Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
Sziasztok,
Vettem egy feher 16GB-os G3-mat. Este tervezem picit felturbozni.
MLT es ART-on kivul van barmi ajanlott? Pl. kipucolni a bloatware-tol vagy rakjak egybol valami custom romot ra / kernelt, vagy mindkettot?
Ha erdemes, akkor olyan rom erdekelne, ami hasonlit a stock-ra, kamera app megvan (esetleg hack-kel egyutt), de a bloatware nincs. "Android L" sem hatrany
Valamit mindenkepp kezdek a teloval, mert Nexus 5 utan nagyon gyenge eresztes, csak meg nem tudom mit. Nem akarok mindennap uj romot kiprobalni, azert gondoltam, hogy valaki megmondja a tutit ;P
-
ßrainiac
addikt
válasz SharpSA #10020 üzenetére
Osszefoglalo megvolt, tapasztalatokra lennek kivancsi, ha esetleg valaki megjart mar jo nehany romot, esetleg olyan aki Nexusrol jott, mit hasznal ezen, stb.
Annak idejen volt G2-om is, sokat romolgattam, de sosem volt az igazi es ~1 honap utan jottem ra. Ezt akartam elkerulni most
-
ßrainiac
addikt
válasz imrejani1972 #10028 üzenetére
Nagyon egyszeru, a telon a SIM-es kontaktokat masold be a gmail fiokodba, majd nyisd meg a gmailt a gepeden es szerkesztgesd meg oket. Innentol minden telora frissulni fognak a kontaktjaid amint belepsz a gmail-eddel.
Mas: Kozben a gyerek altatas alatt megcsinaltam a telon mindent most bootol a chupachupps, kivancsi vagyok, hogy egymashoz erintessel at tudom-e adni a G3-nak a backupot a N5-rol
Kemeny volt, linuxon nem akarta a root-ot, windows gepen kellett vegul megcsinalni
Mindjart indul a teszteles
-
ßrainiac
addikt
válasz Jodanovich #10044 üzenetére
Nova / Google launcher? Es cserebe meg szmúsz is
-
ßrainiac
addikt
válasz Jodanovich #10064 üzenetére
En a Weather Underground-ot hasznalom lassan 1 eve, van widget-je is, de igazan nincs ra szukseg, mert a status barban kiirja, hogy hany fok van es lehuzod a notif bart, latod azt is, hogy milyen az idojaras (ratapizva termeszetesen feljon az app is, ahol a reszletek is megtekinthetoek).
Egyszeru es nagyszeru, de nem az a csicsas fajta. Azert szeretem meg a fentieken kivul, mert minden eddigi idojaras appnal pontosabban jelzi, hogy hany fok van eppen.
-
ßrainiac
addikt
válasz Jodanovich #10068 üzenetére
En most gaabi777 felhasznalotol rendeltem egy fekete Spigen slim armort nagyon jo aron. Szerintem minosegi tokok.
-
ßrainiac
addikt
Lehet h hulye kerdes, de nekem a chupachups ezzel a cust errorral indit, flasheltem mar a cust-restore zipet amit a fejleszto is linkelt az xda-s topicban, nem hasznalt, toltam wipe cache-t, ujra flasheltem, ugyanaz az error vart.
Ilyenkor mi van? Azota belaktam a telefont, mert hat nem tudtam sehogy sem kijavitani de van ennek barmi mellekhatasa?
-
ßrainiac
addikt
válasz Earl_Muttley #10106 üzenetére
Ha minden igaz, holnap kapom meg az arut, feher G3-ra fekete slim armor (kollega baromi gyors, ma delutan rendeltem ), rakok majd fel kepet, meg velemenyezem a csodat.
Te mennyiert es hol venned?
-
ßrainiac
addikt
válasz Earl_Muttley #10111 üzenetére
3500 szallitassal, ajanlott elsobbsegi, ha jol emlekszem.
-
ßrainiac
addikt
válasz -FreaK- #10137 üzenetére
Csupán a készítője ugyan az, ez keverhetett meg
Ugy erted, Chupa-n?
Mas: felraktam ChupaChups-ra a Hendrickson-fele kamera mod-ot, frankon nem ment onnantol a videofelvetel :/ Valaki hasznalja ezen a rendszeren? Jishnu Sur-fele kamera app / modra lettem volna kivancsi, el is kerte a frameworkot meg mindent, hogy majd jol megcsinalja, de ahogy latom, xda-n epp le van tiltva a fiokja
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
Este asszem tolok egy full wipe + android now 4.0-at
Remelem addig eltunik az under construction
-
ßrainiac
addikt
Esetleg nezd meg, hogy a MiBand megfelelne-e a szamodra, ennel jobb aron nem nagyon lattam meg. Havernak van, a Nexus 5-tel tokeletesen mukodik.
NandorHUN: appdrawer hatter szerkesztes a beta-ban tuti van, en azt hasznalom. Nova fomenuben tudod engedelyezni az update-nel.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz NandorHUN #10260 üzenetére
Ja igen, hatter szin van.
Ha jol latom, a premium verzioban lehet app group-okat krealni a drawer-be, lehet, hogy ezt keresed.
Mas: kozben most latom en is az AndroidNow fejlesztojenek a kommentjet - kemeny ..bizakodjunk mielobbi felepuleseben. Persze nem kizarolag azert h "jojjonma az a 4.0"
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz NandorHUN #10264 üzenetére
Hm. Hat nekem az ingyenes is untig eleg, bar teny hogy legutoljara pont egy eve hasznaltam a G2-nel. Mostanaig meg csak Google launcher.
Ide megint kellett, aztan felpattintottam, sokkal jobb ezen is a teljesitmeny vele, de ilyen reszletesen nem kell nalam beallitani. Kepernyokre rakom ki az appokat mappakba, tematika es felhasznalasi gyakorisag alapjan.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz zoleeno1 #10294 üzenetére
Vajon melyik lehet az oversharpening fixes valtozat?
"ChupaChups kernel 1.9 with oversharpening"
Ez itt mit takarhat, hogy ebben van oversharpening mint feature, vagy ebben van a fix?
No mindegy.. felrakas utan kiderul
Latom, mar van benne voltage control. Kinek milyen a pvs bin-je es milyen feszultesegeket lott be?
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz eladogeppc #10305 üzenetére
Jaja, vannak microlagok tobb helyen, pl. hangouts chat kozben allandoan es a tobbi..
En kezdem szokni a telot igy a negyedik nap (asszem), maradni fog, a Nexust meg is hirdetem. Viszont az sokkal gyorsabb, na ott tenyleg nincs akadozas es ilyesmi (egyedul a recent apps gomb megnyomasanal neha).
-
ßrainiac
addikt
Hangouts
CPU total: 34 sec
Keep awake: 4 secEs a Battery statban egyel a kijelzo folott van fogyasztasban 8%-kal
Mi folyik itt Gyongyoson?
43%-on vagyok, 1h 58min kijelzovel. Na szep.. Minden esetre a tegnapinal jobb a stat.
-
ßrainiac
addikt
válasz tomalbert #10313 üzenetére
Mindenkepp irass ala valami nyilatkozatot, hogy tokeletes, karc- es utodes mentes allapotban adtad le.
Nekem eddig ketszer volt szervizben telom es mindketszer osszeb.tak jol. Egyszer az S3 home gombjat karcoltak meg, ami nem is nagyon latszott, masik egy 4X HD volt, ami 1 hetesen kerult be a szervizbe (uj allapot, kb por mentes..), ugy kaptam vissza hogy az also kromcsik es az elolap kis resze mintha a betonon horzsoltak volna le szant szandekkal. Alig akartak kicserelnj, mert "az ilyen volt amikor leadtad"... Vegul megcsinaltak, 2 hetre ra poros volt az uveg alatt a kijelzo..
-
ßrainiac
addikt
válasz miller79 #10342 üzenetére
Nincs olyan gyors mint a Nexus 5, vagy talan gyorsabb, de nem olyan vajsima a felhasznaloi elmeny
Nekem meg mindig megvan a Nexus 5, amikor a kezembe veszem a G3 utan azt erzem, hogy konnyu, gyors es egyben van. A G3 premium erzete sokkal jobb, a kijelzo szebb (oversharpening fix utan!) es van benne valami ami miatt nem bantam meg a cseret.
A videofelvetellel es a kameraval ugy altalaban meg nem vagyok kibekulve, majd megneznem valami kamera hack-kel, de asszem Lollira meg nincs ilyen.
Per pill chupachups rom + ugyanez kernelbol is, szepen megy a telo, i/o scheduler cfq, undervolt, interactive governor.
Annyit vegyel szamitasba, hogy mokolni kotelezo (johet a fikazas ), hogy Nexushoz kozeli elmenyed legyen (ld. feljebb + esetleg Nova launcher es Google billentyuzet), a full gyari rom gyenge eresztes :/
-
ßrainiac
addikt
válasz Dreadloord #10382 üzenetére
En a helyedben ejfel utan raneznek az emag-ra. Hatha.
-
ßrainiac
addikt
Kozben az AndroidNow fejlesztoje ujra nyeregben
Van olyan aki chupa helyett feldobna es irna rola par sort?
-
ßrainiac
addikt
válasz Helltak #10416 üzenetére
Nekem meg nem sikerult magamat teljesen meggyozni, pedig 1-2 napja fel akartam rakni.
Nincs kedvem a full wipe-hoz sem
Aztan meg megszoktam a mostani romot, tudom, mi a nyugje, de kozben azert stabil is, stb...
Mas: Nyugtassatok meg pls, hogy mindenkinek meleg fenyu (sargas) a vakuja, ha bekapcsolja valamilyen flashlight progival mert en meg ilyet egy telefonnal sem lattam.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz zoleeno1 #10418 üzenetére
Koszi a valaszt
Bevallom oszinten, hogy nem igazan jartam meg utana ennek es az infras autofocus, vagy miazistennek. Viszont erdekes, hogy a Nexus 5-nel nem lo sokkal jobb kepeket a szamos extrakkal amiket tud a masikkal szemben. Reszletesebbek a kepek, de fakobbak, es egyes kepeken a szeleknel elhomalyosul, pl. a fu a kep aljan a Nexuson elesebb volt (mindket kep sima mezei vakus modban keszult este)
Nem nagyon volt meg idom komolyabban osszehasonlitani, de futolag 3db Nexus 5-tel is osszemertem (kepek ugyanarrol a temarol) es ahhoz kepest hogy lehurrogjak az emlitett telot, nem lo sokkal rosszabb kepeket a G3-nal.
Az is benne lehet persze a pakliban, hogy 5.0, meg nincs meg kamera mod, na.. meglatjuk.
Ez amugy jo dolog, lehetne rendszeresiteni mindenhol. Ami tuti, eros mint az allat, sokkal erosebb fenyt ad, mint pl a note 2, amirol csereltem.
Hm... valamiert ugy remlik, hogy a Note 2-nek nagyon gyengusz a vakuja. Azt vettem az S3 utan es mintha feltunoen rosszabb lett volna a regebbi kistesojahoz kepest.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
álarc, Helltak: Koszi
a "fagyik" nem tul biztatoak, nekem a chupan ilyenek nem tortennek
0.5A? De mieeeeert?
DonLaca@: Rin kernelt raktam fel meg asszem az 1.0-at, huuuu, mit sz.ptam azzal. Nem engedett letolteni file-okat (konkretan a chupa kernelt, hogy vegre megszabaduljak tole) es beam-en kellett atkuldenem
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz eladogeppc #10427 üzenetére
Miert nem raksz fel egyebkent egy Novat? Annyira (semennyire) azert nem jo a gyari launcher.
Igaz, hogy nekem egy widget van kint, de azt soha nem tolti ujra. Egyebkent meg az 5.0 "sajatossaga" ez ha jol tudom, nem a chupa-e, szoval..^^
-
ßrainiac
addikt
sry.. dupla
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
El is felejtettem, a slim armort, amit itt apron rendeltem vissza kell hogy kuldjem baratunknak, mert kamut kuldott. A legjobb az egeszben, hogy meg o neki all feljebb, hogy en miert nem kerdeztem ra a rendeles elott, hogy utanzat-e vagy sem.
Nagyon vartam, hogy tokba tegyem a telot, mert baromi erzekeny konstrukcio (meg tokban is van kis csavarodasa / recsegese, szerencsere annyira nem eszreveheto, vagy gyakori mint anelkul), szoval miutan megkaptam azt a kalap xart, masnap gyorsan el is mentem Speedshop-ba ahol ugyanannyi penzert eredetit vettem.
Amit kuldott emberunk az egy slim armor koppintasa volt, szoval ilyen kamuban, de eredetiben sem nagyon ajanlok, kiveve ha te vagy bear grillsz es muszaj, baromi vastag.. amit en vegul vettem az egy ultra hybrid es baratom.. nagyon mutat a feher telon, iszonyat jo a hatlapja, nem csuszos, a gumi keret is bajnok es osszessegeben nem csak mutatos es ved is, de nem is akkora drabal nagy mint az armor.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz szabo.norbi #10755 üzenetére
-
ßrainiac
addikt
válasz szabo.norbi #10759 üzenetére
Kulfoldrol eleg draga az eredeti, speedshopban viszont most akcios
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés