- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nagyon egyénfüggő. Én a napi kettő étkezést favorizálom.
Egy számomra is kevés. A három meg sok.
Ma is szenvedtem. Családi ebéd marhapörkölttel. A pörkölt jó volt, csak nem voltam éhes.
A reggelit nagyjából 8 és kilenc óra között fogyasztom el. Ha tehetem, kb hetente kétszer, 3-8 kilométert futok reggeli előtt.
Ebéd helyett futok hetente egyszer. A kora délutáni futás célja az hogy meglegyen a heti legalább15km. Ez a futás már nehezebben megy, a reggeli futáshoz képest. Este 6-7 között a napi második, egyben utolsó étkezés, célja a jóllakás.(Reggel csak az éhség megszüntetése a cél.)Van az ismerősi körben olyan ember, aki naponta csak egyszer étkezik. Túlsúlyos. Persze ennek több oka van. Nulla mozgás mellé betol ebédre két adag ételt. Az egyik adag vegetárius, ami gyakran lisztalapú, cukros étel. Magyarul gyorsan felszívódó, kalória bomba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Android szakmai topik
- Microsoft OneDrive (korábban SkyDrive)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest