Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
iCloud-ot hasznalva a kep keszitesekor automatikusan a Mac-emre menti a kepet barhol legyek a vilagban...
A 8GB meg annak eleg aki nem szokott filmet nezni, es nincs sok zene a telefonjan. Meglatjuk. Nekem keves lenne de boztos van akinek eleg. A brit arakat meg ne a magyar fizetesekhez hasonlitsatok... -
UFC
aktív tag
Nem védem mert androidom van csak hülyeségeket nem szeretem ha beszélnek.(ez nem rád vonatkozik)
De mint írtam valóban 8gb kevés de nem mindenkinek. Nekem is kevés lenne, pedig én se játszok rajta. Ezeket a fannságokat felejtsük el azért mert más véleménnyel van valaki valamiről.
-
UFC
aktív tag
Még jó hogy van számítógép amire le lehet menteni és nem mindent a telefonon tárolni főleg olyanokat amiket esetleg nem is használ az ember.
Vagy mint írtam akinek kevés az nem ilyet vesz, hanem 16,32,64gb-os at meg nem 5C-t mert ez egy szutyok.
Hanem inkább sima iPhone 5-öt vagy 5S-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Arc Raiders
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Formula-1
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- XMLTV EPG letöltő progi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi