- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozo_ii
csendes tag
Sziasztok!
A készülék kisebb fizikai abúzus áldozata lett (a gyerek földhöz csapta), és azóta a kijelzőn szép párhuzamos vonalak látszanak, a gép kb. halott.
Vettem csere készüléket, de ha adatvesztés nélkül van rá lehetőség, szeretném megjavíttatni. Vagy legalább az adatokat kiszedni belőle (több tucat elmentetlen családi kép van rajta, pár ezer forintot nem sajnálok rájuk, főleg ha még bónuszként a teló is működni fog).
Valami ötlet?
Gyors rákereséssel addig jutottam, hogy a kijelző csatlakozásainak áttekintése után egy képernyő csere vagy akár mélyebb beavatkozás kéne... -
Zozo_ii
csendes tag
Este az aksi kb. 70%-on állt, elkezdtem valamit nyomogatni a telón, majd hirtelen kikapcsolt. Felraktam töltőre, majd bekapcsoltam. Eljutott egy darabig, ismét kikapcsolt. Ezt követően a masina végigfuttat valami alkalmazás optimalizációt (Optimizing app n of N), mikor végzett, kiírja, hogy starting apps, majd újraindul, és kezdi előröl az optimalizálgatást. Szerintetek hogyan szedhetném ki ebből a végtelen ciklusból?
-
Zozo_ii
csendes tag
Üdv mindenkinek, ismét itt. (gondolom mindenki
)
Minap jeleztem, hogy sikerült feltennem a Flyme OS-t. Néhány tapasztalat:
1) Nem működik az iránytű. Persze sokan azt mondják erre, hogy minek az, de nekem jól jönne mondjuk a Google Sky Maphoz. Talán a GPS bekapcsolásával kapnék pontos irányjelzést is, de akkor felerősödik a második probléma;
2) Az akumulátor eszeveszett módon merül. Standby üzemmódban képes megenni óránként 2-3%-ot, ami szerintem rengeteg, ha hozzáteszem, hogy 2G only üzemmódban, kiütött adatkapcsolattal és EStaskmanagger kill all után produkálja.
3) alul kb. 7-8 mm széles fehér sáv, rajta a szoftveres vissza gomb. Engem zavar, meglennék nélküle.
Egyébként a készülékkel elégedett vagyok.CWM recovery: fent van, működik.
Jiayu.es: fent van, működik.SPFlashTool (SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1452.00.000) nálam továbbra sem működik. Win7 Professional Edition fut, lehet az a baj? A program elindul, beolvassa a scatter filet, de a telefonnal nem tud mit kezdeni. Nem olvas róla (egyáltalán tud olyat? pillanatnyi tartalmat elmenteni biztonsági mentés gyanánt?), nem ír rá, egyszerűen tudomást sem vesz róla.
MTK Droid Tools: a készülékelt felismeri, de azon túl nem tudok vele sokat kezdeni. Kiírja hogy feltettem egy S3-ast, IMEI meg ilyenek, tudja újraindítani. Az információs ablakban a köv. üzenet jelenik meg:
--->>> Connect to device <<<---
--- ERROR : --- TotalBytesPerChunk Not Found. Set default Page/Spare=2048/64 !!!
Elképzelhető, hogy a 3 GB RAM miatt dobja? (szrintem nem).Driverek: PDAnet-et telepítettem, az elvileg tartalmazza az adb drivert. Van egy All MTK drivers csomagom is, azt még nem eröltettem. Ha a telefont felcsatlakoztatom a gépre, akkor S3 Multimedia Device-ként elérhető, de pl. Total Commanderben nem jelenik meg külön meghajtóként, csak Windows ablakok közt tudom babrálni.
Szeretném elérni hogy a rendelkezésemre alló *.img (pl. twrp, needROM-on közzétett gyári ROM-ok (nem zip-ek)) fileokat SPFT-lal (vagy bármi mással) fel tudjam telepíteni a készülékre.
Kb. ennyi... Sajnos nincs sok időm foglalkozni vele, ezért nagyon jó, hogy a társaság vadássza a megfelelő oprendszert, és amint sikerül az alapokat elsajátítanom (hogy kell asztal alátétet csinálni a telóból, etc.), fel is tudom majd tenni a többség által legjobbnak ítéltet. -
Zozo_ii
csendes tag
válasz
gabika318 #387 üzenetére
Köszi az ezköztárat!
Tegnap este sikerült megoldanom, most FlyMe OS van rajta, és egyelőre nem rossz. Pár napig még heggesztgetek rajta, és kipróbálok mindent, ami jelenleg elérhető. Várom az 5.2-t (de hát olyan még nincs is!, na pont azért várom, mert mindenki leszólja az 5.0-t /ami egyébként szintén nincs még nekünk/, hátha az 5.2 már jó lesz).
Köszönöm még egyszer! -
Zozo_ii
csendes tag
Kétlem, hogy ügyelet után elolvastam az összes bejegyzést, de azért egy egészséges kettest kapnék rá.
Ma érkezett meg a 3 GB-s S3-asom (jiayu-store.com, 239$ express szállítással, jött még rá 21350 HUF ÁFA és vámköltség), és nekiláttam buzerálni.
Eddig sikerült feltenni a jiayu.es alkalmazást és a kínai program áldásos ténykedésének következtében feleröltettem a GApps-t.
Jelenleg a Win7 S3 külsö eszközként felismeri a telefont, tudok rá másolni ezt-azt.
Letöltöttem egy twrp-t és egy cwm-et is, de...
Az SPFlashTool ugye kér egy scatter file-t ahhoz, hogy bármihez is kezdjen a telóval, olyat meg a Droid Tool nálam fellelhető (talán) 2.5.8-as verziója nem tudott alkotni, mert nem ismeri fel a készüléket.
Abban a mindenki által gyönyörűen (és egyszerűen) abszolvált feladatban kérnék segítséget, hogy egy rendes ROM managgert/bootloadert(?) tegyek fel. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 3
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest