy
tag
Igaz én is kíváncsi lennék, mert eddig csak az volt, hogy milyen drága, most, hogy ilyen jó árban van én is várnék véleményt
Szerintetek a T-nél lehetne rendelni fehérben?? -
akcsy
tag
Tudna valaki nekem segíteni? Mint sokan, én is csorgatom rá a nyálam, viszont Vodát leadom, és T-s leszek(családba csak én vagyok már vodás) Viszont az lenne a kérdésem, mivel csak alap havidíjast akarok(semmi net, stb) hogy nem lehetne a telefon 2 évig fizetni?? Azaz ahogy most vásárolható, befizetek 15e Ft-ot majd 12x4590 ami kicsikét sok lenne nekem így havonta, és hogy ezt nem lehetne-e 24hónaposan fizetni?? (Nem nagyon értek hozzá, a T-sek messze is vannak, meg hamar áttérne, hogy miért jó a Mozaik díjcsomag )
És a másik, hogyha most neten vásárlom a telefont akkor kötelező hozzá Go!Net díjcsomagot is vásárolnom??!! Mert nem nagyon kell nekem mobilnet, megvagyok nélküle is
Előre is köszi -
akcsy
tag
Figyeld meg, hogy akkor lesznek már felhasználó vélemények, mikor beszereztél egyet, és akkor már m1 De bízzunk airmax_2.0-ban aki ha minden igaz holnap a telefon megérkezése után már írja is a véleményt nekünk én úgy is csak karácsonyra veszek(ha minden igaz) addig meg már kiismerem láthatatlanba is
-
akcsy
tag
válasz airmax_2.0 #315 üzenetére
Gratula a telóhoz! Köszi szépen a gyors felhasználói véleményt Ha nem nagy kérés egy két képet még megnéznénk, hogy milyen, ha lesz rá időd Meg szerintem ha bármi plusz észrevételed van szívesen meghallgatjuk
[ Szerkesztve ]
-
akcsy
tag
válasz sarkanyolo2 #381 üzenetére
Így van, meg bárki más is pozitív, negatív jöhet 1000-el
-
akcsy
tag
Ez itt a baj még, ez annyira idegesítő, ember oda megy erre fapofa, semmi segítség...Ezért kérdezgetek én is itt a fórumon, sokkal több értelme van... Egyébként simán a teló ára netes vásárlás esetén:
Kamatmentes részletre (THM: 0%)
Teljes ár: 62991 Ft
Kezdőrészlet: 13 419 Ft
Törlesztések: 12 hó X 4131 Ft
Ami egy kicsit kedvezőbb mint ott megvenni... -
akcsy
tag
válasz ThomCart #436 üzenetére
Hűha érdemes volt most végig olvasnom az új hozzászólásokat... Mindenképp várjuk a fejleményeket, hogy most megoldható-e a dolog valahogy... Én is még a jelenlegi telómba vettem 8 gigás kártyát, hogy majd a kövibe úgy is jó lesz, erre majd ki sem tudnám használni... Meg én azért is néztem ki a 2 magost, hogy nagyobb játékokkal is tudjak játszani, ne csak Jetpack meg hasonló...
Szóval most ez ami visszatart, mert amúgy meg minden tulajdonsága tetszik ezt kivéve -
akcsy
tag
Háát visszaolvasva látható hogy többen azt írják, hogy ezért az árért nagyon jó "kis" telefon...
1. Nagyobb kijelző
2. A processzora nagyobb, meg elég jó (Xperia P-nél is jobb elv)
3. A képernyőt nem kell erősen nyomni, hogy érzékeljen (ezt pl. a Grand X a tesztnél is írták, hogy erőssen kell tapizni a képernyőt, de azt mondták majd javítják, ez úgy látszik nem sikerült)
4. A Garnd X mellett ami szól, hogy az sem rossz kinézet, 8 megapixeles kamera (amit nem tudok mennyivel jobb) Meg ha az adott fél nem szereti a nagy képernyős telókat(esetleg panaszkodhat, hogy neki szűkebb a zsebe, vagy hasonló)
Egy időben én is a Grand X In-en gondolkodtam, de ahogy berobbant ez a teló, ezen gondolkodom (azaz karácsonyra lesz meg nekem is )
összességében az árban mind a kettő megéri az árát kivételesen jól lettek beárazva, de szerintem érdemesebb hozzátenni, mármint tényleg a méret a döntő, hogy az adott fél mennyire bírja a nagyobb telót...
Bár ha olcsóbban akarsz akkor még az SGS Advance sem egy rossz választás -
akcsy
tag
válasz sarkanyolo2 #658 üzenetére
Vagy kiküldhetne egy olyan frissítést, ami egyszerűen javítja...
-
akcsy
tag
Háát én szerintem nyugodtan be lehetne írni az 1-ső hozzászólásba, hogy pl. első alkalommal 4-5 órát kell tölteni, kikapcsolt állapotban, a GYIK miatt, ezen kívül kb. én úgy töltöttem volna, hogy közbe a marketen vagyok Valamint még lehetne azt is pontosabban szerintem, hogy hogyan kell visszaállítani root-ból eredeti állapotra... Én még ezeket javasolom... Jah és tényleg le lehetne venni a megismétléseket, valamint, hogy a 4GB-ből mennyi áll a rendelkezésre...
Off: a rootolással oldható meg az is, hogy pl. feletelepítsek (
torrentről) egy fizetős játékot??? Bocsi az ilyenekért, csak EZ lesz az első Androidom... Azaz van a családban, de háát más telefonján nem nagyon tudom ki tesztelni, hogy mi mire jóEgyébként nagyon könnyűnek tűnt a madaras-tesóban... Háát sokkal nehezebbnek tűnt az SGS Advance... Kb attól fogok félni, ha már meglesz, hogy vajon mikor esik ki a zsebemből Sajnos szerencsémre tesztelni nem tudtam, pedig azért próbáltam volna ott pár képet lőni, hogy mégis mennyivel másabb egy SG Ace-hez képest...
[ Szerkesztve ]
-
akcsy
tag
válasz krisztian112 #793 üzenetére
Ugyanígy vagyok... Főleg, hogy csak kis kipótolást kapok Háát reménykedjünk, hogy semmi malőr nem lesz... Ide 19-re lett megrendelve...
Egyébként megoldható úgy a dolog, hogy ugye az első töltést elvégzem pl. 20.-án és visszarakom a dobozába 24.-ig... Hogyha már csak 24.-én "kibonthatom először" ne kelljen ilyennel foglalkozni... -
akcsy
tag
válasz krisztian112 #801 üzenetére
Így van, valamint aki a súlyt is előnyben számítja, azért durva, hogy nagy létére sokkal könnyebb, mint az Advance...
Én most úgy voltam, inkább belerakok még egy kis pénzt de akkor legyen egy "friss" valamennyire tartós árat tartalmazó, meg eleve megfogják az embert pl SGSIII, hogy úristen, de fasza, tökjó, hogy ilyen nagy(persze ember kérdése, mert van aki elítéli)
Fóliát lehet már rá venni?? Mert az lenne az első utam, valamint tokok elérhetők hozzá?? -
akcsy
tag
válasz H.Bencike #804 üzenetére
Én úgy voltam, hogy nézegettem, mert teló volt karira megbeszélve... Nézem SGS Advance 60e mondom okés, másnap pont felnézek már csak 52, mondom ez kell... Nézegettem a hamarosan jövő készülékeket, L9... Olvasom a tesztben: Valszeg 90 körül mozog majd az ára, mondom okés akkor ez nem lesz, mikor megláttam hogy 70-en akkor mondom EZ KELL!! Főleg én 62-ért tudtam elhozni... azaz online
-
akcsy
tag
válasz krisztian112 #805 üzenetére
Nah igen szép is lenne, ha nem kapná meg a friss készülék a JB-t... Mert ez ZTE Grand IX Intelnél még érthető
-
akcsy
tag
Neten rendeleted? És hogy-hogy nem érkezett még meg? Nem adtak meg időpontot, hogy kb. mikor szállítják ki?
Egyébként szerintem sincs sok értelme visszamondani... Máár igazán lelehetne engedni a teló árát, mert már szerintem nem éri meg a 100, de még 90-es árat sem... Annyival másabb, hogy 8mp-es kamerája van, ha szeretsz fotózni... -
akcsy
tag
válasz mabocockpit #921 üzenetére
mabocockpit
Nah ez király! Majd létszi küldd el a leírás menetét nekem v. bubus66-nak, hogy kikerüljön az első hsz.-be is...Egyébként valaki válaszoljon, mert erre nem jöttem rá igazán. A V10A és a V10E között észleltetek egyáltalán valami változást??
Amúgy én is mára várom a telefont, nagyon reménykedem, hogy azért felcsörgetnek legalább, ha netán nem lennék otthon, mert nem az első eset, hogy lehetett írni a futárnak, így írtam, hogy 10-20 perccel a csomag érkezése előtt azért csörgessen...ehelyett idejött, dudált, a csomagra meg szépen rá volt írva, a kérésem, mint valami dísz Aztán így most remélem, mikor pont elugrok 10percre valahova ér ide, majd dudál, aztán úgy veszi, hogy nem vettem át, és megy tovább...
[ Szerkesztve ]
-
akcsy
tag
Ésss megjött... véégre
Nah most az lenne a kérdésem, hogy összerakjam, egyből töltő, vagy tesztelhetem egy picit, majd töltés-kikapcsolt állapotban?? -
akcsy
tag
Háát nagyon fura az ilyen "nagy" teló! Tiszta prémium hatása van az egésznek, persze most csak töltés vár rá, így, és este mire meglesz pont megyek el, így csak 9 körül jöhet a teszt... Én nem panaszkodom, hogy de hát ez így, ez úgy... Nekem ennyi pénzért-bőven-megfelel... Meg most nem dobálni szeretném, meg hasonlók, szóval a lényeg, hogy most csak nézhetem ahogy töltődik, de nagyon tetszik
Viszont most rendesek voltak, a csomag érkezése előtt hívtak, szóval korrekt volt az egész
tiszta üzletembernek érzem magam[ Szerkesztve ]
-
akcsy
tag
jooker82
Köszönjük Ezt is megértükbubus66
Köszi a segítséget
Amúgy te már írtál az LG-nek erről az SD kártyára áthelyezés dologról? Valami válasz?Egyébként most olvastam, hogy JB-vel jön ki az SG Y DuoS, ami azért nem 4magos sőt, nem is 2 így azért fura lenne, ha erre nem, de ez most jelen pillanatban nem foglalkoztat, először is kíváncsi vagyok a telóra
[ Szerkesztve ]
-
akcsy
tag
válasz krisztian112 #967 üzenetére
és mindig a fehér telefont mutogatják -.- jobban találok képet a fehérről, mint a feketéről
Most lehet hogy gyökér kérdést teszek fel, de ugye a specs-be 1gb szabad RAM van kiírva, erre a telefon 620-at jelenít meg, ez miért van? Meg ha semmit se használok 300 szabadom van a kb600megából és ez zavaró...
-
akcsy
tag
Jah így érthető Köszönöm a segítséget!
-
akcsy
tag
válasz krisztian112 #1003 üzenetére
Hallod mérnem harcoltad ki, hogy csak meglesd, hogy minden okés-e, mert "ha rossz, akkor vissza lehet vinni" -persze amúgy is van benne valami, de nekem ez csak sablon duma volt valamint azt is mondtam, hogy de legalább hadd rakjam töltőre, mert ugye este ajándékozás, aztán én meg imádkozzak hogy feltöltődjön??!!
Háát elmondom... Idáig nem nagyon költöttem telóra, ill. kaptam szóval plafon akkoriban már a 30e Huf volt, szóval mindig majdnem az akkori legfisebb mondhatni alsó középkategóriás telefonok voltak(amíg nem volt android) Szóval megmaradtam hosszú ideig egy sima érintőképernyős telefonnál 3 évig persze bármikor vehettem volna, csak mindig elvertem a zsét Aztán már eléggé sokszor jött szóba, hogy nah karácsonyra telefon, így jött szóba ez: szerelem első látásra
És amikor megjött de nagy... még anno a madaras tescoban láttam, persze ki volt kapcsolva, és ott volt mellette a régi szerelmem az Arc S(igaz 2 hónapja ugyanilyen árban is volt) aminek szintén a kijelzője fogott meg, és sokkal kisebbnek tűnt... Nekem tetszik a fogása... Kicsit üzletember benyomását kelti számomra... Tetszik, hogy a hátlapját vagy 100 kis fog fogja össze, így biztos nem esik le... Belső tesztről nem nagyon tudok sokat mondani, ugyanis csak megnézhettem, hogy működik-e -
akcsy
tag
válasz seawolf570 #1033 üzenetére
Hali! Nah akkor kezdjük...
1.Ez alap, minden 4gb tárhelyű telefonnál (bármilyen más okostelefonnál is) csak 2gb vagy picivel a fölötti tárhelyet kapsz, ugyanis a "szűz" telefonnak ekkora a tárhelye, de az op rendszer már le is vesz több mint 1 gigát (mint a gépeknél a windows) ezen kívül azt is tudjuk hogy a4 giga csak kerekítés(mint a memóriakártyáknál, vagy pendriveoknál)
2. Igen a RAM is 1GB de itt is csak 768 van megejenítve, és ha semmit sem használsz, Igen, csak a felét tudod felhasználni, de ezzel ne foglalkozz, úgy sem fog megakadni a telefon Szóóval ezeketől ne félj
3. Az áthelyezésre van a ROOT! Nah most ha nem frissítetted le (amit erősen ajánlok) azaz akkor a V10A rendszer van rajta, aminek a segítségével ROOT elvégzése után majd el is tudsz végezni... A rootolás menete az 1. hozzászólásban le van írva... ezek után van még egy program, amivel más át is tudod tenni az appot, ebben sajnos már nem tudok segíteni, mert még én sem vagyok jártas...
Jah és a V10E root-olásával ne próbálkozz, nem fog menni (még nem sikerült senkinek sem) -
akcsy
tag
Srácok nem fogunk össze? Jó lenne összeszedni egy csapatot és írni az LG felé, hogy nyomjanak már olyan frissítést, amivel lazán át tudnánk dobni az appokat az SD-re... Nah? Nah?
-
akcsy
tag
válasz kispetii #1037 üzenetére
Nah igen, csak az sem most lesz, még a Sony is a P-re ami ugye egyezik ezért is hozom előtérbe... csak márciusra kapja meg, nah de ha meg megint kapunk LG UI-t és megint elmarad az áthelyezés, akkor ugyanott vagyunk :/ Szóval tényleg írjatok már, hogy benne vagytok-e vagy sem... Mert szerintem nem csak nekünk 1-2 embernek bú baja... És most ha meg sem próbáljuk akkor nem várjunk csodát...
Jaja írunk szöveget, bubus66 képet is lőtt nekünk, ahol az OPTIMUS BLACK ICS-nél ott volt az áthelyezés lehetősége, azt is beszerkesztjük... -
akcsy
tag
válasz seawolf570 #1038 üzenetére
Igen sajnos buherával megy csak, aminek én sem örülök, nekem is első androidos telóm...
Pfúúú asszem Beállítások-alul telefon adatai- aztán asszem van valami szoftveres(arra menj)- és ott benne lesz valamelyik verziószámban a V10a v. V10e (bocs telót még nem használhatom, kari ajándék) de ha már frissített akkor biztos, h v10e van rajta... -
akcsy
tag
ooo tegnap hülyeséget írtam -.- Nah szóval az alap zenelejátszóba nincs eqvalizer??? Ha nincs tudtokj valami jót ajánlani, persze olyan érdekelne ami nem dobja tele az alap képernyőt reklámokkal...
Valamint mi ez a szoftverfrissítő alkalmazás a telón?? Most ezzel kell majd, vagy a pc suite-val rádobni a V10E-t? Jah és ha nyomok rá külsős apk-kat az megmarad a szoft frissítés után, nem?[ Szerkesztve ]
-
akcsy
tag
válasz Collos23 #1096 üzenetére
Én nem gondolkodtam sokat, megláttam, hogy milyen árban van, már csak vártam hogy legyen a T-nél online... Háát a tudásuk "majdnem" azonos Tőlem a ZTE távol áll, ha ő is dupla procival lenne mint a sima Grand IX biztos elgondolkodtam volna... Én nekem tetszik ez a nagy képernyő, alkalmazásoknál sem pixeles, nekem pont tökéletes
[ Szerkesztve ]
-
akcsy
tag
válasz balintXD #1119 üzenetére
És ne lepődj meg, hogyha csak annak a felét tudod szinte használni, ugyanis nem gátol semmiben, ma végleg teszteltem: egyik EA games töltődött le, másik 2-ből ki se léptem a 4.-el pedig játszottam, és semmi akadást nem észleltem... Közbe egyiktől jelzést is kaptam, meg hasonló... Nekem tetszik... 10 órától szinte folytonos nyüstölésben volt, 4-kor úgy voltam, hogy elég volt már a sok játékból, 34% volt, töltőre tettem
Egyszerűen nem tudok vele betelni, jó most nem tudom hogy van a többinél, de az Ace-n nem volt... De tetszik hogy be tudom állítani, hogy napszakonként mettől-meddig legyen csendes módban, ezt anno Nokia XpressMusicnál véltem felfedezni, azt is szinte telefon csere körül... :/ és azóta vártam erre -
akcsy
tag
Jaj srácok tisztára el voltam havazva(a telóval isss) Nah szóóval mindenképp szerintem is az USA felé kellene vinni a dolgot, mert nem merek alkalmazást sem vásárolni, mert sejtem hogy még kellene több hely...
Szóóval most az lenne a kérdés, hogy ki vágja az Angolt, mert szerintem majd kezdünk egy szép magyar szöveget megfogalmazni amit át kellene fordítani Angolra Vélemény? -
akcsy
tag
-
akcsy
tag
válasz kisocsi #1137 üzenetére
nagyon is jogos... Nekem nem jelentenek semmit ezek a számok, azért meg nem olvasok utána, hogy mi mit mér... Úgy vagyok vele, hogy jelen körülmények között ne legyen lassú és legyen szép is... Nah igaz hogy az első hozzászólástól itt vagyok
jah és köszi a segítséget a frissítéssel kapcsolatban[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest