Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3219) szaszlaci válasza Zolee11 (#3218) üzenetére


szaszlaci
addikt

Melyik statisztika? Nyolc darab terjedelmes cikk van csak azon az oldalon.
Most komolyan, azt akarod megmagyarázni, hogy a Green elfogadható minőségű? Hogy meg szabad vásárolni, mert olcsóbb kétezer forinttal, mint egy normálisabb?
Vagy hogy ne foglalkozzunk a parkolás – szavaddal élve – barkácsolásával, mert a WD tudja, mit csinál? Vagyis a gyártók, mert a többinél is jelen van.

Nem tudom egy virtuális memória kikapcsolása, hogyan old meg egy másik merevlemezen lévő többfeladatos terhelést, de biztos.
Úgy oldja meg, hogy a probléma a rendszer összsebessége volt, valamint a vinyóra való várakozás nyűgje. Ezekre igen jó hatással van. Pont azért, mert nem kell egyszerre ide-oda másolgatnia, ami sokkal komolyabb párhuzamos terhelés szokott lenni, mint az egyéb feladatok. Elég meghallgatni, mit szenved a fejmotor.
Ráadásul te azzal kezdted, hogy ha a gyártó azt mondja, "adattároló", akkor azon nem lehet rendszer használható sebességgel.
Mikor az arc lecseréli a vinyót, azt felejti csak el, hogy másfél éves oprendszer volt eddig ötezer frissítéssel, majd az új vinyóra új és tiszta rendszert is rakott, még jó, hogy gyorsabb.

Elolvastad, megértetted amit bemásoltam? Nem úgy tűnik.
Elolvastam. Te beszéltél még pár órával ezelőtt "wdidle3 üzemmódról". :)
Próbáld konkrétan, tömören megfogalmazni az ellenvetésed, mert semmi értelme külföldi oldalakból linkgyűjteményt közzétenni.
Egy kérdésed volt, hogy megvan-e a probléma, és kell-e vele foglalkozni. A válasz igen.

úgy hozzájuk vágnám mint a pinty
Lehet a fórumon legénykedni, sőt, a szervizben is. Még egyet is értek veled. Szerencsére legutóbb 15 évesen kellett határozottabb hangot megütnöm, még a vadkapitalista Mistral szervizében.
Viszont a gyakorlat meg az, hogy elhajtják az embert. A notidat is egyben kell küldeni, mert lehet, nincs is "fogadóiroda", és a 15 napodat is a hajadra kenheted. Lehet indítani polgári peres eljárást, meg is lehet nyerni, ha már az elején meg nem adnák magukat, sőt még támogatlak is. De te meg is teszed, vagy némi fórumos puffogás után kifújsz? Ha példaértékűen végigcsinálod, mások is? Voltam a pult másik oldalán is, más boltban, úgy élhettem volna vissza a helyzettel, ahogy jólesik. Sajnos, mert senki nem borította volna rám az asztalt.
Aztán minden jó, és visszakapsz egy ugyan úgy kattogót. Kezded újra? A vásárló a pénztárcájával szavaz, de a megoldások rajtad múlnak. Tudniillik a szar áru az nem hibás áru.
Másrészt én a garancián túl is szeretném használni a hardveremet, ezért pedig mindent megteszek. Normális tápellátás, ideális hőmérséklet, parkolás beállítása. Most szerencsére épp egy négy éves Black van a gépben, ha bírja, várhatóan négy év múlva is ott lesz.

■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.