- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #32305 üzenetére
Én bő lére eresztve írtam volna meg a receptet, de méltató szavaid köszönöm.
Ha már kaja, áttérek édességre. Talán ez is szívderítő lesz.
Anno hú, de régen hol voltam, hol nem voltam. Egy (talán nálam is bolondabb) haverom elcipelt egy összejövetelre. Tudta, hogy nem vagyok odavaló, ahogy ő sem, de azt akarta, hogy legalább ne egyedül szenvedjen. Szóval ott voltam, kénytelen voltam hallgatni a mérnökök, technikusok, dokik, szakácsok, meg egyéb, csuda tudja milyen végzettségűek fennkölt beszélgetését. El akartam menni, de a haver azt mondta, hogy ha megteszem, nem vagyunk többé haverok, ráadásul s*ggberúg. Gondoltam időm van, más dolgom sincs, ezt a bolond havert meg jobban szeretem annál, hogy elveszítsem, így maradtam.
Valaki épp egy jégtömb olvadásával kapcsolatos számításokról értekezett amikor rám nézve félbeszakította mondandóját afelől érdeklődött, hogy miként érzem magam, hiszen magamba roskadva ülök, eddig egy szavamat se hallotta. Csak egy pillanatig gondolkodtam, a jégtömb olvadása ihletet adott.
Felálltam és megkérdeztem, hogy a társaság hajlandó-e választ adni egy nem fontos, de érdekes kérdésemre. Volt bólogatás, hümmögés, amit bátorításnak vettem, így elébük tártam azt, amit akkor találtam ki.Adott egy nyerges kamion szerelvény csokiból. 100 óvodás mennyi idő alatt tudná elnyalni, mert ugye harapni nem szabad?
Azt hittem, hogy elhajtanak a faxba, de legalábbis legyintve veszik tudomásul elmeállapotom. Meglepő módon nem így történt. Elkezdték részletezni a problémát, miszerint milyen gyártmányú csokiról van szó, hány fokos a hőmérséklet, mekkora egy óvodás nyelvfelülete, nyalás sebessége...
A haverral élveztük a műsort egy darabig, aztán angolosan leléptünk.Azóta se derült ki, hogy az ovisok milyen sikeresen nyalnak.
Nem tagadom, kicsit kiszíneztem a történetet, de nem én lennék, ha nem tettem volna meg.
Aktív témák
lo ...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest