- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
gabor85
őstag
válasz
D1Rect #12734 üzenetére
Értem, kössz, kész.
Amint tudjátok, van néha kivétel; pl a kismilliószor figyelmeztetett VladimiR. Ő volt bannolva, de visszaengedték. Aztán csak kiküzdötte hogy mégegyszer bannolják, immár (tényleg) véglegesen.
Bár VladimiR letett valamit az asztalra... nem kicsit elhanyagolható.
Most ki kérdőjelezi meg a moderátori szigort? Szerintem senki. -
geprombolo
őstag
válasz
D1Rect #12533 üzenetére
:Látszik, hogy az e:Lejérő:L :Lemaradtá:L. Minden sajnos nem "fért be:Le" a szabá:Lyzatba. Az is egy, a tiedéhez hason:Ló eset után foga:Lmazódott meg, hogy nincs sorminta, nincs érte:Lmet:Len hsz, viszont lehet régiesen, vagy o:Ly módon he:Lyte:Lenü:L írni, ahogy a fórumokon megszokott, i:L:Letve az i:L:Letőtő:L már megszokott, másho:L he:Lyte:Len írásmód.
Ja, és hajrá, tény:Leg messze még 31. -
Pisztillus
senior tag
válasz
D1Rect #12318 üzenetére
Így van, ez valószínűleg közös megegyezés eredménye.
Thrawn: Most már semmiért...
gabor85: Ez a flood, és igen, büntetendő cselekmény, kivéve, ha az egyes hozzászólások között több idő telik el, mint 5 perc (a szerkesztési határidő). De az általad írt példa a büntikategóriás vo:Lt. (Hogy stí:Lszerű :Legyek...
)
-
gamerkiller
senior tag
Irányítani a karaktered életét..
Hülye játék, nem is nyomom vele, de a barátnőmmel ott szoktam levelezgetni amikor se a telót nem veszi fel, és msn-en sincs.. úgy használom mint az Emailt.. Igazából csak az zavar hogy mindenkit elküldött a 3.14 csába az illető, és a csajnak is küldött egy szép 2 mondatos összeállítást, amire most sértődés a reagálás, mert nem hiszi el hogy nem én voltam..
Felhívni? LOL.. Nem szabad, lebeszéli még a következő fizetésed is.. -
Badman 4ever
őstag
Ping Wines, pálinkás jó reggelt mindenkinek!
Üdv újra D1Rect!
Akkor jól viselkedik a kislány, maradjon is így.
Móci: Tüzeltél, de nem sütöttél rajta semmit? Enyje... következőnek minimum tábortüzezést rendezz haverokkal.Nekem a vasárnap az sok(k) tanulást jelent, mert mindig hét elejére kell a tételeket bemagolni. De legalább nyugi van a házban most...
-
gamerkiller
senior tag
-
Vakegérke
félisten
Itt vagyok, csak romjaimban.
Egy hónapig tartottam a frontot a kollégám helyett is, megviselt a dolog. Elfáradtam, megesik bárkivel.
Figyelek, és jól szórakozom. Lám, még a regenerálódásban is segít a topic.Ui.: Valaki elárulhatná, hogy miként lehet pillanatok alatt elsajátítani ezt a szingaléz-kszuahéli nyelvet. Egyébként lehetne a Birodalom hivatalos nyelve, nem?
-
tzsolesz
nagyúr
Az avataromat valószínűleg majd csak augusztus végén kapom meg, ha megkapom.
Kidus nélkül valószínű nem lesz avatarom.
Pedig komolyan mondom számoltam a napokat visszafelé, hogy mikor írja ki a profilomban a 600 nap-os reget. Erre 2009.07.06-án elkészült, elő is terjesztettem véleményezésre, és azóta sem történt semmi.
ma meg már 15-e van, ha minden jól ment volna akkor már egy pár napja a request-ben lett volna a két kis gif, és ma megkaptam volna, amit 23-ára be is állítottak volna.
De én vagyok ekkora szerencsétlen csak.
Eddig azzal kezdtem a PH! olvasását, hogy rákattintottam az arcképszerkesztős topic-ra, hogy megnézzem mi újság, de csak az avatar jelöltek hajigálják befelé a képeiket válaszra várva.
Már egy ideje nem is nézem, meguntam.
-
puttputt
őstag
Köszi!
[Innen] van a videós progi, innen a [csevegő]...
Az eligazodás a videósban nem a legegyszerűbb (annak nincs angol verziója), de meg lehet oldani... kis szerencsével még DVD-előzetesek és komplett filmek is nézhetők (angol-kínai), nagyobbal pedig (úgy sejtem, a második ikon a jobb oldali, megjelenő ablakban-QQtv-n belül) TV csatornák foghatók. (Most épp vmi. tehetségkutató megy...) Amennyiben szeretnéd, képekben, részletesebb formában is be tudom mutatni a progikat - inkább priviben, gondolom... - Szólj nyugodtan! (Más is, persze...)Mod.: "Utána ástam" a "kertészeti topikban"
:
[Előzmény]
["Következmény"]
Igen, jobb, ha több helyen is "megőrződik", mielőtt esetleg törlésre kerülne(Mármint a topik.)
-
puttputt
őstag
Első postom itt (ebben a nagy hírű/múltú topikban
)!
; Főleg a baba miatt... Szuper képek, nagyon kis vidám, kiegyensúlyozott babának látszik! (Nem csak látszik, minden bizonnyal az is!
)
Mr. Csizmás: [link]
Amúgy, most a kínai szórakoztató TV-k egyikét hallgatom/nézem, (hát..., nem átlagos!
), pár kínai barátom jóvoltából... -közben chatelünk egy szintén kínai chatprogrammal...
/Lesz ebből még blog-bejegyzés, csak meg kell még érnie/
-
-
pohár
félisten
Ejnye no, Isten tartsa meg jó szokásodat
Köszi szépen neked is!
Hogy ketyeg a Q9550?
Addig használd ki az időt, míg nincsenek otthon a többiek, utána kész pokol lesz 3-kor felkelni pelenkázniDe úgy 2 év múlva talán minden visszatér a régi kerékvágásba
Jut eszembe, nincs valakinek siófoki nyaralója itt közületek 3-4 főiskolás részére?
-
geprombolo
őstag
Ezt töltsd le és nézd meg, nagyon aranyos és aktuális. Csak neked.
Aktív témák
lo ...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest