Új hozzászólás Aktív témák

• persil

nagyúr

válasz Vartanus #1132 üzenetére

Nem volt visszalépés, sőt! A g3 bár egy szuper telefon, de hajlamos a "dadogásra" meg-megakadt. Nem mondom, hogy lassú volt, de hardveréhez/árához képest nem olyan smooth a felület. Aki nem ennyire háklis rá, mint én, az lehet észre sem venné, de be kell valljam engem zavart.
    Nálam ez a legfontosabb szempont, hogy mindennapos, általános dolgokban gyors, folyamatos legyen a teló.

A másik ok, hogy nálam fél év, max egy év után erős cserekényszer jelentkezik :D Én nem ruhára, meg kocsira költök százezreket, hanem telóra, meg pc-re, ilyen vagyok :)

Na, ez a két ok vitt rá a cserére. A jiayu s3-at meg tök véletlen találtam, neten olvasgatva és mivel nem akartam elhinni, hogy kínában ezt tudják nyújtani 70 ezerért, így ki kellett próbáljam :)

Szóval mindent egybevetve, a kamerát leszámítva g3 után előrelépés(ráadásul fele áron). A felület szupergyors és teljesen folyamatos, játékokban tökéletes, a kijelző gyönyörű, akksi bírja szóval...

Amúgy össze lehet vetni a telót bármelyik 70 ezres samsung-gal, lg-vel, sony-val stb-vel... a köpetébe nem léphetnek azok a készülékek ennek :D

Új hozzászólás Aktív témák