- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AizawaKouta
tag
válasz
AizawaKouta #3280 üzenetére
De lehet hosszútávon nem bírja ha megy a mobilnet is.
-
AizawaKouta
tag
Azért a Jiayu webboltja is megéri a pénzét! Google forditó:
Én Németországban élnek. Ha vennék a Jiayu S3 létezne semmilyen extra adókat? És ha van olyan, hogy milyen drága lenne ez az adókat is?
Jiayu Mobile:
Köszönöm a mail.
Nem vagyunk biztosak a helyi szokásokat. De mi lehet nyomtatni a csomag értéke alacsony áron.
Több ilyen hozzászólás van. -
AizawaKouta
tag
Ez jó! Bekapcsolva maradt a wifi, erre csipog a vasút várótermében. Haladó IC wifijét találta meg. Jó gyors volt.
-
AizawaKouta
tag
-
AizawaKouta
tag
Megérkezett az axgio 3.5mm klick quick button. Mivel vezetékes headsettet nem használok, ki is próbáltam. 1-2-3 nyomásos programozható gombként tökéletes, hosszú lenyomás nem müködik. Szilikon tokhoz jó, mert amúgy se megy bele teljesen, 1 mm viszont a tok miatt nem látszik. Bármilyen appot el lehet indítani vele, viszont beállítás kacsolóként nem jó. Kamera, led lámpa indítás tökéletes.
Más! Beállításoknál a sim résznél be lehet állítani a telefonszámot. Ez nem működik (számhordozott). Van ennek jelentősége, vagy csak a sim azonosítást könnyíti meg? Valamint 4g-t tudja mindkét sim a 3gb-os februári kiadásban? -
AizawaKouta
tag
Most látom van már fehér előlapos s3 is a Jiayu storeon.
-
AizawaKouta
tag
válasz
k.zozo. #1443 üzenetére
Attól is függ mennyi időre tervezel. Milyen appokat használsz. Ahogy frissülnek az appok, úgy esznek egyre több memóriát. Nfc meg fizetéskor lesz érdekes, ha a bankok bevezetik, esetleg még jegyváltáskor pl. buszon. Vehetsz nfc matricákat is, és ahhoz társíthatsz profilokat (pl. autós, otthoni, éjszakai, iroda).
-
AizawaKouta
tag
válasz
valaki815 #1435 üzenetére
Én 200 dollárért rendeltem a 3gb-os telót, úgyhogy van jobb oldal is. Szerintem megéri az árát, ha kihasználod a képességeit. Nekem a méretét kell szokni. Vannak hasonló tudású telók (Elephone p7000res előrendelésen gondolkodtam még), de ennek van fóruma, és mivel eléggé új készülék támogatást is kap. Jah, antutu tesztről nézegettem youtube videókat, más telókból kihagytak 1-2 érzékelőt a teszt szerint. Itt meg volt minden ami kell.
-
AizawaKouta
tag
válasz
k.zozo. #1427 üzenetére
Rendelés végén kell kiválasztani. A telóm 14 nap alatt ért ide. Holland cimkét láttam rajta, semmi kínait. Nem volt rajta semmi extra teher. Azt mondjuk nem tudom hol a raktár, de először a PostNL centerbe repül a cucc, onnan van szortírozva. Viszont csomagkövetésre a 17track oldalt ajánlom az eredeti helyett. Több mindent elárul országon belül. A vám meg függ milyen árat írnak rá a csomagra. Ha elmarad egy nulla... 😉
Amúgy jól tudom hogy a Lollipop fogja kihasználni a 64 bites rendszert?
A védőüveget én is ajánlom, a hozzám hasonló bénázok is könnyen feltehetik. Egyébként azt is a telefonnal rendeltem. -
AizawaKouta
tag
Üdv, ma nekem is megjött a 3gb-os szépség, vámmentesen (PostNL). Most teszt megy, eddig csak az Avast riasztott a beállítások appra (rooter-cs pup, huh kínai kémprogi mi). Persze az alapból nagyon belenyúl a telóba. Autó bekapcs, root alapbol benne... Egyenlőre nem frissítem. Hívott partner is tisztán hall, nem kellett állítani semmit. Eddig egy 2 éves xperia v-t használtam, így a kamera kicsit meglepett. Nem számítottam hogy led lámpánál is ilyen jó képeket készít. Most egy bankkártyás tokot, és 5db 3.5mm Quick Button Smart Klick Key-t várok. Mindig jól jön egy plusz programozható gomb. Ugyis bluetooth fülest használok. 200 dollárt megért a teló. Geekbuying oldalról fehér Jiayu töltővel, és eu átalakítóval jött. Egyenlőre marcsak a háttért kéne jól beállitani, mert felnagyítja a képet. Eddig nova háttérként állónak kijelőltem a kívánt részt, most máshogy adja be. Remélem ez lesz a legnagyobb problémám
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- PlayStation 5
- Napelem
- További aktív témák...
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest