- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz Balázs1986 #27891 üzenetére
Itt ideznem is onmagam:
"Na igen, az akku.. Az volt a vegso dofes. 2 es fel ora SOT. Itt megvan ugyanazzal a hasznalattal 3 es fel-4 ora."
-
ßrainiac
addikt
válasz dergander #27885 üzenetére
Azert valszeg mert a drawer-en belul az LG belepakolta neked egy mappaba.
Amugy grat az uj gephez! Mehet is fel ra a Cloudy rom
"Varva art csoda" - ezt az ART runtime miatt irod?
Aryon87: mar egyszer fentebb is irtam, hogy igazabol a kamera ami pluszt ad azert nem eri meg a tobbletkoltseget :/
Igy custom rommal nekem a G3 tobb, mint hasznalhato, kb G4 szint (foleg a kezelofelulet miatt is ami ugyanaz), raadasul dogoljek meg amiert a bor hatlapos csodat G3-ra csereltem, de nekem ez sokkal szebb (elsosorban a kavak miatt) es jobban kezreallo, mint az
Na igen, az akku.. Az volt a vegso dofes. 2 es fel ora SOT. Itt megvan ugyanazzal a hasznalattal 3 es fel-4 ora.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz Aryon87 #27886 üzenetére
Nalam egyik telefon sem kapja meg azt az elfogulatlan szeretetet, amit az atlagemberektol.
Mar nem arra irom, hogy nem vigyaznek rajuk, mert ugy banok minddel, mint a himestojassal.
De nalam nincs tokeletes telefon, csak olyan amivel egyutt tudok elni. A G4 nekem egyik nap delutanrol masnap estig volt meg. Azzal ennyi idore tudtam egyutt elni
Majd egy fel ev-egy ev mulva jo lesz azon a szoftver / lesz franko custom rom
G2-ot es G3-mat is eladtam anno amikor ujak voltak, most megis vettem mindkettot, valszeg a G4-re is visszanezek, ha kikupalodik kicsit.
Szerk. Es hogy reagaljak is a hsz-re, ezt mindig megkapom: "Akkor te valami nagyon nem okés verziót kaptál" - ilyen nem igazan van, hogy nemokesverzio
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz Aryon87 #27881 üzenetére
Mikrolagok a CloudyG3-on is vannak, azok a mikrolagok igazabol. A gyari az egy laghalmaz
G4 kb ugyanez (marmint olyan mint a G3 Cloudy-val)
motoflug: nagyon jo a G4 kameraja es nem csak azert mert szimplan jobb kepeket lo, hanem durvan beallitgathato, kb. mint egy fenykepezogep.
-
ßrainiac
addikt
válasz eladogeppc #27819 üzenetére
Nem olyan rossz ez. Fel / 1 oraval megvan tobb SOT igy is a G4-nel ^^
-
ßrainiac
addikt
válasz eladogeppc #27811 üzenetére
Pedig a G4-ben egy jo dolog volt szamomra ami lejott az 1 nap nyomkodas alatt es az a kamera volt.
Kozben mehetnek a fogadasok hogy meddig lesz meg a telo?
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz eladogeppc #27808 üzenetére
Majdnem sikerult megjosolnom, hogy meddig lesz meg a G2
Most en is G3-mal nyomulok G2 jo volt 1 honapig amugy siman. Ennek jobb a kameraja.
NandorHun: kerneL*
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz NandorHUN #27707 üzenetére
Mar hol, terminalban?
Nem tudom, siman flasheltem a scriptet, beallitottam 6-osra es csokolom.
Willanyasz: en azt ajanlom, amirol itt folyamatosan beszelunk. En per pill 1h33m kijelzonel jarok 57%-kal es 8 ora keszenleti idovel. Altalaban 3, van hogy 4 ora kijelzo idom van egy nap.
-
ßrainiac
addikt
válasz ßrainiac #27702 üzenetére
Aki gyarit hasznal, annak biztosan fel fog tunni a kulonbseg
Es nem kell igazan nelkulozni sem mint Cyanogenmod-nal, minden ugyanugy mukodik, mint egy gyari rom eseteben.
(60fps-ben lett felveve, de gondolom a lejatszotol is fugg majd, hogy ez latszik-e. Esetleg letolt, majd MX Playerrel lejatsz)
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
Google Keep
Egyertelmuen a legjobb es legegyszerubb
Uj rom / telonal annyi a dolgod, hogy bejelentkezel a fiokodba es maris visszaall minden teendod vagy jegyzeted.
Beallithatsz emlekeztetot rajuk, megoszthatod a gmail-es kontaktjaiddal, stb.
Igy nez ki a widget:
[ Módosította: Qru ]
-
ßrainiac
addikt
Kozben felment a backupom is, kellet csinalnom egy alibi backupot, majd abba a mappaba amit general (random szamok+betuk) bemasolni a regi mentes mappajat, maskepp nem latta TWRP.
Par %-on volt az akksi, szal toltorol ment a tema, 77 fokos CPU, hideg uvegasztalon csucsult hatlap nelkul, hogy ne kapjon langra
Nagy vartatva befejezte a visszaallitast, bejon a rendszer, minden brutal lassu, megvartam mig eszhez ter es frissiti az appokat, clear app cache, reboot to recovery, clear dalvik + cache, reboot es valami hihetetlen feeling fogad, ugyanonnan folytatom melott a szerviz gonosz kezei megkaparintottak volna
Vaj sima a rendszer, nem lehet a V20T-vel egy napon emliteni
Ja igen, a legfontosabb:
Amiert vartam 3 napot a telora es nem keves idegeskedest generaltam magamnak inkompetens emberekkel valo vitazas utjan az annyi amit fentebb leirtam, tehat sz*ptam kicsit a szervizzel, nelkuloztem a telefont, uj kartyat igenyeltem a Vidatol, mokoltam jo sokat, hogy ugyanolyan legyen mint volt, es ennyi.
A terero problema koszoni jol van, tovabbra is jelen, per pill -113dB es 0 asu
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz Chevalier #27673 üzenetére
Ja igen, varjal, a Flashify-os tema nem ment nekem sem.
Play-bol kellett letoltenem a D855-os Autorec-et, majd az ott bohockodott kicsit, es kb harmadszorra engedte vegre h ranyomjak a flash TWRP-re, szepen fel is rakta ^^
Szerk. 1 Es ha mar ott jarsz, dobd fel a Cloudy 2.5-ot + ezeket csinald meg, nem fogod banni..
Szerk. 2 nekem is 20T-re ment
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
Update full gyari V20T-vel kapcsolatban..
Kb negyed ora gyari (!) nem Chrome-os bongeszes utan egeti az ujjamat a kamera kornyeken.
Koszi, szuper vaciutiszerviz
-
ßrainiac
addikt
válasz csampei #27658 üzenetére
Nekem a Cloudy 2.5 + cr33p ajanlasaval Navel kernel es beallitasai egy nagyon jol hasznalhato rendszert eredmenyeztek, pedig lepattintottam mar egy Nexus 6-ot is 1 honap hasznalat utan.. Nomeg a G4-et is.
Most epp full stock rendszer megy es agyergorcs kerulget
Mas:
Hogyha csinaltam ugyesen egy system, data, boot mentest TWRP-bol a sw frissites elott, akkor ugye nincs mas dolgom, mint rootolni, TWRP-t telepiteni es onnan restore-ral visszacuccolni?
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
Osszehasonlitottam a jelerosseget kartyacsere utan (mert ilyen joarc vagyok xD) egy Vodas G4-evel es kb. ugyanazt mutatta mindketto (lentebb a kep), bar neki nincs 4G szolg. aktivalva, nekem meg igen, de ott nem csatlakozott meg fel.
Lehet h igazuk volt
Na majd otthon kiderul ejfel utan, ott van a kritikus allapot. A kanapen xD
WestEnd elott a Vaci ut mellett:
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
Na, kaptam egy jofele szoftverfrissitest, a "telefonnak semmi baja" cimszoval.
Menjek az anyamba az Vodafonehoz es kerjek uj SIM kartyat. Mondom neki, hogy ezt 2 honapja kaptam, nano SIM, minden telefonnal jol mukodott. Hat akkor ujat kell kerni. Ez a valasz. Mondom oke, de ujat kerek es ugyanugy rossz lesz, na akkor mivan? Hat akkor megint rosszat adott a Vodafone...
Oke es ha az osszes szolgaltato osszes kartyajat kiprobalom es mind ugyanazt csinalja, olyankor mi van? Valasz.. Kapaszkodj meg! Akkor az osszes szolgaltato osszes SIM kartyaja rossz.
Amugy mar ugy mentem be, hogy egy csoka kiverte a balhet, mert vele is ordenare bunkok voltak, en az en ugyemet nem vertem nagy dobra, mert lattam, hogy igazan nincs kivel beszelni.
-
ßrainiac
addikt
válasz dergander #27620 üzenetére
Filmre franko, bar a nagy felbontas miatt, ha xvidet nezel, lehet, hogy az keves lesz neki es ronda lesz. Anno a 720p-s teveken is jobban hatottak az xvid es tarsai, mint aztan a FullHD-n.
Mindenre nagyon jo egyebkent a telefon, es lehet hogy sokan nem fognak egyetertenj velem, de szerintem a 3/32-est vedd, a 16-ossal nekem csak a bajom volt.
Kezdetnek mehet is ra a tulelesites eltuntetese mod, mert gyarilag rosszul van kalibralva, amit erthetetlen okokbol nem javitanak ki sosem, a legujabb gyari szoftban is jelen van.
-
-
ßrainiac
addikt
válasz futo001 #27569 üzenetére
Persze. Egyertelmu. Koszi
Leesik 0-ra az asu, es fent a status barban csak porog, porog..
Mivel kb havonta masik telom van, elegge feltuno volt, hogy ez nem okes mondjuk a G3 most marad, megszerettem
steelsec: en csak egy sms-t, hogy hudejo a 4G es hasznaljam csak, meg nem kerul plusz penzbe.
De igazabol mar vagy 2 honapja hasznalom.
Semmit nem kellett allitanom hozza, a telo elvileg automatan megy 4G-re, ha nem tiltottad le.
futo001: na igen. Az ovet valszeg cserelni is kell
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz Fitzgerald #27565 üzenetére
Ez jo otlet (panaszkonyv), ha kaki lesz a telo, akkor az elso dolgom lesz. Meg ha vissza is kell mennem emiatt
Szepen leirom, hogy ertelmesen, egy hulye altal is erthetoen elmagyaraztam a problemat, kepet is akartam mutatni a ket telo jelerossegerol es nem erdekelte az uriembert.
Na de nem akarok ilyen pesszimista lenni, lassuk, mit csinalnak vele..
-
ßrainiac
addikt
válasz Wolf-15 #27549 üzenetére
+1
Mas...
Voltam a szervizben, hat nem sok remenyt fuzok a dologhoz. Mondtam, hogyha szoftvert frissitenek rajta, akkor itt sem hagyom. Na a csavo nem ertette meg egyaltalan, es vagy 10 percen keresztul ment a "vita", megprobalta a SIM kartyamra fogni, appokra, stb. marhasagokra, mondtam neki, hogy legfrissebb szoftver van rajta factory resetelve, hat de hogy akkor is lehet rajta olyan app ami miatt eldobja a tererot. Es azzal mit csinal, titanium backup-pal lefagyasztja?
Istenem.. Ilyen borzaszto customer service-t ellenpeldanak lehetne mutogatni kurzusokon.
Egyaltalan nem tudott megnyugtatni, hogy meg lesz csinalva es ne aggodjak, hanem folyamatosan ellenem beszelt es azt erzekeltette, hogy ok nem szivesen nyulnanak hozza, mert az melo...
Hiaba mondtam, hogy a jelerosseg ugyanazzal a SIM-mel a G2-ben 38 asu, mig ebben 0-3 kozott van csak. Azt el is engedte a fule mellett.
Elmondtam neki, hogy egy szoftverfrissites nekem nem er meg ennyi utazast, ha hazaviszem es megint rossz, akkor johetek vissza. Ennek van ertelme? Hat erre is csak a bullshit ment.
Minden esetre otthagytam, mert jobbat nem tudok per pill, aztan meglatjuk mi lesz, ha visszakapom. Es nagyon remelem, hogy nem karcolgatjak ossze meg az uvegfoliat sem!
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
-
ßrainiac
addikt
válasz Pszihonaranc #27538 üzenetére
Probald meg, hogy ISO-t 800-ra rakod, mert ha az automatika esetleg egy alacsonyabbat gondol jonak, azzal is no a zarido.
Esetleg az exposuret leveheted -1-re, hatha ez is segit. Ha mar ugyis vakuval lovod.. Bar igy valamivel sotetebb lehet a kep.
-
ßrainiac
addikt
válasz Balázs1986 #27506 üzenetére
Gyorsan kellett lepnem, szoval nem probalkoztam vele, megcsinaltam a KDZ-s metodussal, igazabol nem volt olyan sok ido mint amennyire nem volt kedvem hozza
(Amugy felajanlotta a frissitest a support tool, azert is toprengtem, hogy ranyomjak-e ^^)
Szoval vissza kellett allitanom gyarira, mert viszem az LG-hez, hogy szabaditsanak meg ettol a terero dobalas mizeriatol.. :/ szurkoljatok plz!
Szerencsere jobaratom, a G2 addig helyettesiteni tudja
Amugy mindket telefont (G2 es G3) tiszta szivembol gyuloltem amikor elpasszoltam annak idejen, most meg megint van mindketto es sokkal jobban mukodnek. G2-on szepen teszi a dolgat a gyari lolli, brutal gyors, G3-on pedig a Cloudy + Navel kernel ut nagyot. Igaz, regen 2/16-osom volt, a 3/32-es "regi" alkalmazasokat nem zarogat be, emiatt is jobban szeretem.
-
ßrainiac
addikt
Cloudy-rol gyarira kell KDZ-zni, vagy mehet fel a legfrisebb gyari az LG mobile support tool-lal?
-
ßrainiac
addikt
válasz -FreaK- #27466 üzenetére
Koszi!
Sajna en nem fogom szervizbe vinni, inkabb megveszem az antennat es kicserelem en, mert ezek a szemetladak nem vigyaznak a telefonokra.
Nem hianyzik a vitatkozas, hogy "ezt mar igy hoztak", stb.
Varni sem akarok ra egy honapot, mert addig veszek helyette valamk mast es a vege az lesz h el is adhattam volna
-
ßrainiac
addikt
-FreaK-
Ez vegul megoldodott neked?
G2 es G3-at egymas melle teve ugyanez a gondom van.
Itthon rossz a terero amugy is, de egyik telom sem dobta el a halozatot fel percenkent ahogy a G3 :/
-
ßrainiac
addikt
válasz Khelben #27423 üzenetére
Igen, ez megforult a fejemben, csak nem akartam, hogy valaki ugy erezze, lehulyezem
En eleg erzekeny vagyok erre, gyerekkorom ota jatszom gepen es nagyon haklis vagyok a frame rate-re, ha nincs meg, pakolom bele a gyorsabb VGA-t. Gepet is nagyjabol 2 evente kicserelem.
Nem banom, hogy 1 eve eladtam a G3-at, azota kiprobaltam eleg sok mindent, de orulok, hogy most teszi a dolgat, igy volt a G2-vel is, csak ott 2 evre ra vettem meg ujbol Konkretan meg is van meg mindig, nem is adnam el olyan szivesen. Most is azt hasznalnam, ha lenne olyan kameraja mint ennek.
cr33p: ja igen, lemaradt a THX!
Akkor nem veszodom az Xcam-mel. Igazabol full kiraly a kamera, sokkal szebbeket lo bent a szobaban mesterseges fenynel mint a G2. Annal olyanok a fotok, mintha elolapival csinaltam volna :/
macii97: meglatjuk, koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz Fitzgerald #27419 üzenetére
Koszi, sikerult is, picit balra es picit lefele mentem a jelolovel, most itt all, ha esetleg valaki kiprobalna a beallitast (a ket screenshoton jol latni, hogy milyen kis ugyesen merul ):
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz futo001 #27416 üzenetére
Nem jatszom telon, csak PC-n. Neha poenbol felrakok egyet-egyet, de nem kotnek le. Quadropus rampage-dzsel toltam mondjuk sokat, meg az Evil Dead-es defense jatekkal
Szal jah, a telefon menuiben laggolt. De hala cr33p Ur ajanlasanak most a G2 sebesseget abszolut hozza animaciok tekinteteben, appok megnyilasaban pedig veri is azt.
Mas: Tudunk olyan mod-rol amivel elenkebbek lesznek a kijelzo szinei?
Mas II: Cloudy 2.5-re erdemes ratolni az Xcam zip-et? A Cloudy mintha alapbol egy moddolt camera appot tartalmazna. Legalabbis a 60fps mintha nem lenne alapbol. Szoval lehet jobb kepeket loni az Xcam-mel?
-
ßrainiac
addikt
Durva. Maris jobb lett!
-
ßrainiac
addikt
válasz Fitzgerald #27413 üzenetére
Thx again, na proba..
Kivancsi vagyok, mit hoz. Per pill merul mint a titanic. Mondjuk mar most jobb, mint a G4.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz Fitzgerald #27411 üzenetére
OMG, paszta. Na ez nekem uj, en olyat csak PC-be nyomattam
Viszont kiprobalom, amit irtal, koszonom!
Ha fel eves a telo, a fent emlitett undervolthoz mertekehez csak nem kell pasztazni, nem? ^^
-
ßrainiac
addikt
Nyomkodom este ota a 3/32-esemet, egesz jo, nem sokkal laggosabb a G4-nel, bar a G2 mogott mindketto elmarad.
Ezert a penzert elviselem egyelore, G4-nel az ara miatt kevesbe volt jopofa.
Cloudy 2.5 van rajta, kernelen meg gondolkozom, ha van amit ajanlotok, szivesen meghallgatom
Erdekesen valt a menuk, appok kozott, kene az a fullhd.. Majd kesobb tesztelem, ha lesz idom.
-
ßrainiac
addikt
Tud valaki adni egy legfrissebb Cloudy rom linket ami nem az xda-s? 80k/sec-kel jon
-
ßrainiac
addikt
válasz -FreaK- #27386 üzenetére
Koszi, igazabol a G4 penzben durvan a duplaja a G2-omnek, igy akkor mar maradok a G2-nel amivel kb. semmi gond nincs.
Minden esetre elotte tennek azert egy probat a G3-mal, G2 pedig csendben figyel addig az asztalrol, ha meg szukseg lenne ra xD
Honor 7 nem, volt 6 felesegemnek, nekem meg 6 Plus, igy sok ujat nem mutatna, de koszi.
gretzky77: konkretan picivel tobb, mint 24 ora utan tele lett a hocipo, meguntam, hogy laggol (erzetre lassabb, mint a G2), meguntam, hogy ketszer kell tolteni, meg ilyen aprosagok, aztan a vegso dofest az adta neki, amikor felraktam 5%-nal a toltore, nyomkodtam negyed orat es 4%-ra leesett kozben (nem jatek volt, nem full fenyeron). A kameraja orias kiraly, de ez nem eri meg az idegeskedest es a plusz zsetont
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz -FreaK- #27380 üzenetére
Sztem veszek egy G3-at es teszek vele egy probat.
Regen volt mar nekem, akkor nem valt be sajna. Most ideiglenesen G2-vel nyomulok, ez a telefon brutal jo, csak a kamera miatt kene a G3, ha tudna hozni ezt a sebesseget..
Aztan az is lehet, hogy szamomra nincs jo telefon, ejjel hirdettem meg a tegnap elott vasarolt G4-et, az sem valt be.. (Azelott egy Nexus 6 volt..)
-
ßrainiac
addikt
válasz Fitzgerald #27368 üzenetére
Most nezem, konkretan abban a tesztben amit fentebb linkeltem a felbontas allitasarol.
Ott 7percet nyertek vele (asszem SOT-ra vonatkozik).
-FreaK-: Hajra! En nagyon kivancsi lennek a beszamolodra. Gondolkozom egy G3-mon most ujra (ha olcson hozzajutnek egyhez) megneznem, hogy mit lehet kihozni belole kis tuningolassal. Stock alapu lollit szeretnek custom kernellel es a felbontas mod-dal.
hard74: a G3 xda foruman is olvastam, hogy valamit mokolni kell, hogy az LG appok fussanak, gondolom igy van ez a G4 eseteben is.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
Koszonom mindenkinek, ez jo hir, hogy megy lollin is.
futo001: En ugy olvastam egy tesztben, hogy sajna akksi idon csak nehany perccel javit.
Mostanaban mennyi egy G3 akksi ideje lollin?
(Stock jellegu rom, akar gyari, akar custom kernellel)
Thx
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
Ezt az 1080p mod-ot hasznalja valaki?
Arra lennek kivancsi - ha mar ilyen tok egyszeruen, egy appal megoldhato gyari rendszeren is -, hogy Lollin is megy-e.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
http://www.vanir-exodus.from-me.org/exodus/d855/
Ezt nezte vki?
Olyan jol belaktam a mostani rr-t :/
Hat nemtom.. Azt irjak, ebben van a legtobb fele customization
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz Typhoon47 #14719 üzenetére
Nem is az, mert ertheto, ha valami ennyire zavarja az embert, de ennyiszer leirni, meg alapjaban xarnak nezni emiatt a romot :/ arrol nem is beszelve, hogy a gyari mennyivel rosszabb, arrol senki nem sir, csak magasztaljak
Eladtam az egyik tokot, pont azt ami a telomon volt, most 1-2 orara ra latom, hogy meg van repedve a keret az also zajszuro mikinel hat igy nem arulhatom, ugyhogy megy szervizbe. Remelem, korrektek lesznek, latszik a telon, hogy full makulatlan.. csak tudjak, hogy letezik ilyen hiba
Ha mar ez, akkor megprobalom kicsereltetni a kamerajat, hatha van abbol vmi kevesbe maszatos effekttel turbozott darab
-------UPDATE
Megforditottam a telot es nagy oromomre: a masik oldali zajszuro mikrofonnal is meg van repedve
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz KonzolKartel #14705 üzenetére
Az hogy a vesszoparipad a hivas befejezese utani sotetseg () nem tudom miert egyenlo azzal, hogy bughalmaz az osszes.
En mar jo ideje csak AOSP-ot hasznalok ezen a tragya telon es azota mar nem is olyan tragya (except: camera ).
En nem tudnam 10 percig se hasznalni ezek utan a gyari jellegu romot.
-
ßrainiac
addikt
válasz Just_Reboot #14681 üzenetére
G3-ra a bugdroid-os van csak.
-
ßrainiac
addikt
válasz Just_Reboot #14627 üzenetére
Na, ez nekem is jol jott, most raktam fel pont a resurrection remixet es ebben is ott van a root
-
ßrainiac
addikt
válasz Just_Reboot #14570 üzenetére
Engem erdekel, amig el nem viszik a telot
Amugy en most az idei resurrection remixet akarom felrakni, amint itt az ebed ido
-
ßrainiac
addikt
-
ßrainiac
addikt
válasz mckangi #14495 üzenetére
En mar jo nehany eve SSD-rol nyomulok es igaz, voltak erdekes dolgok (aztan valahogy megoldodtak vmilyen workarounddal..), de ezt igy meg nem hallottam.
Egyebkent is jobb a vinyot hasznalni mondjuk, ezzel is kimelve az SSD-t
Az EFS cumot nem jo TWRP-vel menteni, vagy azt nem akarod felrakni?
-
ßrainiac
addikt
válasz Just_Reboot #14184 üzenetére
Koszonom!
-
ßrainiac
addikt
Telenoros G3-ra 1 vagy 2 ev gari van?
-
ßrainiac
addikt
válasz KonzolKartel #14025 üzenetére
manups4e romjat nem probaltam meg, de azon kivul a Resurrection, Candy5 es asszem meg vmit igen; nalam sosem volt bootloop amit Laca emlit, viszont az a bug amit mondtal az bennuk van sajna. Nekem ez a legkevesebb, tulelem. A normalis kamera app hianya jobban idegel.
Probalta valaki a Slider camera-t? Most dobta toto forumtars, egesz jo cucc es egyszeru kezelni. 1-2 nap tesztelgetes utan ha okes, megeri azt a 2 eurot is akar ^^
-
ßrainiac
addikt
válasz KonzolKartel #14015 üzenetére
"de nem szeretem az lg ui-t..."
Detto
"Napokban felkratam valamelyiket, de nem volt az igazi."
Melyiket probaltad? Nalam eddig mindegyik AOSP ugyanaz volt szinte. Bugok ugyanazok altalaban, kamera mindben nulla, de gyorsak, jol mukodnek viszonylag.
-
ßrainiac
addikt
válasz SlyChocolate #13927 üzenetére
Szerintem egy browser reset + FF reinstall sem artana
Boldog Ujevet minden forumtarsnak!
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz Just_Reboot #13921 üzenetére
Palinka + ingyenfilmek
-
ßrainiac
addikt
válasz SlyChocolate #13918 üzenetére
Ennek sztem semmi koze a foxhoz.
Vmit benyeltel.
-
ßrainiac
addikt
válasz DonLaca@ #13816 üzenetére
Na jo, akkor nem csak bekepzeltem, hogy gyorsabb volt a Candy ^^
Erdekes, ha 75mV-tal alulfeszelem, kernel panic van, ha csak 50-nel, akkor minden ok. Pedig stock engedte siman a -75-ot.
Na akkor megy vissza a Candy lehet, ha addig nem szabadit meg vki a telotol
Amugy a szememet egyebkent is zavarta, hogy annyira pici minden
-
ßrainiac
addikt
válasz Just_Reboot #13779 üzenetére
Ezt a Google fordittatta, minden romban az eredeti forditasok vannak.
-
ßrainiac
addikt
válasz Just_Reboot #13755 üzenetére
Angolul nem ir ilyen hulyesegeket
(#13757) DonLaca@: Az oke, azzal nincs gond. A dupla koppos ebresztesre nem reagal eleg erzekenyen ^^
(#13765) mtm800: Ez minden CM12 alapu romban igy van, igen
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti