Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #32305 üzenetére
Én bő lére eresztve írtam volna meg a receptet, de méltató szavaid köszönöm.
Ha már kaja, áttérek édességre. Talán ez is szívderítő lesz.
Anno hú, de régen hol voltam, hol nem voltam. Egy (talán nálam is bolondabb) haverom elcipelt egy összejövetelre. Tudta, hogy nem vagyok odavaló, ahogy ő sem, de azt akarta, hogy legalább ne egyedül szenvedjen. Szóval ott voltam, kénytelen voltam hallgatni a mérnökök, technikusok, dokik, szakácsok, meg egyéb, csuda tudja milyen végzettségűek fennkölt beszélgetését. El akartam menni, de a haver azt mondta, hogy ha megteszem, nem vagyunk többé haverok, ráadásul s*ggberúg. Gondoltam időm van, más dolgom sincs, ezt a bolond havert meg jobban szeretem annál, hogy elveszítsem, így maradtam.
Valaki épp egy jégtömb olvadásával kapcsolatos számításokról értekezett amikor rám nézve félbeszakította mondandóját afelől érdeklődött, hogy miként érzem magam, hiszen magamba roskadva ülök, eddig egy szavamat se hallotta. Csak egy pillanatig gondolkodtam, a jégtömb olvadása ihletet adott.
Felálltam és megkérdeztem, hogy a társaság hajlandó-e választ adni egy nem fontos, de érdekes kérdésemre. Volt bólogatás, hümmögés, amit bátorításnak vettem, így elébük tártam azt, amit akkor találtam ki.Adott egy nyerges kamion szerelvény csokiból. 100 óvodás mennyi idő alatt tudná elnyalni, mert ugye harapni nem szabad?
Azt hittem, hogy elhajtanak a faxba, de legalábbis legyintve veszik tudomásul elmeállapotom. Meglepő módon nem így történt. Elkezdték részletezni a problémát, miszerint milyen gyártmányú csokiról van szó, hány fokos a hőmérséklet, mekkora egy óvodás nyelvfelülete, nyalás sebessége...
A haverral élveztük a műsort egy darabig, aztán angolosan leléptünk.Azóta se derült ki, hogy az ovisok milyen sikeresen nyalnak.
Nem tagadom, kicsit kiszíneztem a történetet, de nem én lennék, ha nem tettem volna meg.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford topik
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest