Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFC
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Hát igen. Láthatod fentebb irtam hogy én is 32GB-osat választanék. Viszont vannak még akiknek elég az a 8GB .
-
UFC
aktív tag
Én 5C-t nem veszek itt kezdődik. És 8GB-osat se hanem 32GB-osat a munkám miatt. Tudod mivel nem bkv-zok hanem kocsival megyek és mivel munkára használom a telefonom nem tudom mikor filmezek rajta vezetés közben vagy munkában esetleg.
Ha meg jön a duma hogy nem mindenkinek van kocsija, arra meg azt mondom hogy nem mindenkinek van igénye arra hogy filmezzen a telefonon. Ennyi.
Inkább akkor egy tablet ami normális méretű vagy egy szép tv-n élvezetesebb otthon.
De mint fentebb is írták számos megoldás van amivel ez a 8GB is elég tud lenni(persze nem mindenkinek)
-
UFC
aktív tag
Nem védem mert androidom van csak hülyeségeket nem szeretem ha beszélnek.(ez nem rád vonatkozik)
De mint írtam valóban 8gb kevés de nem mindenkinek. Nekem is kevés lenne, pedig én se játszok rajta. Ezeket a fannságokat felejtsük el azért mert más véleménnyel van valaki valamiről.
-
UFC
aktív tag
Még jó hogy van számítógép amire le lehet menteni és nem mindent a telefonon tárolni főleg olyanokat amiket esetleg nem is használ az ember.
Vagy mint írtam akinek kevés az nem ilyet vesz, hanem 16,32,64gb-os at meg nem 5C-t mert ez egy szutyok.
Hanem inkább sima iPhone 5-öt vagy 5S-t -
UFC
aktív tag
Valóban nem sok a 8GB, de akkor sem telefonon kell játszani.És azért ez is elég tud lenni. Régen ennyi se volt mégis elvolt mindenki! Ha komolyabb játékot szedd le az ember igen az tud lenni 1-2GB csak egy játék. De ha átlagosabb játékokat nézzük az 35mb, tehát igazából fér is rá. De amúgy is mindenki azt mondja milyen szar kicsi a kijelzője, akkor ne játsszál és ne nézzél rajta filmet, és ha nem tetszik nem is kell venned ilyet és költheted másra is ezt a pénzt.
Mondjuk ez az 5C tökmindegy milyen szempontból nézzük egy felesleges szar készülék. Az 5S az baromi jó, de ez a C..ici verzió ez sz@r.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Palit GeForce RTX 3060 Dual 12GB GDDR6 192bit Videokártya
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi