Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok kérnék egy kis segítséget, ha valaki le írná ROOT-lás menetét. és az 1 HSZ-be ez betetetni mert mindenikek van leírás csak nektek nincs
Így gondoltam és aki hozzá tesz ehhez az mindenki meg lesz említve Pü-ben küldjétek el bárki be rakathatja. Én vissza küldöm az eredetit. Szeretném mit 1 heten belül L9 tulajdonos fel dobni a topicot. Mindenki tegyen hozzá egy kicsit. Elnézést, hogy Black Tulajdonosként bele okoskodok a topicba
(#601) jooker82
Főnők én minden egyes LG topicba meg talállak???[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Sikerült a Jooker82 által adott adobeflasplayert feltenni.
(#606) cil101
Mert itt van az AdobeFlasPlayer ICS és ajánlanak hozzá ki próbálásra egy böngészőt is ha elfogadod.
MaxthonAndroidWebBrowser.apk Ezt ajánlom mindenkinek kipróbálásra, többet ér mint a googlechrome
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz jooker82 #665 üzenetére
(#665) jooker82
Főnök dobjatok már valami SmartFlahTstools vagy FalshTools-hoz valaó leírást
Most döntöttem holap ha lesz L9 nálunk a T-be akkor nem érdekel, hogy eltudom-e adni a Blacket veszek egyet.
Elfogyott a pálinka az OFF topicba
-
-
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #682 üzenetére
(#682) tzsolesz
Hát hogy néz ki az 1 Hsz ha nincs bent semmi?
Várom ide a leírásokat és a segítséget.előre is köszönöm mindenkinek
Ide a topicba vagy nekem Pü-ben bubus66
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz ThomCart #695 üzenetére
Mi a véleményed egyenlőre tettesük be a 1 Hsz-be, és ha ki fórja magát a ROOT akkor módosítjuk. Én ma csináltam egy SmartFlashToolshoz valóverziót,ha jövő héten meg jön a telom akkor ki próbálom, hogy működik-e
(#696) ThomCart
Várom az Írást köszönöm elég ha belinkeled ahova leírtad.
(#697) jooker82
Magyar nyelvű kézi könyvet nem találatam hozzá oké még várok egy fél órát és utána betettem, aztán lehet, hogy neki állok az L7-nek is
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz mabocockpit #699 üzenetére
(#699) mabocockpit
Rendben akkor légyszíves küld át nézzétek át, hogy mi kell még bele. Csináltam SmartFlashTools-hoz valót jövő héten ha meg lesz az enyém ki próbálom. Akkor holnap tettem be maid, ha úgy jó lesz. Meg esetleg egy Magyar nyelvű kézi könyv ha van akár PDF-ben is az kellene, még
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz jooker82 #731 üzenetére
(#731) jooker82
Hamarosan el készül az 1 HSZ köszi a segítséget, valószínűleg már olvasható lesz ma este
(#730) DFB
Akkor ezt lesd meg mit kaptam vissza a webshopból Katt a linkre szerinted melyik az igazÖrömmel értesítjük, hogy az Ön által kívánságlistára tett LG Optimus L9/SL, 2G Quadband, 3G Triband telefon + hálózati töltő+ akkumulátor + adatkábel + fülhallgató, fekete (LG OPTIMUS L9/SL #BLACK) már kapható, szeretettel várjuk áruházunkban!
A termék részleteit megtekintheti, vagy megrendelését feladhatja itt:Köszönjük, hogy igénybe vette áruházunkat.
Üdvözlettel,
T-Mobile Webshop[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#746) lognboy
Az első alkalommal 4-5 órát kell tölteni, és közben nem piszkáljuk, meg ahogy csináltad ki kapcsolt állapotban. Az hülyeség amit a boltban mondanak, hogy 16 óra, az első töltés, az 1 HSZ-be tettembe a töltésről leírást. utána általában 2-2,5 óra alatt fel töltődik. Teljesen le meríteni soha nem szabad.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Köszi de fel lett adva mindenkinek a lehetőség hogy meg írja a legközelbbi frissítésnél bele kerül
(#748) virkir
Tied a pálya át adom, töröltetem és a piszkozatot el küldöm.
(#754) jooker82
Nem nézted át rendesen az 1 Hsz-t töröltettem, aztán még látom ki lesz az aki meg csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
A szoftver Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) felületére épül, platform LG ezt Optimus UI 3.0
Sajnálom, ha ezt nem érted akkor fejezd be tied a pálya mindenkinek fel volt dobva a labda.
-
bubus66
nagyúr
válasz jooker82 #754 üzenetére
jookre82
Te hol voltak eddig ezek az userek? mindenkitől meg lett kérdezve, hogy mi legye be írva az 1 HSZ-be. milyen érdekes ha valaki csinál valamit akkor egyből van bent hiba, neki miért nem jutott eszén meg csinálni?
(#748) virkir
Az ilyenekből ki kéne venni az igent mert magyartalan és látszik a ctrl+c-ctrl+v valami webes adatlapról.
Na látod én ezt is tudom használni neked meg eszedbe se jutott. Át küldöm a piszkozatot és csináld tovább.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Ha nincs droidos telefonod akkor először kezd az alapoknál, utána tegyél le az asztalra valamit és beszélhetünk. Nem baj ez jó jött legalább nekem sincs L9 de androidos telefonom van. Kicsit többet konyítók hozzá. Na jó kíjavítom, én meg meg kérlek aggleány leírását olvasd el Android alapok.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
virkir Öreg 99% kijavítom most és levédettem
Ő szeretné az 1 Hsz-t meg csinálni android tudás nélkül, érdekes leírások lesznek.
Még mindig várom a leírást, bárkitől, hogy mi legyen kijavítva.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz jooker82 #766 üzenetére
(#766) jooker82
Vagy a SmartFlashToolsal kellene meg próbálni, mert meg lehet csinálni a bin és az fls fájlt
(#767) xewyor
Azért kérdeztem, mert a su ott van és az a ROOT
[ Szerkesztve ]
-
-
bubus66
nagyúr
válasz jooker82 #788 üzenetére
(#788) jooker82
Elméletileg lehet bin fls fájlt is csinálni, meg is fogom nézni, hogy a SmartFlashToolshoz jó lesz-e működik-e majd vele, mert azzal sokkal egyszerűbb mint a kdz-vel.
-
bubus66
nagyúr
válasz jooker82 #790 üzenetére
Ha az Erase entrie AP és Erase user data(AP) nem pipálod ki akkor nem töröl, ha pedig be vannak pipálva akkor egy factory resetet hajt végre. Meg a V10E ki próbálom az UnlockRoot-tal. Mert a nagy XDA-n semmit se lehet találni, azt az olasz oldalt böngészem amit linkeltél.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Sikerült,aztán majd folyamatosan frissül.
(#809) kexksz
Mondj egy LG szériát az okos telefonok közül, amelyikhez az LG update-t adott ki? Mert én még update-val nem találkoztam,csak komplett ROM-mal.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz integrated #842 üzenetére
Ha nem csinálsz EXT partíciót az SD kártyára akkor oda fogja telepíteni az alkalmazásokat. Akár a link2sd akkor a app2sd.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Tessék olvashatsz a Gorilla Glass2-ről mennyire strapabíró és mennyire karcolódik.
Ennyire durva sima Gorilla Glass
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz krisztian112 #850 üzenetére
Én is kérdeztem az LG oldalán nekem is furcsa volt ez.hogy nem lehet meg találni, róla semmit sem.
-
bubus66
nagyúr
Miért akkora oldal az XDA? Engem nem is nagyon érdekel,hogy van neki fóruma vagy nincs. A mostani LG tégláztam már XDA-s leírással, saját magának kellett rájönni, hogyan lehet meg oldani tökéletesen. L9 pont azért vettem, hogy lehessen kicsit mokolni, mert az XDA-n nincs róla semmi.
az egész interneten semmi nincs az egész telefonról azért google a barátom talált egy két dolgot
Látom az aláírásodban Sony szerepel, na én meg azzal vagyok úgy hogy többet soha,8 napig volt egy ArcS, Gyorsan meg szabadultam tőle hála jó istennek.
(#854) minasm3
Engem a Blackre sem érdekelt, hogy lesz-e ICS vagy sem lett rá igaz 3 hónap késések.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz integrated #865 üzenetére
Ha nem olyan sürgős holnap meg jön a telom és akkor leírom.
-
bubus66
nagyúr
válasz H.Bencike #873 üzenetére
Fagyaszd le őket a TB-vel mert aFacebook-Viber-Crome az szereti zabálni a RAM-ot böngészőből használd. Én a Blackben az ilyen szemeteket elküldtem a kukába, meg a L9-be is azt fogom csínálni.
Ha nem használod akkor a GoogleMapsot is fagyaszthatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest