Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3210) Benőke válasza Zolee11 (#3209) üzenetére


Benőke
őstag

[link]
Találtam egy ilyet is:
[link2]

Másrészt azért nem teljesen vagyok elégedett a WD -kel sem azokkal amelyek csapkodják a fejet.
Az első ilyen ami gondot okozott egy 2,5" WD Blue volt 750GB és 3 hónap alatt 170x parkolt. Ki lehet számolni kb mennyi lett volna neki hátra a 600k ig. Azóta hogy rájöttem mi szívat eltelt több mint 2 év és még nem érte el a 200k -t sem. Ami nagyobb baj hogy hangosan tette és ami még inkább, hogy akadozott miatta a rendszer. Ilyenbe azóta számtalanszor belefutottam.
Lehet jobbról meg balról magyarázni meg marketing dumával jönni, de mikor emiatt lassul akadozik a rendszer azért az finoman fogalmazva is dühítő, és messze nincs minőségről szó.
Akadt a kezembe Seagate is ilyen. HD sentinel van telepítve, telepítés után maga a rendszer is megszűnt akadozni.
Persze van olyan Black ami 2,5 éves és Alig 2000 fejparkoláson van túl. 2,5". Mér nem lehet így megcsinálni a többit is? Válaszolok magamnak nem akarják!
Nem értem, de sokkal inkább parasztvakításnak tűnik... Még oda is írják hogy már ilyen ficsőr is van a HDD -n. Hát kössz...
A Garanciával mehetünk a sóhivatalba mert az adatok ha elvesztek akkor az nagyobb gáz. Ja igen legyen mentés? Azt min? Kinyomtatva? :D Ja hogy HDD -n ilyen fejcsapkodóson ami tönkremegy? :U
Szóval igencsak a tervezett avuláshoz van köze... Konkrétan erre szánták. Kezd beszivárogni minden kategóriába. Már 2,5 és 3,5 WD red nél is láttam veszett szép adatokat. ilyen 200-300k félév környékén.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.