Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
Storms #12348 üzenetére
Az érdekes, hogy a ROOT meg marad az FR után nem véletlenül a Gyári Beállítások visszaállítása után marad meg? Mert a kóddal meg csinált FR-nél nem marad meg az FR és a Gyári beállítások visszaállítása nem egy és ugyan az.
Milestone2
Tényleg az FR után meg marad a ROOT????
-
bubus66
nagyúr
válasz
Storms #12343 üzenetére
FR nem marad meg a ROOT a gyári beállítások
- Google play,könyv,movies,zene
- google+
- hangouts
- polaris office
- remote call service
- smart share-Chrome
-FB alakalmazás. Ez helyett inkább böngészőn keresztül használd.Szolgáltatósnál az összes szolgáltatói szemét törölhető De aha a Titániummal csinálod akkor csak fagyasztani
(#12342) roland9408
Persze, hogy megmarad,csak ROM keveredik, össze egy idő utá FR nélkül.. de külünben a KDZ is törli a ROOT-ot
-
bubus66
nagyúr
Boldog Újévet kívánok Minden fórumozónak
-
bubus66
nagyúr
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, kívánok! mindenkinek.
Karácsonyi ének
A Karácsony akkor szép,
mikor minden hófehér.
Kis angyalkák csilingelve
boldogságot szórnak szét.Legyen áldott, meghitt ünnep,
ragyogja be gyertyafény,
Kis szívünkbe hozzon békét,
szeretetet, megértést.S ha majd halványodik fénye
a gyertyának odabenn,
ne feledjük, hogy az ünnep
nem múlhat el sohasem.Legyen ünnep minden napunk
mit Istentől kaphattunk,
Köszöntsük szeretteinket,
mert szerettek, s mi adhattunk...A szeretet a legszebb ünnep
adni-kapni nagy öröm.
Karácsonykor kis szívünkben
ott van a sok "köszönöm".Mondjuk hát ki bátran sokszor
Köszönöm, és köszönöm!
Hála néked szent karácsony...
...még egyszer köszönöm...Karácsony szent napján
Karácsony szent napján megnyugszik a lélek
Égen és földön is angyalok zenélnek
Gyertyák gyúlnak sorra, mécsesek lobognak
Nyoma sincs bánatnak, szívünk összedobban.
Minden ember békés, otthonában készül
Fő a finom leves, karácsonyfa szépül.
Terített asztalon épp már készülőben
Friss kalács illata száll a levegőben.
A fenyő új ruhát ölt, fény-fűzér a karja
Tetejét ezüstös kristálydísz takarja
Csillagszóró szikrák csillannak az ágán
Piros gömbök lógnak meseszép palástján.
Gyermeki kezecskék izgatottan várják
Mit hozott Jézuska, s vidáman csodálják
Mit rejt a fa alja, van-e még ajándék
Azon nyomban kezdődhet az önfeledt játék.
Adventi koszorú pihen az asztalon
Gyertya lángja lobban, nézem, és csak hagyom
Töltse be a szobát arany sugarával
Tele van a szívem meleg boldogsággal.
Karácsony éjjelén én csak azt kívánom
Szeretet és béke legyen a világon
Lehulló hópelyhek vigyázzák az álmunk
Minden beteljesül, amit csak kívánunk. -
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #12112 üzenetére
Ja miden szökő éveben egyszer igaz ha jó a telefon akkor nem kell napi szinten kérdezegetni
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #12110 üzenetére
Ahogy elnézem ti ketten tartjátok életeben a a topikot
-
bubus66
nagyúr
válasz
H.Bencike #11873 üzenetére
(#11873) H.Bencike
Szenvedtek a KDZ updaterrel miért nem próbáljátok az automatikus OFFlinet Én tegnap egy L7 meg egy L9 csináltam meg vele.
Csak egy ötlet, a BL nyitás az újabbaknál talán azért nem lehetséges mert Szolgáltatói és valamit mokolt vele a szolgáltató. Mit a Sony-nál is a szolgáltatóit valami oknál fogva nem lehet kinyitni
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Töltsd le az AndroidSDK-t (a megfelelő verziót vagy 32 vagy 64 bit FONTOS) és telepítsd (vagy csomagold ki a C meghajtóra) és menni fog én is Win 8.1 Használok, és tökéletesen viszi akár az LG akár a Sony cuccait, a Mert az sdk-ban t bent van a fastboot driver
-
bubus66
nagyúr
Megkérnélek bennettek teszteljétek KATT és kérek szépen vissza jelzést, ott az oldalon.. a platformot magyarul mennyire könnyű használni..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Millerchris #11617 üzenetére
És akkor mit csináltál? mert azt hagynod kellett volna végig menni, akkor ha nincs download mód szervíz
-
bubus66
nagyúr
válasz
Millerchris #11609 üzenetére
Nem a kDZ-vel kell hanem a gyári frissítővel..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Millerchris #11600 üzenetére
Nem próbáltál a gyári frissítővel egy vissza állítást csinálni?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #11410 üzenetére
Ilyen esetben tedd fel a mega.co-ra vésztartaléknak
-
bubus66
nagyúr
válasz
papucs012 #11529 üzenetére
(#11529) papucs012
Na ja tegnap este már fáradt voltam igaza van Milestone2 fórumtársnak. Próbáld meg vissza tenni a gyári ROM-t majd nyisd ki a BL-t ha az meg van akkor CM dologba vedd fel a kapcsolatot a Milestone2 mesterrel.
Ja és ez témához kapcsolódik nem kell OFF-ba tenni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Rolee87 #11512 üzenetére
Mert az XP nem nagyon szokott az LG-nél fel ismerni. Milyen drivereket raktál fel?
Mindjárt küldök neked driverek rakd fel ezeket és úgy próbáld meg. Valamint kapcsold ki a telefont vedd, ki az akksit, tedd vissz indítsd el és úgy próbáld meg. Beállításoknál próbáltad PCSzoftver stb módokat?
mindegyiket tedd fel amelyiket véletlenül nem engedi nincs semmi gond.
Ha végeztél a driverek telepítésével akkor indítsd újra a gépedet. Ha meg van rá lehetőséged akkor próbáld ki, win7 vagy win8 mert lehet az csatlakozó hiba. Ez csak feltételezés.
Most Olvasom MIUI van rajta szerintem akkor annak kevés lesz az XP. Ha nem akarod MIUI-val használni tedd vissza a gyári ROM-ot és akkor nézd meg, hoyg felismeri -e.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #11358 üzenetére
A LG Tool meg csinálja csak ugyan uyga nem fog elindulni, mert vagy a gyári recoveryt akarták felül írni vagy ahogy te írtad zárt BL-ra próbálták ráerőltetni valami ba@romságot. Biztos, hogy szerviz lesz a vége az enyém is így volt az első.
-
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #11330 üzenetére
Igen de először csak a factory resetet csinálja meg
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #11297 üzenetére
Kell új sor az oldalra?
-
bubus66
nagyúr
Frissült a SuperSU v2.00.apk
-
bubus66
nagyúr
válasz
LilProphet90 #11286 üzenetére
Igen ez műkdik 2-3 alkalommal aztán besokallnak és jönnek a piros X-es garancia papíron volt ilyen anno a ZTE Skate-nál
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #11268 üzenetére
Tudod ez elég nagy szégyen hogy egy új platformhoz 3 havonta frissítéseket kell kidobni, én nem is várom az F6-ra a KK minek egy jól működő ROM le cserélni a bugkal telire szerintem felesleges. Ez olyan mint a Win8 kadták de már 130-140 frissítés van hozzá, ne igaz, hogy nem lehet valamit megcsinálni normálisan.
-
bubus66
nagyúr
válasz
prannk #11226 üzenetére
Hard reset mechanizmus az olyan telefonokba van építve, amelyeknél nem vehető ki az akkumulátor, így egy esetleges lefagyás alkalmával így indítható újra (kivehető akksinál ugye ilyenre nincs szükség, mivel egyszerűen csak kiveszed ilyen helyzetben). Factory reset pedig a gyári beállítások visszaállítása. Meg a Nokiánál volt a HR
Ez a különbség tehát amikor lefagy és az akksi kivételre sem reagál akkor kell adni neki egy HR-t, de a lényege mindkettő mindent gyalul
-
bubus66
nagyúr
válasz
kisskaresz21 #11171 üzenetére
Ki mondta az újra szoftverezést?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #11166 üzenetére
Dobd fel az oldalra légyszíves a mega-ra meg a sharedre tedd fel
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #11162 üzenetére
Mester holnap vagy holnap után lesz már gépem, addig csak hajrá az oldalon.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #11162 üzenetére
Köszönöm rendben
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #11151 üzenetére
prannk remélem ez kellett? kibontáshoz a Jelszót privátban küldöm.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
kilincs89 #11117 üzenetére
(#11117) kilincs89
Telefon mókolás terén nem vagyok kezdő, Ha nem vagy kezdő akkor ezt is megtudod csinálni. Ha nem akkor kezdő vagy mert az nem mókolás amikor egy gomb nyomásra mindent meglehet csinálni. Ez a mokolás mikor van egy kis kihívás, is.
A Win8 melyik változat? 32 bit vagy 64 bit?
prannk
És rájöttél mi ez az ODEX? Az ODEX Ahogy gyári állapotban látod a system app fájlban vagy is valami.apk és valami.odex ezet szoktok deodexelni vagy is a kettőt össze rakni. Mert ha a fentebb említett módszerrel próbálnád telepíteni nem sok sikerrel járnál.
-
bubus66
nagyúr
válasz
prannk #11037 üzenetére
Tele van vele az internet vele. szétszeded az gyári apk fájlt meg a CM és össze portolod aztán vagy jó vagy nem. ennyit tudok én is Vagy a gyári kamara apk próbáld meg leszignálni, talán át írja a gyárit. Ha meg profi fotót akarsz szerintem akkor használj fényképező gépet a telefon kamerája nem arra való. A másik eddig te vagy az egyedüli aki az oldalamon nem talált rendes kamera appot pedig van nem is egy. Csak nagyon igyekezzél mert a héten lehet még csak ingyen és jelszó nélkül letölteni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrx1212 #10994 üzenetére
Látom a számok érdekelnek akkor vegyél SP sok sikert hozzá én, kipróbáltam és nem a számok és leírások alapján döntöttem, igaz a játék korból kinőttem (de azzal próbáltam ki) és még is az F6 mellett döntöttem amikor a 100 mg játéknál meg akadt az SP akkor mit varjunk egy egy nagyobb programtól vagy játéktól.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrx1212 #10990 üzenetére
Ez csak írás próbáltad mind a kettőt egy ugyan azzal(kal) az alkalmazásokkal? (Nem nagyon hiszem hogy próbálhattad mart akkor nem a D500 linkelted volna) Mert számokat én is tudok írni vegyél csak SP biztos hogy egy 100 MB játék is megakasztja sok sikert hozzá. Ha te a számok alapján veszel telefon akkor gratulálok.
Mert én nem számok meg statisztikák alapján szoktam venni telefont. Ha nem kiszoktam próbálni előtte.
Ezer van hogy ha meg nem válik be akkor jön a sírás rívás legyen szerencséd és a számok tükrében vásárolj. Sok sikert kívánok hozzá.
(#10991) prannk
Neked meg még jó telefon nem volt a kezedbe kikel próbálni és akkor kell nyilatkozni róla
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrx1212 #10987 üzenetére
a memória méretében nem?" Ebből nen találom ki (igaz nincs kedvem meg időm se barkóbázni) de melyik kettőre gondoltál.
Hányszor írjam még, hogy a memóriában is különbözik nem igaz, hogy ilyen nehéz meg érteni a D500 4GB a D505 meg 8 GB akkor biztos ugyan akkor nem?? Ha Az SP re és a D505-re gondoltál akkor nem különbözik. De amit linkeltél az ott lévő F6 mind kettőtől különbözik.
Sőt a D500 amit olyan büszkén linkeltél az SP memóriától is különbözik, ugyan akkora mint a D505-é, igaz látom hiába magyarázom mert meg akadtál a fényképezőnél.
Egy szónak is száz a vége amit linkeltél annak az össze hasonlitásnak köze nincs az EU-ban kapható LG Optimus F6 D505-höz. De neked jó lesz az is mert nem Nem az MA-n kell összehasonlítani ahol rendesen le van írva és úgy tudom,mind a SXSP-ről és aLGD505-ről is készült leírás. Sok szerencsét.
F6 D505 ez a D505 és nem a D500
Sok sikert az össze hasonlításhoz.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrx1212 #10987 üzenetére
Hányszor írjam még, hogy a memóriában is különbözik nem igaz, hogy ilyen nehéz meg érteni a D500 4GB a D505 meg 8 GB akkor biztos ugyan akkor nem??
Sőt a D500 amit olyan büszkén linkeltél az SP memóriától is különbözik, ugyan akkora mint a D505-é, igaz látom hiába magyarázom mert meg akadtál a fényképezőnél.
Egy szónak is száz a vége amit linkeltél annak az össze hasonlitásnak köze nincs az EU-ban kapható LG Optimus F6 D505-höz. De neked jó lesz az is mert nem Nem az MA-n kell összehasonlítani ahol rendesen le van írva és úgy tudom,mind a SXSP-ről és aLGD505-ről is készült leírás. Sok szerencsét.
F6 D505 ez a D505 és nem a D500
Sok sikert az össze hasonlításhoz.
-
bubus66
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #10985 üzenetére
Jó el vagy látva telefonnal. Csak azért kérdeztem mert olyan szépen nyilatkoztál az F6-ról hogy kezdtem azt hinni neked is olyan van.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrx1212 #10981 üzenetére
De igen a memória méretében is mert a D500-as 4Gb a D505 meg 8GB.
A D505-nél a 4GB az on szabadon felhasználható, ugye a D500 meg jó ha 2GB lehet felhasználni legalább nekem ne akard megmagyarázni, hogy mi a különbség a D500 és a D505 között meg a D505 és az SP között. Volt szerencsém a kettőt letesztelni, hát feküdt az SP egypárszor.
(#10983) sarkanyolo2
Na most akkor mi van az F6-tal múltkor még úgy tudtad, hogy azt hittem neked az is az van.
-
bubus66
nagyúr
Kaptatok hivatalos Kitkatot??
Mert a Fórum társ egyszer L9II ír utána meg L9 nem értem, de hát Ő biztos jobban tudja.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrx1212 #10970 üzenetére
Szerintem meg az F6-tal jobban jársz olvas bele a F6 topicba Aki az F6 és az Sp közöt akart választani az mindenki az F6-ot választotta.. Mindenben 10 óraira veri az F6 a SP-t akksi időben biztos. Köze nincs Harveressen az SP.hez ahol az SP meg döccen ami sajnos nagyon sűrűn elő fordul ott az F36 vígan megy.
A RAM használata itt van
-
bubus66
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #10968 üzenetére
Én meg tehetem, hogy szidom, mert az L9 egy kőkorszaki a óz F6-hoz képest. Én nekem nem csak egy LG volt mint esetleg te neked kb ez a 10-dik LG-m és a Blacket sem szidtam csak az L9 de az meg is érdemelte.
bucsupeti
-fényképező erre azt szoktam mondani aki profi képet akar az vegyen magának fényképező gépet, a telefon kamerája nem arra való hogy profi képet készítsünk
-
bubus66
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #10963 üzenetére
Annyira tudod azt hittem neked van F6 hát mit nem mondjak az LG rendesen eltalálta.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
Rico45 #10959 üzenetére
(#10959) Rico45
A Vodánál nem is lesz F6 (végre van esze a gyártónak, hogy egy szolgáltatónak nem szállít)csak a telenornál és a T-Mobile-nal van. De itt megjelent csak nekem gyanús, hogy ez nem D505-ös ha nem csak D500
(#10958) sarkanyolo2
Neked F6-od van hogy ilyen jól ismered?
-
bubus66
nagyúr
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #10935 üzenetére
Azt hogyan csinálta az Artas, hogy BB függő recoveryből?
(#10932) mrx1212
Különben a BB.nek semmi köze a ROM-hoz mert a recovery nem piszkálja azt
-
bubus66
nagyúr
válasz
prannk #10929 üzenetére
Sajnálattal közlöm, hogy holnapig lehet csak letölteni az oldalamról, már akinek lehet, mer csak regisztrált felhasználok tölthetnek le, az L9 topoic megmarad Milestone2 felügyelete alatt, a többi törlésre kerül. Vagy ha valakinek kell valami ír és letöltöm vagy letöltjük.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #10910 üzenetére
Így van ezért nem 500 meg 900 MB a CM-ek mert nincsenek teleszórva minden szeméttel.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #10884 üzenetére
Azt hiszem nem lehet a CM11-ere de a CM-nek szar szokott lenni a Camra apk-ja
-
bubus66
nagyúr
válasz
prannk #10845 üzenetére
prannk
Semmi köze nincs hozzá ugyan azt az EUXXX t rakja fel a Karakószörcsögi is meg a ez EU.is ezekben csak a bulid.prop vanb a nyelv átírva az adott országra. Sőt a szolgálatós is alapból ezt teszi fel csak ott szolgáltató(ok) vannak a bulid.propba be írva Én a Win8.1-re a Telefonon aktiválta simán fel tettem addig még nem volt aktiválva szóba se ált velem. Azt meg magad sem hiszed el hogy azért ment tönkere a telefonod mert a win7 32 bitet használtad.
-
bubus66
nagyúr
válasz
kertsa #10834 üzenetére
Frissíts rá az eszközkezelőben, és kerestesd meg felfogja tenni a 64 nem nagyon teszik neki. Tegyél fel egy 32 bites és mindjárt menni fog vagy telefonon a dirtywindows.hun regisztráld le a 8.1 nekem azóta mióta leregisztráltam még nem volt olyan, hogy ne találta volna meg a drivereket.
-
bubus66
nagyúr
válasz
kertsa #10821 üzenetére
Azért nem tudod a backupot megcsinálni mert nincs nyitva a Bootloadered és a recovery nem tud ez miatt az extreneal_SD-re másolni.
(#10823) Milestone2
Édes mindegy melyik számú recovery van fent ha a bootloder nincs nyitva akkor nem fog tudni a külsőre másolni, csak arra amit te írtál. A belső SD-én de ott meg nem fog elférni mert a rendszer 500 MB vagy 1GB ( ez meg hagyja az appoknak)nem enged telepíteni semmit sem sem
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #10749 üzenetére
Bravó igen így van.
Viszont garancia abban az esetben is ugrott ha a kdz-vel teszed fel a V20P-t, neked már minden képen ugrott ezt azoknak írtam akik esetleg gondolkodnak az OFFLINE módszerrel a V20P-t feltenni
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #10745 üzenetére
Azért mert a V20P a KDZvel raktad fel és ezt mondtam a recovery nem írja át a BB részt. BB te is tudod cserélni. Persze, hogy a v20a volt de csak addig még meg nem csináltad a FR-t
(#10746) mrx1212
Igen gáz a garncia szempontjából
ha nyitva van a bootloader, a V20P-val sem garanciális (mivel kicsi hazánkba nincs kiadva) azért egy próbát megér. -
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #10743 üzenetére
Jobbulást neki.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #10739 üzenetére
(#10739) Milestone2
Na pont ez marad ki az írásomból, hogy mesterem találd márki hogy az user mit szeretne, hogy segíteni tudjál neki.
Mert ha nem kértük volna 5000000 hogy az user pontosan írja le, hogy mit szeretne, (akkor esetleg még talán segíteni is tudnának a fórumozok neki) mert különben csak barkóba lesz a vége.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Azharel #10730 üzenetére
(#10730) head1shot
Köszönöm. A videót amit készítettél végig néztem. Nagyon jó és tanulságos. Valamit utólagos engedelmeddel a neveddel fémjelezve az oldalamon megosztottam. Köszönöm(jük) még egyszer.
Igen sajnos sokan úgy vannak vele majd jönnek és megoldják persze írni lehet, hogy sikerült vagy sem (lásd élő példa a videód) milyen érdekes meglehet csinálni. head1shot készített videót ajánlom mindenkinek a figyelmébe aki csak a szálkát keresi az irományokban. Ha az alapján sem sikerül megcsinálni valakinek akkor szerintem neki se álljon.
Amúgy különben olvasom a kommentjeitek, hogy bugos a KK? Ha az F6-ra is lesz lehet, hogy fel sem teszem, mivel nagyon stabil és nagyon jó akku időt produkál a JB vagy reméljük a G2 is javítják mi meg már talán (ha kapjuk) a jót kapjuk meg.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Azharel #10711 üzenetére
Már hogy nem menne 8.1 alól igaz a törttel nem működött de a telefon regisztrálttal működött. Nem ragadtattam el magamat a 8.1-től.
(#10711) head1shot
Tudom, hogy a videót te készíttetted.
(#10715) Milestone2
ezt nagyon bírom érdekes nem te is megcsináltad én is és semmilyen hiba üzenetet nem dobot ki. Megfigyeltem nem érdemes semmit csinálni megosztani mert egyből jön a fika. Na mindegy törölni fogom a Logoutomból, te pedig tudod, hogy hol elérhető.
-
bubus66
nagyúr
Ezen leírás alapján lehet próbálgatni cserélgetni a ROM-okat
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Politika
- Revolut
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest