Aktív témák

• Vakegérke

félisten

válasz nem_tom #17823 üzenetére

Mi ez a kishitűség? Még csak a játék idejének felénél járunk. Nagy levegő, kifúj...
    Harcra fel!

Félreértés ne essék, egyikteknek sem drukkolok, tehát mindkettőtöknek. Így korrekt, hiszen mindketten kyrabaybee "anyánk" dicsőségéért harcoltok, még ha játékos formában is.

Szóval nyomás, győzzön a jobbik!
    Megjegyzem ez az a küzdelem, ahol a második helyezettnek is nagyobb a dicsősége, mint eddig bármely más játékban akár az elsőnek. Ilyen komplikált feladatot nem könnyű megoldani, és mint a példa mutatja, még én is letettem a lantot. Ilyen még nem volt, hiszen a játék az éltető elemem, de ez a forduló meghaladja képességeim.
    Mutassátok meg, hogy az ifjúság vehemenciája győzedelmeskedik az élemedett kor fölött!

Hip-hip-hurrááá!

--- o ---

Közeleg a 18.000 ezres hozzászólás. Gondolta volna ezt valaki, amikor meglátta azt a hat smiley-t, amelyek beivódtak agyunkba, életünkbe?
    Én nem. Ám akadtak társak, akik felkarolták az ötletet, és meglátták benne a lehetőséget, a játék örömét.
    Szomorúan gondolok azokra, akik ezért-azért lemorzsolódtak, és örülök azoknak, akiket közénk hozott játékos kedvük.
    Az egyik szemem sír, bár nem fájdalommal, csak sajnálkozva.
    A másik szemem nevet, hiszen vagyunk, létezünk, játszunk, köszönhetően mindazoknak, akik ránk találtak.

Aktív témák